Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عبدالرضا محمودپور مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان در حاشیه بیست و دومین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: فعالیت این شرکت با هدف تولید ورق های عریض فولادی مورد استفاده در ساخت لوله های انتقال نفت ، گاز و فرآورده های نفتی و همچنین ساخت مخازن ذخیره سازی نفت و فرآورده های نفتی از سال 87 آغاز شد و به تدریج در طی سالهای گذشته، فعالیت این شرکت توسعه یافته و به تولید واقعی خود رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سال 1394 بیشترین میزان تولید حجمی شرکت فولاد اکسین خوزستان با حجم بیش از 800 هزار تن تولید به ثبت رسید و در سال گذشته نیز توانستیم در مجموع تولیدی 640 هزار تنی داشته باشیم.

محمودپور با بیان اینکه کاربرد این ورق های عریض فولادی عمدتا در صنایع نفت و گاز و پروشیمی برای ساخت لوله های انتقال مواد نفتی، گاز و همینطور برای ساخت مخازن است، گفت: به دلیل کیفیت بالای ورق های فولادی تولید این شرکت، این ورق ها در ساخت بدنه های کشتی نیز مورد استفاده قرار می گیرند.

وی ادامه داد: کارخانه فولاد اکسین خوزستان یک کارخانه منحصر به فرد در خاورمیانه از نظر ظرفیت تولید و کیفیت بسیار بالای تولید ورق های عریض فولادی است که تا به امروز ورق های فولادی ساخت لوله های مورد استفاده در پروژه های متعددی را در داخل کشور انجام داده است.

مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان با بیان اینکه هدف اصلی ساخت این شرکت، تولید ورق هایی بوده که بتوانند برای ساخت لوله های API برای محیط های ترش و شیرین در پروژه های نفتی و گازی مورد استفاده قرار گیرند، گفت: 50 درصد از ظرفیت بخش تولید کارخانه را برای تولید این نوع از ورق ها که تولید آنها بسیار استراتژیک و راهبردی است قرار دادیم اما به مدار تولید آوردن تمامی این ظرفیت به دلیل عدم حمایت محقق نشد.

محمودپور از دستیابی متخصصان ایرانی به تکنولوژی طراحی و تولید ورق های API محیط های ترش خبر داد و گفت: پیش از این در منطقه خاورمیانه چند شرکت انگشت شمار به تولید این نوع ورق ها ورود کرده بودند ، اما در ایران توان طراحی و تولید این نوع ورق ها برای محیط های ترش وجود نداشت تا اینکه با ورود متخصصان شرکت فولاد اکسین خوزستان و انجام اقدامات گسترده پژوهشی و فنی و مهندسی موفق به داخلی سازی این تکنولوژی شدیم و با امضای قراردادی برای تأمین 40 هزار تن ورق API محیط های ترش با شرکت مناطق نفت خیز جنوب، در سال گذشته موفق شدیم 5 هزار تن از این قرارداد را تولید کرده و تحویل دهیم.

وی افزود: برای اولین بار در کشور به تولید انبوه ورق های API محیط های ترش رسیدیم و کیفیت بالای ورق های تولیدی نشان داد که در صورت حمایت شرکت های زیرمجموعه وزارت نفت از تولید این نوع ورق ها در کشور، می توانیم بخش زیادی از نیاز داخلی را تأمین می کنیم.

مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان با اشاره به اینکه در حال حاضر نیاز داخلی به ورق های API محیط های ترش به صورت واردات از دیگر کشورها تأمین می شود، گفت: در صورتی که از تولید داخلی در این بخش حمایت شود، در هر تن تولید این ورق ها نسبت به واردات آن، صرفه جویی 150 تا 200 دلاری خواهیم داشت.

وی ادامه داد: در حال حاضر پروژه های مهمی در بخش نفت و گاز کشور در حال اجرا است که به طور مثال خط مهم انتقال نفت گوره به جاسک با طول 1100 کیلومتر یکی از این پروژه هاست که بستر مناسبی برای فعال شدن بخش تولید داخل ورق های فولادی مورد استفاده در لوله های انتقال است.

محمودپور خاطرنشان کرد: میزان نیاز سالانه کشور به ورق های API محیط های ترش و شیرین بستگی به میزان پروژه های در دست اجرا دارد اما برای سال جاری با توجه به پروژه های متعددی که در صنعت نفت و صنعت گاز کشور در حال انجام است، به 700 هزار تن ورق API محیط های ترش و شیرین نیاز است که از این میزان پروژه، هیچ سهمی به ساخت داخل داده نشده است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه حدود دو ماه از سال 96 گذشته، اگر همین امروز حمایت های دولتی از ساخت داخلی این نوع ورق ها آغاز شود، می توانیم با فعال کردن ظرفیت های تولید داخل، بیش از 50 درصد از این 700 هزار تن نیاز سال 96 کشور را به ورق های API محیط های ترش و شیرین یعنی بالغ بر حدود 400 هزار تن را در داخل کشور تولید کنیم.

این فعال بخش خصوصی تصریح کرد: در صورت حمایت و فعال شدن ظرفیت های نصب شده تولید در این بخش، علاوه بر صرفه جویی های قابل توجه در خروج ارز از کشور، اشتغال زایی مستقیم و غیرمستقیم قابل توجهی در این صنعت شکل می گیرد و گردش مالی آن در اعتلای رونق اقتصادی کشور موثر خواهد بود.

محمودپور از دیدار صبح امروز وزیر نفت با مدیران شرکت اکسین فولاد خوزستان خبر داد و گفت: آقای مهندس زنگنه وقت خوبی را در اختیار ما قرار داد و در این جلسه پس از آنکه توضیحات ما را در خصوص توانمندی های ساخت داخل شنید، به معاونت مهندسی و فناوری خود، آقای مهندس بیطرف دستور صریح داد که برای حمایت و فعال شدن ظرفیت های ساخت داخل در این بخش اقدام شود.

وی افزود: امیدواریم با این دستور وزیر نفت، شاهد قرارگیری نام فولاد اکسین خوزستان در وندورلیست های کوتاه شرکت های زیرمجموعه وزارت نفت باشیم، چرا که تا امروز فقط نام این شرکت در وندورلیست های بلند بود.

مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان گفت: در صورتی که از ظرفیت های ایجاد شده در بخش تولید ورق های API محیط های ترش و شیرین حمایت شود و این ظرفیت ها فعال شوند، می توانیم در طی سالهای آینده به ظرفیت اسمی تولید ورق های فولادی کارخانه فولاد اکسین خوزستان که 1050 تن در سال است برسیم و پس از تأمین صد در صدی نیاز داخل در این بخش و توقف واردات ورق های API محیط های ترش و شیرین، به بازارهای صادراتی ورود کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۳۱۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطارهای حومه‌ای به سیستم حمل‌ونقل انبوه‌بر شهر اصفهان متصل می‌شود

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با اشاره به هماهنگی در قطارهای حومه‌ای گفت: نوع برنامه‌ریزی، اجرا و طراحی و بهره‌برداری از این قطارها از موضوعات مهم شهرهای شاهین‌شهر، بهارستان فولاد شهر، خمینی‌شهر و نجف آباد بوده که مقرر شده است که در آینده با سیستم حمل‌ونقل انبوه‌بر به شهر اصفهان متصل شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسین حق‌شناس امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در نشست مشترک پلیس راهور و شهرداری های استان اصفهان با تاکید بر ضرورت هماهنگی‌های بین بخشی در شهرداری ها و پلیس راهور اظهار کرد: یکی از چالشش‌های سیستم اجرایی هماهنگی بین بخشی است و در صورتی که یک موضوع بین دو یا چند بخش مشترک باشد، منجر به کاهش سرعت در روند اجرای آن موضوع خواهد شد.

وی با بیان اینکه رینگ چهارم یا حلقه حفاظتی شهر از شهرستان های مختلف اطراف اصفهان عبور می کند و نقش بسیار مهمی در کاهش ترافیک و تصادفات دارد، افزود: قسمت‌هایی از این پروژه عظیم که در محدوده شهرداری این کلان‌شهر است، در حال پیگیری و اجرا است، اما بخش‌های دیگر این پروژه که به شهرداری‌های دیگر مربوط می شود، همچنان پیشرفت جدی نداشته و نیازمند همکاری‌هایی است تا شکل گیرد.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با اشاره به هماهنگی در قطارهای حومه‌ای تصریح کرد: اطراف اصفهان شهرهایی وجود دارد که به دلیل میزان جمعیت و الگوی سکونت آن‌ها باید به سیستم حمل‌ونقل انبوه‌بر متصل شوند.

حق‌شناس ادامه داد: نوع برنامه‌ریزی، اجرا و طراحی و بهره‌برداری از این قطارها از موضوعات مهم شهرهای شاهین‌شهر، بهارستان فولاد شهر، خمینی‌شهر و نجف آباد بوده که مقرر شده است که در آینده با سیستم حمل‌ونقل انبوه‌بر به شهر اصفهان متصل شود.

وی با اشاره به حمل‌ونقل با شرکت واحد اتوبوسرانی گفت: یک سری از خطوط حمل‌ونقل اصفهان از قدیم به شهرهای اطراف سرویس‌دهی داشته که به مرور با گسترش و استقلال شهرداری‌ها خاتمه پیدا کرده است، چراکه سرویس‌دهی به شهرها در این حوزه در چارچوب وظایف و امکانات شهرداری نیست، همچنین به‌لحاظ قانونی شورای ترافیک اجازه نمی دهد که اتوبوس‌های درون شهری به عنوان بین شهری تردد داشته باشند.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: موضوع کارت بلیت‌ها از دیگر مواردی بود که در شهرداری این کلان‌شهر شکل گرفت و سیستم شهرداری در این راستا ارتقا پیدا کرد که این موضوع شهرداری‌های اطراف اصفهان را نیز ملزم به ارتقای این سیستم کرد.

حق‌شناس اضافه کرد: همین موضوع درباره هماهنگی بار و مسافر شهرداری نیز وجود دارد و شامل وظایف سازمان تاکسیرانی نیز خواهد شد و در بعضی مواقع این سازمان باید مجوزهایی برای تاکسی های سایر شهرداری ها صادر کند.

وی خاطرنشان کرد: وظایف و خدمات مدیریت حمل‌ونقل بار که تا مرز شهر با شهرداری اصفهان خواهد بود، همچنین پایانه‌های مسافربری شهرداری اصفهان ازجمله مواردی است که نیازمند هماهنگی‌های بین‌بخشی است.

وی با اشاره به یکپارچگی فناوری و مطالعات حمل‌ونقل و ایمنی گفت: شهرداری اصفهان تلاش کرده است تا در این نمایشگاه تمام شرکت‌هایی که در زمینه‌های فناوری در سطح کشور دارای محصول بوده و محصولات بومی ایجاد کرده است، در کنار هم جمع کند تا در موضوعات مختلفی همچون هوشمندسازی، ثبت تخلف، مدیریت ترافیک و کنترل چراغ های راهنمایی با یکدیگر به تبادل اطلاعات و همکاری با یکدیگر بپردازند.

حق‌شناس با اشاره به مباحث دیگری ازجمله لزوم تعیین دقیق مرز خدمات‌دهی در شهر که به قسمت‌های مختلف آن مربوط می شود، گفت: برای مثال مرز اصفهان با شهرداری خمینی شهر در محدوده منطقه ۲ یا میدان استقلال و تعیین مرز آن با منطقه ۹ یا در منطقه ۱۰ با بعضی از شهرستان ها همچون قهجاورستان، منطقه ۱۲ با حوزه بزرگراه معلم، بلوار آزادگان و شهرداری گز، خورزوق و شهرهای شمالی که دارای موضوعات مشترکی است یا منطقه ۱۵ به محدوده هایی که در شرق اصفهان وجود دارد، مرزهای خدمات‌دهی تعیین شده است که در این باره نیز باید هماهنگی هایی صورت گیرد.

به گزارش ایمنا، در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان که در دانشگاه صنعتی اصفهان در حال برگزاری است، شرکت‌هایی همچون شرکت مترو، شرکت مهندسی نیک‌اندیش، سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار اصفهان، شرکت رستاک، شهرک علمی و تحقیقاتی، شرکت دیده بان، شرکت زرین خودرو، شرکت فراساخت سیکلت، سامانه جامع مدیریت و نظارت هوشمند سرویس مدارس، شرکت مپنا، شرکت صنایع هواپیماسازی و بسیاری دیگر از شرکت‌ای دانش‌بنیان و تولید کننده در حوزه حمل‌ونقل برای معرفی محصولات و تبادل اطلاعات خود حضور به‌هم رساندند.

کد خبر 749356

دیگر خبرها

  • قطارهای حومه‌ای به سیستم حمل‌ونقل انبوه‌بر شهر اصفهان متصل می‌شود
  • احداث ۱۰۵۰ واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در خوی
  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • سندرم تراکم،بلای جان کلانشهرها/ ضرورت تغییرالگوی ساخت مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند