Web Analytics Made Easy - Statcounter

نامزدها و طرفداران آنها به هیچ وجه مجاز به تبلیغ علیه نامزدهای دیگر در فضای مجازی نبوده و تنها می توانند شایستگی های خود یا داوطلب مورد نظرشان را مطرح نمایند. آفتاب‌‌نیوز : به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ در پی ابلاغ دستورالعمل فعالیت‌های تبلیغاتی انتخابات در فضای مجازی، متن کامل این دستور العمل منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بنابر این گزارش متن کامل این دستور العمل بدین شرح است:
باسمه تعالی
دستورالعمل فعالیت‌های تبلیغاتی انتخابات در فضای مجازی
به منظور بهره گیری بیشتر از فرصتهای فضای مجازی به ویژه ایجاد شور انتخاباتی، افزایش مشارکت مردمی و مقابله با تخریب و شائبه افکنی علیه کاندیداها، ضابطه مند نمودن استفاده از فضای مجازی و تسری قوانین و مقررات انتخاباتی به فضای مجازی در انتخابات و به استناد قانون مجازات اسلامی، قانون جرایم رایانه ای و همچنین در اجرای مصوبه بیست و هفتمین جلسه شورای عالی فضای مجازی که طی شماره 2161/27/م مورخ 24/11/1394 ابلاغ گردیده است، دستورالعمل «فعالیتهای تبلیغی انتخابات در فضای مجازی» مشتمل بر 16 ماده و5 تبصره به شرح ذیل جهت اجرا ابلاغ می گردد:
تعاریف:
تارنمای اینترنتی: وب سایت و وبلاگهای اشخاص حقیقی و حقوقی در فضای مجازی.
محتوای تبلیغاتی: هرگونه محتوای استفاده شده برای تبلیغات (اعم از تبلیغات له و یا علیه کاندیدها، نظرسنجی و افکار سنجی) در فضای مجازی در هریک از قالب های متن، عکس، صوت، ویدئو و نظایر آن.
رسانه های ارایه تبلیغات: انواع رسانه های ارتباطی در فضای مجازی که از طریق آن تبلیغات منتشر می شوند نظیر وبسایت و وبلاگ، کانالهای شبکه های پیام رسان (صوتی، متنی، تصویری و ویدئویی) و نظایر آن.
انتشاردهنده محتوا: مجموعه ای است که به جامعه‌ای از مخاطبین تبلیغاتی دسترسی دارد و از طریق رسانه های مختلف می تواند تبلیغات را در اختیار مخاطبین قرار دهد. سرویس دهندگان اشتراک گذاری ویدئو، دارندگان پانل پیام کوتاه، صاحبان کانالها و صفحات شبکه های اجتماعی، تارنماهای اینترنتی پرمخاطب و نظایر آن مثالهایی از منتشرکنندگان محتوا هستند.
محصول تبلیغاتی: عبارت است از خدمتی که انتشار دهنده محتوا به نامزدها ارایه می کند نظیر ارسال تعداد خاصی پیامک، انتشار محتوا در وبسایت پربیننده و ....
بستریکپارچه تبلیغات انتخابات کشور (بیتاک): بستری است ارتباطی میان مردم ،حاکمیت ، نامزدهای انتخاباتی و انتشار دهندگان محتوای تبلیغاتی، برای ساماندهی تبلیغات در فضای مجازی و آگاهی از فعالیتهای تبلیغاتی در این فضا.
تبلیغات انتخاباتی در فضای مجازی محدود به مواعد مقرر در قوانین و مقررات مربوطه است و هرگونه فعالیت تبلیغاتی انتخاباتی خارج از زمان مجاز و قانونی در این فضا ممنوع می‌باشد.
نامزدها و طرفداران آنها به هیچ وجه مجاز به تبلیغ علیه نامزدهای دیگر در فضای مجازی نبوده و تنها می توانند شایستگی های خود یا داوطلب مورد نظرشان را مطرح نمایند.
نشر محتوای مجرمانه نظیر هرگونه توهین، تهمت، افترا، انتشار اسرار (از جمله از سوی نامزدها و طرفداران آنها) مطابق قانون مجازات اسلامی و قانون جرایم رایانه ای در فضای مجازی ممنوع بوده و با متخلفین طبق قوانین و مقررات برخورد خواهد شد.
"رسانه های ارائه تبلیغات" و" انتشار دهندگان محتوا" بمنظور فعالیتهای تبلیغی انتخاباتی باید در سامانه ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به نشانی www.samandehi.ir ثبت شده و نسبت به دریافت نشان یا شناسه مربوطه اقدام گردد. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موظف است در چارچوب قوانین و مقررات جاری کشور، حداکثر ظرف دوساعت نسبت به پاسخگویی به درخواست نشان یا شناسه ذکر شده اقدام نماید. در غیر اینصورت ثبت نام در سامانه مذکور ملاک خواهد بود. همچنین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موظف است فهرست انتشار دهندگان و رسانه های ارائه تبلیغات ثبت شده را بصورت بر خط در اختیار وزارت کشور قرار دهد.
نامزدهای انتخاباتی و ستادهای انتخاباتی آنان بایستی کلیه فعالیتهای تبلیغاتیخود را در فضای مجازی در بستریکپارچه تبلیغات انتخابات کشور (بیتاک) ثبت نمایند.در غیر اینصورت تخلف انتخاباتی شناخته شده و مطابق قانون با آنان رفتار خواهد شد.
نامزدهای انتخاباتی و ستادهای آنان صرفا از رسانه های ارائه تبلیغات ثبت شده در سامانه ساماندهی، برای تبلیغ انتخاباتی استفاده نموده و بایستی نسبت به ثبت چارچوب تبلیغی مورد توافق (در توافقنامه یا قرارداد) خود با ارایه دهنده محتوا، در بستر یکپارچه تبلیغات انتخابات کشور (بیتاک) اقدام نمایند. هرگونه فعالیت تبلیغی خارج از چارچوب تبلیغی ثبت شده در سامانه بیتاک تخلف تبلیغاتی تلقی شده و مطابق قوانین و مقررات مربوطه با آن برخورد خواهد شد.
بستر یکپارچه تبلیغات انتخابات کشور باید زمینه ای فراهم نماید تا مجری و ناظر انتخابات بتوانند نظارت لازم را بر تبلیغات در فضای مجازی صورت دهند و نسبت به بررسی محتواهای تبلیغاتی مربوطه اقدام نمایند. طبعا باید تمهیدات لازم جهت استناد پذیری مستندات در این بستر فراهم گردد. این بستر همچنین باید شرایطی فراهم نماید که مردم با مراجعه به آن رسانه های ارایه تبلیغات نامزدها را به آسانی شناسایی نمایند. این بستر باید ارتباط تعاملی بین مردم و مجری انتخابات را نیز برقرار کند. ستاد انتخابات کشور موظف است نسبت به معرفی این بستر و امکانات آن به مردم اطلاع‌رسانی لازم را به عمل آورد.
تبصره- کلیه اطلاع رسانیهای رسمی ستاد انتخابات کشور به کاندیداها و انتشار دهندگان محتوای تبلیغاتی از طریق سامانه بیتاک نیز انجام خواهد شد.
انتشاردهندگان محتوا موظفند محتوای تبلیغاتی منتشر شده را مطابق دستورالعمل مربوطه در اختیار ستاد انتخابات کشور قرار دهند.ستاد انتخابات کشور و ستادهای انتخاباتی استانها موظفند وفق قوانین و مقررات اقدام نموده ودر مواردی که جرمی صورت گرفته باشد مراتب را به مقامات قضایی اعلام نمایند.
تبصره1- موارد ذکر شده صرفا شامل فعالیتهای مربوط به تبلیغات انتخاباتی فضای مجازی انتشاردهندگان بوده و سایر فعالیتهای آنان را در بر نخواهد گرفت.
تبصره2- کلیه مسئولیتهای حقوقی مترتب بر محتوای ارایه شده توسط نامزدهای انتخاباتی و انتشار آن توسط انتشار دهندگان، مطابق قوانین جاری کشور و چارچوب تبلیغی ثبت شده در سامانه بیتاک، بر عهده خود آنان می باشد.
تولید محتوا توسط نامزدها وطرفداران آنها وهرشخص حقیقی وحقوقیدررسانه های معاند ، ضدانقلاب وفیلتر شده و همچنین بازنشر مواردی که منشأ آن رسانه‌های مذکور می باشد توسط نامزدهای انتخابات و هواداران آنها در تارنمای رسمی نامزد و یا هر یک از رسانه های ارائه تبلیغات وی ممنوع است. نامزدها برای انتشار مطالب خود مجازند در چارچوب قوانین و مقررات، در رسانه های ارائه تبلیغات ثبت شده در بستر یکپارچه تبلیغات انتخابات کشور ( بیتاک) اقدام نمایند.
در صورتی که مطالبی علیه یک نامزد در تبلیغات رسمی نامزد دیگر یا هریک از رسانه های الکترونیک و شبکه های مجازی انتشار یابد، شاکی مراتب را به صورت مستند ظرف 18 ساعت پس از انتشار به ستادهای انتخابات استانداریها یا فرمانداریها و نیز هیأتهای نظارت اعلام نماید. ستادهای انتخابات مکلفند وفق قوانین ومقررات مراتب را به رسانه مزبور اعلام نموده و رسانه مزبور مکلف به نشر فوری آن در اولین زمان ممکن است. مفاد این ماده نافی حق طرح شکایت در مراجع قضایی نمی باشد.
طبق قانون جرایم رایانه ای هرگونه دسترسی غیرمجاز، ایجاد اختلال و تغییر غیر مجاز محتوای رسانه های ارائه تبلیغات متعلق به نامزدهای انتخاباتی جرم محسوب شده و در صورت تغییر غیرمجاز در محتوای رسانه های ارائه تبلیغات یک نامزد ، وی مکلف است بلافاصله موضوع را به هیات اجرایی و هیات نظارت شهرستان مربوطه به صورت مکتوب اطلاع رسانی نموده و در صورت امکان رفع مشکل، نماید و مراتب را از طریق رسانه های ارائه تبلیغات خود به عموم اطلاع رسانی نماید.
تبلیغ له یا علیه نامزدهای انتخاباتی با استفاده از امکانات فضای مجازی متعلق به وزارتخانه ها و ادارات، شرکتهای دولتی و موسسات وابسته به دولت و شهرداریها و شرکتها و سازمانهای وابسته به آنها و نیروهای مسلح و کلیه نهادها، پایگاهها و موسساتی که از بودجه عمومی (به هر مقدار) استفاده می کنند یا دارایی یا بخشی از دارایی آنان از اموال عمومی است و همچنین در اختیار گذاشتن این فضا‌ها ممنوع بوده و مطابق قانون جرم محسوب می شود.
تبصره1– ممنوعیت فوق شامل برخورداری یکسان نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری از امکانات مزبور در چهارچوب دستورالعمل کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات نمی باشد.
تبصره2 - دستگاههای یادشده در متن این ماده حق تبلیغ برای نامزدهای انتخاباتی در فضاهای مجازی متعلق به خود را حتی به صورت درج آگهی ندارند.
احزاب و گروه های رسمی، رسانه های رسمی دارای مجوز، تشکلهای سیاسی و ائتلافها در صورت انجام فعالیت تبلیغی انتخاباتی در فضای مجازی مکلف به رعایت مقررات مربوط به نامزدها که در این دستورالعمل تصریح شده است، می باشند.
مسئولیت حسن اجرای این دستورالعمل بر عهده ستاد انتخابات کشور است که تخلفات و جرایم انتخابات در فضای مجازی (بر طبق مواد 2 تا 14 این دستور العمل) را جهت رسیدگی فوق العاده و خارج از نوبت ، طبق قانون انتخابات،حسب مورد به هیاتهای اجرایی و مراجع قضایی ذیصلاح اعلام می نماید. بدین منظور کمیته ای متشکل از نمایندگان تام الاختیار وزارتخانه‌های کشور، اطلاعات، فرهنگ و ارشاد اسلامی و نیروی انتظامی و نمایندگان هیات های مرکزی نظارت بر انتخابات مطابق این دستورالعمل بر تبلیغات نامزدهای انتخابات در فضای مجازی نظارت نموده و پس از رسیدگی به گزارشات رسمی و مردمی از وقوع تخلف انتخاباتی، مراتب را به ستاد انتخابات کشور اعلام و ستاد مطابق ضوابط قانونی اقدام خواهد نمود.در استانها نیزکمیته های استانی با اعضایی متناظر کمیته فوق تشکیل که پس از رسیدگی به گزارشات مردمی از وقوع تخلف انتخاباتی درآن استان ، نتیجه را به کمیته فوق در ستاد ارسال می نمایند. بستر یکپارچه تبلیغات انتخابات کشور می بایست برای ثبت بازخوردهای مردمی در خصوص تخلفات تبلیغاتی مصرح در مواد اشاره شده ، زمینه های لازم را پیش بینی نموده و ضمن فراهم نمودن امکان دسترسی به سمانه بیتاک برای هیات های مرکزی نظارت، بستر دریافت گزارشات لازم و مورد نیاز از این بازخوردها را جهت تصمیم گیری برای مراجع ذیربط پدید آورد.کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات کشور مکلف است تمهیدات لازم جهت اطلاع رسانی به دست اندرکاران و مردم را فراهم نماید.
کلیه دست اندرکاران برگزاری انتخابات، نامزدها و طرفداران آنها، احزاب و گروه های رسمی، رسانه های رسمی دارای مجوز و همچنین کلیه دستگاهها،نهادها و موسساتی که به هر مقدار از بودجه عمومی استفاده نموده یا دارایی آنان از اموال عمومی است مکلف به رعایت این دستورالعمل می باشند.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۳۴۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار انتخابات در تبریز داغ شد/ اوج هیجان در ستادهای تبلیغاتی

خبرگزاری مهر- گروه استان‌ها؛ انتخابات یکی از رخدادهای بزرگ و تاریخ‌ساز در هر کشوری است، در این میان نظر و رأی مردم به عنوان اصلی‌ترین تصمیم گیرندگان از اهمیت والایی برخوردار است.

شمارش معکوس برای برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی آغاز شده، انتخاباتی با داوطلبانی از طیف‌های مختلف که اهمیت مشارکت گسترده در آن بیش از ادوار گذشته است.

در باب اهمیت مشارکت در انتخابات، رهبر معظم انقلاب در بیاناتی انتخابات را برای کشور و ملت، فرصتی بسیار بزرگ و برای دشمنان تهدید خواندند و افزودند: «برگزاری پرشور انتخابات و حضور همگانی مردم در پای صندوق‌های رأی، تضمین کننده امنیت کشور خواهد بود زیرا دشمنان از پشتوانه مردمی نظام بیش از امکانات تسلیحاتی آن هراس دارند.»

در موضوع اهمیت حضور در انتخابات، همواره مسئولان در رده‌های مختلف سخن گفته‌اند و با توجه به شرایط موجود حضور آگاهانه مردم در انتخابات می‌تواند گره گشا باشد.

همانگونه که می‌دانیم انتخابات از اهمیت بسیاری برخوردار است و نظر و رأی مردم نیز نتایج آن را مشخص می‌کند.

سری به سطح شهر می‌زنم تا نظر مردم را در خصوص برگزاری مرحله دوم انتخابات جویا شوم؛

ایمان زمانی از دانشجویان تبریزی است، او تاکید می‌کند: امروز مهم‌ترین خواسته مردم وحدت، انسجام و همدلی در بین مردم و مسئولان است و زمانی این اتفاق می‌افتد که مسئولین در عمل با مردم باشند. مردم انتظار دارند مسئولان با مردم صادق باشند و اخلاص و ایثارگری را در عمل مسئولان ببینند.

او ادامه می‌دهد: امروز مهمترین خواسته مردم این است که مسئولین دست به دست هم دهند و برای رفع مشکل بیکاری و معیشت مردم که از ملموس‌ترین خواسته‌های آن‌هاست، گام بردارند.

او می‌افزاید: به رغم تمامی مشکلات وظیفه هر ایرانی است که در انتخابات شرکت کند و خود برای آینده کشور تصمیم‌گیری کند.

زهرا دانشی از دیگر دانشجویان تبریزی است، او نیز خاطرنشان می‌کند: شرکت در انتخابات یک وظیفه شرعی، ملی، میهنی، اخلاقی و قانونی است؛ بنابراین در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی شرکت می‌کنم، به فرمایش مقام معظم رهبری، ملاک انتخاب نماینده مجلس اصلح‌ترین، امین‌ترین و قادرترین از بین نامزدهای انتخاباتی است، همچنان که شرکت در انتخابات یک وظیفه است، گزینش خوب و آگاهانه هم یک وظیفه است.

او ادامه می‌دهد: توجه بیشتر به حوزه فرهنگ عمومی جامعه و آموزش، تصویب قوانین در ارتباط با تسهیل اشتغال و ازدواج دانشجویان، ایجاد شفافیت در آرا و زندگی نمایندگان، تصویب یا اصلاح قوانین مرتبط با بهبود معیشت مردم، تحقیق و تفحص بی طرفانه و منصفانه از تمامی امور کشور به منظور پیشگیری و مبارزه با فساد و مسؤلیت‌پذیری در ارتباط با عملکرد خود در مجلس شورای اسلامی به عنوان نمایندگان ملت از اهم خواسته‌های اینجانب به عنوان دانشجو است.

رجب یوسفی از ریش سفیدان تبریزی است، او می‌گوید: می‌خواهم در تعیین سرنوشت کشورم سهیم باشم، پس در مرحله دوم انتخابات مانند مرحله اول شرکت می‌کنم چراکه شرکت در انتخابات مانند خواندن نماز واجب است.

او ادامه می‌دهد: شرکت در انتخابات وظیفه‌مان است و به خاطر خون شهدا شرکت می‌کنم تا آزاد باشم و در کشورم زندگی بهتری داشته باشم.

او تاکید می‌کند: شرکت در انتخابات وظیفه شرعی و ملی است و برای اطاعت از ولایت فقیه و به عنوان یک ایرانی باید شرکت کرد.

علیرضا کاظم پور از بازاریان تبریز است، او به خبرنگار مهر می‌گوید: اولین مؤلفه مهم برای من صداقت است و از نمایندگان خود انتظار دارم که از شعار دادن پرهیز کنند و واقع بین باشند چراکه شعار دادن راه به جایی نمی‌برد و به نماینده‌ای که دائماً از دیگران انتقاد می‌کند رأی نمی‌دهم.

او ادامه می‌دهد: به نوعی در اقداماتی که می‌خواهند انجام دهد شفاف باشد و ما بدانیم دقیقاً چه برنامه‌ای برای پیشبرد اهداف ملی دارند چرا که اگر نماینده‌ای صرفاً وعده دهد و کاری از پیش نبرد موتور پیشرفت مملکت را عقب می‌اندازد، پس صداقت برای من به شخصه خیلی مهم است.

او می‌افزاید: دومین مؤلفه برای من شایستگی نماینده است، برای من خیلی مهم نیست که نماینده شناخته شده است یا خیر بلکه این مهم است که چه سوابق علمی و اجرایی دارد و من انتظار دارم که وقتی نماینده من به مجلس راه پیدا می‌کند سواد خوبی داشته باشد و کاری به جناح سیاسی ندارم، کارآمدی برای من مهم‌تر است.

مرحله دوم انتخابات به اندازه مرحله قبلی مهم است

استاندار آذربایجان شرقی نیز در جلسه‌ای در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان اینکه مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در سه حوزه انتخابی استان به اندازه مرحله قبلی مهم است، از تلاش رسانه‌های استان در انتخابات قدردانی کرد.

مالک رحمتی افزود: رأی، حق الناس و ما امین مردم هستیم و امیدوارم مانند دور اول شاهد برگزاری انتخابات باشکوهی باشیم.

وی تاکید کرد: چهار فرمایش رهبر معظم انقلاب درباره انتخابات مبنی بر سلامت، امنیت، رقابت و مشارکت حداکثری در دوره دوم انتخابات نیز جاری و ساری است.

وی افزود: بسترسازی برای حضور همه مردم در صحنه انتخابات و انتخاب نامزد مورد نظرشان، وظیفه یکایک دست اندرکاران برگزاری انتخابات در دور دوم آن است.

وی اضافه کرد: از رسانه‌های استان بابت تلاش‌های ارزشمندشان در انتخابات دوره اول قدردانی می‌کنم و معتقدم مرحله دوم فرصت مناسبی برای مشارکت حداکثری مردم و برگزاری انتخاباتی باشکوه است.

وی گفت: رسانه‌ها مردم را دعوت به حضور با بصیرت در انتخابات کنند.

رحمتی ادامه داد: انتخابات حوزه انتخابیه تبریز، اسکو و آذرشهر در دور دوم تمام الکترونیکی است و باید از تولیدات چندرسانه ای برای آموزش مردم درباره آنها اخذ رأی الکترونیکی بهره گرفت.

استاندار آذربایجان شرقی افزود: از هواداران نامزدهای انتخاباتی انتظار می‌رود ضمن معرفی نامزدهای خود، مردم عزیز را به مشارکت حداکثری در دور دوم انتخابات، ترغیب و تشویق کنند.

وی اضافه کرد: رعایت اخلاق انتخاباتی نیز مد نظر باشد و انتخاباتی در شأن فرهنگ مردم آذربایجان شرقی برگزار شود.

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی نیز گفت: آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های انتخابیه «تبریز، اسکو و آذرشهر»، «شبستر» و «میانه» هستیم.

تراب محمدی با اشاره به اینکه انتخابات دور دوم در حوزه انتخابیه تبریز، اسکو و آذرشهر تمام الکترونیکی است، افزود: آموزش‌های لازم به دست اندرکاران برگزاری انتخابات در این زمینه داده شده است.

وی اضافه کرد: تبلیغات انتخاباتی از بامداد پنجشنبه هفته گذشته آغاز شده و تا ساعت هشت صبح پنجشنبه بعد ادامه دارد.

کد خبر 6096650

دیگر خبرها

  • ۳ پرونده در دادسرای مشهد در خصوص جرایم انتخاباتی تشکیل شد
  • صداوسیما مکلف به رسیدگی به تخلفات رسانه‌های فراگیر شد
  • رسیدگی به تخلفات در نمایش‌خانگی به ساترا واگذار شد
  • ابلاغ دستورالعمل رسیدگی به تخلفات رسانه‌های فراگیر
  • شور و حال انتخاباتی در تک حوزه استان اردبیل در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • تبلیغات کاندیداها در رسانه ملی گلستان آغاز شد
  • تاکید پلیس بر‎اخلاق‎ ‎مداری‎کاربران‎ ‎مجازی‎ در‎انتخابات‎
  • دستگیری عامل انتشار محتوای نامتعارف در فضای مجازی در رشت
  • توضیحات معاون فرماندار زنجان درباره نحوه تقسیم‌بندی فضای تبلیغی شهری
  • بازار انتخابات در تبریز داغ شد/ اوج هیجان در ستادهای تبلیغاتی