Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفته که خوزستان داری ثروت‌های عظیم مادی و نعمت‌های وسیع خدادای است اما وضعیت کنونی این استان شایسته مردم خوزستان نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی که از ظهرامروز(دوشنبه 18 اردیبهشت) و در ادامه سفرهای انتخاباتی خود به خوزستان سفر کرده است در مصلی اهواز و در جمع مردم این شهر با تقدیر از استقبال باشکوه مردم خوزستان، اظهار داشت: خوزستان مردان و زنان سلحشوری دارد که در دوران دفاع مقدس اجازه ندادند یک وجب از خاک این کشور به دست دشمن بیافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه، خوزستان داری ثروت‌های عظیم مادی و نعمت‌های وسیع خدادای است اما وضعیت کنونی این استان که می توان این استان را به دلایل ذخایر ثروتمندترین نقطه ایران دانست، شایسته مردم خوزستان نیست، تصریح کرد: در خوزستان منابع عظیم زیرزمینی و منابع سرشار آب و زمینه‌های توسعه کار و کشاورزی را داریم؛ صنایع استراتژیک و دسترسی این استان به آب‌های خلیج‌فارس شرایط خوزستان را خاص کرده است.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خوزستان را قطب کشاورزی، صنایع و یکی از قطب‌های اقتصادی کشور دانست و تاکید کرد: سوال این است آیا خوزستان با چنین ظرفیت و منابعی باید چنین شرایطی داشته باشد؛ آیا نفت با فقر سازگاری دارد؟ آیا شرایط آب‌وهوایی در خوزستان با وضع ریزگردهای که زندگی مردم را به شدت تحت تاثیر قرار داده است و آیا ادامه این وضعیت شایسته مردم خوزستان است؟

رئیسی بیکاری، مسکن، نظام اداری کم‌کار را از مشکلات عمده مردم ایران دانست و افزود: سوال ما از دولت فعلی این است که چه پاسخی برای وعدهای انتخاباتی خود بعد از گذشت 4 سال دارد؟ و طرح مباحث فرعی به جای پاسخ مسائل اصلی چه دلیلی دارد؟ چرا وضعیت قفل‌های زیادی به زندگی، معیشت، اشتغال و مسکن مردم زده شده است؟ دولت به جای پاسخ به این سوال‌ها، امروز در سخنرانی خود رقیب هراسی می کند.

وی افزود: نگویید ما نباشیم اینطور و آنطور می شود بگویید چرا کارگاه‌ها تعطیل شده است چرا پدر و پسرها در دولت شما بیکار شده و خجلت زده هستند؟ چرا وضعیت مسکن را به اینجا رسانده‌اید و چرا وضعیت معیشت مردم اینگونه کرده اید؟

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: حرف مردم ما این است که دیگر ریزگردها و بیکاری قابل قبول نیست؛ مردم دیگر کم‌کاری شما را تحمل نخواهد کرد؛ ما معتقدیم شرایط فعلی برای از بین رفتن بیکاری و فقر باید تغییر کند.

رئیسی افزود: حتما آمار بیکاری عدد 6 میلیون است و اگر دولت بخواهد با روش فعلی برای همین بیکاران زمینه شغل را ایجاد کند، حداقل 10 سال طول می‌کشد اما ما اطمینان داریم سالانه یک میلیون شغل می توانیم ایجاد کنیم.

وی با انتقاد از عملکرد دولت اضافه کرد: اگر نمی‌توانید مشکل کشور و مردم را رفع کنید برای چه در صحنه مانده‌اید؟ به ما می‌گوید می‌خواهند مملکت را به عقب برگردانید؛ ما حرف برای گفتن داریم و حرف ما این است که مردم از این وضعیت ناراضی هستند و می‌خواهند برای رفع مشکلات کشور در مدیریت اجرایی تحول ایجاد کنند؛ آقایان چرا رقیب هراسی می‌کنید پاسخگوی عملکردتان باشید.

کاندیدا دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: چرا وقتی می‌گوییم کار نمی‌کنید و چرا مدیریت شما مشکل دارد؛ همواره می‌گویند دولت قبل، دولت قبل، بنده باز هم می‌گوییم بیایید در یک مناظره با رئیس دولت قبل درباره عملکردتان مناظره کنید تا همه چیز برای مردم روشن شود.

