Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش شریان نیوز،شرکت مخابراتی ام‌تی‌ان آفریقای جنوبی در راستای پروژه اپراتور دوم تلفن همراه، بیش از ۵/۱ میلیارد دلار در زمینه تلفن همراه در ایران سرمایه گذاری کرده است.

*ام‌تی‌ان در ایران

این شرکت با امضاء توافقی ، ۴۹ درصد از سهام شرکت ایرانسل به ارزش ۲ میلیارد دلار را به خود اختصاص داد و بدین ترتیب برای اولین بار وارد بازار تلفن همراه خاورمیانه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیش از 75% از سرویس هایی که این شبکه به کاربران عرضه میکند برای اولین بار در ایران ارائه شده .سرویس هایی مانند پیام چند رسانه ای ٍ، اینترنت همراه ، شبکه داخلی همراه ، اطلاعات شهری ، کنتزل حساب اینترنتی ، پیامک صوتی ، آهنگ پیشواز و ...

سال گذشته با توافقات صورت گرفته در سطح دیپلماتیک، قرار شد تحریم‌های ظالمانه در سایه برجام لغو شود و همین موضوع مسئولان MTN را بر آن داشت تا به محض برقراری ارتباطات بانکی و برخی دیگر پیش‌نیازها، سود انباشته خود در ایران را طی سال‌های گذشته یک جا برداشت کنند.

*سرمایه گذاری برای توسعه فیبر نوری

بعد از حدود بیست ماه مذاکره توافق شد ام تی ان برای توسعه فیبر نوری در ایران سرمایه گذاری کند . حدود سیصد ملیون دلار سرمایه گذاری و چهارصد وپنجاه ملیون دلار فایناس تامین نماید . در این سرمایه گذاری نکات زیر قابل توچه است : 1-برای 49درصد سهم خودش از پروانه بهره برداری حدود 40 ملیون دلار می پردازد . 2- برای افزایش سرمایه در شرکت ایرانی سهم خود را به مبلغ حدود 125 ملیون می پردازد و سهم طرف ایرانی را به صورت وام با نرخ یورو بر به اضافه هفت و نیم درصد با سه سال تنفس و پنج سال دوره برگشت تامین و پرداخت می کند و در مقابل آن فقط سهام طرف ایرانی در شرکت را به عنوان وثیقه قبول کرده است ( بدون نیاز به تضمین بانک ها یا بانک مرکزی و وزارت اقتصاد ودولت ). .به این ترتیب 40+125+ 130 = 295 ملیون سرمایه خودش و طرف ایرانی را می اورد و بعد برای تتمه نیازمالی اجرای پروژه حدود مبلغ 450 ملیون دلار فایناس تامین خواهد شد .

*راه اندازی تلویزیون های اینترنتی در کشور

با در نظر گرفتن ورود این اپراتور به بخش فیبرنوری کشور عملا لایسنس ارتباطات ثابت نیز در دست آن خواهد بود و برای توسعه تلویزیون اینترنتی در کشور، تداخلی با هیچ یک از سه نهاد مذکور نخواهد داشت.

دو وزارتخانه ارتباطات و ارشاد و سازمان صداوسیما برای راه‌اندازی تلویزیون اینترنتی سال‌ها دچار کشمکش بودند و هر کدام خود را متولی گوشه‌ای از کار می‌دانستند تا اینکه با روی کار آمدن دولت یازدهم، صداوسیما ترجیح داد مجوز مربوط به آرشیو محتوایی خودش را به صورت انحصاری واگذار کند.

*دلایل انتخاب MTN

باقری چناری، مدیرعامل شرکت ایرانیان نت نیز گفت: از بین شرکت های متعدد علاقه مند به مشارکت در «پروژه ملی انتقال اطلاعات بر بستر فیبر نوری»، شرکت MTN پس از مذاکرات طولانی و مفصل با سهامداران ایرانیان نت و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات موفق به حضور در این پروژه ملی از طریق تملک بخشی از سهام ایرانیان نت شد.

باقری گفت: شرکت مذکور در 10ها کشور جهان فعالیت تجاری دارد و پیش از این با تملک بخشی از سهام یکی از بزرگ ترین اپراتورهای مخابراتی کشورمان به بازار ارتباطات کشور وارد شده بود.

باقری افزود: شرکت ایرانیان نت طی سه، چهار سال اخیر با نصب و راه اندازی شبکه دسترسی فیبرنوری در نمایشگاه بین المللی تهران و نصب و بهره برداری آزمایشی از شبکه FTTX منطقه جهانشهر کرج، موفق به جلب نظر سرمایه گذاران بین المللی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات شد که با مذاکرات انجام شده با حضور وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، شرکت MTN به دلایل گوناگون از بین شرکت های متقاضی سرمایه گذاری انتخاب شد.

*آغاز پروژه فیبرنوری ایرانیان نت با سرمایه‌گذاری خارجی

محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره این تفاهم‌نامه گفت: نزدیک به دو سال مذاکره برای سرمایه‌گذاری خارجی در شرکت ایرانیان نت انجام شد تا پروژه فیبر نوری در هشت کلان شهر و به منازل، دانشگاه ها و مراکز فرهنگی، تجاری اجرا شود که سند این سرمایه‌گذاری امروز امضا شد.

وی با اشاره به نحوه سرمایه‌گذاری شرکت MTN اظهار کرد: 300 میلیون دلار سرمایه‌گذاری مستقیم و 450 میلیون دلار فاینانس برای ایجاد FTTX در مناطق مختلف صورت گرفته است که در آینده نزدیک تحول خوبی ایجاد خواهد کرد.

وی با بیان اینکه انوع خدمات از طریق فیبر نوری انجام می‌شود، گفت:
فاز اجرایی در تهران و کرج آغاز شده و مطالعاتی در شهر شهر دیگر نیز انجام شده است. این فرایند با سرمایه‌گذاری خارجی سرعت پیدا میکند و تا سه ماه آینده عملیاتی میشود. همچین بنا داریم برای شهرهای دیگر از سرمایه‌گذاری داخلی استفاده کنیم.

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۴۷۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت کوانتومی و دسترسی رادیویی در دستور کار معاونت علمی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، سید محمد کرباسی در خصوص مأموریت‌های ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری اظهار داشت: رصد فناوری و شناسایی زیست‌بوم، فرهنگ‌سازی و ترویج سواد فناوری، حمایت از نخبگان پژوهشگر و سرآمدان فناور، توسعه فناوری‌های اولویت‌دار و نوظهور و تجاری‌سازی و بازاریابی از جمله ماموریت هایی است که این ستاد در دستور کار خود دارد.

وی همچنین، توسعه منابع انسانی، توسعه فرهنگ بومی‌سازی شبکه ملی اطلاعات، توسعه اتصال‌پذیری با اولویت هوشمندسازی صنایع و تقویت زیرساخت امنیت سایبری شبکه و صنعتی را از اهداف راهبردی این ستاد برشمرد.

به گفته او، دانشگاهیان و پژوهشگران، هسته‌های فناور و شرکت‌های نوپا، صنایع، سازمان‌ها و نهادهای دولتی، عموم افراد جامعه از مخاطبان این ستاد محسوب می شوند.

کرباسی در ادامه در تبیین فعالیت‌های ستاد گفت: ستاد توسعه فناوری های اتصال پذیری و ارتباطات در سال گذشته اقدام به انتشار هفت فراخوان کرد که از آن جمله می توان به فراخوان حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی (یکی با پژوهشگاه ارتباطات و یکی هم با همراه اول)، فراخوان پروژه‌های تحقیقاتی- طرح‌های پژوهشی و پسادکتری (بنیاد علم)، فراخوان حمایت از طرح‌های فناورانه (نوآفرین)، فراخوان حمایت از طرح‌های فناورانه در حوزه تجهیزات رادیویی (ترنج)، فراخوان مشترک با شرکت ایرانسل، فراخوان‌ حمایت از طرح‌های فناورانه و ... کرده است.

دبیر ستاد توسعه فناوری های اتصال پذیری و ارتباطات همچنین به پروژه‌های پرچم‌دار این ستاد در سال گذشته هم اشاره کرد و گفت: این پروژه های پرچم دار بر محصولات مورد نیاز گلوگاهی کشور تمرکز دارند و هدف از طرح این پروژه ها را حل مشکلات کشور در بحث فناوری دانست.

وی در این راستا، پروژه اینترنت کوانتومی، فناوری دسترسی رادیویی باز(Open RAN) و Fablab IOT و FSO را از جمله این پروژه های پرچم دار برشمرد.

کرباسی در خصوص حمایت های ستاد هم گفت: ستاد در بحث تبصره ۱۸، ۷۲ طرح دریافت و ۱۱ طرح را به مبلغ ۲۷/۵ میلیارد تومان مورد حمایت قرار داده و خارج از تبصره ۱۸، ۱۸ طرح دریافت و ۱۴ طرح به مبلغ ۱۰ میلیارد تومان مورد حمایت قرار گرفته اند.

به گفته او، در حوزه تجاری‌سازی و بازاریابی هم ستاد برنامه هایی را در دستور کار خود داشته است.

وی شرکت در گردهمایی شرکت‌های فناوری اطلاعات و نرم افزارهای رایانه‌ای در مشهد، شرکت در رویداد ملی نکست و امضا ۱۳ تفاهم نامه و توافق نامه را از جمله اقدامات صورت گرفته در این راستا عنوان کرد. همچنین، همکاری در تجهیز دو آزمایشگاه تخصصی در حوزه ۵G و IOT با همراه اول و شرکت ایرانسل از دیگر اقدامات این ستاد در سال ۱۴۰۲ است.

کرباسی خاطرنشان کرد: حدود ۳۳ میلیارد تومان از محل بودجه ستاد به تفکیک ۱۱ درصد به فرهنگ سازی و ترویج سواد فناوری، ۲۱ درصد حمایت از نخبگان و ۶۸ درصد توسعه فناوری و همچنین ۴۹ میلیارد تومان هم از نهادهای دیگر در قالب اعتبار مالیاتی و تفاهم‌نامه‌ها جذب شد که به تفکیک۱ درصد به فرهنگ سازی و ترویج سواد فناوری، ۳۷ درصد به حمایت از نخبگان و ۶۲ درصد به توسعه فناوری اختصاص پیدا کرده است.

وی در ادامه از تشکیل کارگروه‌هایی همچون اینترنت اشیا و هوشمندسازی، ارتباطات نسل جدید، ماهواره و سنجش از راه دور و امنیت سایبری به عنوان یکی از اقدامات این ستاد در سالی که گذشت یاد کرد.

بازدید از شرکت‌های دانش‌بنیان و آزمایشگاه‌های تخصصی در راستای رصد، شناسایی و ترویج امید در حوزه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات از دیگر برنامه‌هایی است که دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات به این آنها اشاره کرد و در این راستا، بازدید از آزمایشگاه تحقیقاتی و مرکز نوآوری و شرکت‌های دانش‎‌بنیان مستقر در دانشگاه علم و صنعت، مجموعه‌های شتاب‌دهنده و شرکت‌های دانش‌بنیان شهر اصفهان، هلدینگ گرین‌وب و کارخانه نوآوری خراسان رضوی و بررسی مسائل فناورانه بخش رادیویی نسل پنجم ارتباطی در نشستی با شرکت‌های دانش‌بنیان از دیگر اقدامات این ستاد برشمرد.

به گفته کرباسی، حضور ستاد در چهارمین رویداد هفته ایران دیجیتال، کنفرانس ظرفیت شبکه ملی اطلاعات ویژه توسعه هوشمندسازی، چهاردهمین نمایشگاه فناوری‌ نانو ۱۴۰۲ و بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی تلکام ۱۴۰۲ از دیگر فعالیت های نمایشگاهی ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات است.

وی ادامه داد: برگزاری سه دوره رویداد کاشتن برای آینده با عناوین «دنیای شگفت‌انگیز ارتباطات از ژرفای کوانتوم تا ماورای ماهواره‌ها»، «اتصال‌پذیری، ارتباطات و هوش مصنوعی» و «ایران هوشمند و متصل» و حمایت‌های مالی از نهادها و دانشجویان با موضوعاتی همچون نخستین هکاتون همراه اول ۵G ، دومین هکاتون همراه اول IOT، دوم هکاتون ۵G ، برگزاری اولین دوره ASMMasters و مسابقه طراحی و ساخت ماهواره‌های مکعبی Qsat (کیوست) و برگزاری دو دوره‌ آموزشی «امنیت سایبری» و «آشنایی‌ با فناوری‌های نوظهور و مشاغل آینده با عنوان اتصال‌پذیری و ارتباطات نسل جدید» از دیگر رویدادها و مسابقات و دوره های آموزشی است که این ستاد در سال گذشته به انجام رسانده است.

کد خبر 6093094 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • اینترنت کوانتومی و توسعه فناوری دسترسی رادیویی باز؛ پروژه‌های پرچمدار ستاد اتصال‌پذیری
  • تعهد اپراتورها بر ایجاد پوشش فیبرنوری پس از صدور مجوز حفاری
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه می‌یابد
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه خواهد یافت
  • اینترنت کوانتومی و دسترسی رادیویی در دستور کار معاونت علمی
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • ۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد