Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمانشاه- مدیر پروژه فاضلاب کرمانشاه گفت: ۶۶ درصد فاضلاب تصفیه نشده شهر کرمانشاه به رودخانه قره سو تخلیه می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، دارابی عصر امروز چهارشنبه در نشستی با عنوان طرح احداث تصفیه خانه‌های فاضلاب ایستگاه های پمپاژ و شبکه جمع آوری فاضلاب شهر کرمانشاه اظهار داشت: شهر کرمانشاه ۳ خط انتقال فاضلاب دارد که فاضلاب را به تصفیه خانه شرق کرمانشاه متصل می کند و ۴ پمپاژ خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اجرای ۸۵۶.۷ کیلومتر شبکه فاضلاب در شهر کرمانشاه گفت: در مجموع ۳۴ درصد فاضلاب شهر کرمانشاه تصفیه می شود و ۶۶ درصد فاضلاب بدون تصفیه وارد رودخانه قره سو می شود.

مدیر پروژه فاضلاب کرمانشاه گفت: بالغ بر ۱۱۰ هزار متر مکعب فاضلاب تصفیه نشده در شبانه روز داریم که با اجرای پروژه ساماندهی این عدد به صفر می رسد.

وی در ادامه افزود: ساماندهی فاضلاب شهر کرمانشاه اولین پروژه اولویت دار ایران است که به بانک سرمایه گذاری توسعه زیرساخت آسیا معرفی شده و نیز اولین پروژه اولویت دار جهان در زمینه فاضلاب برای تخصیص تسهیلات از این بانک است.

دارابی با اشاره به اینکه هم اکنون ۱۱۰ هزار مترمکعب فاضلاب داریم، بیان کرد: در ابتدای طرح ساماندهی، پوشش جمعیتی ۹۸۹ هزار نفر و برای انتهای طرح پوشش جمعیتی یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر لحاظ شده و باید ۳۶۱ کیلومتر شبکه فاضلاب اجرا کنیم.

وی احداث مدول دوم تصفیه خانه، ارتقا مدول اول تصفیه خانه، تکمیل خط انتقال شماره ۳ و ساخت ایستگاه شماره ۴ و بازسازی ایستگاه پمپاژ شماره ۲ و ۳، جمع کل فاضلاب رودخانه آبشوران را از بسته های تعریف شده در پروژه ساماندهی فاضلاب کرمانشاه دانست و گفت: با اجرای این طرح، هیچ فاضلاب تصفیه نشده ای در قره سو نخواهیم داشت.

با اجرای پروژه ساماندهی فاضلاب کرمانشاه ۷۰۰ میلیارد تومان پول وارد شهر می‌شود

فضل‌اللهرنجبر، فرماندار کرمانشاه نیز در این جلسه اظهار داشت:رفع مشکل فاضلاب و تصفیه خانه فاضلاب شهر یکی از مطالبات مردم کرمانشاه است و همه مسئولان آماده همکاری برای اجرای این پروژه هستند.

وی بیان کرد: با اجرای پروژه ساماندهی فاضلاب کرمانشاه، ۷۰۰ میلیارد تومان پول وارد شهر ما می شود و این به معنی ایجاد اشتغال برای تحصیل کردگان بیکار است.

رنجبر با تاکید بر فراهم کردن مقدمات تصویب طرح بزرگ فاضلاب شهر کرمانشاه گفت: دولت مصمم استبه روش علمی و فکری قدم های موثر را برای رفع بیکاری جوانان بردارد.

وی افزود: عده ای به خاطر بحث اشتغال از با استفاده از خروجی فاضلاب قره سو اقدام به کشت سبزی کردند و این سبزی ها آلوده بود و ما اقدام لازم برای امحای آن انجام دادیم و با اجرای پروژه ساماندهی فاضلاب شهر کرمانشاه می توان آب مازاد تصفیه خانه را برای تولید سالم بکار گرفت تا نیازی به امحا نباشد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۵۰۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان در بازدید مهدی دوستی استاندار هرمزگان از روند بازسازی و احداث فازهای تصفیه تکمیلی تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس، با بیان اینکه دستورات استاندار هرمزگان در تکمیل پروژه‌های آب و فاضلاب همواره راهگشا و تسریع کننده امور بوده است، افزود: نگاه جامع و آینده نگری استاندار هرمزگان در این بازدید نشان داد عزمی جدی در استان هرمزگان برای جلوگیری از ورود به پساب به دریا وجود دارد که نوید روزهای خوب با هدف بهبود شرایط زیست محیطی ساحل بندرعباس را می‌دهد.

عبدالحمید حمزه پور با بیان اینکه تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس در حال حاضر ۵۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: در این بازدید موانع پیش روی این پروژه به صورت میدانی بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

به گفته حمزه پور ۳۸ کیلومتر از خطوط جمع آوری بتنی و در شرایط بحرانی است که می‌طلبد با هدف جلوگیری از ریزش آن، نوسازی شود.

مدیرعامل آبفای هرمزگان ادامه داد: یکی از دیگر از چالش‌های شهر بندرعباس جمع آوری فاضلاب محلات بافت فرسوده شامل محله چاهستانی ها، آیت الله غفاری و سنگ کن است که فاضلاب خام آنها وارد خورها می‌شود.

وی مجموع اعتبار پیش بینی شده برای نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس را ۷۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد.

گفتنی است، در این بازدید، به مناسبت هفته کارگر، استاندار هرمزگان با اهدای گل از تلاش کارگران قدردانی کرد.

کد خبر 6095763

دیگر خبرها

  • طرح جلوگیری از ورود مستقیم فاضلاب برخی محله‌ها به خورها آغاز می‌شود
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس
  • نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاظلاب بندرعباس
  • اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد
  • پروژه «جاده توسعه» از آغاز 2025 وارد فاز اجرایی می‌ شود
  • اجرای بخشی از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه
  • تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر
  • حمایت آبفای کشور از پروژه های اولویت دار ایلام در حوزه آبرسانی
  • اجرای پروژه ذخیره آب در بندر امام‌حسن بوشهر