Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشهد- سفیر جمهوری اسلامی ایران در ترکمنستان با اشاره به ظرفیت‌های بالای خراسان رضوی گفت: باید از ارائه کالاهای مصرفی بی‌کیفیت که به اعتبار کشور لطمه می‌زند، پرهیز شود.

به گزارش قدس آنلاین، سیدمحمد احمدی ظهر چهارشنبه در کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی خراسان رضوی که در دفتر استاندار خراسان رضوی برگزار شد، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، این جلسه را از مهم‌ترین جلسات این استان برشمرد و افزود: اگر تولیدکنندگان خراسان رضوی با همه ظرفیت نیز کار کنند، اما چنین جلساتی نباشد، توفیق چندانی حاصل نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سفیر ایران در ترکمنستان، رشد کشور را منوط به تقویت بخش خصوصی دانست و عنوان کرد: دولت‌ها اثبات کرده‌اند که تاجر و صادرکننده خوبی نیستند، چراکه تولید با صادرات معنا پیدا می‌کند.

وی با تاکید بر توانمندی و ظرفیت بالای خراسان رضوی ادامه داد: این استان می‌تواند پیشگام و موتور محرکه صادرات به آسیای میانه، قفقاز و آسیای غربی همچون تاجیکستان و افغانستان باشد.

احمدی با اشاره به اینکه طی ۱۶ ماه گذشته به چهار استان کشور سفر کرده‌ام، گفت: هدف از این سفرها و تشکیل جلسات، شناسایی و اطلاع از ظرفیت‌های هر استان و توجیه ترکمنستان برای واردات از ایران است.

وی با بیان اینکه حاضریم، خراسان رضوی را همواره برای برگزاری نمایشگاه ایران در ترکمنستان حمایت کنیم متذکر شد: البته این استان در نمایشگاهی قوی که توانایی رقابت با نمایشگاه‌های ترکیه و چین را داشته باشد، حضور قطعی دارد.

سفیر ایران در ترکمنستان با تاکید بر ضرورت حضور قوی و سالم تجار ایرانی در این کشور اظهار داشت: باید از ارائه کالاهای مصرفی بی‌کیفیت که به اعتبار کشور لطمه می‌زند، پرهیز شود.

وی افزود: با وجود اینکه خراسان رضوی در این خصوص در اولویت قرار دارد، اما باید به گونه‌ای مدیریت شود که از ظرفیت خراسان‌های همجوار و دیگر استان‌هایی که تولیدات با کیفیت‌تری دارند، نیز استفاده شود.

احمدی با اشاره به ظرفیت‌های گسترده گردشگری مرو یادآور شد: این منطقه از ظرفیت بالایی در حوزه گردشگری برخوردار است و می تواند سالی ۲ میلیون بازدیدکننده را به خود جذب کرده، سبب آبروی ایران و رونق زندگی مردم این منطقه شود.

وی با اشاره به سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال یادآور شد: اقتصاد مقاومتی یعنی ما بتوانیم بازارهای کشور هدف را تسخیر کنیم، چرا باید ترکیه در ترکمنستان ۶۰ میلیارد دلار پروژه اجرا کند و ما ۱۰۵ میلیون دلار؟

سفیر ایران در ترکمنستان با بیان اینکه خراسان رضوی یکی از چهار معبر زمینی ما به ترکمنستان و آسیای میانه به شمار می‌رود، گفت: در حوزه گردشگران سلامت، مردم بسیاری از این کشورها به ایران سفر می‌کنند، اما گویا اخیرا هزینه‌های درمانی گران‌تر از قبل با آنها محاسبه می‌شود و برای این گروه از گردشگران، مقرون به صرفه نیست.

وی ضمن بیان اینکه خراسان از ظرفیت پزشکی خوبی برخوردار است که تاکنون توانسته مراجعین کشورهای دیگر را راضی نگه دارد، اضافه کرد: در حوزه‌های مختلف می‌توانیم در ترکمنستان حضور فعال داشته باشیم، البته بخشی از افت تراز تجاری ما به این دلیل است که ترکمنستان اخیرا در برخی عرصه‌ها خودکفا شده، اما هنوز هم در بسیاری از حوزه‌ها نیازهای بسیاری دارد.

احمدی اضافه کرد: به عنوان نمونه در عرصه پتروشیمی، ساخت و ساز و استخراج و اکتشاف نفت اعلام نیاز کرده‌اند و ترجیح آنها هم این است با ما همکاری کنند، اما عملکرد ما در این زمینه چندان خوب نیست و همواره تلاش کرده‌ایم منافع خودمان را مدنظر قرار دهیم.

وی برپایی نمایشگاه اقتصادی قوی و شرکت در نمایشگاه‌های ترکمنستان را یکی از راه‌های تقویت همکاری‌ها با این کشور عنوان کرد و افزود: مطلوب ما، فروش سالانه یک میلیون دلار کالا به این کشور است که تاکنون اتفاق نیفتاده است.

سفیر ایران در ترکمنستان با بیان اینکه ناتوانی در جذب یکی از مشکلات ما است، گفت: جذابیت بیشتر در منطقه باجگیران، برخورد رانندگان و رفتار پرسنل هتل، فرودگاه و ترمینال‌های ما از مواردی است که باید با آموزش بهبود یابد، ما در این زمینه از بی‌نظمی و عدم نظارت رنج می‌بریم، درحالی که کشور مقابل در این حوزه از نظم خوبی برخوردار است‌.

وی با اشاره به تلاش برای ایجاد پنجره واحد گمرکی بیان کرد: تسهیل در صدور ویزا از دیگر مواردی است که در دستور کار قرار دارد و تلاش ما این است که بتوانیم ویزای ۶ ماهه صادر کنیم، ترکیه سالی ۳ میلیون گردش ایرانی جذب می‌کند چراکه از محل ویزا پول نمی‌گیرد و گردشگر را معطل نمی‌کند.

احمدی با اشاره به علاقه ترکمنستان به همکاری با ایران عنوان کرد: ترکمنستان، به دنبال همکاری و برقراری روابط تجاری با ایران است، ما در این زمینه کارشکنی نمی‌بینیم، در دولت این کشور تغییرات زیاد بوده، اما ما در سطح کلان باید مساله را حل کنیم.

وی با اشاره به موضوع تهاتر گفت: بحث تهاتر کاملا صحیح است اما مشکلاتی در این زمینه وجود دارد که به وزارت نفت مرتبط می‌شود، ما می توانیم از محل تهاتر در خراسان رضوی رونق خوبی ایجاد کنیم.

سفیر ایران در ترکمنستان بیان کرد: ترکمنستان به میزان ۵۰۰ میلیون دلار از ما درخواست مصالح ساختمانی داشته است که ما در صورت رفع مشکلات موجود می‌توانیم این نیاز را تامین کنیم.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۴۸۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی

به گزارش خبرنگار مهر، نمایشنامه «دارشکنه» از جمله آثار حاضر در هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی است که به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا شاه‌مردی از ۱۷ تا ۲۱ اردیبهشت در سالن لایق شهر شیراز روی صحنه خواهد رفت.

شاه‌مردی درباره موضوع نمایش «دارشکنه» توضیح داد: این نمایش در واقع بازخوانی و قرائتی از برخی اتفاقات است که در دهه ۶۰ توسط منافقان رقم خورد. گروهی از زنان منافق در صدد بمب‌گذاری در مجلس روضه امام رضا (ع) هستند که برای خودشان تحولات روحی و معنوی رقم می‌خورد.

وی معتقد است «دارشکنه» سعی بر این دارد که به مخاطب متذکر شود تجلی صفات خوب و حسنه در آدمی نیاز به تکرار و تمرین و مراقبت دارد که الگوی کامل همه این صفات اهل‌بیت (ع) هستند.

نویسنده و کارگردان «دارشکنه» با بیان اینکه همیشه نمایش و نمایشنامه‌نویسی به عنوان موضوع فنی و تکنیکی برایش مطرح بوده است، یادآور شد: زمانی که دغدغه یا موضوعی برایم اولویت پیدا کرده یا ذهنم را به خود مشغول کند، تمام تلاشم بر پیاده‌سازی آن معطوف می‌شود و تمام اصول و قواعد تکنیکی را برای اجرای آن به کار می‌بندم. عموم این دغدغه‌ها مربوط به حوزه مقاومت و نمایش‌های دینی و آیینی است.

شاه‌مردی با اشاره به سابقه حضورش در دوره‌های قبلی جشنواره رضوی، تاکید کرد: وجود یک جشنواره فنی و تکنیکی مثل تئاتر رضوی باعث شده که موضوعات دینی و سیره رضوی از حوزه مسایل کلیشه‌ای چون زیارت و صرف شفا گرفتن خارج و به موضوعات و ایده‌های مختلف بیش از پیش پرداخته شود. در واقع جشنواره رضوی فرصتی را برای هنرمندان عرصه تئاتر فراهم کرده است تا برای خلق آثار هنری شاخص و منحصر به‌فرد در این حوزه به رقابت بپردازند.

این کارگردان تئاتر تصریح کرد: برای تولید آثار فاخر در حوزه رضوی علاوه بر پرهیز از کلیشه باید سیره و زندگی سراسر درس این امام همام را مورد توجه و مداقه قرار داد.

وی در پایان اظهار کرد: اینکه امسال هر گروه در شهر خود چند شب به اجرای عموم بپردازد اتفاق بسیار مبارک و خوبی است که امیدوارم این روند در حمایت از گروه‌ها مستمر باشد و سبب شود که بیش از پیش از زبان تئاتر به عنوان ابزاری هدفمند برای ترویج سیره رضوی و مباحث فرهنگ دینی بهره گرفته شود.

کد خبر 6093289 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی
  • صادرات بیش از یک میلیارد ریال محصولات چاپی غیر کتاب از خراسان رضوی
  • سقوط فرش دستباف؛ صادرات به ۴۰ میلیون دلار رسید
  • مرزهای جغرافیایی صادرات فرش باید توسعه پیدا کند
  • تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت
  • افزایش ۲۰ درصدی صادرات غیر نفتی خراسان رضوی
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در صنعت و معدن خراسان رضوی
  • اجتناب از اقدامات جزیره‌ای در زیرمجموعه‌های وزارتخانه راه
  • میزبانی غرفه خراسان رضوی از هیات‌های تجاری چین و ترکمنستان در روز دوم «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • وضعیت طرح نهضت ملی مسکن در خراسان‌رضوی مطلوب است