Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- سيد ولي اله صالحي با بيان اينکه تبليغ و ترويج فرهنگ مصرف آبزيان از سياست هاي شيلات استان مي باشدافزود:يکي از راهکارهاي اجرايي جهت افزايش سرانه مصرف ، آشنايي با روش هاي متنوع طبخ آبزيان مي باشد.

به گزارش خبرنگارآريادفترمازندران درشهرستان بابلسر،،رئيس گروه ترويج آموزش آبزيان اداره کل شيلات مازندران با اشاره به اينکه آبزي پروري دراستان مازندران به عنوان يک فعاليت مهم محسوب مي گرددخاطر نشان کرد: وجود پتانسيل بالقوه و بالفعل در سطح استان از جمله درياي مازندران و رودخانه ها و آببندان ها و سدها و همچنين سرمايه گذاران بخش خصوصي و برنامه ريزي شيلات استان در امر بهره برداري بهينه از اين پتانسيل ، شيلات استان مازندران را به عنوان قطب توليد آبزيان در کشور مطرح نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وي ادامه داد: به منظور افزايش سرانه مصرف ماهي در خانوارها ،آموزش طبخ آبزيان براي جامعه هدف از جمله سرآشپزهادر دستور کار قرار گرفت در همين راستا يک دوره آموزشي در شهرستان نوشهر برگزار گرديد که با استقبال خوبي مواجه شد.

سيد ولي اله صالحي با بيان اينکه کارگاههاي آموزشي طبخ آبزيان موجب اطلاع رساني و آشنايي فراگيران با ظرفيت هاي آبزي پروري و نيز اهميت مصرف آبزيان و شيوه هاي متنوع طبخ ماهي شهروندان و مصرف کنندگان است ،اظهار داشت : يکي از بهترين راهکارها افزايش سرانه مصرف ،آشنايي با روش هاي متنوع طبخ آبزيان است .

وي ادامه داد: در اين راستا با بهره گيري از مدرس مجرب طبخ آبزيان سرکار خانم امجدي ،ضمن بيان فوايد و ارزش غذايي ماهي و ساير آبزيان ، پنج روش مختلف طبخ آبزيان شامل سوپ ماهي ، ته چين ماهي ،خمير برشته ماهي،پيتزا ماهي و کيک ماهي به صورت عملي آموزش داده شد.

رئيس گروه ترويج اداره کل شيلات استان تصريح کرد:دراين دوره آموزشي 35 نفر شرکت کننده داشته و پيش بيني مي شودبا تداوم برگزاري اين دوره شاهد افزايش سرانه مصرف ماهي در سبد خانوارها باشيم.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۴۴۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت

به گزارش تابناک به نقل از مس پرس، حسین مدرس خیابانی عصر امروز در نشستی با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه اظهار کرد: شرکت‌های زیرمجموعه بنگاه‌های اقتصادی یک ظرفیت ارزشمند به حساب می‌آید که استفاده درست و هدفمند از این ظرفیت برای انجام امور و اجرای پروژه‌ها، باعث ایجاد ارزش افزوده و نتایج مطلوب‌تر می‌شود.

وی یکی از مهمترین چالش های موجود بر سر راه پروژه ها را تامین مالی دانست و ادامه داد: در راستای تسریع در تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای، باید از همه ظرفیت‌ها مانند اخذ تسهیلات، گواهی سپرده، برات و... برای تامین منابع مالی مورد نیاز بهره گرفت و مانع از تعطیلی پروژه ها شد.

وی همچنین با تاکید بر اینکه ایجاد سامانه استعلام قیمت کالاهای مورد نیاز شرکت مس به شفاف سازی و جلوگیری از اعمال سلیقه های شخصی کمک می‌کند، طراحی و اجرای این مدل را به عنوان یک مطالبه از شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه مطرح کرد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران همچنین در نشست دیگری با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان شرکت کانی مس، بر ضرورت تلاش برای تکمیل پروژه های توسعه ای با هدف افزایش ظرفیت تولید در صنعت مس و همچنین تولید مستمر طرح لیپ لیچینگ سونگون از خردادماه تاکید کرد و گفت: در سال مزین به نام «جهش تولید با مشارکت مردم»، پایداری وضع موجود و تلاش برای افزایش تولید محصول در مجتمع‌های تولیدی شرکت مس و سرعت بخشیدن به روند تکمیل پروژه‌ها از جمله طرح تولید کاتد و کنسانتره مس به عنوان یک راهبرد اساسی مدنظر قرار دارد.

ایجاد یک پلنت بالانس ملی از طریق واگذاری یک معدن کوچک، استحصال نیکل و سایر عناصر گرانبها، مشارکت در افزایش راندمان خطوط تولید مجتمع‌ها، پیگیری موضوع واگذاری مالکیت و همچنین توانمندسازی صندوق cvc ویرامس، پنج مطالبه دکتر مدرس خیابانی از شرکت کانی مس بود که در این جلسه مطرح و مقرر شد اقدامات لازم در این راستا دنبال شود.

دیگر خبرها

  • آشنایی بانوان مهابادی با شیوه‌های جدید طبخ آبزیان
  • سرانه مصرف سیب زمینی به ۴۵ کیلو رسید
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت
  • افزایش بیش از ۸۵۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید برق کشور
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول
  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • برای فروش سفره یکبار مصرف چه باید کرد
  • هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات