Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اردبیل گفت: نظارت بر فعالیت‌های تبلیغاتی ستادها در اردبیل تشدید می‌شود.

ناصر عتباتی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل اظهار داشت:‌ با توجه به اینکه کمتر از دو هفته برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا باقی مانده نظارت‌ها بر عملکرد ستادهای تبلیغاتی و فعالیت‌های نامزدها تشدید شده تا از بروز تخلفات و برخی مشکلات در فضاهای انتخاباتی و تبلیغاتی استان جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه برگزاری انتخابات سالم و با حضور گسترده مردمی اولویت اصلی در انتخابات است، تصریح کرد: انتظار می‌رود نامزدها به ویژه داوطلبان شوراهای اسلامی شهر و روستا در اردبیل به منظور جلب اعتماد عمومی از وعده و وعیدهای نشدنی و غیرقابل تحقق خودداری کرده و با ایجاد فضایی سالم و رقابتی زمینه را برای انتخاباتی امن و سالم فراهم آورند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اردبیلاز تشکیل شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات و جرائم انتخاباتی در اردبیل خبر داد و گفت: در این شعبه تمامی تخلفات و جرائم نامزدها و ستادهای تبلیغاتی بدون نوبت رسیدگی می‌شود که تاکنون در این حوزه پرونده‌ای تشکیل نشده و برخی رفتارهای خارج از چارچوب قانونی نامزدها نیز حل و فصل شده است.

عتباتی در مورد فعالیتهای تبلیغاتی پیش از موعد کاندیداهای شورای شهر در اردبیل افزود: با برگزاری همایشی و نیز ابلاغ نامه‌ای به این کاندیداها تذکرات لازم مبنی بر جمع‌آوری اقلام تبلیغاتی ستادهای این نامزدها به آنها ارائه شد که در صورت بی‌توجهی، ستاد امحای اقلام تبلیغاتی نسبت به این امر اقدام کرده و در صورت عدم تمکین وتوجه برای کاندیداهای متخلف تشکیل پرونده خواهد شد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اردبیلبیان کرد:با حضور مسئولان استانی، ستادهای انتخاباتی ریاست جمهوری و مسئولان اجرا و نظارت انتخابات در استان نیز جلسه‌ای تشکیل و موارد تخلف برای آنها توضیح داده شد تا از بروز تخلفات در حیطه خود جلوگیری کنند.

وی اظهار کرد: تمامی مواردی که در راستای رعایت مقررات قانونی بوده توجیه شده تاانتخاباتی امنو رقابت سالم و دوستانه و در نهایتمشارکت حداکثری را شاهد بوده و همچون دوره گذشتهبتوانیم انتخاباتی به دور از هرگونه حاشیه‌پردازی و تخلفات را برگزار کنیم.

عتباتی پرهیزاز فعالیتهای مخرب و اقداماتی که منجر به حرف و حدیث شود، خودداری از توهین و تخریب به نامزدهای دیگر،عدم بکارگیری امکانات دولتی برای تبلیغات بر له یه علیه نامزدی خاص وسوء استفاده نکردن از برخی امکانات را از جمله مواردی دانست که باید نامزدها به آن توجه لازم را داشته باشند.

انتهای پیام/

R41374/P1361/S6,49/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۳۶۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری دریافت وام در کانال تلگرامی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، سرهنگ حسن ابوالحسینی گفت: در پی شکایت یک شهروند یزدی به پلیس فتا مبنی بر کلاهبرداری دریافت وام، موضوع در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت. 

وی ادامه داد: در تحقیقات اولیه مشخص شد شاکی با مشاهده کانال تلگرامی دریافت وام بدون ضامن، مبلغ یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال به شماره حساب اعلام شده واریز کرده و پس از آن وی دیگر جواب شماره تلفن داده نشد. 

رئیس پلیس فتا افزود: با انجام تحقیقات بیشتر و اقدامات پلیسی توسط کارشناسان این پلیس، متهم که در یکی از استان‌های غرب کشور ساکن بود، شناسایی شد و با هماهنگی مقام قضایی به پلیس فتای استان یزد انتقال یافت. 

ابوالحسینی خاطرنشان ساخت: متهم در مواجهه با مستندات و مدارک جمع‌آوری شده از سوی کارشناسان ضمن اقرار به جرم خود، اعتراف کرد که با درج آگهی در شبکه‌های اجتماعی با موضوع وام بانکی، از شهروندان کلاهبرداری می‌کرده است. 

وی هشدار داد: برای دریافت وام حتما به بانک مراجعه کرده و به هیچ عنوان به تبلیغاتی که شبکه‌های اجتماعی می‌شود اعتماد نکنند، چرا بانک‌ها هیچگونه تبلیغاتی در فضای مجازی برای فروش وام یا تسهیلات بانکی ندارند و این تبلغات از سوی کلاهبرداران منتشر می‌شود. 

رئیس پلیس فتا از شهروندان خواست هشدار‌های پلیس فتا را جدی گرفته و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیام رسان‌های موبایلی مراتب را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری دریافت وام در کانال تلگرامی
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق
  • فعالیت ۷۰۰ ناظر آموزش‌دیده برای نظارت بر دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در گنبدکاووس
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • ضبط مناظره‌های انتخاباتی در صدا و سیمای اصفهان
  • مناظره ۲ کاندیدای مجلس دوازدهم اردبیل
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • آغاز ضبط مستند تبلیغاتی و مناظره نامزدهای دور دوم انتخابات
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر اردبیل در مسیر رشد قرار دارد