Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@00:17:36 GMT

اجازه ندهیم اصالت‌مان با تندبادهای هیجانی هدف قرار گیرد

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۵۵۰۳۸

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گفت: امروز در آستانه انتخابات اجازه ندهیم اصالت، خردورزی، شعور و توانایی‌مان برای همدلی و همگرایی به واسطه تندبادهای هیجانی و شعارهایی که پایه و اصالت ندارد، مورد هدف قرار گیرد.

به گزارش ایسنا، زهرا احمدی‌پور عصر امروز در نشست با سمن‌های حوزه میراث‌فرهنگی در استان زنجان، با بیان اینکه آنچه که ما به‌عنوان ملت ایران در طی تاریخ بلند خود ثابت کردیم که از آن برخورداریم، خردورزی بوده که در همه عرصه‌ها ثابت کردیم این خردورزی عامل اصلی و سرمایه ما بوده است، افزود: به همین خاطر در حوزه فعالیت‌های ما این خردجمعی است که باید در اولویت قرار گیرد تا بتوانیم با عمل خردورزانه، این اصالت‌ها را حفظ کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه ما در طول تاریخ، مهد خرد، شعور و فرهنگ بودیم که در این درازای تاریخ، در راستگویی، صداقت و داشتن اصالت سرآمد بودیم، تصریح کرد: امروز ما در این سازمان موظف هستیم این هنر دیرینه ایران‌زمین را پاس بداریم و از آن مراقبت کنیم. اجازه ندهیم ویژگی‌های فرهنگی ما به واسطه تندبادهای هیجانی مورد هدف قرار گیرد. ما امروز موظف به صیانت از این ارزش‌ها هستیم و متاسفانه در آستانه انتخابات آن چیزی که مورد هدف قرار گرفته، همین فرهنگ اصیل ما است.

احمدی‌پور با بیان اینکه باید پایمردانه از این ویژگی‌های‌مان مراقبت کنیم، افزود: با این پایمردی ثابت می‌کنیم که همانی هستیم که با خرد انتخاب می‌کنیم، ما همانی هستیم که دوباره انتخاب می‌کنیم و برای آینده خود و نسل جوان میراثی را به یادگار می‌گذاریم که این میراثی که به دست ما رسیده، وامدار همان صداقت و راستی است.

احمدی‌پور در ادامه با یادآوری اینکه اگر قرار باشد نهادهای دولتی، دستگاه‌ها و سازمان‌ها در سیاست‌گذاری‌های‌شان، در تدوین قوانین و برنامه‌ها و نیز در اجرای آن موفق باشند، باید دو بازوی سازمان‌های مردم‌نهاد و بخش خصوصی در کنارشان باشد، اظهار کرد: در غیر این صورت، این دستورالعمل‌ها، قوانین و آیین‌نامه‌ها به کتابچه‌هایی که در کنار میز مدیران به عنوان یک مجموعه مدون قرار می‌گیرد، تبدیل می‌شوند.

وی تاکید کرد: ما باور داریم اگر در کنار شما (بخش خصوصی و سازمان‌های مردم‌نهاد) نباشیم و شما در کنار ما نباشید، امکان ندارد سیاست‌های عالی و خوبی را که تدوین می‌شود، اجرا کنیم و در پهنه سرزمینی ما به اجرا درآید، بنابراین وجود و حضور شما یک وجود و حضور نمایشی نیست، بلکه کاملا تعیین‌کننده و اثرگذار است، لذا مقیاس موفقیت ما میزان رضایت‌مندی شما است.

احمدی‌پور با بیان اینکه من با شما هم عقیده هستم که اگر قرار باشد گردشگری سهل و روان اتفاق بیافتد، عمده فعالیت‌ها باید توسط بخش خصوصی انجام شود، ادامه داد: همچنین با شما هم عقیده هستم که اگر قرار باشد کارگاه‌های صنایع‌دستی ما فعال باشد و صنعتگر ما با امنیت خاطر در این عرصه حضور داشته باشد، باید مشکل بیمه‌اش به صورت کامل حل شود ولی هر دو این‌ها، مشکلات و موضوعاتی که در بحث حراست و مرمت آثار تاریخی‌مان داریم.

احمدی‌پور با اشاره به اینکه از بهمن‌ماه پارسال همواره موضوع بیمه را پیگیری می‌کنیم و در این خصوص نامه‌نگاری‌هایی نیز با ریاست جمهور و وزیر تعاون، کار و رفاه‌اجتماعی انجام داده‌ایم، گفت: جلساتی در این خصوص با مسئولان مرتبط گذاشته شده تا بتوانیم راهکاری برای بیمه کردن فعالان صنایع‌دستی پیدا کنیم. همچنین پیگیر بیمه کردن صنعتگران به صورت پلکانی با رایزنی‌هایی که صورت گرفته، هستیم و امیدواریم به زودی خبرهای خوبی در این زمینه بشنویم.

وی با بیان اینکه در بخش رونق گردشگری، فعالیت‌هایی در حال انجام بوده که قسمت اعظمی از آن توسط بخش خصوصی است، تصریح کرد: این سازمان، فرصتی برای فعالیت در راستای رونق گردشگری ندارد. ما موظف هستیم تسهیل‌کننده باشیم و بخش خصوصی در قالب راهنمای گردشگری، مجتمع‌های خدماتی بین‌راهی و در قالب هر آنچه که به عنوان تاسیسات گردشکری فعالیت می‌شود، بتواند به رونق گردشگری کمک کند، بنابراین اگر هر اقدامی برای برطرف کردن مشکلات فرا روی بخش خصوصی انجام دهیم باز هم کم است و علت آن این است که این کشور نیاز دارد به اینکه بتواند از ظرفیت‌هایی که در این وجود دارد، استفاده کند.

معاون رئیس‌جمهور ادامه داد: اگر ایران بخواهد با رویکرد اقتصاد مقاومتی، مقاوم‌سازی اقتصاد را انجام دهد، ظرفیتی که ما در میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری داریم، ظرفیت پرتوانی است که می‌تواند ضمن اینکه اشتغال پایدار ایجاد کند، در بحث صادرات نیز به ما کمک کند تا تراز بازرگانی مثبتی را نسبت به محصولات غیرنفتی که صادر می‌شود، پیدا کنیم.

وی با یادآوری اینکه پارسال نزدیک به 237 میلیون دلار صادرات صنایع‌دستی داشتیم که به همت فعالان این عرصه اتفاق افتاد، اظهار کرد: در نوروز امسال حدود 45 میلیارد تومان فروش بازارچه‌های نوروزی را در غرفه‌های صنایع‌دستی داشتیم که این حاکی از آن است که فرصت اشتغال و فعالیت در این حوزه‌ها بسیار زیاد است و فقط نیاز داریم به اینکه با مجموعه آموزش‌های مورد نیاز به فعالان این عرصه کمک کنیم تا بازاریابی را فرا بگیرند و محصول‌شان را آماده ورود به بازار کنند.

احمدی‌پور با اشاره به اینکه خوشبختانه محدودیتی که می‌خواست برای چاقو اتفاق بیافتد، از شورای نگهبان برگشت خورد و به نوعی این محدودیت فرا روی این صنعت به سمت کاهش است، افزود: این فرصت‌ها و زمینه‌ها در کشوری که برای سال 96 خود عنوان «اقتصاد مقاومتی؛ تولید ـ اشتغال» را دارد، یک سرمایه است. ما یک سرمایه انسانی بی‌بدیل داریم که می‌تواند با تنوع فرهنگی و جغرافیایی خود، محصولات متنوع فرهنگی‌اش را نیز عرضه کند.

وی ادامه داد: این گستره محصولات زیبنده ایران است و این تنوع فرصت‌هایی را در حوزه گردشگری برای ایران به وجود می‌آورد. همچنین فرصت‌هایی را در اختیار هنرمندان ما قرار می‌دهد تا محصولات بی‌بدیلی را تولید کنند، محصولاتی که در هر مکان ویژگی خاص خود را دارد. برای اینکه از این امکانات درست استفاده کنیم، لازمه‌اش این است که این محصولات به مزیت‌هایی که برای هر استان نیاز داریم، تبدیل شود.

احمدی‌پور تصریح کرد: با احترام به همه نوآوری‌هایی که برای صنایع جدید در استان‌ها در حال شکل گرفتن است، اجازه ندهید اصالت‌های استان در قبال محصولاتی که اصالت چندانی در این استان ندارند، به حاشیه برود. هیچ ضرورتی وجود ندارد که ما در همه استان‌ها، همه محصولات صنایع‌دستی را تولید کنیم، آنچه که ما داریم و اصالت ما به آن داشته‌ها است، سعی کنیم همان را در اولویت قرار داده و به مزیت تبدیل کنیم تا برای استان ارزش‌افزوده خلق کند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۵۵۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۱۰ هیات تجاری خارجی در فارس

محمدهادی ایمانیه در نشست خبری ضمن تبریک روز معلم و کارگر، با اشاره به نمایشگاه اکسپو یکی از مشکلات اصلی کشور را نبود بازاریابی مناسب دانست و گفت: به منظور ساماندهی این مسئله روز گذشته در نمایشگاه اکسپو تهران از پلتفرم بازاریابی توانمندی‌های تولیدی رونمایی شد که این پلتفرم کمک خواهد کرد که تولیدات استان از جمله صنایع دستی به راحتی در معرض دید متقاضیان داخلی و خارجی قرار گیرد.

او با بیان اینکه به دنبال راه‌اندازی و ایجاد بازارچه صنایع دستی در تمام شهرستان‌های فارس هستیم، افزود: اگر بتوانیم این مهم را عمیاتی کنیم تولیدکنندگان دلگرم به و عرضه محصولات تولیدی خود می‌شوند و از هزینه‌های آنها نیز از جمله در بحث اجاره مکان کاسته خواهد شد.

استاندار فارس عنوان کرد: بحث ایجاد شهرک صنایع دستی در کنار نمایشگاه بین‌المللی واقع در شهرک گلستان شیراز در دستور کار است که با رفع موانع پیش‌رو در روز‌های آتی شاهد آغاز عملیات اجرایی این شهرک خواهیم بود.

ایمانیه با اشاره به صدور ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار دلار صنایع دستی استان فارس به خارج از کشور در سال ۱۴۰۲، گفت: این استان موفق شد که سال گذشته در زمینه صنایع دستی رتبه برتر کشور را کسب کند.

او بیان کرد: ثبت شهر خشت به عنوان شهر حصیربافی، افتتاح و راه‌اندازی ۳۵ کارگاه تولیدی صنایع دستی در سال گذشته از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه صنایع دستی در استان است.

استاندار فارس با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۳ با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم، بیان کرد: تمام دستگاه‌های اجرایی استان ملزم هستند برنامه‌های خود را برای تحقق این شعار اعلام کنند.

ایمانیه افزود: هیچ دستگاه‌ها و مجموعه‌ای نمی‌تواند ادعا کند که با شعار سال ارتباطی ندارد و هر کدام می‌توانند به سهم خود کمک کنند که این شعار به نحو مطلوب عملیاتی و محقق شود.

او با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای تکمیل و تعیین تکلیف ۶۴ پروژه کلان استان در چهار سال آتی تصریح کرد: در جلسه‌ای با حضور امام جمعه شیراز، اکثر نمایندگان منتخب جدید و مسئولان قضایی استان، همه هم قسم شدند که برای به سرانجام رسیدن این پروژه‌ها طی چهار سال آتی تلاش کنند.

استاندار فارس ادامه داد: منتظر مشخص شدن سه کرسی باقیمانده نمایندگی مجلس در استان هستیم و پس از آن جلسه‌ای با حضور آیت‌الله دژکام نماینده ولی‌‍فقیه در فارس، نمایندگان استان در مجلس و سایر متولیان امر در تهران خواهیم داشت که راه‌های عملیاتی شدن این پروژه‌ها بررسی و تصمیم‌گیری شود.

او بیان کرد: در انتخاب این ۶۴ پروژه نگاه کلان استانی و حتی ملی داشته‌ایم و تلاش شده پروژه‌هایی انتخاب شوند که منافع آن برای تمام استان و حتی کشور باشد.

ایمانیه، گفت: در سفر دوم هیئت دولت به فارس (مهرماه ۱۴۰۲) ۲۰۱ تفاهم‌نامه به ارزش پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در استان منعقد شد که برای عملیاتی شدن هر بخش جلسات هفتگی در استان برگزار می‌شود.

استاندار فارس در خصوص دستاورد‌های این استان در حوزه گردشگری در سال ۱۴۰۲ عنوان کرد: از جمله این دستاورد‌ها می‌توان به رتبه نخست ستاد اجرایی خدمات سفر کشور، رتبه نخست اسکان، رتبه نخست ثبت آثار تاریخی جهانی و ملی، رتبه نخست ستاد اربعین، رتبه نخست شهر‌ها و روستا‌های جهانی ثبت شده در زمینه صنایع دستی، رتبه سوم کشور در تعداد مراکز درمانی و بیمارستان‌های دارای مجوز پذیرش بیماران بین‌المللی و گردشگران سلامت و رتبه دوم کشور در زمینه پذیرش بیماران بین‌المللی اشاره کرد.

ایمانیه گفت: استان فارس دارای ۷۷ کاروان سرا، یک هزار و ۴۶۵ اثر ثبت ملی، ۱۲ اثر ثبت جهانی، سه هزار و ۱۰۰ بنای گردشگری و ابنیه تاریخی دارای ثبت ملی، جهانی، تپه و محوطه، ۶۹ هتل فعال، ۲۰ هتل در حال ساخت، ۹۱ هتل آپارتمان فعال، ۱۶۵ بوم‌گردی دارای مجوز و ۱۳۴ مهمان‌پذیر است.

او خاطرنشان کرد: سال ۱۴۰۲ مجوز احداث بیمارستان وزارت نفت به نام شهدای نفت نیز در شهر سلامت اخذ شد و هم اینک در شهر سلامت مشغول احداث زیرساخت‌ها هستیم که سرمایه گذاران می‌توانند با مراجعه به مدیریت شهر سلامت برای انعقاد تفاهم نامه اقدام کنند و پس از انعقاد تفاهم نامه، زمین تحویل آنها خواهد شد.

استاندار فارس گفت: راه‌اندازی دفتر گردشگری سلامت در کشور عمان، آغاز فعالیت انجمن حرفه‌ای گردشگری سلامت و صدور ۷۰۰ کارت صلاحیت برای تسهیل‌گران گردشگری سلامت و اعطای ۸۵ فقره مجوز کار در حوزه سلامت برای شرکت‌های خدمات مسافرت هوایی از دیگر اقدامات در زمینه گردشگری به ویژه گردشگری سلامت است.

ایمانیه با اشاره به حضور ۱۰ هیئت تجاری خارجی در این استان در سال ۱۴۰۲، افزود: در جریان حضور این هیئت‌ها که نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد ۳۰ درصدی داشته ۶ تفاهم‌نامه همکاری نیز منعقد شده است.

او گفت: عمده تمرکز ما بر روی کشور‌های حوزه خلیج فارس، آسیای میانه و عراق است و ارتباط با ۲ کشور چین و روسیه را نیز دنبال می‌کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • افتتاح هتل در ارومیه
  • هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • مراسم کومسای در منطقه جهانی هورامان برگزار می‌شود
  • حضور ۱۰ هیات تجاری خارجی در فارس
  • موفقیت هنرمندان سیرجانی در کسب ۲۱ مهر اصالت ملی صنایع‌دستی
  • تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در فارس
  • اصلاح قبوض گازبهای تاسیسات گردشگری و صنایع‌دستی
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • در جشنواره شکوفه‌های بادام ‌شهر زیبای دژکرد چه گذشت؟