Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، اسحاق جهانگیری ظهر امروز (سه شنبه) در آیین خدمت رسانی آب و برق به روستاها اظهار داشت: کسی که حتی یک روز سابقه ی اجرایی نداشته است ادعا می کند که فلان کار را انجام خواهد داد. باید از این شخص پرسید که بر اساس کدام سابقه ی عملکردی خود چنین وعده هایی می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیا در مسئولیتی که تاکنون داشته ای کارهایی را که باید انجام می دادی، انجام داده ای؟

معاون اول رییس جمهور در ادامه با بیان اینکه مدیران کشور نباید هیچ منتی بر سر مردم داشته باشند، خاطر نشان کرد: اگر مدیران اقدامات موثری انجام داده باشند در حقیقت به وظیفه ی خود عمل کرده اند و اگر هم عملکرد آنها مناسب نبوده و موجب هدر رفت منابع کشور شده باشد، باید در پیشگاه خدا و ملت پاسخگو باشند.

وی اظهار داشت: دولت یازدهم در مقطعی کار خود را ‌آغاز کرد که مشکلات فراوانی در بخش های مختلف کشور وجود داشت و سوء مدیریت، ندانم کاری ها و عدم اشراف مدیران به حوزه ی مسئولیت خود سبب شده بود که علیرغم سر دادن شعار عدالت و رفع محرومیت، وضعیت قشر ضعیف جامعه و روستاییان روز به روز بدتر شود.

جهانگیری افزود: در سال 92 که دولت تدبیر و امید کار خود را آغاز کرد سفره ی مردم در روستاهای کشور به دلیل تورم و رشد منفی اقتصاد نسبت به سالهای گذشته بیش از 35 درصد کوچکتر شد و همین وضعیت با نسبت کمتری در شهرها نیز وجود داشت.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوریهمچنین با اشاره به ارائه ی نامطلوب خدمات به مردم در دولت گذشته، گفت: یکی از مهمترین خدمات به مردم آبرسانی و برق رسانی به روستاهای کشور است که در واقع جزو ابتدایی ترین اقدامات دولت است اما آمارها بیانگر عملکرد نامطلوب در این حوزه در دولت گذشته است.

وی با تاکید بر اینکه مدیر باید بداند مشکل واقعی و راهکار آن چیست و چه کسی قادر است مشکلات را حل کند، تصریح کرد: دولت تدبیر و امید توانست بحران را از بخش های مختلف کشور برطرف کند و به عنوان مثال پرونده ی هسته ای که به درجه ی بالایی از پیچیدگی رسیده بود و همه ی قدرت های جهان علیه ایران متحد شده بودند از طریق مذاکره و منطق حل شد و امروز همه علاقمند هستند با ایران همکاری کنند.

جهانگیری با یادآوری وضعیت نامساعد اقتصادی کشور در دولت گذشته، افزود: در دولت گذشته نرخ ارز، قیمت سکه و بهای کالاها بصورت لحظه ای تغییر می کرد. در سال 90 قیمت سکه 84 هزار تومان بود ولی در پایان دولت دهم به 1 میلیون و پانصد هزار تومان رسید و دلار که قیمت آن 800 تومان بود به حدود 3800 تومان افزایش یافت که این افزایش قیمت در مورد سایر کالاها نیز صادق است.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه با سیاست گذاری صحیح دولت تدبیر و امید، آرامش و ثبات به اقتصاد ایران بازگشته است، خاطر نشان کرد: در چهار سال اخیر با وجود کاهش شدید درآمدهای نفتی اما نرخ ارز تغییر محسوسی نداشت و امید در دل مردم کشور زنده شد و اعتماد مردم به مسئولین کشور افزایش یافت.

وی در ادامه با اشاره به مشکلات کشور در حوزه ی سیاسی در دولت گذشته و افشاگری مقامات ارشد کشور علیه یکدیگر، گفت: این مسائل باعث فرسودگی سیاسی در کشور شده بود که خوشبختانه در دولت تدبیر و امید آرامش سیاسی به کشور بازگشت و رابطه ی خوبی میان جریانات سیاسی مختلف برقرار شد.

جهانگیری اضافه کرد: در دولت یازدهم ارتباط مطلوبی میان دستگاه های دولتی با مرجعیت و روحانیت شکل گرفت و حرف روحانیت از جایگاه مناسبی در دستگاه های دولتی برخوردار شد.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه دولت تدبیر و امید وظیفه ی خود می دانست که اقدامات اساسی را از محروم ترین نقاط کشور آغاز کند، به اقوام دولت در گاز رسانی به استان سیستان و بلوچستان در بدترین شرایط مالی اشاره و خاطر نشان کرد: در طول چند سال اخیر بدون اینکه یک ریال از بودجه ی دولت استفاده شود، به 9 هزار روستای کشور گازرسانی شد و این در حالی است که تعداد روستاهایی که از نعمت گاز برخوردار هستند جمعاً 14 هزار روستا است که گازرسانی به 9 هزار روستا در دولت تدبیر و امید بوده است.

وی با یادآوری تلاش ها، اقدامات اساسی و دستاوردهای وزارت نیرو در اجرای طرح های آبرسانی و برق رسانی در کشور، گفت: روزنامه هایی که دائم به دولت حمله می کنند، اگر صداقت دارند کافی است که نمودار عملکرد وزارت نیرو را در روزنامه ی خود منتشر کنند تا مشخص شود که در سال 95 بیش از عملکرد 8 ساله ی دولت مدعی عدالت، به روستاهای کشور آبرسانی شد و این یعنی همه توانایی حرف و شعار را دارند اما مدیران دولت تدبیر و امید به جای شعار عمل کرده اند.

جهانگیری با اشاره به یکی از تصمیمات دولت تدبیر و امید برای بهبود وضعیت کشاورزان، تصریح کرد: کشاورزان در سال های گذشته وام ها و تسهیلاتی دریافت کرده بودند که توانایی بازپرداخت آن را نداشتند و دولت تدبیر و امید با همراهی مجلس شورای اسلامی تصمیمی اتخاذ کرد که کسانی که بدهی آنها کمتر از 100 میلیون تومان بوده است فقط اصل بدهی خود را بپردازند و جرائم و سود تسهیلات آنها بخشوده شود و این امر باعث شد که اکنون بیش از 150 هزار پرونده در این زمینه مختومه شده است.

معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به دستاورد دیگر دولت یازدهم در بخش سلامت و اجرای طرح تحول نظام سلامت که منجر به رفع بخش زیادی از دغدغه های مردم در زمینه ی درمان شد، گفت: اجرای این طرح باعث شد که امروز هیچ ایرانی غیر از رنج بیماری، رنج دیگری ندارد و هزینه های درمان و بستری به میزان چشمگیری کاهش یافته است.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه باید هرچه سریعتر مسائل کاری و استخدامی 33 هزار و 500 دهیار مرتفع شود، گفت: دولت لایحه ی مربوط به این موضوع را تصویب کرده و امیدوارم شاهد حل مشکلات این عزیزان باشیم.

جهانگیری با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید در همه ی بخش ها کارهای بزرگی با وجود محدودیت های مالی انجام شده، خاطر نشان کرد: ماشین اقتصاد کشور تازه شروع به حرکت کرده و امیدوارم که این ماشین دوباره وارد دره نشود.

معاون اول رییس جمهور تصریح کرد: باید رفاقت های سیاسی عمیق شود و همه ی فرزندان امام و رهبری دور هم جمع شوند و مهمترین پیام اقتصاد مقاومتی نیز این است که باید انسجام داخلی برای پیشرفت کشور به حد اعلا برسد.

وی افزود: حل مشکلات کشور نیازمند تصمیم گیری های عاقلانه و عالمانه و مدیران کارکشته است که سابقه ی عملکرد و مثبتی در کارنامه ی خود داشته باشند.

وزیر نیرو هم در این مراسم یکی از مشکلات اصلی کشور در زمان آغاز به کار دولت تدبیر و امید را عدم برخورداری روستاها از آب مناسب دانست و گفت: در سال 92 متوجه شدیم که چند سالی است که ردیفی در بودجه برای آبرسانی به روستاها گنجانده نشده و تنها مقادیر اندک و ناچیزی از اعتبارات استانی برای این موضوع هزینه می شود.

چیت چیان افزود: دولت تدبیر و امید در سال 93 یک ردیف به میزان 300 میلیارد تومان برای آبرسانی به روستاها در بودجه قرار داد و در سال 94 و 95 این روند صعودی ادامه یافت به گونه ای که در سال 96 در قانون بودجه 1100 میلیارد تومان برای آبرسانی روستایی پیش بینی شده است.

وی همچنین به اقدامات صورت گرفته در برق رسانی اشاره و خاطر نشان کرد: وزارت نیرو در سال 95 در قالب طرح های اقتصاد مقاومتی متعهد شد که تا پایان سال روستاهای بالای 10 خانوار برق دار شوند و امروز تمام این روستاها از نعمت برق برخوردار شده اند.

گفتنی است در این مراسم با حضور معاون اول رییس جمهور از مدیران دست اندرکاران اجرای طرح های آبرسانی و برق رسانی به روستاها قدردانی شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۴۲۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله

ایسنا/ایلام استاندار ایلام از انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله خبر داد و گفت: قرارداد توسعه میدان نفتی آذر (چنگوله) برای حفر ۱۹ حلقه منعقد شده که در اشتغال‌زایی، توسعه و رونق اقتصاد استان ایلام بسیار موثر است.

دکتر «حسن بهرام‌نیا» امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت‌ماه در نشست شورای اداری استان با موضوع «تبیین الزامات اطلاع‌رسانی دولت» اظهار کرد: استان ایلام در دوران دفاع مقدس خوش درخشید و بعد از دوران دفاع مقدس، قطب فرهنگی کشور و پایتخت زوار عتبات عالیات است. مردم ایلام در دفاع مقدس مرزدارانی شایسته بودند و اکنون میزبان زوار عتبات عالیات هستند.

استاندار ایلام بیان داشت: استان ایلام ۵۹۰ روستا دارد و تراکم جمعیت شهری ۶۸ و تراکم جمعیت روستایی ۳۲ درصد و دارای ۴۳۵ کیلومتر مرز مشترک با سه استان کشور عراق است‌.

نماینده عالی دولت در استان ایلام اضافه کرد: استان ایلام دارای ۶ درصد منابع نفتی و ۱۱ درصد منابع گازی است که بخشی از ظرفیت‌ها بالفعل شده است.

وی با قدردانی از صداوسیما، رسانه‌ها و مجموعه اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان، افزود: سال گذشته از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، استان ایلام به عنوان استان نوظهور گردشگری در کشور شناخته شد.

استاندار ایلام تصریح کرد: استان ایلام دارای، ده بیمارستان دولتی و سه بیمارستان خصوصی است و بیش از ۵۰۰ پزشک و  ۱۹۳ سالن ورزشی و  تعداد ۳۷ هزار ورزشکار سامان‌دهی شده دارد.

وی با بیان این‌که سال گذشته ۳۲۰ هزار تن گندم در استان تولید شده است، گفت: با  توجه نزولات جوی امسال تولید گندم به ۴۰۰ هزار تن خواهد رسید.

دکتر بهرام‌نیا با اشاره به این مطلب که طی ۲ سال گذشته، ۶ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان برای زیرساخت‌های استان هزینه شده است، یادآورشد: از این میزان ۵ هزار میلیارد تومان صرف زیرساخت‌ راه‌های مواصلاتی استان در حوزه اربعین است.

وی اضافه کرد: بیمارستان ملکشاهی طی دو ماه آینده و سد میمه با ۷۲ درصد پیشرفت فیزیکی در ماه‌های آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با اشاره به اقدامات دولت در حوزه‌های مختلف، گفت: دولت سیزدهم دولت مسئله‌محور و صادق‌الوعد است و اگر چنانچه وعده‌ای می‌دهد به آن وعده عمل می‌کند.

وی گفت: پروژه‌های کلان نظیر ارغوان‌گستر، ان‌جی‌ال دهلران، فولادگستر ایوان و کاغذسنگی چرداول،  سد میمه دهلران، تصفیه‌خانه ایوان و ملکشاهی در آستانه افتتاح هستند.

وی در ادامه با اشاره به ابرپروژه سامانه گرمسیری، یادآور شد: در صورت افتتاح این پروژه، ۱۸ هزار هکتار از اراضی استان مشروب می‌شود که فاز نخست آن آماده افتتاح است و در صورت بهره‌برداری از فاز نخست این پروژه، ۴ هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی استان مشروب می‌شود. از مجموع اعتبارات اختصاص یافته(حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان) برای سامانه‌ی گرمسیری، ۲ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان در این دولت هزینه شده است. هم‌چنین طبق وعده پیمانکار فاز دوم سامانه گرمسیری تا شهریورماه ۱۴۰۳ به بهره‌برداری می‌رسد.

دکتر بهرام‌نیا با اشاره به ابرپروژه تونل کبیرکوه، هزینه تمام شده این تونل را ۳هزار میلیارد تومان ذکر کرد و گفت: تاکنون حدود یک هزار میلیارد تومان به پیمانکاران پرداخت شده است و مابقی ۲ هزار میلیارد تومان تا قبل از تکمیل و تحویل پروژه، از طریق سازمان برنامه و بودجه تامین و به پیمانکاران پرداخت می‌شود.

استاندار ایلام با بیان این‌که طبق وعده پیمانکاران این تونل حداکثر تا اوایل تیرماه زیربار ترافیک می‌رود، عنوان کرد: میزان پیشرفت فیزیکی تونل کبیرکوه از سال ۸۹ تا سال ۱۴۰۰ حدود ۴۳ درصد بود اما طی دو سال گذشته پیشرفت فیزیکی این پروژه به ۹۳ درصد رسیده است. در واقع زمان اتمام پیمان این پروژه، ۱۵ آبان‌ماه سال‌جاری است اما طبق وعده پیمانکار تا پایان خردادماه به بهره‌برداری می‌رسد. 

وی اضافه کرد: ۳هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان در دولت سیزدهم برای دو ابر پروژه سامانه گرمسیری و تونل کبیرکوه هزینه شد.

دکتر بهرام‌نیا به رشد سرمایه‌گذاری خارجی در استان به ویژه در شهرستان ملکشاهی اشاره و یادآورشد: ۵.۲ میلیون دلار برای تولید سیلیکون منگنز آلامتو(ساخت قطعات ماشین‌آلات و هواپیما) توسط شرکت چینی در شهرستان ملکشاهی سرمایه‌گذاری شده است و ایلام از نظر سرمایه‌گذاری خارجی، استان آخر کشور بود که در جایگاه دهم کشور قرار گرفت.

نماینده‌ی عالی دولت در استان هم‌چنین با اشاره به انتقال پرونده‌ی مالیاتی نفت و گاز غرب کشور به استان ایلام نیز یادآور شد: در مجموع سالیانه حدود ۲۰۰ میلیارد تومان از این طریق وارد استان می‌شود.

وی اضافه کرد: در حوزه عمرانی تصفیه‌خانه آب ملکشاهی، سالن فرودگاه ایلام و درمانگاه مهران در آستانه افتتاح است. 

استاندار ایلام ادامه داد: خوشبختانه در این دولت با نگرش فسادستیزی کشتارگاه دام ایلام دوباره به دامن بیت‌المال بازگشت و به پشتیبانی امور دام استان واگذار شد.

وی با بیان اینکه خوراک پارک پروپیلن از شرکت پتروشیمی ارغوان‌گستر تامین می‌شود، گفت: با راه اندازی پارک پروپیلن در مهران، ۲۵۰۰ نفر مشغول به‌کار می‌شوند که اخیر تفاهم‌نامه اجرای این پروژه منعقد شده است.

وی اضافه کرد: روستاهای هدف آب‌رسانی با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) سپاه از ۱۲۸ به ۵۰۰ روستا افزایش یافت و اعتبار آن از ۵۰۷ میلیارد تومان به ۸۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • لزوم اجرای وعده صادق اقتصادی در کشور
  • حمایت دانشجویان سراسر دنیا از مردم غزه رویدادی بی‌سابقه است
  • طعنه هاشمی‌طبا به رئیسی و کابینه‌اش: فکر می‌کنند روز عروسی‌شان است؛ برای یکدیگر نوشابه باز می‌کنند
  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله
  • طعنه سنگین هاشمی‌طبا به دولت رئیسی
  • جزئیات جدید از تقسیم استان تهران / کدام شهر‌ها مرکز می‌شوند؟
  • طعنه سنگین هاشمی طبا به رئیسی و کابینه اش: دائما برای هم نوشابه باز می کنید، فکر می کنید روز عروسی تان است /مغرور به «روز عروسی» نباشید!
  • شوک به آبی‌های پایتخت، فرار ۸۶۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تومانی مالیاتی و تنها امید بایدن
  • شوک به آبی‌های پایتخت، تنها امید بایدن و فرار ۸۶۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تومانی مالیاتی
  • تهران آنقدر بزرگ شد که قرار است ۳ تا شود | کدام شهرها مرکز می‌شوند؟