Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@14:11:26 GMT

سرلیست شدن در انتخابات شوراها یک بحث فرعی است

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۲۹۴۴۳

سرلیست شدن در انتخابات شوراها یک بحث فرعی است

کاندیدای انتخابات شورای شهر تهران گفت: سرلیست شدن یک بحث فرعی است، اگر همه ما به شورا وارد شویم در آنجا همگی یک رای داریم و عضو شورا هستیم، حال چه سرلیست باشیم چه ته لیست آنچه مهم است اعتماد مردم است که به ما رای بدهند تا مجری و ناظر آنان در شورای شهر باشیم.

به گزارش ایسنا، محسن هاشمی در نشست‌خبری مشترک با غلامحسین کرباسچی در محل ستاد انتخاباتی حسن روحانی با بیان اینکه انتخابات محلی برای اعلام نظرات مختلف است، اظهار کرد: کاندیداهای تایید صلاحیت شده در انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شوراها می توانند بخش مهمی از نظرات ملت را پوشش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: با توجه به حضور مجدد اقای روحانی در صحنه انتخابات، انتخاب دوباره او می‌تواند کشور را در مسیر عقلانیت قرار دهد.

کاندیدای انتخابات شورای شهر تهران با بیان اینکه در دولت نهم و دهم، شاهد بازگشت به عقب بودیم، گفت: در آن زمان مشکلات ما با دنیا به اعمال تحریم ها کشیده شد و در حال حاضر نیز با وجود قرارداد برجام، برخی مشکلات همچنان باقی مانده است و هنوز نتوانستیم به وضعیت دپا دوازده سال پیش بازگردیم.

هاشمی ضمن اظهار امیدواری نسبت به انتخاب مجدد روحانی، اظهار کرد: امیدوارم با انتخاب مجدد روحانی کشور مسیر خود را در راه عقلانیت ادامه دهد چرا که وضعیت کشور در دوران آقای احمدی نژاد خارج از عقلانیت بود و ما در بین مردم خودمان نیز دچار دوقطبی شدیم.

وی افزود: سال ۸۸ اوج دوقطبی و از بین رفتن اعتماد بین جریان‌های سیاسی بود و اگر صحبت های اقای هاشمی در نماز جمعه همان سال نبود، ممکن بود بخش اعظمی از نیروهای انقلاب را از دست بدهیم.

کاندیدای انتخابات شورای شهر تهران با اشاره به اینکه برخی صفت فتنه گری را به پدرم نسبت دادند، گفت: در چنین شرایطی عملکرد آیت الله هاشمی باعث شد نیروها از انقلاب زده نشوند و در چارچوب آن به مسیر خود ادامه دهند.

هاشمی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه مسکن مهر می‌توانست یک پروژه منطقی و مشکل گشا برای شهرها باشد، گفت: به این پروژه با عقلانیت نگاه نشد در حالی که می شد این حجم پول در مسکن مهر را طوی هزینه کرد که مسکن مهر، نگین شهرها باشد چرا که کار جدیدی بود و بخشی از مردم مستضعف را می شد در این مسکن ها، سکنا داد.

کاندیدای انتخابات شورای شهر تهران در پایان درباره سرلیست شدنش از سوی اصلاح‌طلبان برای شورای شهر، گفت: سرلیستی بحث فرعی است و فرقی ندارد، اگر همه ما به شورا وارد شویم در آنجا همگی ما یک رای داریم و عضو شورا هستیم،حال چه سرلیست باشیم چه ته لیست اما مهم اعتماد مردم است که به ما رای بدهند تا مجری و ناظر مردم در شورای شهر تهران باشیم.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۲۹۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهتمام به نظر همه اعضا از تنش در شوراها می‌کاهد

به گزارش خبرنگار مهر، مجید ناصحی‌مقدم ظهر پنج‌شنبه در همایش روز شوراها که در سالن همایش‌های غدیر دانشگاه زنجان برگزار شد، با تاکید بر اینکه یکی از رویکردهای اصلی نهاد مردمی شورا باید پرهیز از سیاست‌زدگی باشد، افزود: یکی از توفیقات شوراها این است که نهادی برآمده از دل مردم است، به همین خاطر باید در امور از همکاری مردم استفاده کند.

وی با بیان اینکه شوراها نیز همانند بسیاری از تشکل‌ها و نهادهای مردمی با مشکلات و تنش‌هایی مواجه است، ادامه داد: باید تلاش کنیم تا این تنش‌ها با مشارکت دادن تصمیم همه اعضا در امور مختلف به حداقل برسد.

این مسؤول با تاکید بر اینکه بها دادن به تصمیم همه اعضای شورا باعث پیشبرد بهتر امور و اهداف ترسیم شده خواهد شد، خاطرنشان کرد: یکی از محاسن این کار، دوری از چند قطبی شدن شورا است؛ چرا که باعث می‌شود اعضای شورا به جای چند قطبی شدن، به سمت همفکری حرکت کنند.

وی همچنین با اشاره به اینکه برای ایجاد زیرساخت در شهرها و روستاها باید اعتبارات لازم در این زمینه تخصیص یابد، عنوان کرد: اگر امروز زنجان به لحاظ توسعه‌ای فاصله معنی‌داری با سایر شهرها دارد، این به خاطر نبود زیرساخت در این زمینه است که باید مورد توجه قرار گیرد.

شوراهای اسلامی شهر و روستا ظرفیت عظیمی در توسعه پایدار به شمار می‌روند

رئیس شورای اسلامی استان زنجان نیز در این مراسم با بیان اینکه شورا از مهم‌ترین ارکان تصمیم‌گیری در نظام جمهوری اسلامی ایران است، گفت: این نهاد مردمی ظرفیت عظیمی در توسعه پایدار به شمار می‌رود.

حسین بابامرادی با اشاره به ۹ اردیبهشت، سالروز تشکیل شوراها، اظهار کرد: شکل‌گیری شوراها مبین آن است که نقش مردم در تصمیم‌گیری، تشریفاتی نبوده و از کوچک‌ترین بخش تقسیمات کشوری یعنی روستا، مردم مشغول خدمت‌رسانی هستند.

وی افزود: ۱۲۸ هزار نفر عضو شورای شهر و روستا در کشور و ۲۳۰۰ نفر در استان زنجان فعالیت در این حوزه دارند.

رئیس شورای اسلامی استان زنجان با اشاره به وظایف این شورا، خاطرنشان کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی، برگزاری جلسات با مدیران مختلف پیرامون نیازهای شهرها و روستاها و حسابرسی شهرداری‌ها و سازمان همیاری شهرداری‌ها، از جمله وظایف شورای فرادست است.

بابامرادی تصریح کرد: دیدارهای مستمر با استاندار، تسریع در اجرای پروژه‌های عمرانی و حل مشکل آب از مهم‌ترین خواسته‌های شوراها است.

کد خبر 6088584

دیگر خبرها

  • شورای‌های شهر و روستا در استان قم از سالم ترین ها در کشور هستند
  • فیلم/ انتقاد روح‌الامینی از نحوه انتخاب کاندیدای شورای ائتلاف شهر ری
  • شوراهای اسلامی به‌منظور حکمرانی مردمی شکل گرفتند
  • ۱۴۶۰ نفر عضو شوراهای شهر و روستای استان بوشهر هستند
  • بهره‌برداری از طرح‌های مختلف همزمان با روز شوراها در بوشهر
  • اعضای شورا از بطن مردم انتخاب شده و همیشه و در تمام سختی‌ها در کنار مردم هستند
  • اعضای شورا در سختی‌ها کنار مردم است
  • اهتمام به نظر همه اعضا از تنش در شوراها می‌کاهد
  • تایید صلاحیت ۶ کاندیدای ریاست فدراسیون ورزش‌های رزمی
  • تصویب تشکیل استان تهران شرقی