Web Analytics Made Easy - Statcounter


11308.jpg

به گزارش شریان نیوز،احمد همتی در خصوص پخش مناظره های انتخاباتی و نتایج این نوع برنامه ها برای انتخاب مردم به خبرنگار شریان نیوز گفت:پخش مناظره های انتخاباتی از صدا و سیما از کارهای بسیار مفید چه به لحاظ اقتصادی و چه به لحاظ قدرت تصمیم گیری برای مردم است اما شاهد برخی نکات هم از سوی کاندیداها بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نامزدها و کاندیداهای دوازدهمین دوره ریاست جمهوری بهتر است بیش از پیش در این مناظره ها به جای ورود به مسائل حاشیه ای و بی فایده، طرح ها و برنامه‌های عملیاتی خود را به مردم بگویند.


عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: متاسفانه برخی از کاندیداها نیز به ارائه برنامه هایی می پردازند که عملی کردن آن یا امکان ندارد و یا بسیار نظر و برنامه غیر کارشناسانه ای است.


همتی در ادامه با اشاره به بهتر بودن پرداختن نامزدها به برنامه های آتی خود نیز تصریح کرد: اگر نامزدها به برنامه و یا سابقه و یا عملکرد یکدیگر انتقادی دارند بهتر است خیلی علمی، منطقی و مستند از هم انتقاد کنند و نه با بداخلاقی ها. در مورد برنامه های نامزدها نیز باید عرض کنم به نظر من بحث افزایش یارانه و پرداختن به این موضوع نمی تواند تمام مشکلات را حل کند و فقط یک وعده و تسکین کننده موقتی است چرا که اگر حقوق و درآمد مردم متناسب با افزایش تورم تنظیم شود حتی نیاز به یارانه نیز حس نخواهد شد.


نماینده مردم سمنان، سرخه و مهدی شهر در مجلس شورای اسلامی در پایان با تقدیر از پخش مناظره ها و برنامه های متنوع رادیو و تلویزیون در خصوص انتخابات ریاست جمهوری گفت:پخش این برنامه ها باعث می شود تا مردم بتوانند بهتر برای کشور خود انتخاب کنند و بیشتر با برنامه های نامزدها آشنا شوند و در روز بیست و نهم اردیبهشت با حضور در پای صندوق های رای آینده کشور خود را رقم بزنند.

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۴۱۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش گرایش مردم به لیست‌ها در دور دوم انتخابات مجلس

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: به نظر می‌رسد مردم با توجه به اینکه در دور قبل به لیست‌ها توجه چندانی نداشتند و کاندیدای‌های خود را فارق از فهرست‌ها انتخابات کردند، در مرحله دوم به دلیل اینکه فرصت کمتری برای بررسی و شناسایی وجود دارد، گرایش و توجه بیشتری به لیست‌ها داشته باشند.

حمیدرضا ترقی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به آرایس سیاسی فهرست‌ها در مرحله دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: به طور طبیعی و طبق تجربیات گذشته میزان مشارکت در دور دوم انتخابات کمی کاهش پیدا خواهد کرد.

وی با بیان اینکه ۴۵ نماینده باقی مانده منتخب در این مرحله از انتخابات، می‌توانند نقش تعیین کننده‌ای در سرنوشت مجلس داشته باشند، اذعان کرد: در این میان به طور ویژه نمایندگان تهران نقش موثرتری خواهند داشت و امیدواریم مردم با توجه به شرایط سخت اقتصادی از تأثیر مجلس در سفره، معیشت و شرایط اقتصادی آگاهی داشته باشند و با مشارکت خوب خود مجلسی قوی را تشکیل دهند که هم به مشکلات و مسائل اجتماعی و هم به مسائل اقتصادی مردم نظر مطلوب‌تری داشته باشد.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: در مجموع میزان مشارکت به حد دوره اول نخواهد رسید اما در حد قابل قبولی خواهد بود که بتواند مجلس را کامل کند و برآیند فراگیر برای تأثیرگذاری بر نظام قانونگذاری کشور باشد.

وی در ادامه به فهرست‌های ارائه شده اشاره کرد و افزود: عمده نامزدهای باقی مانده مربوط به سه ائتلاف شورای ائتلاف، شورای وحدت و امنا هستند و در این بین حزب موتلفه اسلامی هم به صورت مستقل فهرست انتخاباتی ارائه می‌دهد که البته مشترکاتی با شورای ائتلاف، شورای وحدت و امنا دارد.

ترقی ادامه داد: در مجموع به نظر می‌رسد مردم با توجه به اینکه در دور قبل به لیست‌ها توجه چندانی نداشتند اما احتمالاً در مرحله دوم به دلیل اینکه فرصت کمتری برای بررسی و شناسایی وجود دارد، گرایش به لیست‌ها تا حدودی بیشتر خواهد شد.

وی اضافه کرد: همچنین به نظر می‌رسد رقابت در این مرحله بیشتر در درون جریان اصولگرایی و انقلابی صورت گیرد؛ هر چند نتیجه انتخابات این مرحله هر چه که باشد غالب نمایندگان از طیف جریانات اصولگرایی در مجلس خواهند بود.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به اختلاف سلایق جریان‌های اصولگرایی یادآور شد: منشأ بخشی از اختلافات روش اولویت بندی مسائل در مدیریت مجلس است که شاهد بودیم؛ اگر بتوانیم چنین مواردی را به حداقل برسانیم و اولین‌های مقام معظم رهبری را ملاک بررسی‌های مجلس قرار دهیم، اختلاف نظرها به طور طبیعی برطرف می‌شود.

وی با بیان اینکه تأکیدات مقام معظم رهبری بر حفظ وحدت و پرهیز از رفتارهای غیراخلاقی موجب می‌شود زمینه وحدت و انسجام در مجلس افزایش پیدا کند، خاطر نشان کرد: مهمترین مسئله پس از ورود نمایندگان جدید به مجلس، انتخاب هیئت رئیسه است که اگر از آن عبور کنیم وحدت و انسجام به میزان قابل توجهی افزایش پیدا خواهد کرد.

کد خبر 750582

دیگر خبرها

  • حق مسکن کارگران ۲ برابر می‌شود؟
  • چهار روز تا مرحله دوم انتخابات مجلس در خرم آباد
  • مناظره کاندیداهای مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در مشهد
  • گفت‌وگوی مستقیم نامزدهای انتخابات با مردم در «فرصت انتخاب» و «نماینده مردم»
  • پیشنهاد افزایش ۲ برابری حق مسکن از سوی وزیر کار
  • افزایش گرایش مردم به لیست‌ها در دور دوم انتخابات مجلس
  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • جدول پخش برنامه‌های انتخاباتی شبکه تهران 
  • جدول پخش برنامه‌های انتخاباتی شبکه تهران
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای