Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مسایل اجتماعی گفت: در حال حاضر تنهایی و اضطراب در کنار ترافیک و آلودگی هوا مهمترین چالش شهروندان تهرانی است.

به گزارش خبرنگار مهر،عیسی کاکویی با بیان اینکه شهر باید بستر آرامش و سکون شهروندان باشد، افزود: در حال حاضر شهر تهران با ۱۱ میلیون جمعیت روز و ۸.۵ میلیون جمعیت شب به شهری پیچیده تبدیل شده است که قادر به پاسخگویی به همه نیازهای شهروندان نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: وجود خرده فرهنگهای مختلف در تهران سبب شده تا سبک زندگی مختلفی در پایتخت حاکم شود که این موضوع از نحوه اپارتمان نشینی تا شیوه رانندگی و ... را با خود درگیر کرده است و راه حل این موضوع مدیریت یکپارچه تهران است. امروز بزرگترین چالش شهروندان تهرانی تنهایی و اضطراب ناشی از فضاهای رها شده است و در این راستا باید همه ارگانهای نظامی و انتظامی هم وارد کار شوند و اقدامی مشابه افتتاح بوستان یاس باید در دیگر مناطق هم اجرایی شود.

کاکویی با اشاره به انتخابات پنجمنی دوره شورای شهر تهران اضافه کرد: برنامه اداره شهر نباید تخیلی باشد بلکه باید متکی بر ظرفیتهای تهران تنظیم شود. شورای شهر نماینده شهروندان است و موظف است ارتباط با مردم را با ساختارهای رسمی و شهرداری برقرار کند تا امکان مشارکت همه شهروندان در اداره شهر فراهم شود.

این فعال اجتماعی تاکید کرد: باید جمهوری پیمانکاران و پروژه داران در شهر حذف شود و به جای آن از ظرفیت بیش از ۵۰ هزار کارمند شهرداری استفاده شود.

وی گفت: طرح جامع شهر تهران در بحث تراکم فروشی باید رعایت شود تا از گسترش تهران پیشگیری شود.

کاکویی افزود: در شورای شهر هرچه از تایسی آن گذشتیم مسایل حزبی و جناحی بر مسایل کراشناسی پیره شد و در یکسال اخیر شاهد برخی درگیریها در این زمینه بودیم که شورا را از کارکرد اصلی خود خارج کرد.

وی گفت: البته حضور جریانات سیاسی در شورای شهر فی نفسه مضر نیست اما منازعات سیاسی نباید جای مسایل فنی و کارشناسی را بگیرد. مدیریت شهر تهران باید در راستای ارائه خدمات اجتماعی به شهروندان باشد.

کاکویی با اشاره به حادثه پلاسکو ادامه داد: پلاسکو یک فاجعه بود که در ادامه باید مدیریت شهری به اندازه مسئولیت خود پاسخگوی کاستیها باشد. معتدقم هر امری باید از چارچوب ساز و کار خود اجرایی شود. شورای شهر باید به لحاظ کارشناسی در سطحی باشد که در موارد مختلف شهرداری را مجاب به پاسخگویی به شهروندان کند.

وی گفت:‌ ما باید به سمت یک شهر هوشمند الکترونیک و مدرن پیش برویم تا شهروندان بتوانند بدون حضور در سطح شهر و با استفاده از تکنولوژی روز خدمات لازم خود را دریافت کنند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۳۴۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه هنگفت شهرداری تهران برای زباله دزدها | محمدی: در مدیریت پسماند با کسی شوخی نداریم

رضا محمدی مدیرعامل سازمان پسماند شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار همشهری آنلاین، با اشاره به فعالیت مافیاهای زباله‌گردی در گاراژها، گفت: مافیا یک شبکه پیچیده و گسترده است که گاراژهای فروش ضایعات مخفیگاه این شبکه است. نمونه بارز آن خیابان خاوران است که ظاهرا به‌دلیل دریافت مجوز فعالیت از درگاه ملی، کارهایشان قانونی است، اما براساس بند۲۰ ماده‌۵۵ قانون شهرداری فعالیت ضایعات‌فروشان در داخل شهر ممنوع است و باید به خارج از شهر بروند. در چنین شرایطی خرید زباله در این گاراژها تخلف است؛ چراکه مالکیت زباله‌های خشک داخل مخزن متعلق به شهرداری است و خرید و فروش غیرمجاز آن ممنوع است و برابر دستور قضایی با متخلفان برخورد می‌شود.

او با اشاره جریمه ۱۲میلیارد تومانی پیمانکاران متخلف، گفت: در مدیریت پسماند با کسی شوخی نداریم و مماشات نمی‌کنیم. پیمانکاران باید بدانند در چهارچوب مقررات عمل کنند و به ازای هر زباله‌گرد یک میلیارد تومان پیمانکاران جریمه می‌شوند. نمونه بارز جریمه ۱۲میلیارد تومانی یک پیمانکار است که در حوزه استحفاظی‌اش تفکیک پسماند خشک از مخزن صورت می‌گرفت. این برخورد سبب شده تا پیمانکاران بدانند شهرداری با تخلفات در حوزه پسماند با جدیت برخورد خواهد کرد.

محمدی با تاکید بر اینکه شهرداری؛ مالک زباله‌های خشک مخازن است، بیان کرد: طبق قانون ماده ۱۶ مدیریت پسماند زمانی که زباله داخل مخزن گذاشته می‌شود، مالکیتش برای شهرداری تهران است. پس برداشتن این پسماندها از مخازن به مثابه سرقت است و به همین دلیل به این افراد زباله‌دزد می‌گوییم. این اقدام از نظر قانون جرم است، اما به‌دلیل اینکه مجازات این جرم بسیار ناچیز بود، قدرت بازدارندگی نداشت؛ چرا که درآمد این زباله‌دزدها بیشتر از جریمه تعیین شده بود.

کد خبر 846351 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها زباله‌گرد تفکیک زباله شهردارى تهران

دیگر خبرها

  • پیامکی که تهرانی‌ها را نگران کرد؛ چرا آب ذخیره کنیم؟
  • واقعیت پیامک ذخیره سازی آب که تهرانی ها را نگران کرد چه بود؟
  • ارسال پیامک ذخیره سازی آب برای شهروندان تهرانی | ماجرا چیست؟
  • واقعیت پیامکی که تهرانی‌ها را نگران کرد چه بود؟
  • لایحه تشکیل سازمان گردشگری روی میز شورای شهر تهران
  • لایحه تشکیل سازمان گردشگری به شورای شهر تهران رسید
  • کشف پاتوق مافیای زباله در این منطقه از تهران
  • رضایت شهروندان از خدمات شهرداری تهرانی در روز عید فطر
  • جریمه هنگفت شهرداری تهران برای زباله دزدها | محمدی: در مدیریت پسماند با کسی شوخی نداریم
  • دغدغه و درخواست شهروندان با ۵۶۴ مصوبه بازدید میدانی محلات پیگیری شد