Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارشگروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛محمد نفریه درباره اجرایی‌ شدن مرخصی دوره مراقبت برای مادرانی که فرزندخواندهزیر سه سال از سازمان بهزیستی کشور می‌پذیرند، اظهار کرد: در سال 1392 قانون حمایت از فرزندخواندگی مورد بازنگری قرار گرفت که هدف اصلی تغییرات این قانون، برخورداری خانواده‌ها و کودکان فرزندپذیر از حمایتهای اجتماعی، اقتصادی بیشتری بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: تدوین‌کنندگان قانون در ماده 21 مقرر داشتند «شخصی‌که سرپرستی افراد تحت حمایت این قانون را بر عهده می‌گیرد از مزایای حمایتی حق اولاد و مرخصی دوره مراقبت برای کودکان زیر سه‌ سال (معادل مرخصی دوره زایمان) بهره‌مند است و کودک یا نوجوان تحت سرپرستی نیز از مجموعه مزایای بیمه و بیمه‌های تکمیلی طبق مقررات قانونی برخوردار خواهد شد.»
مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی تاکید کرد: این در حالی بود که برابر اعلام مسئولان سازمان تامین اجتماعی اعطای مرخصی دوره مراقبت به مادر خوانده به همراه حقوق و مزایا برای آن سازمان امکان‌پذیر نبود بنابراین به منظور رفع موانع و مشکلات اجرایی قانون در این خصوص، جلسات مستمر کارشناسی بین سازمان تامین اجتماعی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان بهزیستی برگزار شد و خوشبختانه تلاشهای مذکور، مثمر ثمر واقع شد و در نهایت بخشنامه شماره 12631/95/1000 مورخ یکم اسفند ماه سال گذشته توسط مدیر عامل سازمان بیمه تامین اجتماعی به ادارات کل تامین اجتماعی استانها ابلاغ شد.
نفریه بیان کرد: مطابق ماده 21 قانون فرزندخواندگی جدید و ضوابط مندرج در بخشنامه تامین اجتماعی، زنان شاغلی که سرپرستی از کودک زیر سه سال را برابر حکم دادگاه می‌پذیرند، می‌توانند از مزایای مرخصی دوره مراقبت بهره‌مند شوند؛ میزان این مرخصی، معادل مرخصی دوره زایمان است یعنی مادران فرزندپذیر می‌توانند ضمن استفاده از مرخصی و ترک کار، حقوق خود را دریافت کنند.
وی با بیان اینکه شروع این مرخصی از تاریخ صدور حکم سرپرستی آزمایشی شش ماهه از مرجع قضایی است، تصریح کرد: باید توجه داشت در این قانون فرض بر این است که مادر خوانده قرار است در دوران مرخصی از نوزاد خود مراقبت کند و به طور کلی این برنامه برای حمایت از خانواده‌‌‌‌‌‌ها و حفظ سلامت جسمی و روانی کودک و والدین فرزندپذیر است.
مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور تاکید کرد: برابر این بخشنامه سازمان تامین اجتماعی، مرخصی 84 روز «دوره مراقبت» ویژه زنان شاغل که فرزندی را از بهزیستی به حضانت می‌گیرند اعمال خواهد کرد؛ این بخشنامه از یک ماه گذشته ابلاغ شده و قابل اجراست.
وی گفت: مادری که براساس قانون حمایت از کودکان و نوجوانان بی‌سرپرست یا بدسرپرست کودک زیر 3 سال را به فرزندخواندگی قبول می‌‌کند، با ارائه مدارک و مستندات مربوطه از جمله قرار سرپرستی آزمایشی از مرجع ذیصلاح قضایی به همراه نامه اداره بهزیستی مربوطه می‌تواند از 84 روز مرخصی بابت مراقبت از کودک استفاده کند.
نفریه تاکید کرد: تاریخ صدور قرار سرپرستی آزمایشی مبنای شروع مدت خدمت دوره مراقبت و همچنین احراز شرایط مقرر در ماده 67 قانون تامین اجتماعی خواهد بود، همچنین با عنایت به اینکه قانون‌گذار استفاده از مزایای حمایتی حق اولاد و مرخصی دوره مراقبت برای سرپرست را تا سن سه سالگی درنظر گرفته است، نباید مجموع سن کودک و میزان مرخصی استفاده شده از سن کودک (حداکثر 3 سالگی) تجاوز کند و نکته قابل توجه آن است که مبنای تعیین سن فرزندخوانده، از جمله مستنداتی است که باید به اداره بیمه ارائه شود و چنانچه سن کودک در مدارک ارائه شده به بیمه عنوان نشده باشد، اداره بیمه مربوطه باید سن کودک را از اداره بهزیستی مربوطه استعلام کند.
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۳۰۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص وام تحصیلی به بیش از ۴ هزار دانشجوی متاهل

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ علی اکبر محمدی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت اظهار کرد: تاسیس صندوق وزارت بهداشت  با هدف ایجاد انگیزه در میان دانشجویان متأهل در راستای سیاست‌های افزایش جمعیت و قانون حمایت ازخانواده صورت گرفت.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت گفت: همچنین صندوق در راستای حمایت از دانشجویان متأهل و اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ همه درخواست های ودیعه مسکن، وام ازدواج و تولد فرزند ویژه دانشجویان دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را بدون محدودیت پوشش داد.

وی بیان کرد: یک هزار و ۲۱۶ نفر به مبلغ ۷۷۱ میلیارد و ۹۶۱ میلیون و ۴۵۸ هزار و ۳۱۳ ریال ودیعه مسکن و همچنین یک هزار و ۹۹۵ نفر به مبلغ ۴۹۸ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال وام ازدواج و ۳۸۰ نفر به مبلغ و ۲۳ میلیارد و ۵۲۰ میلیون ریال وام تولد فرزند دریافت کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان
  • مادر دیانا به قتل فرزند بیمارش اعتراف کرد
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • کلاس آموزش بازیگری کودک بارانا
  • چرا کودکان فرانسوی به خوش رفتار و مؤدب بودن مشهورند؟
  • اختصاص وام تحصیلی به بیش از ۴ هزار دانشجوی متاهل
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو