Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-25@06:34:21 GMT

سردار دهقان: محدودیتی در تیراژ موشک‌ها نداریم

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۳۵۵۳۶

وزیر دفاع با بیان اینکه حکومت سوریه هرگز تسلیم تروریسم نمی‌شود، گفت: همگان پذیرفتند که تنها راه حل بحران سوریه این است که بپذیرند نظام سیاسی مشروع حاکم در سوریه به کار و فعالیتش ادامه بدهد.

به گزارش فارس، شبکه تلویزونی المنار لبنان مشروح گفتگوی اخیر خود با سردار دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح کظورمان را منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



متن کامل این گفتگو به شرح زیر است:

المنار:بعد انقلاب شکوهمند جمهوری اسلامی کشور ایران تحریم تسلیحاتی شد ولی امروز شاهد قدرت دفاعی و نظامی ایران هستیم ارزیابی شما از این روند چگونه است؟

سردار دهقان: بسم الله الرحمن الرحیم. ما بعد از پیروزی انقلاب مورد یک هجمه ی ناجوانمردانه ای از طرف رژیم بعثی عراق قرار گرفتیم که آن رژیم با تحریک آمریکا و با حمایت همه ی کشور های غربی و حتی شوروی آن زمان و با بهره گیری از تمامی تسلیحات پیشرفته ی آنها، 8 سال جنگ را بر این ملت تحمیل کرد.
در آن شرایط آن چیزی که از تسلیحات و امکانات در اختیار ملت ما بود عمدتا آمریکایی و غربی بود و آنها بعد از پیروزی انقلاب مستشاران خود را از کشور ما فراخواندند و سیستم های در اختیار ما را هم دیگر پشتیبانی فنی و تعمیراتی نکردند که این منجر به قرار گرفتن ما در شرایط سختی شد.

به طور ناجوانمردانه از همان ابتدای انقلاب نیز تحریم هایی را بر ملت ما تحمیل کردند که قادر به تهیه ی امکانات مورد نیاز، جنگ افزار و موارد مورد نیاز دیگر از سایر کشورها نبودیم.

لذا بحث تولید تجهیزات مورد نیاز در داخل کشور با توجه به توانمندی ها و قابلیت های که در داخل کشور بود آغاز شد و ما در همان زمان شروع جنگ تحمیلی، اقدام کردیم به توسعه ی صنایع دفاعی؛ و مردم هم در بخش های مختلف با آن چیزی که در اختیارشان بود تلاش کردند که کمک کنند و استعداد ها و قابلیت های خود را به سمت تامین نیازهای دفاعی کشور روانه کنند.

تا پایان جنگ آن نطفه های اولیه صنایع دفاعی در کشور شکل گرفت و بخشی از نیاز های جاری جنگ را هم به خصوص در بخش مهمات و برخی از جنگ افزار ها هم ما توانستیم تامین کنیم.

ما تجارب ارزنده ای را از جنگ کسب کردیم؛ توانستیم استعداد های خوبی را در طول دوران دفاع مقدس جمع آوری کنیم؛ عناصر با انگیزه و مهندسین توانمندی در کشور به بخش دفاع پیوسته بودند؛ سازمان جدیدی شکل گرفت؛ و ما در عرصه ی تولید اقلام دفاعی به طور جدی وارد شدیم.

ما در چند حوزه عملا فعالیت را آغاز کردیم؛ ابتدا در حوزه هوا و فضا برای تولید موشک های بالستیک، کروز و ضد هوایی؛ بخش صنایع دفاعی ما عمدتا در زمینه ی تامین اقلام و تجهیزات مورد نیاز واحد های زمینی و پدافند کوتاه برد و همچنین اقلام ضد زره وارد عمل شدند؛ همینطور صنایع دریایی ما عمدتا در جهت تامین شناورهای مورد نیاز نیروهای دریایی ما اقدام کردند و به موازات آن صنایع الکترونیک به خصوص در بخش تامین مجموعه ی سیستم های ارتباطی و راداری فعالیت های خودشان را آغاز کردند؛ صنایع اوپتیک هم به عنوان یک مجموعه ی نوپا کار خودش را آغاز کرده.

مجموعه های صنعتی ما، به طور جدی در جنبه های تحقیق و توسعه سرمایه گذاری کردند و همزمان زیر ساخت های صنعتی را هم توسعه دادند.

تا مقطعی از زمان، ما برخی از اقلامی را که تولید می کردیم به صورت مهندسی معکوس بود و یا به عبارتی به صورت شبیه سازی کار را انجام میدادیم؛ ولی در یک دهه ی گذشته بحث طراحی و توسعه ی توان طراحی مورد اهتمام قرار گرفت و به حمد الله امروز که در خدمت شما هستیم به نقطه ای از توان و قابلیت رسیدیم که چند موضوع جدی را قادر هستیم انجام دهیم: اولا طراحی هر محصول مورد نیاز در حوزه های صنعتی ای که عرض کردیم توسط مهندسین و دانشمندان صنعتی ما قابل انجام است؛ ثانیا بحث مهندسی ساخت را به معنای آنکه آن چیزی را که شناسایی میشود و مورد نیاز است را میتوانیم در فرایندهای صنعتی اجرایی کرده و بسازیم؛ و نهایتا تست های مختلفی که باید صورت بگیرد.

لذا ما امروز از یک توان طراحی بالا و همچنین مدیریت پروژه های پیچیده و چند وجهی بهره مند هستیم و همچنین دارای زیر ساخت های صنعتی ای هستیم که ما را قادر میسازد نیازهای خودمان را در داخل با توجه به ظرفیت های صنعت دفاعی و صنعت کشور تامین کنیم.

جالب توجه هست که ما امروز میتوانیم ادعا کنیم که تمامی دانشگاه های صنعتی ما در کشور، ظرفیت های خود را در راستای تامین نیاز های دفاعی کشور سازمان دادند و ما آنها را به کار گرفتیم. عمده ی شرکت های دانش بنیان که در داخل کشورهستند در راستای تولید دفاعی با ما همکاری می کنند و همچنین محققین و پژوهشگران موجود در کشور که در قالب شرکت های مختلف تولیدی و تحقیقاتی فعالیت می کنند هم با صنایع دفاعی همکاری می کنند. به عبارت دیگر ما امروز از یک شبکه ی گسترده ی سراسری ملی بهره مندیم که در رابطه ی با صنایع دفاعی ما را قادر میسازد که همه ی نیازمندی های خودمان را در بازه زمانی کوتاه و با کیفیت مناسب و با هزینه ی قابل قبولی تولید کنیم.

المنار: بین تمام توان نظام ایران برنامه موشکی مورد حمله خارجی قرار گرفته است، این قدرت در چه وضعی قرار دارد؟

وزیر دفاع: ما در بخش هوا وفضا قادریم تمامی موشک های بالستیک سوخت جامد و مایع را با برد های مورد نظر متناسب با تهدیداتی که برای ما قابل تصور است طراحی وتولید کنیم.

در 3 الی4 سال گذشته توجه خود را متمرکز کردیم بر دقت اصابت. چون ما این سیاست را به عنوان یک اخلاق در کارهای تولیدی خودمان داریم که بنا نیست ما اگر وارد یک معرکه ای شدیم به افرادی که شراکت در جنگ ندارند و یا به بی گناهان آسیبی برسانیم.

لذا به دنبال این هستیم که بتوانیم هدف مورد نظر را به دقت مورد اصابت قرار بدیم و مانع از تخریب یا وارد کردن آسیب های انسانی به غیراز آن نقطه ی هدف شویم و امروز به بالاترین سطح از دقت رسیدیم و در موشک های با برد بلند دقت اصابت به زیر پنجاه متر رسیده است که ان شا الله داریم سعی میکنیم این دقت را بالاتر ببریم.

موشک های کروز زمین به زمین امروز در صنایع هوافضای ما آن هم در برد های مطلوب ما طراحی و تولید می شود.

جالب توجه این است که ما به طور کلی محدودیتی در تیراژ نداریم و به هر میزانی که بخواهیم، ظرفیت آن را داریم که تولید کنیم.

اگر امروز کنترلی در ابعاد تولیدی داریم به این معنا نیست که در تولید نا توان هستیم؛ بلکه نیازی به تولید بیشتر نمی بینیم.

بحث موشک های ضد شناوری را هم امروز داریم تولید میکنیم. به حمد الله در سال گذشته به شاخص های بالایی در دقت و برد دست پیدا کردیم.

امروز ما در دریا قادریم که شناورهایی تا فاصله 300 کیلومتری را در صورتی که تهدیدی برای ما وجود داشته باشد مورد هدف قرار دهیم.

دقت اصابت آن بالا است و سیستم های چندگانه ای را در آنها به کار گرفته ایم که مانع از آن می شود که دشمن یا رقیب بتواند روی آن جنگ الکترونیک انجام دهد و سلاح های ما را بتواند از کار بیندازد و یا آنها را منحرف کند.

المنار: بیشرفت تولیدات دفاعی در چه وضعیتی می باشند؟

سردار دهقان: لذا در بخش موشکی و ضد هوایی ما به حمد الله در برد و در ارتفاع های کوتاه متوسط و بلند تولید کاملا بومی در اختیار داریم و به هر میزانی که نیاز داشته باشیم میتوانیم تولید کنیم.

نکته ی بعدی این هست که ما سعی کردیم همه ی اینها را در جنبه های تاکتیکی ارتقا داده و کاهش اتکای آنها به نیروی انسانی را اعمال کنیم که باز این هم از ویژگی های موشک های ماست.

و نهایتا در موضوع ماندگاری ما توانستیم برای بازه های زمانی طولانی سیستم های خود را آماده به کار نگه داریم.

در بخش زمینی ما امروز تمامی سلاح های ضد زرهی که فکر میکنیم در برد و قدرت تخریبی که دشمنان ما تجهیزات تانک و نفر بر دارند و ما بایستی داشته باشیم را در اختیار داریم و اخیرا هم چند نمونه ی جدید را طراحی و به مرحله ی اجرا گذاشتیم که به لحاظ فناوری نسبت به چیزی که در گذشته داشتیم در یک سطح بالاتری هست و این را هنوز معرفی و رونمایی نکردیم. ان شا الله به موقعش این را عرضه خواهیم کرد.

در حوزه نفربر و تانک امروز ما تانک کرار را داریم که در تراز تانک های پیشرفته ی جهانی است و حالا بعضا در رسانه ها مقایسه می‌شود با تانک T90 روسی؛ حتی یک سری ویژگی های برتری نسبت به آن تانک دارد که اگر بخواهیم مقایسه کنیم تانکی هست در مقیاس آبرامز آمریکایی و T90 روسی. و در هنگام تست هم تست هایی که از آن گرفته شده است عملکرد بالاتری را حتی از خود نشان داده است.

در بخش توپخانه ما انواع توپخانه ها را در رنج های مختلف تولید میکنیم.

اخیرا توانسته ایم قدرت برخورد توپ را بالا تر ببریم و هم آیرودینامیک آنان و هم در خرج پرتاب و مواد داخلی آنها؛ اقدامات خوبی انجام شده است در نتیجه هم برد را افزایش دادیم و هم قدرت تخریب را بالا بردیم و هم دقت اصابت آنها را افزایش دادیم.

با این حساب ما الان در بحث خمپاره و توپ هم مشکلی نداریم.

امروز گلوله های هدایت پذیر را در اختیار داریم که میتوانند اهداف را در برد بلند و با دقت مورد اصابت قرار دهند که این هم یکی از دستاورد های خیلی خوب و تعیین کننده ای هست که ما در اختیار داریم.

المنار: آیا تسلیحات تولید داخل به دیگر کشورها صادر می شود؟

ما اساسا در بحث صادرات تجهیزات دفاعی با رعایت اهداف و منافع ملی خودمان و ملاحظات امنیتی ای که داریم هر کشوری که طالب نیازمندی های ما باشد با آنها معامله می کنیم و صادر می کنیم و می فروشیم.

المنار: تعداد موشک های ایران چقدر هست عدد دقیق میشه گفت و حجم اتش انها چقدر است؟

به تعدادی هست که اگر خدای نکرده بخواهد اتفاقی رخ دهد همه ی کسانی که در مقابل ما ایستاده اند را میتواینم در یک بازه ی زمانی کوتاه به شکل خیلی سنگین، جدی و پر هجم مورد هدف قرار بدهیم.

المنار: تعداد چقدر است؟

محدودیتی از نظر تعداد نداریم.

المنار: در چه بردی؟

در بردی که ما امروز در مورد تهدیدات خودمان متصور هستیم اینگونه خواهد بود.

المنار: چرا دشمنان جمهوری اسلامی ایران این کشور را به جنگ تهدید می کنند؟

ما نصیحت میکنیم دشمنان خودمان را، آمریکایی ها و سایرینی که نوکران کوتاه قد آنها هستند، که ما را آزمایش نکنند.

المنار: تحرکات مرزی گروه های تروریستی که با کمک امریکا و عربستان گاهی اوقات عملیاتی انجام می دهند و گفتن با ایران مقابله می کنن نظر خودتون را در این خصوص بیان کنید؟

امروز اگر عربستان و دولتمردانش بیاینند اعلام کنند که در ظرف 38 سال گذشته چه میزان دلار در کشور های مختلف اسلامی برای جلوگیری از حرکت های انقلابی مردم مناطق مختلف هزینه کردند معلوم میشود که چه کسی مداخله میکند؟ و چه کسی کجا میرود و چه کار می کند؟

چقدر به عراق کمک کردند بر علیه ما؟

چقدر کشورهای عربی حاشیه ی خلیج فارس را بر علیه ما در دوران جنگ 8 ساله به خدمت گرفتند؟
چقدر دلار خرج کردند؟ چقدر حمایت سیاسی کردند؟ و چقدر در لبنان مداخله کردند؟

چقدر هزینه کردند که افرادی که مورد حمایت آنها هستند سرکار بیایند و دیگران را حذف کند؟
چقدر تجهیز و تسلیح کردند آنها را؟ بعد بیاییم ببینیم در عراق امروز چه کردند؟
امروز در سوریه چه کردند؟ در یمن چه کار دارند می کنند؟

امروز چه میزان سلاح، تجهیزات، مهمات، امکانات و دلار دارد در یمن خرج می شود برای سرکوب یک ملت مظلوم و بدون امکانات نظامی. واقعا این دلار های نفتی را کسی دارد علیه مسلمانان هزینه می کند؟ ما کجا چنین هزینه ای کردیم؟

ملت ما، انقلاب ما، نظام ما یک پیامی دارد به همه ی ملت های مسلمان. و آن اینکه به اسلام خود افتخار کنید. به مسلمان بودن افتخار کنید. ذلت زیر بار نظام سلطه رفتن را نپذیرید.

به دولت های می گوییم که حق ملت های خود را نخورید و به خواسته ی ملت های خود تمکین کنید.
ما مداخله ای نداریم. ما می گوییم اسلام این است و اسلام خواسته هایش این هست و هر کس این ندا را جواب مثبت بدهد ما خورسند می شویم.

نه اینکه ما بخواهیم کسی را تحریک کنیم و یا اینکه وادار کنیم برای اینکه نظام و انقلاب ما را همراهی کند و مدافع ما باشد. نه؛ ما علاقه مند این هستیم که دنیای اسلام به عنوان امت اسلامی یکپارچه در جهت عزت و عظمت ملت اسلامی حرکت کنند و همگی در مقابل نظام سلطه بایستند و اجازه ندهند که منابع آنها و عزت آنها به تاراج برود و زیر پا گذاشته شود و توسط نظام سلطه و ارباب هایش تحقیر شوند.

امروز ما شاهدیم که عربستان به دریوزگی افتاده است. حتی حاضر شده است آستان بوسی نتانیاهو را انجام دهد و آن را تحریک کند علیه ما.

این چه رفتاری هست که آنها انجام میدهند؟ چرا آنها هرجا که یک ملتی به پا می خیزد و نمی خواهد که وهابیت و سلفی گری را تمکین کند، آنها بر علیه او اقدام میکنند و پول خرج میکنند و اسلحه میفرستند و آنجا را سرکوب می کنند؟

واقعا دردناک است، حکام عربستان بیایند و جواب بدهند که آیا منافع ملت های مسلمین در گرو اتحاد آنها با اسرائیل است؟ آیا در گرو اتحاد آنها با آمریکاست؟ آیا با باز کردن پای آمریکایی در منطقه برای تامین امنیت آنهاست؟

آیا خرج کردن بیت المال مسلمین برای برپا داشتن یک نظام فشل و پوسیده است حرکت در جهت منافع مسلمانان است؟

ما هیچ وقت نه به دنبال اشغال هیچ کشور عربی یا مسلمان بودیم و نه هستیم و نه خواهیم بود.

المنار: عربستان می تواند جنگ را به سوی ایران منتقل کند؟

اینکه یک بلوف هست تا اینکه یک واقعیت باشد. خب آنها الان درگیر یک سری مناطقی شده اند که برای برون رفت از آن باید یک قیافه ای هم بگیرند.

اینها از پس ملت دست خالی یمن برنیامده اند؛ آنها چند سال است که این جنگ را علیه آنها تحمیل کرده اند و هر سلاحی که از آمریکا و دیگران دریافت کرده اند به کار گرفته اند و حالا فکر می کنند برای یک ملت میتوانند قیافه هم بگیرند؛ آن هم ملت بزرگ، کهن و تاریخی ما.

من فکر میکنم آنها خودشان هم متوجه نیستند که چه بر زبان می آورند. البته علتش غرور، تکبر ، جهل و جوانی است ؟

المنار: وزیر دفاع عربستان محمد بن سلمان گفته است که توان نابودی حوثی ها و نیروهای صالح در چند روز را دارد؟

اینها روز اولی که حرکت کردند رفتند که یمن را در اختیار بگیرند و حالا دنبال این هستند که چه جوری بیایند بیرون. امروز همه ی کشورهایی که در ائتلاف عربی بودند یکی یکی دارند خود را کنار میکشند و حاضر نیستند هزینه ی قدرت نمایی و قلدری و توسعه طلبی عربستان را بیش از این بدهند.

من بعید میدانم حتی آمریکایی ها به این هم تن بدهند. امروز وقتی که بر علیه زیر پا گذاشتن حقوق بشر توسط عربستان در یمن، یک نگاه جهانی شکل گرفته است چه میخواهند بکنند؟

عربستان چند بار تا به امروز این تجربه را آزموده. این اولین بار نیست که عربستان به یمن حمله کرده. این چهارمین بار هست و هر سه بار گذشته شکست خورده و این بار هم یقینا مردم یمن اجازه نخواهند داد که دولت وهابی عربستان بر آنها حاکم شود.

المنار: وزیر دفاع عربستان اخیرا اعلام کرد که قصد انتقال جنگ به ایران را دارد به نظر شما این توان وجود دارد؟

من نمی دانم چگونه؟ احتمالا فکر می کنند آنها نیروی هوایی دارند فکر می کنند و می توانند کاری کنند. ما بهشون توصیه میکنیم که حماقت نکنند ولی اگر حماقت کردند و تعرض کنند بعید می دانم جز مکه و مدینه جایی از عربستان سالم بماند.

المنار: اینها ایران را متهم می کنن که در بحرین دخالت می کند وعربستان نیرو به بحرین اعزام می کنند؟

آنها جرات چنین غلطی را ندارند.

المنار: راه حل بحران یمن چیست؟

راه حل خیلی ساده هست. اول، عقب نشینی از یمن توسط عربستان؛ دوم، عدم مداخله ی عربستان در امور دیگر کشورهای اسلامی؛ سوم، پذیرش نظم امنیت جمعی درمنطقه و خارج شدن نیروهای فرامنطقه ای؛ چهارم پذیرش حاکمیت مردم بر سرنوشت خودشان. این چند اقدام صورت گیرد مشکل حل می شود.

المنار: ایران، روسیه و ترکیه کمیته ای تشکیل داده اندکه به آتش بس در سوریه کمک کند اما ترکیه سیاست دوگانه دارد که مناطقی از خاک سوریه هم اشغال کرد در این خصوص چه نظری دارید؟

اولا ما در سیاست ترکیه در قبال عراق و سوریه، یک سیاست چندگانه را ملاحظه می کنیم.

در ابتدا ترک ها آمدند جریان داعش را به شکل جدی حمایت کردند؛ آنها را تجهیز کردند و به سمت سوریه روانه کردند و تصور آنها بر این بود که می توانند حکومت قانونی بشار اسد را ساقط کنند و تا حکومت مورد نظرشان در آنجا حاکم شود.

در ادامه ی کار با توجه به شکل گیری مقاومت در دورن سوریه و مواجه ی جدی که با جریان داعش و النصره و سایر گروه های مسلح شد،

آنها از این که قادر باشند صحنه را مدیریت کنند خود به خود نا امید شدند.

با ورود روس ها به سوریه کلا موازنه ی قوا در عرصه ی داخلی بهم خورد و به عبارتی یک نوع برتری از جانب ارتش سوریه، نیروهای مقاومت و مخالف جریان تروریستی نسبت به تروریست ها به وجود آمد.

اینجا عربستان، قطر و سایر کشورهای عربی آمدند و با ترکیه همکاری کردند برای آنکه هدف اصلی خود که سقوط نظام اسد باشد را تحقق بخشند.

ولی در این مسیر نیز موفق نشدند و عملا بحث سقوط نظام سیاسی سوریه از دستور کار خارج شد و همگان پذیرفتند که تنها راه حل آن است که بپذیرند نظام سیاسی مشروع حاکم در سوریه به کار و فعالیتش ادامه بدهد.

همگان این را پذیرفتند که نمی شود انتظار این را داشت که حکومت سوریه تسلیم تروریسم شود و در هیچ شرایطی نباید این را پذیرفت.

و در عین حال همه ی آحاد مردم سوریه نیز فهمیدند که تروریست ها خواهان امنیت رفاه و آسایش آنها نیستند بلکه دیدند یک جنگ نیابتی از طرف آمریکا، اسرائیل و عربستان بر ملت سوریه تحمیل شده است.

بعد از آنکه نیروهای مقاومت بر تروریست ها مسلط شدند و غلبه پیدا کردند هم مدافعین و هم حامیان تروریست ها دنبال یک فرصت بودند تا بتوانند آنها را تجهیز مجدد کنند و روحیه بدهند و امکانات را در اختیار آنها قرار بدهند تا مجددا آنها بتوانند اقداماتی را صورت دهند.

اینجا یک اتفاقات از قبل پیش بینی شده ای رخ داد. ترک ها وارد خاک سوریه شدند و به سمت ادلب آمدند بعد هم بنا داشتند به سمت منبج بروند و حرکت شان به سمت شرق را توسعه بدهند.

البته بهانه ی آنها این بود که میخواهند مانع از حرکت کردها بر علیه خودشان باشند.

اما این را هم ما و هم همه ی دنیا به عنوان تجاوز و اشغال گری تلقی کرد و هیچ بهانه ای، توجیه نمی کند که

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۳۵۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری همایش فصلی اوج هنر در یزد

سرهنگ دهقان رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان یزد با اشاره به قدردانی از هنرمندان بسیجی فعال در عرصه حجاب، طوفان الاقصی و انتخابات گفت: در این رویداد هنری از هنرمندان فعال در سال ۱۴۰۲، برگزیدگان جشنواره شعر بسیج و هنرمندان برگزیده در جشنواره صنایع دستی بسیج نیز تجلیل به عمل آمد.

وی افزود: این رویداد هنری با محوریت انجمن‌های هشتگانه هنری و با حضور جمع زیادی از هنرمندان استان برگزار شد.

سرهنگ دهقان ادامه داد: شاعران و هنرمندان استان در این همایش به خواندن شعر‌هایی در زمینه انتفاضه، مقاومت فلسطین و محکومیت جنایت‌های ددمنشانه رژیم صهیونیستی پرداختند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت واحد‌های مسکونی نهضت ملی مسکن شهر بخ
  • امروز ۴ اردیبهشت؛ قیمت ریال عربستان در بازار آزاد
  • قیمت ریال عربستان امروز سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • برگزاری همایش فصلی اوج هنر در یزد
  • ایران مشتاق میزبانی از شهروندان سعودی | از آنان به بهترین نحو استقبال خواهد شد
  • صعود تیم باشگاه اورست اصفهان به رشته کوه‌های هیمالیا
  • حمله پهپادی به پایگاه نظامی عین‌الاسد
  • حمله پهپادی به پایگاه عین‌الاسد عراق
  • واکنش آنکارا به خبر رهگیری موشک های ایران توسط ترکیه/ هدف قرار دادن ۲ پایگاه نظامی آمریکا در شرق سوریه/  رایزنی شورای اروپا برای تشدید تحریم‌ ها علیه ایران‌/ افزایش بی‌سابقه هزینه‌های نظامی در جهان
  • سردار بلندپایه سپاه: در عملیات‌های بعدی از موشک‌های پیشرفته تری استفاده می‌کنیم