Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- تعميرات کمپرسور گاز سيل واحد احياء مستقيم توسط کارشناسان و متخصصان فولاد خراسان انجام و ضمن بومي سازي تعمير اين تجهيز، در راستاي اقتصاد مقاومتي گام موثري برداشته شد.

به گزارش خبرنگار آريا در نيشابور ،

رييس نگهداري و تعميرات واحد احيا مستقيممجتمع فولاد خراسان اظهارکرد: تعمير کمپرسور مشابه در گذشته يک بار توسط کارشناسان خارجي انجام شده و اين بار مراحل انجام کار تنها با تکيه برتوانمندي همکاران کارگاه تعميرات شرکت انجام شد و علاوه بر رفع شرايط پر ريسک واحد و اطمينان ازعدم وابستگي تعميراتي مرتبط درآينده، صرفه جويي قابل ملاحظه در هزينه تعمير براي شرکت به همراه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهندس عليرضا ناصري گفت:کمپرسور يدک واحد احيا دچار ايراد اساسي گرديده و قابل استفاده نبود و هم زمان کمپرسور سيلِ مدول2 اين واحد هم دچار مشکل بالا رفتن ارتعاشات و دما شد که با وجود تلاش پرسنل نگهداري و تعميرات مجبور به توقف اين کمپرسور و استفاده از کمپرسور مدول 1 هم زمان براي هر دو واحد احيا شديم.

وي خاطرنشان کرد: چون با ايجاد هرمشکل درکمپرسور واحد يک، توليد هردو واحد متوقف مي گرديد. بنابراين براي رفع مشکل مي بايست تعمير سريع و صحيح آن در دستور کار قرار مي گرفت که پس از بررسي شرايط و جوانب کار وتاييد مديريت واحد به پيشنهاد واحد کارگاه تعميرات ريسک تعمير آن توسط کارشناسان و پرسنل داخلي شرکت پذيرفته شد تا ضمن بومي سازي تعمير اين کمپرسود، تجربه مناسبي براي کارگاه و نيز گامي موثر در سال اقتصاد مقاومتي باشد.

ناصري يادآورشد:تعمير کمپرسور مشابه در گذشته يک بار توسط کارشناسان خارجي انجام شده و اين بار مراحل انجام کار با صرف700 نفر ساعت زمان(30% کاهش نسبت به تعميرقبلي) و بدون کارشناس خارجي وصرفا با تکيه برتوانمندي همکاران انجام شد که صرفه جويي قابل ملاحظه در هزينه تعمير براي شرکت به همراه داشته است

وي عنوان کرد:کمپرسور سيل يکي ازتجهيزات اصلي و بسيارمهم واحدهاي احياست که انتقال و فشرده سازي گاز خنثي از ريفورمربه کوره احيا به منظور تامين فشارکاري سيستم، تامين شرايط راه اندازي واحد، آب بندي ورودي وخروجي کوره براي جلوگيري از فرار گاز پروسس، تامين گاز پرج فرايند وتامين گازخنثي سازي محصول درمخازن انبارش از وظايف اين تجهيز در فرايند احياست.

رييس نگهداري و تعميرات واحد احيا مستقيممجتمع فولاد خراسان تصريح کرد:يکي از ويژگي هاي اين کمپرسوراز نوع اسکرو، دور بالا (در حدود 6000 دور در دقيقه) مي باشد که دقت، حساسيت و ملاحظات ايمني کار بهره برداري و نگهداري و تعميرات اين نوع کمپرسور را بالا مي برد. اين تجهيز و قطعات يدکي آن از خارج از کشور تهيه مي گردد و هزينه و زمان تامين بالايي نياز دارد و بنابراين نگهداري وتعميرات آن هميشه يکي از دغدغه هاي واحد نت احياء مستقيم بوده است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۵۴۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد که برای اولین بار در جهان توسط این شرکت ایجاد شده است و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در جریان است.

بر اساس این گزارش، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا از سال ۱۳۸۹ در پارک فناوری پردیس مستقر است و درزمینه تولید مواد نانو ساختار فعالیت دارد. این شرکت در بیست و یکمین اجلاس سالانه پارک فناوری پردیس توانست به عنوان شرکت برتر در حوزه توسعه فناوری و خلق نوآوری معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

کد خبر 6091160 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • دو هزار،‌۶ هزار، هشت هزار....فهرست کارخانه‌های احیا شده را منتشر کنید/ هر بار هزار تا زیادتر می‌شود!
  • ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شدند
  • گوشت قرمز از مراکز معتبر و موردتایید دامپزشکی تهیه شود
  • خط لوله آبنیل ـ اصفهان ایمن سازی شد
  • آمادگی صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی برای همکاری در احیا بافت تاریخی گرگان
  • اتمام ۱۵فعالیت تعمیراتی در نیروگاه شهیدرجایی
  • تأکید شهردار مشهد بر تملک پلاک‌های در مسیر و بازگشایی بولوار کرامت
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • تلاش ها برای تحقق تابستان بدون خاموشی در قم
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود