Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا و به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، عباس آخوندی امروز در آئین افتتاح راه‌آهن همدان - تهران توسط رئیس جمهور، با بیان اینکه در دولت یازدهم برای ۱۲۵۰ کیلومتر خط دوم، سوم و چهارم ریل تحویل داده شد، اظهار کرد: امسال ۱۸۰۰ کیلومتر ریل به مردم ایران تحویل می‌دهیم.

آخوندی تصریح کرد: کل ریلی که در دولت دهم تحویل داده شد، ۳۸۰ کیلومتر بود و ۱۸۰ کیلومتر خط دوم تحویل داده شده بود اما در دولت یازدهم ۱۲۵۰ کیلومتر خط دوم، سوم و چهارم تحویل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در دولت یازدهم بیش از ۹۰۰ کیلومتر خطوط دوم سوم و چهارم اضافه خواهد شد، اضافه کرد: در مسیر بافق - اصفهان ۵۰۰ کیلومتر خط دوم رکورد بزرگی است.

آخوندی عنوان کرد: ۱۲۰ واگن مسافری و ۲۰۰۰ واگن باری جدید وارد سیستم حمل و نقل ریلی شد و برای خرید ۷۰۰۰ واگن باری قرارداد بسته‌ایم.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ۵۰۳ لوکوموتیو در کشور وجود داشت که ۱۳۰ لوکوموتیو دیگر اضافه شد و در حال حاضر ۶۳۴ لوکوموتیو در ‌کشور وجود دارد، تصریح کرد: مسیر کرمانشاه - اسلام‌آباد که مدت‌ها تعطیل بود، فعال شده تا بتوانیم خط عتبات را فعال کنیم.

وی عنوان کرد: راهکار اساسی کاهش مصرف سوخت و آلودگی هوا گرایش به سمت حمل و نقل ریلی است.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه خوشحالم درآستانه میلاد صاحب‌الزمان﴿عج﴾ شاهد تحقق وعده رئیس‌جمهور در سفر وی به سنندج هستم، عنوان کرد: شاهد شروع ریل‌گذاری خط راه‌آهن همدان-سنندج به طول ۱۵۰ کیلومتر هستیم. پیش از این خط راه‌آهن در سه قطعه طراحی شده بود که ۶۲ کیلومتر اول از همدان بود، ۵۵ کیلومتر قطعه میانی بود و ۳۰ کیلومتر آخر تا گردنه صلوات‌آباد را دربرمی‌گرفت که سپس تصمیم گرفتیم قطعه چهارم را نیز از صلوات‌آباد به سنندج برای تحویل خط ریلی در سنندج اجرایی کنیم که کار مهندسی آن شروع شده است.

آخوندی افزود: با توجه به اینکه زیرسازی خط ریلی از همدان به طول ۶۴کیلومتر درحال انجام است تا دو سال دیگر به وعده رئیس‌جمهوری عمل می‌کنیم و اهالی سنندج صاحب راه‌آهن می‌شوند.

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه اتصال ریلی به محور زاگرس از اولویت‌های برنامه‌های وی است، گفت: دراین راستا محور زاگرس را به نام کریدور ۱۰ نامگذاری کرده‌ام که از مرز بازرگان در شمال غرب شروع می‌شود و به بندر امام ﴿ره﴾ در جنوب می‌رسد.

وی تاکید کرد: همزمان با کریدور جاده‌ای باید کریدور ریلی را نیز به کریدور شماره ۱۰ متصل کنیم و این آغاز یک کار بسیار بزرگ در جهت توسعه دسترسی زاگرس‌نشینان که جمعیت بزرگی را تشکیل می‌دهند به خدمات ریلی است. همچنین طرح‌های بزرگ‌تری بریا کریدور ۱۰داریم که کم‌کم به اطلاع‌ می‌رسانیم.

آخوندی همچنین با اشاره به برنامه‌ریزی برای اتصال شبکه ریلی کشور به کردستان عراق گفت: خط ریلی به نقده رسیده و باید خطی از نقده به کردستان عراق و سوریه داشته باشیم. اتصال به دریای مدیترانه نکته مهمی است که رئیس‌جمهوری نیز بر آن تاکید دارد. دراین راستا آنچه درایران باید انجام می‌شد تا اندازه‌ای محقق شده و هم از مراغه به نقده و هم از مهاباد به نقده خط ریلی داریم و با اتصال ارومیه به تبریز و پس از برقراری امنیت در عراق می‌توانیم برای اتصال به کردستان عراق اقدام کنیم.

همچنین آخوندی درحاشیه این آیین درجمع خبرنگاران گفت: ما امسال ۱۸۰۰ کیلومتر ریل تحویل مردم می‌دهیم.

وی با اشاره به اینکه کل خط ریلی تحویلی در دولت دهم ۳۸۰ کیلومتر بوده است وما توانستیم در دولت یازدهم بیش از هزار کیلومتر ریل ایجاد کنیم، گفت: احداث خط عتبات از همدان به غرب کشور در دست مطالعه واجراست. ایستگاه فعلا کامل نیست ما هم می‌دانیم که این ایستگاه به مرکز شهر دور است و البته پیش‌بینی شده با اعتباری بالغ بر ۳۰۰میلبارد تومان این نقص فنی حل شود.

آخوندی تاکید کرد: این مسیرکه توسط شرکت ساخت وتوسعه احداث شده امروز تحویل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی می‌شود تا دوماه آینده آماده تردد شود.

وزیر راه و شهر سازی با بیان اینکه ما قرارداد تحویل ۷۰۰۰ واگن باری را بستیم در حالی که ۲۸ هزار واگن باری داریم افزود: همچنین ۵۰۳ لوکوموتیو داشتیم که ۱۳۱ لوکوموتیو را اخیرا به ناوگان ریلی اضافه کردیم.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۲۹۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۱۳۴ کیلومتر راه روستایی در کردستان

رئیس اداره ساخت و توسعه راه‌های روستایی اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کردستان از احداث ۱۳۴ کیلومتر راه روستایی در ۱۰ شهرستان استان طی سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل راهداری، حسن شهبازی اظهار کرد: در سال گذشته راه ۱۰۸ روستای استان به طول ۱۳۴ کیلومتر احداث شد که از لحاظ میزان احداث در جایگاه پنجم کشوری قرار گرفتیم.

وی افزود: با احداث این میزان راه روستایی ۴۵۲۲ خانوار از راه آسفالته بهره‌مند شدند.

رئیس اداره ساخت و توسعه راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان خاطرنشان کرد: با احداث ۱۳۴ کیلومتر راه روستایی، شاخص برخورداری روستاهای استان از راه آسفالته در روستاهای بالای ۲۰ خانوار، پنج درصد افزایش یافته و به ۷۵ درصد رسیده است.

شهبازی بیشترین میزان احداث راه روستایی در سال گذشته را در شهرستان سقز با ۳۰.۵ کیلومتر اعلام کرد و گفت: شهرستان سقز با وجود اینکه دومین شهرستان بزرگ استان است اما از لحاظ آسفالت راه‌های روستایی در رده‌های آخر قرار دارد.

وی تصریح کرد: هدف‌گذاری احداث راه روستایی در سال گذشته ۸۰ کیلومتر بود که توانستیم بیشتر از این میزان را محقق کنیم.

رئیس اداره ساخت و توسعه راه‌های روستایی اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان با بیان اینکه در سال گذشته ۸۷۱ میلیارد تومان برای احداث راه‌های روستایی در استان هزینه شد، اضافه کرد: در حوزه راه روستایی با وجود اقدامات مثبتی که با حمایت‌های استاندار و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در حال انجام است، اما برای نزدیک شدن به میانگین کشوری نیازمند اعتبارات جهشی هستیم.

شهبازی با اعلام اینکه در سال جدید علاوه بر برگزاری مناقصه و انتخاب پیمانکار برای پروژه‌های جدید، اتمام پروژه‌های نیمه تمام نیز در دستور کار قرار دارد، گفت: تأمین بودجه پروژه‌های راه روستایی از منابع استانی و فقط تأمین قیر بر عهده سازمان راهداری است.

وی اضافه کرد: برای سال جاری احداث ۱۹۷ کیلومتر راه روستایی در استان هدف گذاری شده است.

به گزارش ایمنا، استان کردستان ۶۱۸۳ کیلومتر راه روستایی دارد که تاکنون ۳۴۵۷ کیلومتر آن آسفالت شده است.

کد خبر 750942

دیگر خبرها

  • رفع ایراد ۷۰۰۰ واگن باری بدون ترمز در دولت سیزدهم
  • ◄ تاکید بر احداث، توسعه و تکمیل پایانه ها و پارکینگ های شبکه مترو تهران + عکس
  • متوسط سالانه ساخت راه آهن در کشور
  • ۳۳۰۰ کیلومتر پروژه ریلی در حال ساخت در کشور داریم
  • قطار ۵ ستاره به همدان می‌آید
  • ورود قطار ۵ ستاره به شبکه ریلی همدان
  • پیدا شدن یک جسد در سد قشلاق سنندج
  • قطار پنج ستاره به شبکه ریلی همدان اضافه می‌شود
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • احداث ۱۳۴ کیلومتر راه روستایی در کردستان