Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-01@16:09:00 GMT

درمان بیماری «کولیت روده» با داروی آرتروز

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۳۶۲۱۸

مطالعه جدید نشان می دهد افراد مبتلا به بیماری روده «کولیت اولسراتیو» که به خوبی به درمان های دیگر واکنش نشان نمی دهند ممکن است باداروی رایج آرتروز موسوم به Xeljanz (tofacitinib) تسکین یابند. آفتاب‌‌نیوز : بیماری کولیت اولسراتیو، بیماری مزمن التهاب روده است. این بیماری موجب التهاب، سوزش، تورم و زخم های روی پوشش داخلی روده بزرگ می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علائم آن شامل اسهال همراه خون، چرک و درد شکم است.
دکتر ویلیام سندبورن، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کالیفرنیا، در این باره می گوید: «هنوز نیاز اساسی به درمان های جدید برای بیماران مبتلا به کولیت اولسراتیو وجود دارد.»
به گفته محققان Xeljanz برخی پروتئین های دخیل در واکنش های ایمنی و التهابی بدن را که سایر داروهای بیولوژیکی انجام نمی دهند، هدف قرار می دهد.
به گفته سندبورن، «درمان با tofacitinib خوراکی احتمالا گزینه درمانی جدیدی برای بیماران مبتلا به کولیت اولسراتیو متوسط تا شدید خواهد بود و ما منتظر تایید سازمان غذا و دارو آمریکا هستیم.»
محققان بر روی بیش از ۱۷۰۰ فرد مبتلا به کولیت اولسراتیو به طورتصادفی یکی از سه آزمایش را انجام دادند. در دو آزمایش اول، ۱۱۰۰ بیماری که به درمان های قراردادی واکنش نشان نداده بودند، به مدت ۸ هفته و دو بار در روز Xeljanz یا دارونما دریافت کردند.
در سومین آزمایش، در حدود ۶۰۰ بیماری که به Xeljanz واکنش نشان داده بودند به مدت یک سال دوز دارویی ۵ میلیگرم یا ۱۰ میلیگرم دریافت کردند.
در اولین آزمایش، در حدود ۱۹ درصد بیماران مصرف کننده Xeljanz در مدت ۸ هفته شاهد بهبود بیماری شان بودند، درحالیکه تنها ۸ درصد بیماران دریافت کننده دارونما بهبود یافتند.
به گزارش مهر،در دومین آزمایش، حدود ۱۷ درصد افراد دریافت کننده Xeljanz و حدود ۴ درصد افراد دریافت کننده دارونما بهبود یافتند.
در سومین آزمایش، بیش از ۳۴ درصد بیماران مصرف کننده ۵ میلیگرم Xeljanz و ۴۰ درصد افراد دریافت کننده ۱۰ میلیگرم Xeljanz بعد از یک سال از بیماری رهایی یافتند. تنها ۱۱ درصد گروه دارونما بهبود یافتند.
اگرچه محققان دریافتند در مقایسه با گروه دارونما، Xeljanz با افزایش میزان کلسترول نیز همراه بود.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۳۶۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون

محققان دانشگاه دوک (Duke) آمریکا با یک آزمایش خون جدید و با کمک هوش مصنوعی توانستند تا هشت سال زودتر از تشخیص آسیب ساختاری توسط اشعه ایکس، تعیین کنند که آیا فرد به آرتروز زانو مبتلا می‌شود یا خیر. محققان دقت این آزمایش را حدود ۷۷ درصد محاسبه کردند که نسبت به روش‌های دیگر، رقم خوبی محسوب می‌شود.

به گزارش دیجیاتو،  محققان می‌گویند با آزمایش خون می‌توان آرتروز زانو را در افرادی که هنوز علائمی در آن‌ها ایجاد نشده است و تا هشت سال قبل از اینکه اشعه ایکس قادر به تشخیص تغییرات در استخوان‌های آن‌ها باشد، شناسایی کرد. در این پژوهش، محققان خون ۲۰۰ فرد را که در اولین نمونه‌گیری از خونشان هیچ علامتی از آرتروز نداشتند، تجزیه‌وتحلیل کردند.

تشخیص زودهنگام آرتروز با استفاده از آزمایش خون

استئوآرتریت (Osteoarthritis) یا آرتروز شایع‌ترین شکل آرتریت است و بیش از ۳۲.۵ میلیون بزرگسال در ایالات‌متحده به آن مبتلا هستند. این بیماری در ابتدا به‌عنوان یک بیماری «ساییدگی» شناخته می‌شد؛ زیرا زمانی رخ می‌دهد که غضروف داخل یک مفصل (معمولاً در دست‌ها و زانوها) از بین می‌رود. این امر باعث می‌شود استخوان زیرین در طول زمان تغییر کند و منجر به درد، سفتی و تورم شود.

بااین‌حال، اکنون شواهد نشان می‌دهد که نوعی التهاب می‌تواند محرک اصلی آسیب مفصلی در آرتروز باشد. این بدان معناست که نوعی «بیومارکر» (زیست‌نشانگر) یا علامت قابل اندازه‌گیری در بدن وجود دارد که می‌تواند نشان دهد که این بیماری مدت‌ها قبل از اینکه آسیب ساختاری قابل تشخیص باشد، شروع می‌شود.

محققان در این پژوهش از مجموعه خون ۲۰۰ فرد استفاده کردند؛ این افراد درواقع از سال ۱۹۸۹ به‌صورت سالانه از نظر استئوآرتریت مورد ارزیابی قرار می‌گرفتند. حدوداً ده سال بعد، نیمی از این افراد به آرتروز مبتلا شدند. به همین دلیل می‌توان بیومارکر‌های این افراد را طی سال‌های مختلف سنجید.

محققان با استفاده از هوش مصنوعی، شش پروتئین را در نمونه‌های خون افراد شناسایی کردند که نشان می‌دهد فرد به استئوآرتریت مبتلا می‌شود یا خیر. این پروتئین‌ها هشت یا چهار سال قبل از تشخیص با پرتو ایکس، در خون آن‌ها مشاهده شده بود.

با تشخیص این پروتئین‌ها، می‌توان با دقت ۷۷ درصد تشخیص داد که آیا فرد در آینده به آرتروز مبتلا می‌شود یا خیر. این روش در مقایسه با دقت حدود ۵۰ درصدی روش‌های مبتنی بر وزن و سن و همچنین دقت ۵۷ درصدی روش‌های مبتنی بر درد زانو، رقم خوبی محسوب می‌شود.

دیگر خبرها

  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • التهاب عامل کلیدی در پیشرفت آرتروز زانو
  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است