Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-03@03:06:23 GMT

طلاب دینی با ترویج خرافه های داخلی مقابله کنند

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۴۵۳۲۳

طلاب دینی با ترویج خرافه های داخلی مقابله کنند

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام شیخ احمد مروی روز سه شنبه در آیین گرامیداشت روز معلم در شهرستان بناب در جمع طلاب و روحانیون حوزه علمیه حضرت ولی عصر(عج) این شهرستان گفت: وظیفه یک روحانی و طلبه انجام وظایف دینی و هدایت مردم است.
وی ادامه داد: طلبگی امتداد کار پیامبران است و کسی که در این راه قدم برمی دارد باید خود را به تزکیه علم تجهیز کند و تکلیفی که خداوند برایش گذاشته است، انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حجت الاسلام مروی خاطرنشان کرد: بعد از جریان رنسانس و سقوط حکومت کلیسا حدود 200 سال اعلام کردند که دین، هویت و خدا با قضیه رنسانس دفن شد و مرگ و خاموشی دین را اعلام کردند ولی با ظهور انقلاب اسلامی ایران نگاه به دین، هویت و خدا دوباره زنده شد و اهمیت انقلاب اسلامی در دین نهفته است.
معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری سپس با اشاره به برگزاری ده ها کرسی شیعه شناسی در دانشگاه های معتبر دنیا اظهارکرد: این پدیده مبارکی است و این پدیده مبارک تولد دوباره اسلام حقیقی را به دنبال داشته است.
حجت الاسلام مروی تاکید کرد: طلاب باید در ترویج معارف دینی و معارف قرآنی پیشرو بوده و در ارائه مطالب ظرفیت مخاطب را در نظر بگیرند.
این استاد حوزه همچنین با اشاره به اینکه طلاب و روحانیون در بیان درست دین نباید از هیچ کس ترس و واهمه ای داشته باشند؛ تاکیدکرد: طلاب بر اساس رسالتی که بر عهده دارند باید حرف حق را بگویند و مبلغ دین فقط خدا را در نظر می گیرد.
حجت الاسلام مروی با بیان ویژگی ها و شاخصه های طلبه انقلابی اظهارکرد: طلاب و روحانیون نباید نسبت به انقلاب بی تفاوت باشند و بایستی به تمام مسائل روز آشنا بوده و توانایی پاسخگویی داشته باشند.
وی به تلاش دشمنان نظام برای جدایی دین از روحانیون و نظام نیز اشاره کرد و افزود: دشمنان سرمایه گذاری های عظیمی را در این بخش انجام می دهند و از آنجایی که خاستگاه این نظام روحانیت است دشمن برای سست کردن این خاستگاه تلاش بی وقفه ای دارند.
معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری در ادامه ضمن تقدیر و تشکر از تلاش های استادان بویژه امام جمعه و تولیت حوزه علمیه حضرت ولی عصر(عج) شهرستان بناب گفت: همواره طلاب حوزه علیمه حضرت ولی عصر(عج) شهرستان بناب به متقی، انقلابی و باسواد بودن اشتهار دارند و یکی از حوزه های علمیه بانشاط در کشور است.
حجت الاسلام مروی گفت: مقام معظم رهبری نیز بارها در جلسات متعدد حوزه علمیه بناب را از حوزه های موفق در کشور نام برده اند.
این گزارش حاکی است، در این نشست از اساتید حوره علمیه حضرت ولی عصر(عج) بناب با اهدای لوح تقدیر تجلیل شد.
انتشار: پرویز انصاری
3071

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۴۵۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهار هزار و ۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد

حسین جعفری معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی روز پنجشنبه در مراسم تودیع و معارفه رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی اظهار کرد: سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی ۲ مأموریت مهم دارد که دانش بنیان کردن بخش کشاورزی و ارتقای بهره وری در این حوزه است. مقام عالی وزارت.

وی با اشاره به اینکه سازمان تحقیقات و کشاورزی به عنوان متولی دانش بنیان کردن کشاورزی انتخاب شده است، ادامه داد: دانشگاه‌ها نیز در حوزه کشاورزی پروژه‌های تحقیقاتی و پژوهشی انجام می‌دهند، اما چون مأموریتی در این زمینه ندارند، نمی‌شود انتظاراتی هم از آنها داشت؛ اما مرکز تحقیقات و مؤسسات آن باید به نیاز‌های علمی در این حوزه پاسخ دهند.

معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی از احصاء ۲۱ چالش در حوزه کشاورزی خبر داد که مانع رسیدن به اهداف حوزه امنیت غذایی است و افزود: همه پروژه‌ها و تحقیقات سازمان در خصوص این چالش‌ها معطوف شده است.

جعفری خاطرنشان کرد: با توجه به افزایشی جمعیتی که وجود دارد، افزایش ضریب دانش در کشاورزی و استفاده از فناوری‌های روز تنها راه حلی است که برای افزایش تولید در پیش رو داریم.

امنیت غذایی وابسته به دانش و تحقیقات است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی نیز با بیان اینکه در فرآیند توسعه و تولید در کشاورزی عوامل مختلفی دخیل است و در ساختار اجرایی حوزه کشاورزی نیز دستگاه‌ها و ارگان‌های مختلفی نقش ایفا می‌کنند، گفت: یکی از مهمترین سازمان‌هایی که به نوعی به عوامل انسانی حوزه کشاورزی نیز مرتبط است سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی است.

اکبر فتحی ادامه داد: با توجه به محدودیت‌هایی که در منابع داریم نقش دانش در افزایش تولید و توسعه بخش کشاورزی بی بدیل است و اگر نتوانیم از ظرفیت دانش استفاده کنیم امنیت غذایی دچار خدشه خواهد شد.

وی اظهار کرد: سیاست گذاران نیز به اهمیت دانش توجه ویژه داشته اند و در واقع تحقیق و توسعه بخش کشاورزی همان مراکز تحقیقات کشاورزی است که به جای اینکه هر واحد جداگانه بخش تحقیق و توسعه داشته باشد، به صورت متمرکز در مرکز تحقیقات و کشاورزی این وظیفه انجام خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه جهش تولید زمانی مطرح می‌شود که تولید صورت گرفته و از مرحله رونق نیز گذشته شود، افزود: در این مرحله باید اقداماتی انجام شود که جهش در تولید صورت بگیرد این جهش با شعار صورت نمی‌گیرد بلکه با ارتقای ضریب دانش در همه بخش‌های کشاورزی انجام می‌شود.

فتحی با بیان اینکه امنیت صرفاً به امنیت دفاعی و نظامی محدود نیست، گفت: اگر امنیت غذایی در کشوری نباشد و تولید داخلی وجود نداشته باشد، کشور نمی‌تواند استقلال خود را حفظ کند بنابراین فعالیت‌های همه کسانی که در حوزه امنیت غذایی تلاش می‌کنند مهم است و باید همه اقدامات در این زمینه هماهنگ و پیوسته باشد تا به نتیجه دلخواه دست پیدا کنیم.

در این مراسم به موجب حکمی از طرف سید مجتبی خیام نکوئی، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کشور، حسین لطفعلی زاده به عنوان سرپرست مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی انتخاب و از زحمات احمد بایبوردی در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • چهار هزار و ۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • بطحایی، وزیر اسبق آموزش و پرورش: ورود طلاب و روحانیون در مدرسه مسبوق به سابقه بوده است/ درس دینی را با روشی بسیار غلط ارائه می‌دهیم/ ما باید به شدت و سرعت روشمان را تغییر دهیم/ نمی‌شود با یک روش ناقص با مردم لج بازی کرد و به حرف‌های آنان گوش نداد
  • تشخیص بدعت و انحرافات، ویژگی ممتاز یک معلم
  • با دانش آموزانم رفاقت دارم/نقش معلم در ترویج باورهای دینی
  • مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند
  • نقش فیلم، بازی و موسیقی روشنگرانه در ترویج فرهنگ حجاب
  • کشف ۱۰ تن خمیر مایه در بناب