Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، خیرالله خادمی روز سه شنبه در حاشیه مراسم بررسی مطلوبیت کریدور شماره ١٠ بندر امام خمینی (ره) و مرز بازرگان در گفت و گو با خبرنگاران، افزود: ریل‌گذاری خط آهن در محورهای مختلف در حال انجام است و به‌ طور میانگین روزانه 1500 متر ریل گذاری می شود.
معاون وزیر راه وشهرسازی افزود: البته در همدان سرعت ریل‌گذاری در راه‌آهن همدان به 1750 متر در روز رسید و در کرمانشاه نیز در یک روز موفق به اجرای 1950 کیلومتر ریل‌گذاری شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ و نقل با اشاره به برنامه اتصال 5 استان کشور به شبکه ریلی اظهار داشت: به ‌طور قطع تا مراحل استقرار تشکیلات اداری برای بهره‌برداری از سوی شرکت راه‌آهن سیکل اداری باید طی شود، اما در بخش زیرساخت اتمام پروژه‌ها در حال پیگیری است.
خادمی با اشاره به افتتاح راه‌آهن همدان در تاریخ 12 اردیبهشت یادآور شد: این خط به طور عملی قابل تردد است و انشاالله با استقرار سیستم‌های اداری کار مسافر گیری آغاز خواهد شد.
وی افزود: خط آهن بعدی راه‌آهن کرمانشاه است و برنامه ما این است که آخر خرداد عملیات ریل‌گذاری آن به اتمام برسد، به ‌طوری‌ که روزانه 1500 متر عملیات ریل‌گذاری در آن محور در حال انجام است و نزدیک به 60 کیلومتر باقیمانده است و طبق زمان‌بندی اعلام شده در دست اقدام است.
مدیرعامل شرکت ساخت در ادامه با اشاره به مزیت های استفاده از کریدور شماره 10 و راه‌های تجاری‌سازی آن اظهارداشت: این کریدور دو ویژگی خاص نسبت به سایر کریدورها دارد که یکی کوتاه‌ترین مسیر شمال به جنوب است که می‌تواند اروپا را به ‌وسیله ترکیه به آب‌های خلیج‌فارس متصل کند. لذا هزینه کردن در این کریدور از لحاظ اقتصادی درآمد خوبی برای کشور خواهد داشت.
وی به دومین ویژگی این کریدور اشاره کرد و گفت: این کریدور 10 مرز رسمی کشور را پوشش می‌دهد یعنی از جنوبی‌ترین مرز کشور در شلمچه تا مرز بازرگان به ‌صورت آنتنی درقالب یک کریدور متصل می‌شوند که فواصل آن‌ها بین 20 تا 70 کیلومتر است ومی‌تواند ارتباط بین ایران و عراق و ترکیه را تقویت کند.
معاون وزیر راه و شهرسازی بیان داشت: مطالعات این کریدور از 5 سال قبل شروع ‌شده بود که به ‌صورت تفکیکی و منقطع در حال انجام بود، اما در دو سال پیش با تصویب اولیه طرح کریدورها و ابلاغ آن این کریدورها با نام کریدور شماره 10 حد فاصل بندر امام (ره) تا مرز بازرگان معرفی شد.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه با اشاره به اقدامات انجام ‌شده برای تأمین منابع مالی کریدور شماره 10 گفت: پس از انجام مذاکره با چند کشور سرانجام با شرکت آناس ایتالیا به توافق رسیدیم که مطالعات آن انجام شد و پیشنهاد سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف ارائه گردید.
خادمی افزود: نمایندگان شرکت آناس آخرین پیشنهاد مالی خود را در جلسه‌ای که آخر اردیبهشت‌ماه برگزار خواهد شد ارائه خواهند کرد تا در این تصمیم نهایی اتخاذ شود.
خادمی گفت: از بندر امام تا خرم‌آباد به‌ صورت آزادراه و بزرگراه هستند و بخش‌های دیگری در آذربایجان غربی و شرقی و کردستان هستند، لذا باید بخش‌های باقیمانده را تکمیل کنیم تا 1420 کیلومتر مسیر کریدور شماره 10 را به‌ صورت یکجا داشته باشیم.
وی اظهارداشت: برای 750 کیلومتر باقیمانده به ‌طور متوسط فکر می‌کنیم برای ساخت هر کیلومتر به‌طور آزادراهی حدود 10 میلیارد تومان و به ‌طور بزرگراهی 6 میلیارد تومان منابع مالی نیاز است که در مجموع باید حدود 6 هزار میلیارد تومان برای این کریدور هزینه شود تا کریدور ترانزیتی شمال- جنوب در غرب کشور فعال شود.
به گزارش ایرنا، استفاده از این کریدور تمام استان‌های غرب کشور را با 17 میلیون نفر جمعیت پوشش می‌دهد و فرصت خوبی برای بهبود وضعیت رفاه عمومی منطقه غرب کشور خواهد بود، ضمن این که تلفات جاده ای در این مسیر کاهش خواهد یافت.
برای آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان با کانال اقتصادی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
IRNAeco@
https://t.me/irnaeco
اقتصام**1108**1561** خبرنگار: ایرج منصوری**انتشار: مژگان توانا

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۴۴۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کندوان یکطرفه شد

به گزارش گرده اقتصاد ایسکانیوز، سرگرد محمد احمدی بیان کرد: این تصمیم تا زمان تخلیه بار ترافیکی این محور کوهستانی و پرتردد از سوی پلیس راه فراجا و مازندران اتخاذ و اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: حجم طرح‌های راهداری در بهاباد ۱۵ برابر شده است

به گفته وی در ۲۴ ساعت گذشته حوادثی در این محور گزارش نشده است.

وی به رانندگان توصیه کرد که قوانین راهنمایی و رانندگی از جمله رعایت فاصله طولی و توجه کافی به جلو را در این محور کوهستانی و پرتردد کشور رعایت کنند تا خاطره خوبی از سفرشان رقم بزنند.

محور کرج - چالوس جزو شبکه های ارتباطی اصلی پایتخت به خطه شمال کشور شامل استان گیلان و خطه غربی مازندران است که به علت برخورداری از مناظر طبیعی، جاذبه های تاریخی و کوتاه بودن مسافت در تمام فصول به ویژه نوروز با استقبال مسافران و گردشگران داخلی و خارجی همراه است.

محور کرج - چالوس حدود ۱۶۰ کیلومتر طول دارد که ۸۰ کیلومتر مربوط به کندوان حوزه شهرستان چالوس و بقیه هم جزو حوزه جغرافیایی استان البرز است.

برابر آمار ثبت شده روزانه به طور میانگین در نیمه دوم سال حدود ۲۰ هزار دستگاه خودرو در این مسیر تردد می کنند که در فصول بهار و تابستان به ۵۰ هزار تردد می رسد.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1228497 برچسب‌ها وضعیت جوی و ترافیکی جاده های کشور

دیگر خبرها

  • آغاز مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری از اوایل خرداد
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری اوایل خرداد آغاز می‌شوند
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری دراوایل خرداد آغاز می‌شوند
  • راه آهن، لکوموتیو کنسرسیوم را توقیف کرده است؛ افغانستان به دنبال استفاده از کریدور لاجورد
  • راه‌آهن، لکوموتیو کنسرسیوم را توقیف کرده است/ افغانستان به‌دنبال استفاده از کریدور لاجورد
  • قطار پیشرفت در ایستگاه همدان
  • افزایش ترانزیت جاده‌ای کشور
  • کندوان یکطرفه شد
  • آذربایجان‌شرقی منتظر خبرهای خوب در حوزه راه است
  • وزیر راه از قطعه ششم آزادراه تبریز- ارومیه بازدید کرد