Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمیته امداد هم اکنون برای رسیدگی به سلامت و بهداشت مددجویان با ۱۰هزار مرکز درمانی، یک هزار و ۲۰۰ پزشک عمومی، تمام بیمارستان های دولتی سراسر کشور، متخصصان مربوطه و یک هزار داروخانه قرارداد همکاری امضاء کرده است.

به گزارش گروه اجتماعی «قدس آنلاین» سایت خبری کمیته امداد، جعفر رحیمی، مدیر کل بهداشت، درمان و امور بیمه کمیته امداد در این نشست با تاکید بر اینکهسلامت، بهداشتو درمان در کنار دو حوزه معیشت و مسکن از امور ضروری جامعه است که همواره باید مورد توجه باشد، تصریح کرد:با توجه به اهمیت این موضوع و به منظور تحقق رویکرد سلامت محوری، کمیته امداد ارائه فعالیت های خود به مددجویان را در سه بخش بیمه پایه، بیمه مکمل و بهداشتهدف گذاری کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل بهداشت، درمان و امور بیمه کمیته امداد با اشاره به اینکه این نهاد از طریق ارجاع بیماران تحت پوشش به پزشک خانواده خدمات بیمه پایه آنان را اجرایی می کند، مطرح کرد: کمیته امداد هم اکنون برای رسیدگی به سلامت و بهداشت مددجویان با ۱۰ هزار مرکز درمانی، یک هزار و ۲۰۰ پزشک عمومی، تمام بیمارستان های دولتی سراسر کشور، متخصصان مربوطه و یک هزار داروخانه قرارداد همکاری امضاء کرده است.

رحیمی با بیان اینکه سرانه بستری برای هر بیمار تحت پوشش در سال گذشته حدود ۲ میلیون تومان بوده است، اظهار کرد: طی سال ۹۵، یک میلیون و ۵۰۰ هزار مددجو به پزشک خانواده، ۳۵۰ هزار نفر به پزشک متخصص مراجعه کرده اند، همچنین یک میلیون و ۵۰۰ هزار مددجو از خدمات داروخانه، ۱۵۰ هزار نفر از خدمات تصویر برداری، ۲۷۰ نفر از خدمات نسخه ای یا آزمایشگاهی و ۱۲۰ هزار نفر از خدمات بستری در بیمارستان های سراسر کشور بهره مند شده اند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر شش هزار بیمار خاص از افراد تحت حمایت در کشور حضور دارند که از این تعداد یک هزار و ۷۰ نفر مبتلا به ام اس، یک هزار و ۳۰۰ نفر نیازمند پیوند کلیه، ۹۲۸ نفر بیمار تالاسمی، دو هزار و ۴۵۲ نفر دیالیزی و ۲۵۸ نفر بیمار هموفیلی هستند که از این تعداد بیش از سه هزار نفر تحت پوشش بیمه کمیته امداد هستند.

مدیر کل بهداشت، درمان و امور بیمه کمیته امداد در ادامه به نحوه ارائه خدمات بیمه مکمل به مددجویان اشاره و مطرح کرد: هزینه هایی همانند فرانشیز صورت حساب های بیمارستانی، مابه تفاوت قیمت های داروی بیماران، هزینه های جانبی بیماران خاص و هزینه های نگهداری در منزل بیمارانی که تحت پوشش بیمه پایه نباشد از طریق خدمات بیمه مکمل به مددجویان پرداخت می شود.

رحیمی در ادامه با اشاره به اینکه رفع مشکلات تغذیه ای کودکان در سراسر کشور همواره مورد تاکید این نهاد است، خاطر نشان کرد : اولویت خدمت رسانی کمیته امداد برای رفع سوء تغذیه، کودکان کمتر از شش سال، زنان باردار و بیماران صعب العلاج است که اکنون ماهیانه ۸۰ هزار تومان جهت کمک هزینه غذایی به آنان پرداخت می شود.

وی با اشاره به اینکه سرانه دریافتی درمانی افراد تحت پوشش کمیته امداد در شش ماهه نخست امسال ۲۶ هزار تومان در نظر گرفته شده است، مطرح کرد: هم اکنون شش هزار بیمار خاص و ۲۷ هزار بیمار صعب العلاج بین مددجویان تحت حمایت شناسایی شده اند که آنان از خدمات درمانی پایه و مکمل این نهاد بهره مند هستند.

مدیر کل بهداشت، درمان و امور بیمه کمیته امداد در پایان به ایجاد مرکز اقامتی در شش استان فارس، تهران، خراسان رضوی، اصفهان، بوشهر و هرمزگان برای رفاه حال مددجویان و همراهانشان اشاره کرد و افزود : سال گذشته ۵۴ هزار نفر از مددجویان و همراهان بیمار از خدمات این مراکز در سراسر کشور بهره مند شده اند.

شایسته ذکر است؛ کمیته امداد طی سال ۹۵، بیش از۴۰۰میلیارد تومان از طریق بیمه پایه و ۷۰ میلیارد تومان از طریق بیمه مکمل برای هزینه های درمان به مددجویان تحت پوشش پرداخت کرده است.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۳۱۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای ۹۱۰ میلیارد تومان تسهیلات به مدد جویان البرز

مدیرکل کمیته امداد امام استان البرز گفت: از اهداف کمیته این نهاد در جهت توانمندسازی مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و کاهش وابستگی آن‌ها به ویژه در بخش اقتصادی اشتغال‌زایی و خودکفایی آن‌ها است. - اخبار استانها -

رضا البرزی در گفتگو با خبرنگار تسنیم در کرج، با بیان اینکه اشتغال‌زایی، راهکار توانمند‌سازی مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) است، اظهار کرد: به منظور ایجاد انگیزه و مشارکت اجتماعی مددجویان در جهت توانمند‌سازی آنها در زمینه شغلی این نهاد اقدام به پرداخت وام اشتغال به مبلغ 910 میلیارد تومان به یک هزار و 188 نفر مددجو کرده است.

وی ادامه داد: اجرای طرح خودکفایی برای مددجویان علاوه بر مهارت‌آموزی این عزیزان وابستگی مالی آن‌ها را به نهاد‌های حمایتی کاهش می‌دهد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان البرز با تاکید به اینکه یکی از اهداف این نهاد استقلال و عدم وابستگی اقتصادی مددجویان است، افزود: توانمندسازی مددجویان تنها راهی است که بتوان وابستگی مالی و فقر را از این عزیزان دور کرد.

ارائه 1000 خدمت مسکن به مددجویان کمیته امداد استان البرز ارائه 1000 خدمت مسکن به مددجویان کمیته امداد استان البرز

وی با اشاره به اینکه آموزش و مهارت آموزی مهم‌ترین راه توانمندسازی این افراد است تا در زمینه شغلی موفق شوند، گفت: در این راستا کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اقدام به معرفی هشت هزار نفر از افراد تحت حمایت کمیته به بخش ‌های آموزشی، راهبری شغلی و کاریابی کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲۰ استان و ۱۱۰ شهرستان متأثر از بارش‌ها و سیلاب بهاری / بهره‌مندی ۳۲۰۰ نفر از خدمات امدادی
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • بهره‌مندی ۸۰۰ کرمانشاهی از خدمات فیزیوتراپی هلال احمر
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد
  • اعطای ۹۱۰ میلیارد تومان تسهیلات به مدد جویان البرز
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی
  • نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان کرمانشاه
  • ارائه خدمات درمانی و دارویی رایگان در زنجان