Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا سرهنگ عبدالرضا حاجتی چهارشنبه در نشست با رسانه های گروهی استان به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج سازندگی اظهار کرد: درکشوری که بیش از 80 میلیون جمعیت دارد دولت به تنهایی نمی تواند تمام ماموریت های خود را به صورت کامل انجام دهد و همین امر باعث شد سپاه بر اساس ذات ماموریت خود در عرصه های مختلف به کمک دولت آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: بسیج سازندگی نیز در همین راستا بنا به دستور رهبر معظم انقلاب در سه عرصه اصلی اقتصاد مقاومتی، محرومیت زدایی و اردوهای جهادی و کشاورزی و منابع طبیعی تشکیل و فعالیت خود را آغاز کرد.
معاون اجرایی سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان گفت: درحوزه محرومیت زدایی در سال 95 حدود دو هزار پروژه عمرانی را در دستور کار داشتیم که احداث و تکمیل مساجد، کتابخانه ها، مدارس، خانه های عالم، خانه محرومان، سرویس بهداشتی روستاها و غسالخانه از جمله این پروژه ها است.
وی بیان کرد: همچنین توزیع 19 قلم کالای اساسی بین دو هزار و 743 خانواده نیازمند در سال 95 از جمله برنامه های غیرعمرانی بود که توسط بسیج سازندگی با همکاری کمیته امداد صورت گرفت.
سرهنگ حاجتی تصریح کرد: کمک به بیماران سرطانی و بیماران خاص نیز از دیگر اقدامات بسیج سازندگی در استان در سال گذشته بوده است.
وی بیان کرد: توزیع سه هزار کیف و کفش بین فرزندان محروم و عشایر استان و توزیع اقلام فرهنگی در بیش از 150 مسجد استان برای انجام هرچه بیشتر برنامه های فرهنگی از دیگر اقدامات بسیج سازندگی در استان است.
معاون اجرایی سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان گفت: در سال 95 در بحث عمرانی بیش از 20 میلیارد تومان در راستای محرومیت زدایی هزینه شد و در ستال جاری نیز به همین میزان در این جهت اعتبار اختصاص داده می شود.
وی گفت: ابلاغ جدید فعالیت قرارگاه پیشرفت و آبادانی در استان یکی دیگر از اقدامات موثر در جهت محرومیت زدایی و توسعه مناطق محروم استان است که ماموریت اصلی این قرارگاه ورود به دهستان های محروم است.
سرهنگ حاجتی گفت: با کارشناسی هایی صورت گرفته دهستان سوسن شرقی شهرستان ایذه، دهستان های شهرستان لالی،شهیون در شهرستان دزفول، دهستان گمبوعه در حمیدیه و دهستان حسینیه در شهرستان شادگان برای فعالیت قرارگاه پیشرفت و آبادانی انتخاب شده است.
وی بیان کرد: برای هر دهستان 14 میلیارد تومان پیش بینی شده که قرار است بر اساس تفاهمنامه ای که با دولت انجام شده، دولت نیز به همین میزان به دهستان ها اعتبار اختصاص دهد.
معاون اجرایی سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان گفت: همچنین در حوزه اقتصاد مقاومتی که یکی از پروژه های مهم بسیج سازندگی است در سال 95 بیش از یک هزار و 500 کارگاه زودبازده پیش بینی شده است .
وی افزود: این کارگاه ها با اعتباری بالغ بر 25 میلیارد تومان از طریق تسهیلات اقتصاد مقاومتی برای ایجاد اشتغال سه هزار نفر به صورت مستقیم و 6 هزار شغل به صورت غیر مستقیم در استان راه اندازی شده که پرورش ماهی، شترمرغ، بوقلمون،بلدرچین، گاومیش، دام سبک و سنگین، تولید قارچ و صنایع دستی ،صنایع تبدیلی و پرورش زنبور از جمله این مشاغل است.
سرهنگ حاجتی تصریح کرد: تسهیلاتی که به کارآفرینان در عرصه اقتصاد مقاومتی پرداخت شده بین سه تا 30 میلیون تومان بوده که بر اساس نوع فعالیت پرداخت شده است.
وی ادامه داد: در حوزه اردوهای جهادی نیزدر سال های 95 و 96 حدود 260 گروه جهادی به مناطق محروم و روستاهای دوردست استان در قالب تیم های 30 نفره جهادی اعزام شدند.
معاون اجرایی سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان گفت: پس از گذشت سال ها از پیروزی انقلاب اسلامی همواره شاهد خانه های هستیم که با خشت ساخته شده و این امر موجبات نگرانی ما را به دنبال داشته است.
وی بیان کرد: دانشجویان و نیروهای مساجد استان در سال های اخیر در قالب تیم های 30 نفره به این روستاها اعزام شده و تاکنون اقدامات سازنده ای را در جهت محرومیت زدایی و آبادانی خانه های محرومان داشته اند.
سرهنگ حاجتی اظهار کرد: اکنون در کنار راهیان نور، جوانان ، دانشجویان نخبه و پزشکان مطرحی از سایر استان ها در قالب اردوهای جهادی به خوزستان می آیند و به مدت سه تا چهار روز به محرومان خدمات دهی می کنند.
وی افزود: درسال های 95 و 96 میزبان حدود 15 هزار نفر از گروه های جهادی سراسر کشور بودیم که این نشان دهنده عزم جدی گروه های جهادی کشور برای محرومیت زدایی در این استان است.
معاون اجرایی سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان گفت: در سال گذشته پدیده ریزگردها مشکلات زیادی را برای مردم استان و بخصوص مناطق محروم ایجاد کرد اما پس از تذکر جدی رهبر معظم انقلاب مبنی بر حمایت همگی از خوزستان، سپاه نیز با تمام قدرت وارد عمل شد.
وی بیان کرد: سپاه استان نیز با راه اندازی قرارگاه مقابله با ریزگردهای مدافع حرم فعالیت خود را در 40 هزار کانون ریزگرد در منطقه غیزانیه آغاز کرد و تا کنون نیز در بخش عمده ای از این کانون ها نهال کاری صورت گرفته است.
وی تصریح کرد: تامین آب و رفع مشکلات معارضان از جمله موانع کار بود که خوشبختانه با جلسات مختلف با اهالی منطقه و همت دستگاه های مربوطه برطرف شد و کار به خوبی پیش رفت.
17 اردیبهشت ماه مصادف با هفدهمین سالروز تاسیس بسیج سازندگی است. رهبر معظم انقلاب در سال 79 در پیامی دستور تاسیس بسیج سازندگی صادر کرده تا این نهاد در راستای غنی سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان بسیجی و کمک مناطق محروم کشور فعالیت کند.

7152/6002خبرنگار: رضا خبازان **انتشاردهنده : کبری آقازری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۴۹۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی ۵۲۰۰ گروه جهادی در فارس

ایسنا/فارس رئیس سازمان بسیج سازندگی فارس از ساماندهی ۵ هزار و ۲۰۰ گروه جهادی در سطح استان خبر داد و گفت: در ایام هفته بسیج سازندگی امسال یک هزار و ۲۵ برنامه در سطح استان توسط این گروه‌های جهادی اجرا خواهد شد.

علی اکبر طحان امروز، ۱۳ اردیبهشت‌ماه در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز با یادآوری اینکه امسال از ۱۵ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه به نام هفته بسیج سازندگی نامگذاری شده است، به ارائه گزارشی از عملکرد یکساله بسیج سازندگی در فارس پرداخت و گفت: فعالیت‌های محرومیت‌زدایی بسیج سازندگی بسیار چشمگیر است چرا که خود مردم در قالب گروه‌های جهادی آستین همت بالا می‌زنند تا مشکلات را برطرف کنند.

وی افزود: بنا بود تا به ۳۷۲ روستا کار آبرسانی انجام شود که به کمک جهادگران و دستگاه‌های دولتی تا به امروز ۳۰۸ روستا از آب شرب منتفع شدند.

طحان یکی دیگر از اقدامات بسیج سازندگی را آسفالت راه‌های روستایی، بین مزارع، گلزار شهدا و راه‌های دسترسی به قبور شهدای گمنام عنوان کرد و افزود: ۹۴ پروژه آسفالت راه روستایی به متراژ ۲ میلیون ۷۰ هزار متر مربع به ارزش ۳۰۴ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ انجام شد.

رئیس بسیج سازندگی فارس همچنین از تفاهم همکاری با کمیته امداد استان برای تأمین یک هزار و ۲۰۰ واحد مسکن مددجویان ظرف دو سال خبر داد و گفت: طی یک سال اخیر ۵۵۷ مسکن تحویل مددجویان شده است.

راه‌اندازی مشاغل خانگی، نصب پنل‌های خورشیدی برای روستاییان، توزیع پهپادهای سم‌پاشی کشاورزی، احیا و راه‌اندازی کارگاه‌های اشتغال با اعتبار ۴۶۷ ملیارد تومان تسهیلات و همچنین کاشت یک میلیون اصله نهال ظرف کمتر از یک ماه از دیگر اقداماتی بود که طحان از آنان نام برد.

به گفته وی، مرمت و تکمیل ۸۰۰ واحد مسکن محرومان ظرف یکسال اخیر، تکمیل مساجد و مجتمع‌های فرهنگی مذهبی، بهسازی و مرمت راه‌های بین مزارع، احداث و تکمیل مخازن ۷۰ متر مکعب آب شرب، احداث و تکمیل استخرهای آب کشاورزی، احیا و لایروبی چاه و قنات، احداث و تکمیل کانال‌های سیمانی کشاورزی، تکمیل خانه عالم، تکمیل مجموعه‌های ورزشی، ساماندهی و مرمت گلزار شهدا و برنامه‌های متنوع امنیت غذایی، احداث و تجهیز ۲۰۰ کارگاه اشتغالزایی و اهدای ۳ هزار و ۳۸۳ سری جهیزیه به نیازمندان از دیگر اقدامات بسیج سازندگی طی یک سال اخیر بوده‌اند.

طحان از ساماندهی، هدایت و راهبری ۵ هزار و ۲۰۰ گروه جهادی در استان خبر داد و افزود: در ایام نوروز امسال ۷۶۴ گروه جهادی به استعداد ۹ هزار و ۸۶۷ نفر در ۸ عرصه عمرانی، بهداشت و درمان، فرهنگی و تربیتی، کمک مومنانه، آموزشی‌ و تحصیلی،‌ کشاورزی و دامپزشکی، آسیب‌های اجتماعی و مشاوره، اشتغال و اقتصاد در مناطق محروم استان خدمت‌رسانی کردند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی فارس بیان کرد: همچنین در ماه رمضان گروه‌های جهادی دست از تلاش برنداشتند و با راه‌اندازی پویش سراسری «خانه دوست کجاست» با همت ۵۰۰ گروه جهادی در ۲ موضوع توزیع افطاری که ۳۵۴ هزار افطاری ساده را بین مردم استان توزیع کردند و همچنین تعمیر و خانه تکانی منازل افراد نیازمند که ۴۳۰ خانه را تحت پوشش این طرح‌ قرار دادند، به ارائه خدمت پرداختند.

وی در ادامه برنامه‌های هفته بسیج سازندگی در استان را تشریح کرد و گفت: طی این ایام یک هزار و ۲۵ برنامه توسط گروه‌های جهادی در سطح استان اجرا می‌شود که ۲۴۵ عنوان آن مربوط به پروژه‌های محرومیت‌زدایی، ۱۴۷ عنوان برنامه اقتصاد و اشتغال، ۵۵۸ عنوان برنامه در موضوع خدمت‌رسانی جریان جهادی و ۷۵ عنوان برنامه کمک‌های مومنانه طی این هفته در سطح استان اجرا می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نشست‌های تبیین و تعالی در ۲۸۰ حوزه و کانون بسیج سیستان و بلوچستان برگزار شد
  • اعزام ۳۶۰ گروه جهادی به مناطق هدف خدمت‌رسانی در سیستان و بلوچستان
  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • ساماندهی ۵۲۰۰ گروه جهادی در فارس
  • بسیج سازندگی پارسال ۴ هزار و ۵۰۰ شغل ایجاد کرد
  • افتتاح دفتر کانون بسیج رسانه در شهرستان آران و بیدگل
  • ساخت و تعمیر بیش از ۸۰ مدرسه در خوزستان
  • کلنگ‌زنی ۶۰واحد مسکن مددجویی در چهارمحال و بختیاری توسط سپاه
  • نهال‌کاری در ۵۰ هکتار از اراضی تفرجگاه عینالی تبریز
  • اجرای ۲۰۰عنوان برنامه به مناسبت هفته بسیج سازندگی درگیلان