Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر حوزه خواهران فاطمه الزهرا(س) در خصوص ویژگی های انتخاب کاندیدای اصلح گفت: با مرور در نحوه حکومت داری حضرت(ع) مشخص می شود که یکی از شاخص های مهم در انتخاب کاندیدای اصلح مردمی بودن آن کاندیداست، رئیس جمهوری که در سختی، گرسنگی و رنج شریک و هم درد مردم محروم نباشد، نمی تواند رئیس جمهور موفقی باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «بسیج زنان کشور» معصومه سادات صادقی، مدیر مدرسه علمیه الزهرا(س)، در خصوص شاخص های رئیس جمهور اصلح گفت: در آستانه دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری به دنبال یافتن کاندیدای اصلح و شاخص های آن هستیم که با مرور ویژگی های حکومت داری حضرت علی(ع) بتوانیم تکالیف و وظیفه های رئیس جمهور در تراز حکومت اسلامی مشخص کنیم و بتوانیم بر اساس آن کاندیدای اصلح را انتخاب کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با وجود زمان محدود 5 ساله حکومت داری حضرت علی(ع) به اذعان شیعه و سنی، تجسم کامل حکومت اسلامی اتفاق افتاد و در نگاه حضرت امیر(ع) حکومت هدف نیست بلکه وسیله ای برای رسیدن به هدف است.

این مدیر حوزه اظهار کرد: در سیره حضرت علی(ع) نمونه های فراوانی وجود دارد که نشان می دهد حضرت، موقعیت اجتماعی را سنگر مبارزه ای می دانند که باطل را از بین ببرد و بتواند شاخصه های حکومت علوی را اعمال کند، بر این اساس ما باید ببینیم چه کاندیدایی در پی کسب پست اجتماعی اند و کدام یک به دنبال برپایی عدالت اجتماعی است.

وی افزود: در سیره حکومتی حضرت علی(ع) نیز این مورد به خوبی روشن است، روایت مشهوری که حضرت می فرمایند، پینه کردن پاره کفش نزد من از حکومت بر شما بهتر است، مگر آنکه احقاق حق و دفع باطل را انجام دهم.

صادقی با بیان اینکه نحوه برخورد با اطرافیان نیز یکی از شاخص هایی است که می تواند به انتخاب کاندیدای اصلح کمک کند، گفت: مردمی بودن حکومت نیز در سیره حضرت علی(ع) وجود دارد و از شاخص های مهم در انتخاب کاندیدای اصلح باید مدنظر قرار گیرد، رئیس جمهوری که در سختی، گرسنگی و رنج شریک و هم درد مردم محروم نباشد، کاندیدای اصلحی نیست.

وی ادامه داد: در برخی از خطبه های نهج البلاغه، حضرت علی(ع) به برخی نکات اشاره می کنند، رئیس جمهور باید دامنه اصلاح را در شهرها بگستراند تا در سایه آن بندگان ستمدیده خدا به امنیت و آرامش دست پیدا کنند، احکام الهی از تعطیل و توقیف بیرون بیاید؛ ما باید بدانیم که آیا کاندیداهایی که می خواهند حکومت داری را بر عهده بگیرند، به این نکات توجه می کنند و می توانند نقشه راه محکم و مشخصی داشته باشند؟

این استاد حوزه تاکید کرد: روح عدالت، در برنامه های حضرت علی(ع) مشخص است، در برنامه های ایشان عدالت آرمان نیست بلکه روح برنامه هاست و آنچه چشم ما را به عنوان والی روشن می کند برپایی عدل در سراسر بلاد است زیرا اگر عدل را اجرا کنید به خاطر از دست رفتن منافع برخی به بسیاری از افراد بر می خورد و مخالف فرد می شوند، به این خاطر کمتر کسی به اجرای عدالت فکر می کند.

وی ادامه داد: وقتی به این بخش از اجرای عدالت می رسند و برای هدایت انسان ها قدم برداشته شود، برخی به بهانه اینکه آزادی کم می شود، جو را طوری ایجاد می کنند که فرد از اجرای عدالت منصرف شود.

صادقی تصریح کرد: بعضی وقت ها حرف هایی می زنیم که انجامش در توان ما نیست اما برخی از کاندیداها صحبت های عوام فریب و غیرکارشناسی می گویند تا رای بیاورند که این رفتار خلاف فرمایشات حضرت علی(ع) است.

وی در نظرگرفتن منافع عامه مردم در تصمیم گیری های ریاست جمهوری را به عنوان آخرین معیار در تشخیص کاندیدای اصلح دانسته و گفت: گاهی اوقات نظریات و تصمیماتی گرفته می شود که روح حاکم آن به نفع خواص است اما باید رئیس جمهور منافع عامه مردم را در نظر بگیرد، مواظب باشد که در تصمیمی که می گیرد عامه مردم را در نظر بگیرد زیرا اگر تنها اولویت طبقات ممتاز در نظر گرفته شود، در اکثر مواقع عامه مردم ناخشنود خواهند شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۳۱۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی

در دیدار روسای دانشگاه علامه‌طباطبائی و دانشگاه اوفای روسیه، قرارداد همکاری مشترک با هدف گسترش همکاری‌های آموزشی و پژوهشی به امضای روسای دو دانشگاه رسید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، وادیم زاخاروف رئیس دانشگاه علم و فناوری اوفای روسیه با همراهی ریتا فیلیپووا معاون بین‌الملل دانشگاه و امینا اوزاوا رئیس دانشکده تاریخ و روابط بین‌الملل این دانشگاه، با حضور در دانشگاه علامه‌طباطبائی با عبدالله معتمدی رئیس این دانشگاه دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار که به منظور بحث و تبادل نظر درخصوص همکاری‌های مشترک آموزشی و پژوهشی میان دو دانشگاه انجام شد، قرارداد برنامه آموزشی شبکه‌ای کارشناسی ارشد مطالعات منطقه‌ای بین دوطرف امضا شد که بر اساس این قرارداد دانشگاه «اوفا» درس‌های تعیین شده‌ای را برای دانشجویان رشته مطالعات منطقه‌ای دانشگاه علامه‌طباطبائی و دانشگاه علامه‌طباطبائی دروس مشخصی را برای دانشجویان رشته روابط بین‌الملل دانشگاه «اوفا» به منظور بهره‌مندی از توان علمی استادان هر دو دانشگاه ارائه می‌دهند.

معتمدی در این دیدار با اشاره به همکاری‌های علمی و سیاسی میان ایران و روسیه گفت: زمینه‌های مشترک همکاری‌ها و وحدت‌نظر در مورد مناسبات بین‌المللی در راستای منافع دو کشور، زمینه‌ساز توسعه همکاری‌های روزافزون شده است.

وی با اشاره به همکاری‌های دانشگاه‌های روسیه با دانشگاه علامه‌طباطبائی در سال‌های گذشته بیان کرد: درخصوص تبادل استاد و دانشجو و برگزاری برنامه‌های مشترک آموزشی و پژوهشی تجربه خوبی با دانشگاه‌های روسیه داشته‌ایم. امیدواریم بتوانیم تعاملات نزدیک‌تری در راستای منافع ملی و بین‌المللی دو کشور داشته باشیم.

در ادامه رئیس دانشگاه «اوفا» نیز توضیحاتی در خصوص ظرفیت‌های این دانشگاه بیان کرد و گفت: سال گذشته تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه علامه‌طباطبائی را امضا کردیم و بسیار خرسندیم که در مدت کوتاه این قرارداد همکاری مشترک به مرحله اجرا رسیده است.

وادیم زاخاروف گفت: دانشگاه «اوفا» انجمن‌های دوستی بسیاری با دانشگاه‌های خارجی دارد و در این خصوص ایران نخستین جایگاه را در بین کشور‌های دوست با روسیه دارد. او با بیان این که جمهوری باشقیرستان یکی از جمهوری‌های روسیه است که به لحاظ زبان و فرهنگ، نزدیکی زیادی با زبان و ادبیات فارسی دارد. این موضوع خود زمینه همکاری‌های بیشتر با دانشگاه‌های ایران، به‌ویژه دانشگاه علامه‌طباطبائی به عنوان دانشگاه تخصصی علوم انسانی و اجتماعی را فراهم کرده است. امیدوارم این قرارداد نیز زمینه خوبی برای توسعه همکاری‌های مشترک باشد.

نرگس سنائی رئیس میز روسیه و رئیس گروه گسترش همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه نیز به اهمیت تقویت روابط علمی و فرهنگی ایران و روسیه در شرایط کنونی اشاره و تاکید کرد: امضای قرارداد برنامه‌های مشترک آموزشی شبکه‌ای گام نوینی در روابط دانشگاهی ایران و روسیه محسوب می‌شود.

سعید شکوهی رئیس موسسه آموزش عالی بیمه اکو و مهدی خانمحمدی مدیر سنجش، نظارت و ارزیابی آموزشی دانشگاه نیز در این نشست حضور داشتند.

گفتنی است دانشگاه «اوفا» یکی از دانشگاه‌های مهم روسیه است که در جمهوری باشقیرستان واقع شده است. این دانشگاه در حال حاضر ۴۸ هزار دانشجو دارد و نیز بیش از ۳ هزار دانشجو از ۶۰ کشور جهان در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند. ۳۰ درصد از رشته‌های تحصیلی این دانشگاه در حوزه علوم انسانی و اجتماعی است.

دیگر خبرها

  • خدمتگزاری به مردم سرلوحه اقدامات بانک توسعه تعاون است
  • زلنسکی مجوز نقض حقوق بشر در جنگ اوکراین را از اروپا می‌گیرد
  • شعار دهه کرامت ۱۴۰۳ «با شما سربلندیم» اعلام شد
  • شعار دهه کرامت امسال اعلام شد
  • شهرکرد به عنوان بام ایران معرفی شود
  • استاندار فارس خواستار تسریع نهضت ملی مسکن و حفظ حقوق عامه شد
  • تاثیر مثبت انتخاب فرد اصلح در دور دوم انتخابات بر آبادانی شهرستان
  • فال حافظ امروز یک‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • تکریم بیشتر ارباب رجوع و پیگیری برنامه‌های نظارتی بر محاکم در اولویت دیوان عالی کشور
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی