Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی این سازمان، راضیه علیرضایی افزود: این دوره ها در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در زمینه شعار سال برگزار شده که شامل 6 دوره ارتقای مهارت قالیبافان فرش دستباف و یک دوره آموزشی بازاریابی و فروش فرش دستباف به صورت منطقه ای می باشد.
وی اظهار کرد: 6 دوره آموزش بافندگان در قالب کارگاه های آموزشی ارتقای مهارت با اولویت مناطق روستایی، کمتر توسعه یافته و قطب های فرش بافی در شهرستان های تربت جام، فیروزه، جغتای، درگز، گناباد و بردسکن برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: در این دوره ها بافندگان ضمن آشنایی با مواد اولیه مرغوب، نحوه صحیح بافت و نقشه خوانی را فرا گرفته و با مسائل خدماتی و حمایتی مانند احقاق حقوق اجتماعی، بیمه، بهداشت و ایمنی کار و سلایق مشتریان بازارهای هدف آشنا شده و آموزشهای لازم را فراگرفتند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی افزود: دوره آموزشی بازاریابی و فروش فرش دستباف به صورت منطقه ای نیز با هدف ارتقای سطح آشنایی فروشندگان ایرانی فرش دستباف با روش های صحیح فروش، روش های مذاکرات تجاری، مدیریت ارتباط با مشتری، بازاریابی حرفه ای، مبانی حضور در نمایشگاه ها و تجارت الکترونیک و به منظور انتقال تجارب استادان مجرب و اطلاع رسانی در زمینه قوانین، مقررات و دستورالعمل های مربوطه در شهرستان تربت حیدریه برگزار شد.
وی اظهار کرد: خراسان رضوی از استانهای دارای قدمت و توان در تولید فرش دستباف است که دارای طرح و برندهای خاص و اصیل از جمله کردی، افشان و صابر، زیرخاکی و لچک ترنج می باشد.
وی گفت: حدود 90 هزار نفر در حوزه فرش دستباف این استان اشتغال دارند که حدود 80 درصد آنان در بخش تولید و در قالب 45 هزار کارگاه خانگی و کارگاهی و 20 درصد در بخش های خدمات و صنایع جانبی هستند.
وی فعالیت 18 تشکل صنفی – تولیدی، 70 شرکت تعاونی شهری و روستایی فعال در عرصه تولید و تجارت و اتحادیه صنفی صادرکنندگان فرش دستباف، وجود 14 هنرستان کار و دانش در رشته فرش دستباف، 21 آموزشگاه فنی و حرفه ای فرش دستباف و پذیرش دانشجو در سطح کاردانی و کارشناسی در 2 مرکز علمی کاربردی از دیگر توانمندیهای علمی و هنری خراسان رضوی در زمینه فرش دستباف است.
7489 / 6053 خبرنگار: میترا عبداللهی ** انتشار دهنده: محمد حسین علی مقدم

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۴۲۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلاری خراسان رضوی

      به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  معاون توسعه تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز در این نشست به اهمیت بازار بکر آفریقا برای ایران اشاره کرد و گفت: هدفگذاری صادراتی استان در سال جاری نیز یک میلیارد و ۸۵۰ میلیون دلار است.   علی غفوری مقدم افزود: در کنار استراتژی حفظ بازارهای موجود به دنبال توسعه بازار هستیم و یکی از اولویت‌های ما در این راستا بازار بکر قاره آفریقا است، با وجود محدودیت‌های مالی و حمل‌ونقل، اما پتانسیل‌های بسیاری جهت تجارت با کشورهای این قاره وجود دارد.   وی به بیان اقدامات انجام شده در راستای توسعه تجارت با آفریقا و برپایی همایش ها و برنامه ریزی های انجام شده دراین خصوص گفت: در راستای متناسب‌سازی تراز تجاری با کشورهای آفریقایی می‌توان نسبت به واردات محصولات کشاورزی و معدنی مورد نیاز کشورمان اقدام کرد.   نایب رئیس کمیسیون مدیریت واردات و بازرگانی داخلی اتاق بازرگانی خراسان رضوی نیز در این نشست به شناخت محدود فعالان اقتصادی از قاره آفریقا و فرصت‌های تجاری موجود در آن اشاره کرد.   مرتضی قندچی گفت: در راستای توسعه روابط تجاری با این قاره، لازم است اقداماتی از جمله تعیین تعرفه ترجیحی گمرکی با کشورهای این حوزه و تسهیل حمل‌ونقل میان ایران و کشورهای آفریقایی انجام گیرد.   مشاور بین‌الملل اتاق مشترک ایران و آفریقا نیز در این نشست گفت: در حال حاضر، با کشورهای محدودی در این قاره مراودات تجاری داریم، آفریقایی‌ها خواهان خدمات فنی و مهندسی ما هستند.   امیر حامد رضایی افزود: آنان این درخواست را دارند که فعالیت‌های اقتصادی با مسائل سیاسی ترکیب نشود، بخش خصوصی واقعی در این کشورها حضور پیدا کند و انتقال تکنولوژی انجام شود.

دیگر خبرها

  • مراقبین سلامت کردستان در دوره‌های توانمندسازی شرکت کردند
  • برگزاری دوره توانمندسازی کنشگران رسانه و فضای مجازی
  • ثبت نام ۱۶۱۸ نفر در آزمون نوزدهمین دوره اعطای مدرک تحصیلی به حافظان قرآن کریم
  • برگزاری نخستین دوره آموزشی اخلاق حرفه‌ای
  • دوره توانمندسازی مربیان کودکستان‌ها در ۸ استان برگزار شد
  • برگزاری دوره های سواد رسانه برای کاهش آسیبهای فضای مجازی
  • برگزاری دوره آموزشی زیست عفیفانه در مشهد
  • ۶۴ هزار نفر در دوره آموزش فنی و حرفه‌ای شرکت کردند
  • صادرات یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلاری خراسان رضوی
  • آغاز ششمین فصل آموزشی توانمندسازی فعالان گردشگری مازندران