رئیسی افزود: ما می‌گوییم می‌خواهیم یارانه‌ها برای دهک‌های پایین سه برابر کنیم، می‌گویند نمی‌شود، خب چطور حقوق‌های نجومی می‌شود، اما افزایش یارانه 45 هزار تومانی برای محرومان نمی‌شود.

وی با اعلام اینکه تنها در فضای مجازی می‌توان 400 هزار شغل ایجاد کرد، اظهار داشت: در اقتصاد دریا می‌توان با یک برنامه‌ریزی دقیق همانند اروپا درآمدزایی کنیم.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: مردم هوشیار هستند، چرا برای رقیب‌هراسی حرف‌های دشمن شادکن می‌زنید؟ چرا طفره می‌روید و نمی‌گویید عملکردتان در 4 ساله چه بوده که باز هم به صحنه آمده‌اید؟

رئیسی با بیان اینکه کارون باید زنده بماند، گفت: ما می‌گوییم امکانات کشور باید به کار گرفته شود، تمام آنچه من می‌گویم حاصل برنامه‌ریزی کارشناسی است، اما آقایان مدام می‌گویند نمی‌شود؟ چطور می‌خواهید انجام دهید؟

وی با بیان اینکه ایران کشوری ثروتمند است، اما نیازمند مدیریتی انقلابی، جهادی و مردمی است، ادامه داد: ما برای رفع مشکلات برنامه داریم و می‌گوییم که می‌توانیم.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در پایان خطاب به رئیس دولت فعلی، گفت: دولت محترم، رقیب‌هراسی نکنید، پاسخگوی مردم باشید. ما کلید قفل باز شدن مشکلات کشور را مردم می‌دانیم.

انتهای پیام/ن

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۳۳۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟

دولت یازدهم و دوازدهم به ریاست حسن روحانی سفره مردم را کوچک کردند و دهه ۹۰ را به علت ناکارآمدی‌ها و ترک فعل‌های بی‌شمار با میانگین رشد اقتصادی ۰.۶درصد به پایان رساندند.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: روزنامه ایران در گزارشی در این‌باره نوشت: دهه ۹۰ به علت ناکارآمدی‌ها و ترک فعل‌های بی‌شمار دولت موسوم به تدبیر و امید از رشد اقتصادی محروم شد و میانگین رشد اقتصادی ۰.۶درصد به ثبت رسید. جهش‌های شدید نرخ ارز و تورم‌های مستمر بالا و تحقق تورم ۶۰درصدی، عدم تأمین واکسن در دوره کرونا، تشدید بیکاری در کشور، افت سرمایه‌گذاری خارجی، رشد فزاینده حجم نقدینگی و ثبت نرخ رشد نقدینگی ۴۰درصدی، تورم عدم ساخت مسکن و جهش‌های قیمتی بخش ساختمان در دوره روحانی و کاهش درآمد سرانه ایرانیان در این دوره زمانی تنها لیست کوتاهی از خسارت‌های دولت حسن روحانی است که این روزها وی از آنها به عنوان هدایایی برای دولت سیزدهم یاد می‌کند(!) وضعیت دولت تحویل داده شده توسط روحانی در سال ۱۴۰۰ در مقایسه با وضعیت پایان دولت دهم در سال ۹۲ نشان می‌دهد که روحانی میراثی از مجموعه‌ای از ناکارآمدی‌ها را برجای گذاشته است. در دولت احمدی‌نژاد تورم ۳۸درصد، نرخ رشد نقدینگی ۲۹درصد و میانگین رشد اقتصادی ۲.۰۵درصدی تجربه شد که در مقایسه با وضعیت تحویل دولت روحانی به دولت سیزدهم، به‌مراتب وضعیت بهتری بوده است. همچنین به لحاظ نابرابری، دولت روحانی کشور را در وضعیت نامطلوبی قرار داد؛ ضریب‌جینی به عنوان شاخصی برای سنجش نابرابری در دولت روحانی و عدم اتخاذ سیاست‌های حمایتی از اقشار کم‌درآمد روندی صعودی را طی کرد. در حالی که در دولت احمدی‌نژاد به دلیل اجرای سیاست هدفمندی یارانه‌ها شاخص نابرابری به‌شدت در کشور کاهش یافت و توزیع درآمد نیز نسبتاً بهبود یافت.

بی‌توجهی دولت روحانی به اصلاح اساسی ساختارهای اقتصاد باعث شد، کاهش تصنعی تورم با جرقه بازگشت تحریم‌های آمریکا از بین رفته و دولت روحانی را رکورددار بزرگ‌ترین تورم دو دهه اخیر کند و باعث کوچک شدن سفره‌های مردم شود.

در یک دهه گذشته تشکیل سرمایه و تولید ناخالص داخلی کشور با رشدهای پایین و بعضاً منفی روبه‌رو بوده است. نتایج عدم ثبات در شرایط اقتصاد کلان به دلیل ناکارآمدی و بی‌برنامگی دولت گذشته در کاهش سرمایه‌گذاری و تولید و همچنین ترغیب فعالان اقتصادی به فعالیت‌های سفته‌بازانه در دهه ۹۰ قابل مشاهده است. بر اساس آمارهای بانک مرکزی، متوسط نرخ رشد یک دهه اخیر تشکیل سرمایه ثابت ناخالص کل، ماشین‌آلات و ساختمان طی دوره ۱۳۹۱ تا ۱۴۰۰ به‌ترتیب معادل ۶.۹-، ۹.۱- و ۵.۲- درصد بوده است. البته بر اساس آمار بانک مرکزی سال ۱۴۰۱ میزان سرمایه‌گذاری یا همان تشکیل سرمایه ثابت ناخالص با رشد ۶.۷درصدی، رکورد این شاخص را زده است. موردی که روحانی همواره سعی داشت بر آن تأکید کند، بلد بودن زبان دنیا و نوید ارتباطات اقتصادی- سیاسی با جهان بود، اما فارغ از کارنامه سیاسی که مشخص شد بلد بودن زبان دنیا، تنها بلوف بود، دولت در این زمینه در حوزه اقتصاد رفوزه شد. شاهد این مدعا هم میزان سرمایه‌گذاری خارجی به روایت بانک مرکزی است. با آنکه میزان سرمایه‌گذاری خارجی در سال‌های ۹۰ و ۹۱ در اوج تحریم‌های نفتی و هسته‌ای بیش از ۴میلیارد دلار در سال بود اما پس از برجام روندی نزولی به خود گرفت به طوری که سال ۹۵ به ۳میلیارد و ۲۲۳میلیون دلار و سال ۹۶ به ۲میلیارد و ۴۳۰میلیون دلار رسید. این عدد سال ۹۶ به رقم ناامیدکننده یک‌میلیارد دلار هم رسید.

شاخص درآمد ملی سرانه، یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌هایی است که برای نشان دادن وضعیت اقتصادی یک کشور به کار می‌رود و بهبود این شاخص بیانگر وضعیت مناسب خانوارها، بنگاه‌های اقتصادی و بخش‌های مختلف است. درآمد سرانه در یک دهه اخیر از ۹.۲میلیون تومان در سال ۹۰ به ازای هر نفر در سال ۹۸ به ۸/۴ میلیون تومان (به قیمت ثابت سال ۹۰) کاهش یافته است. این یعنی درآمد مردم در یک دهه اخیر نه‌تنها افزایش نداشته که کاهش هم یافته است. مرکز آمار در حالی این ارقام را اعلام کرده که اصلی‌ترین دلیل این بحران، تورم فزاینده سال‌های اخیر بوده است.

دیگر خبرها

  • واکنش مدیرعامل فولاد به جریمه سنگین ویسی: ضمن تمکین از قانون، از حقوق خود کوتاه نمی‌آییم
  • تمدید طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی دور از انتظار نیست
  • طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی تمدید می‌شود؟
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • (ویدیو) صحنه‌هایی دردناک از وضعیت مردم پس از آتش‌سوزی در امام‌زاده ابراهیم شفت
  • صحنه‌هایی دردناک از ‌وضعیت مردم پس از آتش‌سوزی در امام‌زاده ابراهیم شفت‌ + ویدئو
  • صحنه‌هایی دردناک از ‌وضعیت مردم پس از آتش‌سوزی گیلان | فیلم
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • وضعیت برق مناطق اهواز به حالت عادی در آمده است
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد