Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@18:06:42 GMT

واکنش هاي تند به دستور برکناري جديد ترامپ

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۵۱۲۱۵

خبرگزاري آريا- برکناري رئيس پليس فدرال آمريکا «اف بي آي» به دستور رئيس جمهور اين کشور طوفاني از انتقادات بخصوص از جانب حزب دموکرات را به دنبال داشته است.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري آريا به نقل از شبکه تلويزيوني الميادين، تصميم دونالد ترامپ رئيس جمهور آمريکا براي برکناري جيمز کومي رئيس پليس فدرال آمريکا «اف بي آي» بحث و جدل هاي سياسي زيادي در آمريکا به وجود آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالي که کاخ سفيد حکم برکناري کومي را منتشر کرد، دموکرات ها به سرعت از اين اقدام ترامپ انتقاد کردند و اهداف و انگيزه هاي سياسي را عامل اين تصميم وي دانستند. هبه الله بيطار گزارشگر الميادين با اشاره به اعلام خبر برکناري کومي گفت: همين خبر کوتاه، بحث و جدل هاي زيادي در آمريکا به وجود آورد. به گفته دولت ترامپ، کومي به علت عملکرد نامناسب در موضوع نامه هاي الکترونيکي (ايميل) هيلاري کلينتون نامزد سابق انتخابات رياست جمهوري برکنار شده است. اين در حالي است که هيلاري کيلنتون صراحتا مدير اف بي آي را عامل شکست خود در انتخابات رياست جمهوري دانست.
در ادامه گزارش آمده است توجيهاتي که ترامپ براي برکناري کومي ارائه کرد محافل سياسي آمريکايي بخصوص حزب دموکرات را قانع نکرد و برخي از اعضاي حزب دموکرات برکناري کومي را با تحقيقاتي که وي در خصوص احتمال دخالت روسيه در انتخابات رياست جمهوري آمريکا و دست داشتن مسئولان ستاد ترامپ در اين موضوع انجام مي داد، مرتبط دانستند.
گزارشگر ادامه داد: رهبر دموکرات هاي سناي آمريکا اعلام کرد تصميم ترامپ اشتباهي بزرگ است و يک تصميم اتفاقي نيست. در همين حال ريچارد بور سناتور جمهوريخواه سنا و رئيس کميسيون اطلاعات سنا که مسئول بررسي دخالت روسيه در انتخابات آمريکاست، درباره علت برکناري کومي و زمان اين برکناري ابراز نگراني کرد.
در ادامه گزارش آمده است: اين سياست ترامپ (برکناري مسئولان) نکته تازه اي نيست زيرا وي پس از ورود به کاخ سفيد تصميمات ناگهاني مشابهي اتخاذ کرده است که برکناري سرپرست وزارت دادگستري در اولين ماه از به قدرت رسيدن و ورود به کاخ سفيد، از آن جمله است. ترامپ، وي را به سبب اختلاف بر سر قانون منع ورود اتباع هفت کشور به آمريکا برکنار کرد. ترامپ همچنين يکي از مسئولان اداره مهاجرت و گمرک ها را به همين علت از سمت خود برکنار کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۵۱۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی

مذاکره کننده ارشد واشنگتن گفت مقامات ایالات متحده و کره جنوبی دیدگاه‌های مربوط به یک توافق جدید در مورد تقسیم هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی را مورد بحث قرار دادند و در صورت لزوم به مشورت ادامه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا و کره جنوبی ماه گذشته میلادی نمایندگانی را برای آغاز مذاکرات زودهنگام با هدف اجرای یک توافق جدید در سال ۲۰۲۶ معرفی کردند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های کره جنوبی گزارش کردند که هدف از این گفت‌وگو دستیابی به توافق پیش از هر گونه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید است که در دوران ریاست جمهوری خود سئول را به «سواری گرفتن از قدرت نظامی آمریکا» متهم کرده بود.

«لیندا اسپچت»، مذاکره کننده ارشد آمریکایی پیش از نخستین دور مذاکرات در هاوایی که سه شنبه تا پنجشنبه برگزار می‌شود، گفت واشنگتن به دنبال یک نتیجه عادلانه و برابر است.

وی افزود: «آمریکا و کره جنوبی دورنماهای خود را برای این نشست مطرح کرده‌اند. ما تا هر زمان که لازم باشد به رایزنی‌ها ادامه می‌دهیم.»

یک مقام ارشد دولت بایدن ماه گذشته میلادی اعلام کرد مذاکرات در مسیر و زودتر از موعد مقرر انجام شده، اما ایالات متحده انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را به عنوان«مهلت جدی» نمی‌بیند.

بیش از ۲۸ هزار نیروی آمریکایی در کره جنوبی به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای بازدارندگی در مقابل کره شمالی مجهز به سلاح هسته‌ای مستقر هستند.

در دوران ریاست جمهوری ترامپ، آمریکا و کره جنوبی پیش از دستیابی به توافقی برای افزایش مشارکت سئول در افزایش ۱۳.۹ درصدی هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی چندین ماه دچار تنش بودند. بر اساس قرارداد ۲۰۱۹، کره جنوبی حدود ۹۲۰ میلیون دلار برای این مساله در سال پرداخت می‌کرد اما ترامپ از سئول خواست تا این مبلغ را در سال به پنج میلیارد دلار برساند.

قرارداد کنونی در سال ۲۰۲۵ منقضی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • پس‌لرزه‌های جنبش دانشگاه کلمبیا و بمب‌ساعتی در دفتر دموکرات‌ها
  • از زلزله دانشگاه کلمبیا تا بمب‌ساعتی در دفتر دموکرات‌ها
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • حمایت از فلسطین؛ خواسته اصلی دانشجویان معترض آمریکایی
  • آمریکا: پوتین دستور مرگ الکسی ناوالنی را صادر نکرده
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی