Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-07@17:10:34 GMT

نعل‌وارونه بر مطالبات‌مردم با دوقطبی‌سازی‌ دروغین

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۵۳۲۳۹

نعل‌وارونه بر مطالبات‌مردم با دوقطبی‌سازی‌ دروغین

با نزدیک شدن به انتخابات، شبکه رسانه‌ای بیگانه در یک هماهنگی آشکار با شبکه روزنامه‌های زنجیره‌ای اصلاح‌طلب، وصول به اهداف خود تعقیب می‌کنند. به گزارش جهان نيوز؛ با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم، شبکه رسانه‌ای بیگانه در یک هماهنگی آشکار با شبکه روزنامه‌های زنجیره‌ای اصلاح‌طلبان، بدون توجه به مصالح نظام و مردم و با ترجیح منافع حزبی و جناحی بر منافع و امنیت ملی، با سیاه‌نمایی از آینده‌ بدون وضع موجود، در شیپور دوقطبی «جنگ و صلح» دمیده و پروژه «گذشته چراغ راه آینده» همراه با زیر پروژه «نامزدهراسی» را برای وصول به اهداف خود تعقیب می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منادیان و تعقیب‌کنندگان این پروژه مشترک با راه‌اندازی پروپاگاندا و ارائه آدرس عوضی و سرپوش گذاشتن بر علل واقعی به‌هم‌ریختگی و لجام‌گسیختگی اقتصادی سال‌های منتهی به انتخابات ریاست جمهوری یازدهم تلاش می‌کنند به مردم القا کنند فقط تن دادن به وضع موجود آنان را از بازگشت به گذشته تلخ از یک‌سو و ورود به فضای تهدید و جنگ با امریکا از سوی دیگر بترسانند.
حقیقت این است که آنچه در سال‌های ۹۰ تا ۹۲ جمهوری اسلامی ایران با آن مواجه شد، در درجه نخست متأثر از سونامی وحشتناک اقتصادی است که پیش از آن، غرب را درنوردیده و موجب فروپاشی اقتصادی غرب و ورشکستگی تمام کارتل‌ها، تراست‌ها، بانک‌ها، شرکت‌ها و کارخانجات بزرگ شده و حتی برخی کشورها نظیر یونان تا آستانه ورشکستگی و فروپاشی نیز پیش رفتند. بعد از وقوع سونامی اقتصادی در غرب، اوضاع اجتماعی امریکا با شکل‌گیری جنبش ۹۹ درصدی موسوم به وال‌استریت رو به وخامت گذاشته و به سمت فروپاشی از درون و واگرایی پیش می‌رفت که امریکایی‌ها با روی کار آوردن اوبامای سیاهپوست نسبت به «ترمیم و بازسازی اقتصاد امریکا»، «کنترل و هدایت جنبش وال‌استریت» و «بیرون کشیدن پای مستقیم امریکا از منطقه غرب آسیا و راه‌اندازی جنگ‌های نیابتی و پرورش و تقویت گروه‌های تروریستی نظیر داعش» اقدام کرده و انتقال کانون سونامی اقتصادی به کشورهای قمر و پیرامون را در دستور کار خود قرار دادند.

واقعیت این است که وقتی سونامی اقتصادی غرب به ایران رسید با عوامل تشدیدکننده‌ای نظیر «درخواست رسمی فتنه‌گران از غرب برای تحمیل تحریم‌های فلج‌کننده»، «فقدان سیستم پویا و نظام توانمند و مستقل اقتصادی»، «انتقام‌گیری برخی احزاب داخلی از دولت حاکم» و... روبه‌رو شد و (در حالی که سهم دولت مستقر در اوضاع نابهنجار اقتصادی کشور به مراتب کمتر از فاکتورهای دیگر بود) در آن سال‌ها هر فرد دیگری نیز سکان امور اجرایی را در دست می‌گرفت، بی‌تردید با وضعیتی کمابیش مشابه مواجه شده و امروز احتمالاً آماج حملات منتقدان و موافقان بود. اینک چهار سال از دادن آدرس غلط و تبدیل «ممنوعیت مذاکره با امریکا» به «مطالبه ملی» که مغایر با سیاست‌های کلی نظام مبنی بر بی‌نتیجه بودن مذاکره با شیطان بزرگ است، می‌گذرد، متأسفانه باز در فضای تبلیغات انتخاباتی از سوی برخی نامزدها، شاهد دادن آدرس‌های عوضی و تلاش برای ایجاد دوقطبی‌های دروغین با هدف فریب و جلب نظر مردم و تبدیل به مطالبه ملی برای تحمیل انتظارات غلط به نظام در چهار سال آینده هستیم. برخی رفتارهای غلط و غیراخلاقی و آدرس‌های عوضی و دوقطبی‌های دروغین که مغایر با رسالت انقلابی و شئون و منزلت مردم ایران است عبارتند از:

۱ - پروژه «نامزدهراسی» و ترساندن مردم از بازگشت به دوران بد اقتصادی گذشته.
۲ - دوقطبی «جنگ- صلح» و ترساندن مردم از ورود به جنگ از طرف امریکا به دلیل واهی رأی دادن به فلان نامزد.
۳ - دوقطبی «تحریم- رفاه» و ترساندن مردم از بازگشت به تحریم‌ها
۴ - دوقطبی «ارتجاع- اعتدال» با برچسب‌زنی خشونت‌گرا، تفکیک جنسیتی و دیوارکشی و... به رقیب.
۵ - پروژه «تبدیل مطالبه‌گری اقتصادی به لج سیاسی» با هدف تأثیرگذاری بر جمعیت خاکستری.
۶ - پروژه «تندروی و رادیکالیسم افراطی» با هدف تأثیرگذاری بر جمعیت خاموش بعضاً مشاهده می‌شود که احدی از نامزدها و ستادهای تبلیغاتی‌اش متأسفانه در جلد و لاک اپوزیسیون فرو رفته و در نطق‌ها مواردی به گوش می‌رسد که برخلاف رسالت انقلابی و اصول بنیادین و سیاست‌های کلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است. دستاویز قرار دادن باورها و اعتقادات مردم و خروج از مرز انصاف و تقوی برای کسب و تثبیت قدرت سیاسی، چهره‌ای مخدوش و زشت از نظام به جهان مخابره کرده و گاهی عملی مجرمانه نیز تلقی شده و در تعارض مستقیم با امنیت کشور و آرامش مردم است. اقدامات خارج از چارچوب‌های اخلاق انتخاباتی، توهین به فرهنگ اصیل انقلابی و تحقیر مردم ایران بوده و بی‌اعتمادی و بی‌انگیزگی و کاهش سطح مشارکت‌پذیری آنان را در پی داشته و بی‌تردید دلسردی مردم موجب افزایش طمع‌ورزی دشمنان خواهد شد. خواست واقعی مردم از نامزدها در دو قالب «دفاع دولت مستقر از کارنامه چهار ساله خود و اذعان و اعتراف به کم‌کاری‌ها و اشتباه دل بستن به شیطان بزرگ و ارائه برنامه مستدل و جامع برای جبران گذشته و...» و «انتقاد منطقی و مستدل نامزدهای منتقد از کارنامه چهار ساله دولت همراه با ارائه برنامه جامع و کامل از برنامه‌های خود برای تغییر وضع موجود به نفع مردم» است.
منبع: روزنامه جوان

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۵۳۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوقطبی خطرناک برای بایدن/ اعتراضات دانشجویی شگفتی انتخابات را رقم خواهد زد؟

رسول سلیمی: اعتراض دانشجویان در دانشگاه‌های امریکا به مسئله جدیدی برای بایدن تبدیل شده است. بایدن که اکنون رئیس‌جمهور امریکا است چند ماهی با انتخابات ریاست‌جمهوری آینده فاصله دارد و رقیب او دونالد ترامپ تاکنون توانسته به‌خوبی سیاست‌های او در برابر اسرائیل و فلسطینی‌ها به چالش بکشد. مخمصه برای بایدن آنجا است که سیاست دولت او در برابر اسرائیل به دوقطبی در جامعه امریکا برای حمایت یا مخالفت با جنگ اسرائیل در غزه منجر شده است.

این دوقطبی، دولایه از جامعه مسلمانان و یهودیان امریکا را در برابر یکدیگر قرار داده است. حامیان اسرائیل و حماس و حامیان جنگ یا صلح در دو سوی این دو طیف در برابر یکدیگر قرار گرفتند. جنگ غزه هنوز پایان نیافته و برنامه نتانیاهو برای ورود به شهر رفح بار دیگر بایدن را در برابر فشار مضاعفی از سوی افکار عمومی امریکا قرار داده است. آنچه قابل‌توجه است نه‌تنها نحوه گسترش این تلاش است، بلکه تنوع شگفت‌انگیز دانشجویان درگیر در تظاهرات علیه جنگ است. مطمئناً دانشجویان عرب امریکایی وجود دارند که دانشجویان دیگر از هر نژاد و اعتقادی به آنها پیوسته‌اند و این زنگ خطری برای دولت بایدن است که بلوک جوانان حائز ویژگی رأی را در صف‌آرایی در برابر خود ببیند.

البته این تمام ماجرا نیست و هستند سیاستمدارانی که در کنگره بر آتش اعتراضات دانشجویی می‌دمند تا آن را علیه دولت شعله‌ور کنند. از جمله اینها، رهبری جمهوری‌خواهان کنگره و چند سازمان یهودی طرف‌دار اسرائیل است که تلاش می‌کنند این تظاهرات را به‌عنوان کنشی یهودی‌ستیزانه و تهدیدی برای امنیت دانشجویان یهودی نشان دهند. از سوی دیگر رهبری جمهوری‌خواهان و گروه‌های کوچک اما بانفوذ رهبران یهودی با اتکا به شبکه‌های اجتماعی استدلال می‌کنند که شعارهایی که توسط برخی از دانشجویان استفاده شده ذاتاً یهودی‌ستیزانه است.

تأثیر رای جوانان بر سرنوشت سیاسی بایدن

در چنین شرایطی سیاست‌های جو بایدن و دموکرات‌ها در برابر اسرائیل که هزاران دانشجو را در سراسر کشور به اعتراض واداشته، می‌تواند بر رأی جوانان به بایدن اثرگذار شود و به شانس انتخاب مجدد او ضربه بزند. چه آنکه در روزهای گذشته هزاران دانشجو در دانشگاه‌های سراسر ایالات متحده به تظاهرات طرف‌دار فلسطین پیوسته‌اند. جنگ اسرائیل در غزه بیش از ۳۴ هزار نفر را کشته است اما دولت بایدن در پاسخ به این اعتراضات، به جای اقناع معترضان، با برخورد پلیسی و سکوت روسای دانشگاه موجب تداوم اعتراضات شد.

درحالی‌که دولت بایدن به حمایت گسترده از اسرائیل ادامه می‌دهد، دولت او به طور فزاینده‌ای به کانون انتقاد جوانان تبدیل شده است. گاردین به استناد نظرسنجی‌ها گزارش داده که حمایت جوانان امریکایی از بایدن از سال ۲۰۲۰ تا به امروز کاهش‌یافته است. ازاین‌رو باتوجه‌به اینکه بایدن در چندین ایالت کلیدی از ترامپ عقب‌مانده، او نمی‌تواند از بلوک رأی جوانان که بخش قابل‌توجهی از سازمان رأی دموکرات‌ها را تشکیل می‌دهند، دست بکشد. در ماه آوریل، یک نظرسنجی در هاروارد نشان داد که بایدن در میان افراد ۱۸ تا ۲۹ساله هشت درصد از ترامپ پیشی گرفته، اما این میزان نسبت به نظرسنجی دیگری که در سال ۲۰۲۰ برگزار شده بود، کاهشی بوده است. در همین نظرسنجی ۵۱ درصد از جوانان امریکایی گفته بودند که از آتش‌بس دائمی در غزه حمایت می‌کنند، درحالی‌که تنها ۱۰ درصد گفتند که مخالف هستند. نزدیک به ۶۰ درصد از افراد ۱۸ تا ۲۹ساله گفتند که کشور "در مسیر اشتباه" قرار دارد و تنها ۹ درصد معتقدند که "همه چیز به‌طورکلی در مسیر درست قرار دارد".

هر روزی که دموکرات‌ها برای آتش‌بس دائمی، راه‌حل دو کشور و به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین به توافق نمی‌رسند، جوانان بیشتری از دموکرات‌ها ناامید می‌شوند. در این راستا کاخ سفید گفته که بایدن مخالفت آشکار خود را با حمله اسرائیل به شهر رفح در غزه، جایی که حدود ۱.۴ میلیون فلسطینی در آن پناه گرفته‌اند، در تماس تلفنی با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در آخر هفته تکرار کرده است؛ اما توقف حمله به رفح تنها در شرایطی رخ خواهد داد که اسرائیل و حماس بر سر توافقی میان‌مدت به نتیجه برسند.

چالش جنبش‌های دانشجویی برای رؤسای جمهور امریکا

چالش اعتراضات دانشجویی برای رؤسای جمهوری که در امریکا در آستانه انتخابات هستند از تاریخی پرفرازونشیب برخوردار است. در سال ۱۹۶۸ زمانی که لیندون جانسون ششمین رئیس جمهور امریکا، در حال آماده سازی کمپین انتخاب مجدد خود بود، با اعتراضات ضد جنگ ویتنام مواجه شد و مجبور شد کمپین انتخاباتیش را متوقف کند تا نیکسون که آن زمان رقیب انتخاباتیش بود به پیروزی برسد ... این اعتراضات که در سال ۱۹۶۵ اغاز شده بود، تنها دلیل خروج جانسون از انتخابات مقدماتی حزب دموکرات نبود، اما نقش مهمی در آن مقطع ایفا کرد. جانسون معاون جان اف کندی رئیس‌جمهور آمریکا بود که در پی قتل او در سال ۱۹۶۳ در شهر دالاس ایالت تگزاس به مقام ریاست جمهوری رسیده بود.

جنبش دوران ویتنام در مقیاس بسیار بزرگ‌تر از تظاهرات فعلی دانشجویان رشد کرد، اما حالا و در سال ۲۰۲۴ شواهدی وجود دارد که جنبش دانشجویی امریکا در حال تکامل و رشد است تا آنجا که توانسته بیش از ۵۰ اردوگاه چادر، در دانشگاه‌های سراسر ایالات متحده برای تداوم اعتراضات بر پا کند. از این رو پاسخ سخت دولت بایدن به اعتراضات دانشجویی، نه تنها انها را سرکوب نخواهد کرد بلکه این اقدام، اعتراضات را گسترش خواهد داد و انها را تقویت خواهد کرد.

اثرگذاری جنبش دانشجویی بر انتخابات ۲۰۲۴ امریکا

ناظران سیاسی معتقدند اگر اعتراضات علیه رفتار اسرائیل و علیه سیاست‌های بایدن در برابر اسرائیل ادامه یابد، مسئله‌ای برای ترامپ ایجاد نخواهد کرد و یک چالش منحصربه‌فرد برای بایدن باقی خواهد ماند. چه آنکه در نظرسنجی گالوپ در ماه مارس، ۷۱ درصد جمهوریخواهان در مقایسه با تنها ۳۶ درصد دموکرات‌ها، گفتند که "اقدام نظامی اسرائیل در غزه" را تایید می‌کنند. بنابراین مهم‌ترین چالش اعتراضات دانشجویی برای دموکرات‌ها باقی خواهد ماند.

از سوی دیگر آنچه بایدن برای پیروزی نیاز دارد، مشارکت دموکرات‌ها است. کارشناسان مسائل امریکا معتقدند اگر بایدن حتی ۱۰ درصد از آرای دموکرات‌ها را از دست بدهد و حتی اگر این رأی به ترامپ نرسد، شانس انتخاب مجدد بایدن کم خواهد بود. به عبارت بهتر، کاهش مشارکت بیش از هر کسی به کمپین انتخاباتی بایدن ضربه خواهد زد. در چنین شرایطی این نگرانی وجود دارد که بلوک جوانان معترض اگرچه به ترامپ رأی نخواهند داد؛ اما به‌احتمال زیاد آنها یا به شخص ثالثی رأی می‌دهند یا اصلاً رأی نخواهند داد.

۳۱۱۲۱۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902101

دیگر خبرها

  • شوراهای اسلامی در احصاء مطالبات مردم و ارائه راهکار برای رفع چالش‌ها پیشگام باشند
  • رادان: پروژه اندلوسی کردن ایران را دارند | حجاب را بگیرند، وطن و دین هم نیست می‌شود | درد بی‌حجابان اقتصاد نیست | آن‌ها که مشکل اقتصادی دارند پشت دولتند
  • رادان: پروژه اندلوسی کردن ایران را دارند | حجاب را بگیرند، وطن و دین هم نیست می‌شود | درد بی‌حجابان اقتصاد نیست | آن‌ها که مشکل اقتصادی دارند پشت این دولتند
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • استانداردسازی آدرس‌های اماکن از طریق سامانه ملی جی نف
  • (ویدئو) نظر محمدرضا طالقانی درباره‌ دوقطبی دبیر - خادم: رسول همیشه خویشتن‌داری کرده
  • بررسی مطالبات مردم احمد آباد اردکان
  • پاسخگویی به مطالبات مردم، در دستور کار مدیران خراسان جنوبی
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • دوقطبی خطرناک برای بایدن/ اعتراضات دانشجویی شگفتی انتخابات را رقم خواهد زد؟