Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - معاون رييس‌جمهور در امور زنان و خانواده، ارتقاء اعتماد به نفس زنان، اعتماد جامعه به زنان و اعتماد زنان به برنامه هاي دولت را مورد تاکيد قرار داد و با اشاره به اقدامات و اهتمام دولت تدبير و اميد در اين زمينه اظهارداشت: بايد با انجام مجموعه اي از اقدامات ساختاري به مرحله اي برسيم که از بخش مهمي از سرمايه هاي اجتماعي کشور براي توسعه پايدار استفاده کنيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش خبرگزاري آريا، شهيندخت مولاوردي روز چهارشنبه به مناسبت هفته جوان در ديدار صميمي با جمعي از دختران جوان با تبريک روز جوان و اعياد شعبانيه پس از سخنان و سولات جمع حاضر گفت: از ابتداي دولت يازدهم سعي کرديم تا در چارچوب اسناد بالا دستي اقدامات جامعي را در زمينه زنان و خانواده و رفع مسايل و مشکلات آنان، انجام دهيم.
وي افزود : لايحه تامين امنيت زنان در برابر خشونت را پس از بررسي هاي کارشناسي تدوين و به هيات دولت تقديم کرده ايم و در طول اين دولت توانستيم برخي کاستي ها را اصلاح و ريل گذارهاي مشخصي را در حوزه زنان و خانواده انجام دهيم و در برنامه ششم توسعه رويکرد عدالت و تعادل جنسيتي مورد توجه بوده و در آن گنجانده شده است.
معاون رييس‌جمهور در امور زنان و خانواده خاطرنشان کرد: چنانچه معاونت زنان به سازماني تحت نظر رييس جمهور تبديل شود مي تواند به تقويت ساختار و رفع ضعف ها موثر باشد و اثربخشي بيشتري در اين حوزه داشته باشد.
مولاوردي با اشاره به موضوع دستمزدهاي نابرابر اظهارداشت: اين مسئله در استخدام هاي رسمي وجود ندارد اما به زنان در بخش هاي خصوصي بعنوان نيروي کار ارزان نگاه مي شود لذا لازم است قوانين حمايتي و ضمانتي لازم در اين راستا داشته باشيم .
وي خاطرنشان کرد: در دولت و معاونت امور زنان و خانواده تلاش کرديم وعده هاي رييس جمهور در مورد زنان را جامه عمل بپوشانيم و سعي کرديم رسيدگي به امور زنان را به گروه هاي خاصي تقليل نداده و بطور جامع مطالبات همه اقشار را مورد توجه جدي قرار دهيم .
معاون رييس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به سوال يکي از جوانان درباره سرنوشت رجل سياسي گفت: با توجه به اينکه در اين دوره از انتخابات ، سياست هاي کلي انتخابات از سوي مقام معظم رهبري ابلاغ شده لذا انتظار مي رفت که شوراي نگهبان معيارهاي مدير و مدبر و رجل سياسي را احصا و مشخص کند که اينکار انجام نگرفت از اين رو در ايام ثبت نام انتخابات شاهد آن وضعيت بوديم. امروز يکي از مطالبات ما حل مساله رجل سياسي است.
مولاوردي با تاکيد بر لزوم توجه به توانمندي جوانان بويژه دختران جوان گفت: شخصا به توانمندي دختران جوان باور دارم و اميدوارم و تلاش مي کنيم بخشي از دستياران جوان دستگاههاي اجرايي را دختران تشکيل دهند.
وي در مورد مشکل ممنوع الخروجي ورزشکار زن نيز گفت: اين موضوع برطرف شده است ضمن اينکه شروط ضمن عقد ظرفيت بسيار خوبي است که مي توان از آن استفاده کرد و بسياري از موارد حقوقي را براحتي از اين طريق در شروط ضمن عقد گنجانيد که ضمانت اجرايي هم دارد.


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۵۲۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران

به گزارش جماران؛ روابط عمومی دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران در واکنش به خبر خبرگزاری مهر نوشت: چند روز قبل خانم دکتر علم الهدی دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای انقلاب فرهنگی و هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس علوم خانواده دانشگاه تهران در کنار سایر اساتید دارای صلاحیت این مهم انتخاب می شود. در عملیاتی روانی، انتصاب وی به عضویت در کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران تعمیم می یابد و عملا دروغ بزرگ شکل می گیرد!

در پاسخ روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران آمده است:

در پی انتشار هدفمند برخی اخبار در خصوص انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تامین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است. برای تحقق اهداف مذکور، شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده تشکیل گردیده است که برخی از کارکردهای مورد انتظار این شورا عبارتند از:

• سیاستگذاری و نیازسنجی برای جذب هیات علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استانداردهای دانشگاه تهران؛

•  تعیین راهبردها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و همچنین اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع.

• تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه

• زیست بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت

• توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظرهای سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری

• طراحی الگوهای علمی و نهادهای پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده

• تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده

• طراحی سازوکارها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده

• طراحی سازوکارهای عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده  

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده مرکب از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از:

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر انسیه خزعلی)

دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر جمیله علم الهدی)

دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر فهیمه فرهمندپور)

مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم دکتر فخرالسادات نصیری)

مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم دکتر فاطمه یزدیان)

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که توسط رئیس دانشگاه تهران منصوب شده و یا خواهند شد.

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رئیس محترم دانشگاه تهران جهت ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسایل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیات علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد.

دیگر خبرها

  • آیا لایحه «ارتقای امنیت زنان» فمنیستی است؟
  • ارزیابی ۱۵۷ طرح‏نامه رویداد «ریحان‌شهر»
  • یادداشت مهرداد خدیر / این مرد طراح لایحه عفاف و حجاب است /او در چه سمت‌هایی مشغول به کار بوده است؟ /آن اقبالی این اقبالی نیست!
  • رئیس جمهور در جلسه هیات دولت: امروز در غرب شاهد تقابل جریان شرافت در مقابل شرارت هستیم
  • این مرد طراح لایحه عفاف و حجاب است /او در چه سمت هایی مشغول به کار بوده است؟ /آن اقبالی این اقبالی نیست!
  • طهرانچی: بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند
  • تصویب لایحه «حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • آخرین وضعیت تقسیم استان‌های کرمان و تهران از زبان معاون پارلمانی رییس جمهور
  • خبر مهم از قانون کار و قرارداد کارگران/ وزیر کار: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت است