Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-23@18:28:07 GMT

رابطه دختر وزیر واردات چی با دختر ذخیر انقلاب

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۴۰۸۶۴

رابطه دختر وزیر واردات چی با دختر ذخیر انقلاب

سید فاطمه حسینی که به واسطه پدرش صفدرحسینی، مدیرنجومی و رئیس سابق سازمان صندوق توسعه ملی در لیست امید (اصلاح‌طلبان) قرار گرفت در وعده‌های انتخاباتی‌اش بیان کرده بود: « من می‌خواهم نماینده نسلی باشم که زندگی شاد و پر امید حق مسلم آنان است نه بی‌کاری،‌ تبعیض و بی‌عدالتی .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. »

لیستی که به قول برخی از جمله الهه کولایی «برخی با رانت و پول وارد فهرست «امید» شدند.»

اما بعد از وارد شدن وی در مجلس دهم وقتی موضوع فیش‌های نجومی مدیران دولتی از جمله پدرش مطرح شد، در مقابل این موضوع سکوت کرد و نسبت به تسهیلات نجومی از جمله «حق اوقات فراغت» فرزندان در فیش نجومی پدرش و تبعیض و بی‌عدالتی موجود در آن انتقادی نکرد.

اما موضوع نادری در مجلس شورای اسلامی به‌وجود آمد. فاطمه حسینی در زمانی که وزیر ارتباطات در مجلس حضور داشت به پشت تریبون رفت و وقت مجلس شورای اسلامی را به حمایت از خانواده خود اختصاص داد.

دولتی‌ها هم برای پدرش کم نگذاشتند و در مراسم تودیع و معارفه روسای جدید و قدیم صندوق توسعه ملی او را «ذخیره انقلاب»‌ نامیدند.

اینک موضوع واردات غیرضروری توسط دختر فخرالدین احمدی دانش‌آشتیانی وزیر آموزش و پرورش از کشور ایتالیا مطرح شده است که بر خلاف تولید ملی و اقتصاد مقاومتی است اما اسحاق جهانگیری، معاون اول روحانی در مناظره دوم در حمایت از دختر وزیر با مظلوم خواند وی گفت:‌«یک دختری این وزیر دارد فوق لیسانس داشته، بیکار بوده و کار واردات انجام داده است؛ فقط ۲۰۰ میلیون تومان کل ارزش این لباس‌های بوده که وارد کرده است.»

به نظر می‌رسد که از این پدر و دخترها در دولت یازدهم کم نیستند و عملکردشان یک به یک در رسانه‌ها آشکار می‌شود. جالب اینجاست که رویه دولت یازدهم نیز به جای مقابله با تبعیض و برخورد با چنین مواردی توجیه و حمایت از آنهاست که رویه‌ای بسیار مخرب و خطرناک و منافی عدالت‌گستری است.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۴۰۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی بانک مرکزی برای ارائه ریز اطلاعات به مجلس

بانک مرکزی در واکنش به اظهارات برخی نمایندگان مجلس درباره عدم تأمین ارز واردات اعلام کرد: این بانک آمادگی دارد به منظور ارائه اطلاعات صحیح از وضعیت ارزی کشور؛  اطلاعات مورد نیاز را در اختیار نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار دهد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بانک مرکزی در واکنش به انتشار مطلبی به نقل از صدیف بدری نماینده مردم  اردبیل در مجلس شورای اسلامی با عنوان " وضعیت بازار ارز کاملا آشفته است/ بانک مرکزی به تولید کنندگان می‌گوید برای واردات مواد اولیه ارز ندارد"؛ ضمن تاکید بر جریان روان تامین و تخصیص ارز بابت واردات کالاهای اساسی، دارو، تجاری و بازرگانی اعلام کرد:  از ابتدای سال جاری تا یکم اردیبهشت  3 میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی، صنایع و واردات در برابر صادرات از سوی بانک مرکزی تامین شده است .

براین اساس  از اول فروردین ماه تا اول اردیبهشت ماه 1403، سه میلیارد و 2 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

برای کالاهای اساسی به نرخ 28500 تومان 621 میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ 41 هزار تومان مبلغ یک میلیارد و 744 میلیون دلار و برای خدمات 539 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

همچنین برای واردات کالای اسای کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی 548 میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 73 میلیون دلار و در مجموع 621 میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

لازم به ذکر است  تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل 398 میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل 134 میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل 112 میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل 88 میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل 155  میلیون دلار صورت گرفته است.

این گروه های صنایع همچنین به ترتیب 165، 26، 126، 91، یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایاین فروردین ماه سال جاری دریافت کرده اند. 
علاوه بر این گروه ها، 861 میلیون دلار ارز نیمایی و 130 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

آمارها حاکیست حجم تراکنش ارزی کشور در سال 1402 از مرز 138 میلیارد دلار گذشت. بانک مرکزی سال گذشته بیش از 69 میلیارد دلار تامین ارز برای واردات کالا و خدمات مورد نیاز را انجام داد.برآورد اولیه نشان می‌دهد حجم صادرات کالا و خدمات نیز پارسال بیش از 85 میلیارد دلار بوده است.

در خاتمه ذکر این نکته ضروری است که بانک مرکزی آمادگی دارد به منظور ارائه اطلاعات صحیح از وضعیت ارزی کشور؛  اطلاعات مورد نیاز را در اختیار نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی قرار دهد .

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بانک مرکزی در تامین ارز واردات دارو تاخیر داشته است
  • کلاف سر در گم واردات خودروهای کارکرده/ چرا کسی اجرای قانون را گردن نمی‌گیرد؟
  • وزیر صمت: منتظر ابلاغ آیین نامه واردات خودرو هستیم
  • اعلام آمادگی بانک مرکزی برای ارائه ریز اطلاعات به مجلس
  • سفر وزیر خارجه آمریکا به چین با چاشنی هشدار و تهدید/ واشنگتن نگران رابطه تسلیحاتی پکن و مسکو است
  • واردات خودروهای دست دوم در دستور کار قرار بگیرد
  • ذخیر ۱۸ میلیون مترمکعب آب در پشت سازه‌های آبخیزداری نیکشهر
  • صحبت‌های احساسی لیلا حاتمی درباره پدرش
  • رابطه سیاه با دختر ۱۵ ساله در اتاق پشتی سوپر مارکت جنجال به پا کرد + فیلم دوربین مدار بسته
  • شهادت آخرین مجروح حمله تروریستی کرمان