Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدابراهیم رئیسی در حاشیه ضبط برنامه تلویزیونی در صدا و سیما در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به اهمیت ایرانیان خارج از کشور اظهار داشت: ایرانیان خارج از کشور شهروند جمهوری اسلامی ایران هستند و باید از همه حقوق شهروندی برخوردار باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برنامه ما استفاده از ظرفیت جوانان خارج از کشور و جوانان در حال تحصیل و تدریس در این کشورهاست و می‌خواهیم از همه ظرفیت آنان استفاده کنیم.

کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری با تأکید بر اینکه پیوند ایرانیان خارج از کشور با داخل باید حساب‌شده باشد، گفت: آنها باید احساس کنند که ایران اسلامی وطن همیشگی‌شان است و اگر برای ضرورتی به خارج رفته‌اند، هم‌چنان ارتباط خود و فرزندانشان را با داخل حفظ کنند.

رئیسی تأکید کرد: امروز با وجود فضای مجازی، ارتباط ایرانیان خارج از کشور با داخل راحت‌تر است و باید تلاش کنیم نسل سوم و چهارم که با زبان فارسی یا نوشتار فارسی آشنایی ندارند، آموزش‌های لازم را فرا بگیرند و پیوند میهنی خود را از یاد نبرند.

وی با اشاره به وظیفه دولت درباره ایرانیان خارج از کشور اظهار داشت: دولت باید از انسجام ایرانیان خارج از کشور حمایت و از ظرفیت عظیم آنها استفاده کند، ایرانیان خارج از کشور به دلیل تحصیلات عالیه در اماکنی مشغول به کار هستند که برای جمهوری اسلامی ظرفیت به شمار می‌رود.

کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری با تأکید بر بخش مهم سفارتخانه‌ها در ایجاد ارتباط میان ایرانیان خارج از کشور و داخل گفت: نقش مجموعه‌های فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور و سفارتخانه‌ها به عنوان نماینده عالی دولت در این ارتباط بسیار مهم است و امیدوارم عزیزان خارج از کشور ارتباط فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی خود با ایران را بیشتر کنند و از ایجاد فاصله هویتی میان نسل‌های سوم و چهارم با داخل مراقبت کنند.

*اصلاح ساختارهای فساد نیازمند اراده جدی دولت است

رئیسی با اشاره به برنامه دولت کار و کرامت برای مبارزه با فساد اقتصادی اظهار داشت: یکی از دغدغه‌های مهم مردم، فساد است و باید اصلاحات سریعی در حوزه اقتصادی به ویژه نظام پولی و بانکی انجام شود و ما اعتقاد داریم این اصلاحات به سرعت قابل دست یافتن است.

وی ادامه داد: امکان دارد در بعضی موارد به قانون نیاز داشته باشیم، اما برداشت ما این است که در خیلی از گام‌های ابتدایی، نیازی به نوشتن قانون نداریم، بلکه دولت باید اراده کند تا ساختارهای فساد را در نظام پولی و بانکی و نظام اقتصادی از بین برود.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: باید امضاهای طلایی از بین برود و این کاملاً قابل کنترل است، تنها اراده جدی دولت نیاز است.

*رونق کسب و کار در کشور از خروج نخبگان جلوگیری می‌کند

رئیسی درباره پدیده خروج نخبگان از کشور گفت: رونق کسب و کار در کشور از خروج نخبگان جلوگیری می‌کند، امروز بسیاری از نخبگان امکان کار مناسب در کشور را ندارند و اگر فضای کسب و کار را مناسب ببینند حتما به کشور بازمی‌گردند.

وی تأکید کرد: باید کشاورزی و صنعت کشور را دانش‌بنیان و علم و فناوری را توسعه دهیم که نقش جوانان خارج از کشور در دانش‌بنیان کردن این حوزه‌ها بسیار مهم است. امروز صنایع تبدیلی ارزش‌افزوده و اشتغال ایجاد می‌کند و سفارتخانه‌های ایران باید در حوزه تسهیل صادرات نقش فراوانی ایفا کنند.

کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری اظهار داشت: در حوزه کسب و کار نیاز به اقدام انقلابی داریم و ما این اراده را داریم که با کمک همه ظرفیت‌ها اقدامات جدی در حوزه کسب و کار انجام دهیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۲۹۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرکنسولگری ارمنستان در تبریز افتتاح می شود

دولت ارمنستان بر تصمیم خود مبنی بر افتتاح سرکنسولگری در تبریز تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، دولت ارمنستان در جلسه روی پنجشنبه خود بر تصمیم خود درباره افتتاح کنسولگری این کشور در تبریز تاکید کرد.

«حسین امیر عبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در روزهای نخستین زمستان گذشته و در نشست خبری مشترک با «آرارات میرزویان» همتای ارمنستانی خود در ایروان گفته بود: «ارمنستان کشور دوست و همسایه خوب ماست. در دیدار با وزیر خارجه ارمنستان موافقت تهران را برای افتتاح سرکنسولگری جمهوری ارمنستان در شهر تبریز اعلام کردیم و امیدواریم در هفته‌های آغازین سال جدید میلادی با حضور وزیر خارجه ارمنستان شاهد افتتاح رسمی این سرکنسولگری در تبریز باشیم».

در سال ۲۰۲۲ و در دیدار «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان و «سید ابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهوری اسلامی ایران نیز ۲ طرف درباره ارتقای سطح همکاری‌های تجاری بین ۲ کشور و همچنین این موضوع که افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز می‌تواند بر ارتقای سطح همکاری‌های اقتصادی تاثیر مثبتی داشته باشد، به توافق رسیدند.

رسانه‌های ارمنستان نوشته‌اند که در اکتبر سال ۲۰۲۲ سرکنسولگری ایران در قاپان ارمنستان افتتاح شد و افتتاح سرکنسولگری این کشور در تبریز، این اقدام دوجانبه را تکمیل می‌کند.

آن‌ها همچنین با اشاره به اینکه استان آذربایجان شرقی ایران با استان سیونیک ارمنستان هم‌مرز است، گفته‌اند افتتاح کنسولگری در تبریز باعث توسعه بیش از پیش روابط تجاری و گردشگری خواهد شد.

امیرعبداللهیان در دیدار میرزویان همچنین گفته بود: موافقت دولت ارمنستان در ایجاد سرکنسولگری ایران در منطقه قاپان باعث شده که تردد ایرانیان و همکاری‌های ترانزیتی ۲ کشور تسهیل شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بوتسوانا درخواست انگلیس برای توافق ضد مهاجرتی را رد کرد
  • ادعای معاون رئیسی درباره مهاجرت ایرانیان | چرا پلیس وارد بحث مهاجرت شد؟
  • حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است
  • گشت صیانت از حقوق شهروندی در رفسنجان
  • علیرضابیگی: دولت رئیسی ناکارآمدی و مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرده
  • طرح دولت انگلیس برای اخراج پناهجویان به رواندا قانون شد
  • پادشاه انگلیس طرح جنجالی اخراج پناهجویان را تائید کرد
  • سرکنسولگری ارمنستان در تبریز افتتاح می شود
  • اوکراین صدور گذرنامه برای مردان خارج‌نشین را متوقف کرد
  • دولت سیزدهم عزم راسخی برای تأمین مسکن اقشار کم‌برخوردار دارد