Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمدرضا مروارید عصر چهارشنبه در گردهمایی فعالان و بهره برداران کشاورزی این استان که با حضور وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد، اظهار کرد: تحول در حوزه کشاورزی در استان موجب بازگشت روستاییان به روستاها و مهاجرت معکوس می شود.
وی با بیان اینکه تولید کمی و کیفی با سختی و مشکل همراه است، افزود: استان ایلام با وجود مشکلات، استعداد و ظرفیت های متعدد و متنوعی در زمینه کشاورزی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مروارید یادآور شد: در حوزه دامپروری و پرورش طیور به شیوه سنتی مشکل چندانی نداریم اما آنچه که مهم است وجود چالش هایی در زمینه دامپروری و پرورش طیور صنعتی بدلیل نبود زنجیره تولید است.
وی از وزیر جهاد کشاورزی خواست به منظور حمایت از کشاورزان استان ایلام این اقشار همچنان از تسهیلات صندوق توسعه استفاده کنند و همچنین با پرداخت تسهیلات به دامداران از طرح های دامداری صنعتی در این استان که مشکل تامین سرمایه دارند، حمایت شود.
وی ضمن تقدیر از تلاش دولت یازدهم در حوزه کشاورزی کشور تاکید کرد: ایران در دولت اصلاحات برای نخستین بار به خودکفایی در تولید گندم دست یافت در حالیکه در دولت های نهم و دهم باز هم با رکود تولید گندم به وارادت روی آوردیم ولی با برنامه ریزی های دولت تدبیر و امید، علاوه بر اینکه به خودکفایی گندم رسیدیم توان صادر کردن این محصول استراتژیک به دیگر نقاط جهان را نیز بدست آوریم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام هم در سخنانی در این گردهمایی اظهار کرد: تحول و توسعه صورت گرفته در بخش کشاورزی این استان در طول فعالیت دولت تدبیر و امید از نظر تزریق اعتبار و پرداخت تسهیلات قابل قیاس با تمام دولت های پیشین نیست.
سید محمدتراب میری افزود: هم اکنون در استان ایلام 2 طرح ملی و کلان (سامانه گرمسیری به وسعت 30 هزار هکتار و احیای اراضی پایین دست کرخه در شهرستان دهلران با گستره 57 هزار هکتار) در دست اجراست که این امر بیانگر توجه ویژه دولت یازدهم به حوزه آبیاری های نوین کشاورزی و افزایش تولید و بهره وری و اشتغال است.
وی در ادامه از ایجاد 21 تعاونی و تشکل و اقدام برای ایجاد 13 تشکل دیگر، انجام آبیاری نوین میکرو در 13 هزار هکتار از اراضی کشاورزی، تولید 300 هزار تن گندم برای نخستین بار، سه برابر شدن تولید محصولات کلزا و ذرت، پرداخت 200 میلیارد ریال تسهیلات به بهره برداران و کشاورزان، تولید 500 تن ماهی در قفس به عنوان بخش کوچکی از اقدام های جهاد کشاورزی در استان ایلام اشاره کرد.
میری نبود زنجیره تولید در صنعت دامپروری و طیور، عدم وجود صنایع تکمیلی و تبدیلی و نیز کمبود سرمایه گذاری بخش خصوصی در زیر بخش های کشاورزی را از مهمترین مشکلات استان ایلام برشمرد.
به گزارش ایرنا، این گردهمایی با حضور وزیر جهاد کشاورزی، استاندار، مدیران دستگاه های اجرایی، بهره برداران، کشاورزان، تعاونی و تشکل های کشاورزی استان ایلام در سالن فنی و حرفه ای برگزار شد.
محمود حجتی عصر چهارشنبه به استان ایلام سفر کرد، سخنرانی در جمع فعالان، کشاورزان و بهره برداران بخش کشاورزی، بازدید از طرح های کشاورزی شهرستان ایوان و شرکت در نشست اقتصاد مقاومتی از برنامه های سفر 2 روزه حجتی به استان ایلام است.
وی که به عنوان وزبر معین استان های ایلام و کرمانشاه درحوزه اقتصاد مقاومتی انتخاب شده است دی ماه سال گذشته نیز به ایلام سفر کرده بود.
خبرنگار: زهرا موسوی ** انتشار دهنده: مجید سلیمانی
7172/9102

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۵۰۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد

جواد اعتضادی مدیر جهاد کشاورزی تایباد گفت: در سال زراعی جاری، تولید گیاهان و محصولات گلخانه‌ای مانند نشا‌های جالیزی، سبزیجات، صیفی‌جات و گل‌های زینتی در شهرستان تایباد ۱۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

وی افزود: امسال بیش از ۳۰ میلیون نشای صیفی و سبزی، بیش از یک میلیون انواع گل‌های تزئینی و زینتی و همچنین ۴۰۰ تن سبزیجات برگی و صیفی‌جات در گلخانه‌های تایباد تولید شده است.

مدیر جهاد کشاورزی تایباد ادامه داد: در این شهرستان مرزی ۶۸ گلخانه در مجموع به مساحت ۸ هکتار فعالیت می‌کنند که ۳۰ واحد در بخش مرکزی و ۳۸ واحد در بخش میان‌ولایت واقع شده اند.

اعتضادی بیان کرد: در سال جاری ۴ گلخانه جدید نیز راه اندازی شده است که در مجموع ۷ هزار متر مربع به فضای گلخانه‌ای این شهرستان افزوده شد.

این مقام مسئول اضافه کرد: عمده کشت گلخانه‌ها در بستر خاک می‌باشد و نیز یک گلخانه هیدروپونیک یا آب‌کشت به مساحت ۶ هزار متر مربع در حال راه اندازی است.

مدیر جهاد کشاورزی تایباد تصریح کرد: صدور آسان پروانه تاسیس گلخانه، ارائه تسهیلات به گلخانه‌داران، معرفی متقاضیان به ادارات گاز و برق برای اخذ انشعابات، صدور مجوز تغییر کاربری زمین، اجرای برنامه مدیریت تلفیقی آفات و برگزاری دوره‌های آموزشی از جمله اقدامات مدیریت جهاد کشاورزی تایباد جهت رونق کشت گلخانه‌ای هستند.

اعتضادی افزود: استفاده از آب باران، توسعه فضای گلخانه با بکارگیری سازه‌های با ارتفاع بالا، تولید محصول سالم با مواد غیرشیمیایی و افزایش ضریب مکانیزاسیون از مهترین روش‌های نوین بکاررفته در گلخانه‌های شهرستان است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اقلیم شهرستان تایباد و مشکلات ناشی از بحران آب، افزایش تولید محصول نسبت به هر لیتر آب مصرفی، افزایش درآمد گلخانه‌دار و افزایش تعداد گلخانه‌ها در این منطقه ضروری می‌باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • ساماندهی مراکز مجاز جمع آوری سیب صنعتی د رارومیه
  • نصب تله‌های فرمونی جهت پایش آفات در شهرستان بن
  • سهم ۲۴ درصدی محصولات کشاورزی در تولید ناخالص استان مازندران
  • بهره‌برداری از سامانه گرمسیری ۹۰ هزار تن به محصولات زارعی استان اضافه می‌کند
  • رزن و درگزین باید با مشارکت مردم از کشاورزی به سمت صنعتی شدن برود
  • نامزدهای انتخابات را به رعایت قانون توصیه می‌کنم
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • اولتیماتوم استاندار لرستان برای مصوبات سفر رئیس‌ جمهور