Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام و المسلمین «مجید انصاری» در جمع هواداران حسن روحانی در حسینیه حائری شهر ایلام اظهار کرد: ایران در پیچ مهمی از تاریخ قرار گرفته و انتخابات پیش رو مسیر ده‌ها سال آینده کشور را ترسیم می‌کند.

وی گفت: این روزها لیلةالقدر زندگی ماست و قرار است ما با انتخاب خود نه فقط سرنوشت چهار سال آینده بلکه دوره‌های دیگر را رقم بزنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام راحل تصویری از نظام سیاسی اسلام ارایه کردند که در قانون اساسی جمهوری اسلامی به نام جمهوری اسلامی یعنی نظامی که جمهور در آن همه کاره است، مطرح شده است.

انصاری با اشاره به اینکه نظام اسلامی بدون مردم و جمهوریت نظام اسلامی نیست، اضافه کرد: ما می‌خواهیم راه نیمه تمام رفته را به گونه‌ای ادامه و تحکیم بخشیم که ریل‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری توسعه‌ای آن برای ۱۰، ۲۰ و ۱۰۰ سال آینده ایجاد شود.

عضو مجمع روحانیون مبارز گفت: انتخابات دوازدهم فراتر از تاثیرهای ۴ سال آینده است و شرایطی را رقم می‌زند که راه و مسیر ده‌ها سال کشور را مشخص می‌کند. ملاک ولایتمداری این است که در مسیر رفاه مردم حرکت و عمل کنید، مردم اگر خواستید مدعیان ولایتمداری را بشناسید ببینید کدام یک در خط انبیاء که همان دغدغه مردم‌داری و رفع مشکلات جامعه است، حرکت می‌کنند .

وی با بیان اینکه انقلابی واقعی کسی است که انقلابی گری را در درک و فهم و شعور درست می‌داند و دولتی انقلابی است که به مردم خود احترام می‌گذارد، گفت: انقلابی مومن همیشه زیرک و باهوش است، انقلابی مومن دو بار از یک سوراخ گزیده نمی‌شود.

انصاری گفت: صددرصد حقوق‌های نجومی که رقم آنها ۲۴ میلیارد تومان بود به خزانه بازگشت، به مردم بگوبید چرا با لابی مانع تحقیق و تفحص مجلس از املاک نجومی شدید؟ حتی جلوی تحقیق و تفحص شورای شهر را نیز گرفتید، اظهار کرد: دکتر روحانی در جمع کارگران معدن حاضر می‌شود و می‌گوید بگذارید کارگران هر چه فریاد دارند بر سر رئیس جمهوری خود بریزند.

این فعال سیاسی ادامه داد: آقای روحانی در شرایطی دولت را تحویل گرفت که کشور لب پرتگاه بود، اقتصاد ملی در آستانه ورشکستگی قرار داشت و روابط خارجی بدترین وضعیت خود را تجربه می‌کرد، تحریم‌ها نیز تهدید بود که روی تهدیدهای دیگر انباشته شد. در این مدت فعالیت دولت یازدهم لحظه‌ای نبوده که شخص روحانی و دیگر اعضای دولت از سوی رسانه‌های رقیب از خبرگزاری‌ها، سایت‌ها، بولتن‌ها و تریبون‌ها نه مورد نقد بلکه تخریب قرار نگرفته باشند.

انصاری با اشاره به اینکه در این مدت روحانی در یک کارزار نابرابر رسانه‌ای مشغول کار بوده و انواع و اقسام تخریب‌ها علیه او انجام شده است، گفت: مردم در سال ۹۲ انتخاب کردند که با عقل و تدبیر و دانش کشور اداره شود و دولت نیز با برنامه‌ریزی کارشناسی و عقلایی مسیر توسعه و اولویت‌های کشور را تعیین کرد که در این مدت حرکت‌های موفقی انجام شده که برخی از آنها محقق شده و بقیه نیز با همراهی مردم به بار خواهد نشست .

عضو مجمع روحانیون مبارز با بیان اینکه برجام از دید من یک افتخار تاریخی برای ملت ایران است که به مراتب بزرگ‌تر از ملی شدن صنعت نفت است، اظهار کرد: در ملی شدن صنعت نفت ما فقط با انگلیس رو به رو بودیم اما در برجام این کل دنیا بود که مقابل ما قرار گرفته بود، آنجا تهدید نظامی و تحریم نبود اما در برجام اینها وجود داشت .

انصاری با بیان اینکه دولت با هنر دیپلماسی و پشتکار و تلاش خستگی ناپذیر آقای ظریف و تیم او موفق شد این سنگ بزرگ را جلوی پای ملت ایران بردارد، عنوان کرد: امروز پس از برجام ما نه تنها مسایل را حل کردیم بلکه به طور مستقیم هواپیما از شرکت بوئینگ و ایرباس می‌خریم، ما یک دلار بابت خرید هواپیما ندادیم و این معامله در اقتصاد یک شاهکار است .

وی یادآور شد: ما توانستیم در توافق با شرکت‌های هواپیما سازی جهان حتی بدون تضمین دولت و بانک مرکزی به صورت اجاره به شرط تملیک از محل فروش بلیت هواپیما بخریم، پس از ۱۵ سال این سرمایه گذاری مستهلک می‌شود و هواپیماها طبق قرار داد به مالکیت جمهوری اسلامی ایران در می‌آیند .

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب تصریح کرد: این دولت که به میدان آمد برای نجات اقتصاد کشور کارهای بزرگی انجام داده است، تورم وحشتناک را مهار کرد، رکود را از منفی هشت درصد به مثبت هشت درصد رساند، امروز چهار میلیون بشکه نفت در کشور تولید می‌شود که ۲.۵ میلیون بشکه از آن صادر می‌شود .

انصاری با بیان اینکه چه اشکالی دارد این دوستان ما هفته آینده در مناظره پایانی فیش حقوقی فروردین ماه خود را ارایه کنند و رئیس جمهوری هم ارائه دهد، اظهار کرد: وعده‌هایی داده می‌شود که به هیچ وجه با امکانات بالفعل و بالقوه آینده کشور سازگار نیست، شفاف بگویید، می‌گوید ما داریم اگر دارید، کجاست؟ مردم ایران باید توجه کنند که این شعارها هشت سال پیش شدیدتر زده شد و ما نتایج آن را دیدیم، مومن از یک سوراخ دو بار گزیده نمی‌شود.

انتهای پیام

ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۴۱۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه‌های بیگانه چگونه مانع از دیدن اخبار خوب کشور شدند

به گزارش همشهری آنلاین؛ جوامع امروزی در جهان مملو از اخبار و گزارشات مختلف خبری هستند. در عرصه بمباران رسانه‌ای کافی است که وارد شبکات اجتماعی یا سایت‌های خبری شوید تا با انبوهی از اخبار و نقل قول‌های رسانه‌ای برخورد کنید. اما در این بین نکته‌ای حائز اهمیت است که برای بررسی آن با محمد لسانی، کارشناس و پژوهشگر حوزه رسانه گفت‌وگویی داشتیم. محور بحث این بود که چرا و چگونه در ایران ما اخبار خوب و مثبت به اندازه اخبار منفی و ناگوار دیده نمی‌شوند؟ چه دست‌هایی مانع می‌شوند مردم ایران اخبار مثبت و امیدوار کننده کشور را دنبال نمایند. در ادامه حاصل این گپ و گفت را خواهید خواند.

خبر خوب، خبر بد است!

لسانی در ابتدا گفت: در موضوع ژورنالیسم و روزنامه‌نگاری دو موضوع است که با مسأله مورد نظر ما پیوند و ارتباط دارد. اولین مورد را شاید بتوان در این ضرب‌المثل جست‌وجو کرد: خبر خوب، خبر بد است! مصرف رسانه‌ای و روی آوری به اخبار چه از سوی فعالان خبری و چه از سوی مردمِ مخاطب زمانی صورت می‌گیرد که یک اتفاق ناگوار مثل سقوط پلاسکو و غرق شدن کشتی سانچی در مطبوعات و خبرگزاری‌ها مخابره می‌شود.

وی افزود: مضاف بر آنچه که گفته، ما در روزنامه‌نگاری موضوعی با عنوان «ارزش‌خبری» داریم که یکی از این ارزش‌ها «درگیری» است. به عبارتی خبری که از یک درگیری یا زدوخورد حکایت کند نظیر انتقادی تند و سخت از یک نماینده مجلس یا یک درگیری فیزیکی، بیشتر مورد توجه رسانه‌ها و مردم قرار می‌گیرد. البته گفتنی است همین خبر که دارای ارزش درگیری است در چنین فضایی خبری بد محسوب می‌شود که مصرف رسانه‌ای بالایی هم از سوی مردم دارد. در کل باید اشاره کرد اخباری نظیر تأسیس یک نیروگاه برق یا ساخت یک سد شاید آنچنان هیجانی را برای مردم به ارمغان نیاورد.

چرا ما اخبار خوب کشور را نمی‌بینیم؟

او ادامه داد: علت را هم در این می‌توان دانست که عمل ساخت و حرکت روبه‌جلو می‌متری و با سرعت کم است، اما از آنسو تخریب و سقوط ناگهانی، سریع و پرشتاب است؛ از این رو خبر بد در چنین مقیاسی بُرد بیشتری نسبت به خبر خوب دارد، یعنی عمق نفوذ و گستره بیشتری دارد. به طور مثال پیدا شدن یک گور دسته‌جمعی از فلسطینیان در غزه بیشتر مورد استقبال مردمی در رسانه‌ها قرار می‌گیرد تا خبر ازدواج دو شخص در وضعیت حال حاضر غزه.

لسانی گفت: بخشی از علت به فرهنگ عمومی جامعه برمی‌گردد، ما باید سعی کنیم خبر خوب را سر دست بگیریم؛ همانطور که یک شی گرانبها را در زرورق می‌پیچانیم و با احتیاط از آن محافظت می‌کنیم. لذا باید در نظر بگیریم که در جهانی زیست می‌کنیم که اخبار منفی افسردگی و ناراحتی بیشتری ایجاد می‌کند و اخبار مثبت هم کم هستند. از این رو وظیفه ما هم خلق خبر خوب و هم نشر آن است. به طور مثال باید به رفتار خودمان نگاه کنیم که در طول روز مطالبی که برای یکدیگر به اشتراک می‌گذاریم تا چه اندازه مثبت و انرژی‌بخش هستند یا تا چه اندازه ناراحت‌کننده و ناگوار؛ موضوع مهم همین است که تغییر را باید از خودمان آغاز کنیم.

رسانه‌های بیگانه چگونه مانع از دیدن اخبار خوب کشور شدند؟

این کارشناس رسانه درباره نقش رسانه‌های بیگانه در القای اخبار منفی افزود: نوآم چامسکی در کتاب «فیلترهای خبری» از چند فیلتری صحبت می‌کنند که منجر به نشر اخبار یا عدم نشر آن‌ها می‌شود. یکی از این فیلترها «فیلتر مالکیت» است. به طور مثال شبکه های ماهواره‌ای بیگانه و فارسی زبان برای اینکه بتوانند در لیست ماهواره‌های جهانی قرار گیرند باید چیزی درحدود چند صد هزار دلار هزینه فقط برای اجاره کنند، این درحالیست برخی از این شبکات در چند ماهواه حاضر بوده و این یعنی تنها هزینه اجاره سالانه آنان ارقام چند میلیون دلاری است.

او تصریح کرد: در کنار این هزینه باید خرج و مخارج مربوط به مجریان شبکه؛ هنرمندان؛ دکور و... را هم افزود. لذا تزریق‌کنندگان مالی برنامه و کسانی که بحث مالی آن را فراهم می‌کنند مطالبات و انتظاراتی از این شبکه دارند. آنان می‌خواهند مردم نسبت به موضوعاتی علاقه‌مند شوند. برای همین باید گفت رسانه امروزه با تولید حس بر احساسات مخاطبات تسلط دارد. خوش‌آمد و بدآمد نسبت به موضوعی؛ رغبت و عدم رغبت نسبت به آرمانی و... از جمل اقداماتی است که از سوی رسانه‌ها صورت می‌گیرد.

وی افزود: مضافا که رسانه تولید کنش هم می‌کند؛ به طور مثال می‌گوید اگر نسبت به فلان قضیه اعتراضی دارید و آن ناپسند می‌دانید به کف خیابان‌ها بیایید. این همان کنترل اجتماعی از سوی رسانه است، یا اینکه بگوید به چه کسی رأی بدهید یا ندهید. امروزه رسانه به عنوان یک ساختار مؤثر در تولید حس و کنش درحال عمل کردن است.

کد خبر 848114 برچسب‌ها رسانه‌ خارجی رسانه - سواد رسانه‌ای رسانه‌ ایرانی

دیگر خبرها

  • درگیری شدید دولت و مجلس بر سر گزارش‌های مرکز پژوهش‌ها
  • دولت نتانیاهو از درون فروپاشیده است/ خیزش دانشجویان غربی به سایر کشور‌ها کشیده می‌شود
  • آقای همایون شجریان بیایید و بگویید ما اشتباه کردیم!
  • رسانه‌های بیگانه چگونه مانع از دیدن اخبار خوب کشور شدند
  • تأکید نماینده مردم شهرستان بروجن بر تصویب و اجرایی شدن تحقیق و تفحص از عملکرد وزارت نیرو
  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند
  • سیاسی‌بازی در شوراها مانع خدمت‌رسانی می‌شود
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • وزیر کار: مانع‌زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • وزیر کار: مانع زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است