Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به برگزاری همایش‌های مختلف سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی در استان سمنان گفت: سال گذشته ۱۰۰۰ میلیارد تومان تفاهم‌نامه در بخش‌های مختلف کشاورزی منعقد شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنانبه نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، سید حسن میرعماد اظهار داشت: کار خوبی که سال گذشته در استان انجام شد جذب سرمایه‌گذار در بخش کشاورزی و با برگزاری چند همایش حدود 1000 میلیارد تومان تفاهم‌نامه در بخش‌های مختلف کشاورزی منعقد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بخش عمده‌ای از این عملیات اجرایی این تفاهم‌نامه در استان آغازشده و پیش‌بینی می‌شود اگر حتی 50 درصد این تفاهم‌نامه‌ها نیز تحقق پیدا کند در بخش کشاورزی استان سمنان گامی روبه‌جلو صورت گرفته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به نام‌گذاری شعار سال با عنوان «اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال» گفت: برنامه‌های تحقق شعار سال در بخش کشاورزی استان سمنان تدوین‌شده و در کارگروه اقتصادی استان نیز به تصویب رسیده است.

میرعماد با اشاره به دستاوردهای این سازمان در بخش اقتصاد مقاومتی در سال گذشته اظهار داشت: در سال گذشته در اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی در بخش کشاورزی این سازمان جزو اولین دستگاه‌هایی بود که تا حدودی به اهدافی که در برنامه اقتصاد مقاومتی پیش‌بینی‌شده بود چه ازنظر اشتغال و چه ازنظر اهداف دست‌یافت.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی انجام‌شده در این استان در راستای تحقق شعار سال گفت: خوشبختانه امسال نیز که به نام اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال نام‌گذاری شده برنامه‌های لازم برای تحقق این شعار در بخش کشاورزی تدوین‌شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان به برخی از ظرفیت‌های استان سمنان در بخش کشاورزی اشاره کرد و افزود: استان سمنان به‌رغم کمبود منابع آبی ظرفیت‌های مهمی در بخش کشاورزی دارد و در سال گذشته حدود 9٫4 درصد افزایش تولید در بخش کشاورزی در استان محقق شد.

میرعماد با اشاره به برنامه‌های این استان برای افزایش تولیدات کشاورزی گفت: امسال پیش‌بینی کردیم با افزایش عملکرد در واحد سطح 4٫9 درصد تولید را افزایش دهیم.

افزایش تولیدات محصولات کشاورزی در استان در دستور کار قرار دارد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان از اقدامات این سازمان در افزایش تولید محصولات کشاورزی در استان خبر داد.

میرعماد گفت: در بخش زنجیره تولید گام‌های خوبی در استان برداشته‌شده است و این موضوع به جد در حال پیگیری است به‌ویژه درزمینهٔ اتحادیه‌هایی که در استان وجود دارد.

وی با اشاره به‌ضرورت تولید و استفاده از مرغ سایز در استان گفت: تولید مرغ سایز زمینه افزایش صادرات این محصول را فراهم می‌کند.

میرعماد با اشاره به برگزاری همایش درباره صنعت مرغ در سال گذشته در استان سمنان گفت: باید درزمینهٔ استفاده از مرغ سایز فرهنگ‌سازی لازم انجام شود و در این زمینه آموزش بسیار مهم است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه استان سمنان ازنظر اقتصادی شهر صنعتی و کشاورزی است افزود: صنعت اولویت اول استان است ولی ظرفیت خوبی نیز در بخش کشاورزی دارد و علی‌رغم محدودیت آبی که در استان وجود دارد در استان محصولات دیم و آبی کشت می‌شود.

میرعماد با اشاره به مساحت گسترده استان سمنان گفت: استان سمنان استان پهناوری بوده و 9٫7 میلیون هکتار مساحت دارد و با هشت استان کشور هم‌مرز بوده و این مهم سبب ظرفیت‌های مناسبی برای استان شده است.

وی گفت: استان سمنان به لحاظ قرارگیری در حاشیه کویر و در ضلع جنوبی رشته‌کوه البرز ازنظر پوشش گیاهی شرایط ویژه‌ای در کشور دارد و علی‌رغم اینکه 50 درصد استان وضعیت کویری دارد ولی ظرفیت خوبی ازنظر آب‌وهوایی دارد و آب‌وهوای خزری و مناطق کویری توأمان در استان سمنان وجود داشته و همین امر سبب شده تا ظرفیت خوبی ازنظر گردشگری در سطح استان وجود داشته باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به تنوع آب‌وهوا در استان سمنان گفت: میوه‌های سردسیری مثل گردو و گرمسیری مثل خرما در جنوب استان دیده می‌شود و این اختلاف ارتفاع و درجه حرارت که در استان وجود شرایط خوبی را در استان ایجاد کرده و سبب شده که در مناطق شمالی استان جنگل‌های هیرکانی و خزری مشاهده‌شده و به فاصله بسیار کمی نیز تپه‌های ماسه‌ای در جنوب دیده شود.

میرعماد با بیان اینکه در استان تفاوت و تنوع آب‌وهوایی وجود دارد افزود: بارش بالای 600 میلی‌متر و زیر 100 میلی‌متر نشان‌دهنده تفاوت آب‌وهوایی در سطح استان است.

طولانی‌ترین مسیر ایل کوچ رو در استان سمنان وجود دارد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: طولانی‌ترین مسیر ایل کوچ رو در استان سمنان وجود دارد.

میرعماد از طالقان گرفته تا مناطق شمالی و مناطق جنوبی استان سمنان قلمرو عشایر ایل سنگسر است.

انتهای پیام/

R41366/P1377/S6,64/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۵۵۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی

به گزارش خبرگزاری مهر، آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید سه‌شنبه صبح (۱۱ اردیبهشت) با حضور جواد اوجی، وزیر نفت و محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران برگزار می‌شود.

شرکت ملی نفت ایران در دولت سیزدهم با هدف تأمین پایدار و رفع ناترازی گاز کشور و تأمین خوراک صنایع پتروشیمی، اقدام‌هایی گسترده را طرح‌ریزی و اجرا کرده است. در این زمینه می‌توان به امضای قرارداد و اجرای طرح‌های توسعه فاز ۱۱ میدان مشترک پارس جنوبی، توسعه گام نخست میدان گازی کیش، پروژه‌های جمع‌آوری گازهای مشعل، طرح ضربتی توسعه میدان‌های گازی شرکت نفت مناطق مرکزی و.... اشاره کرد.

شرکت ملی نفت ایران برای تحقق این اهداف و توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدام‌ها، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج همیشه فارس با تخمین حجم سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلار و ۴۰۰ میلیون دلار و با هدف تولید حدود روزانه ۱۲۸ میلیون مترمکعب گاز با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا می‌شود.

پیش‌بینی می‌شود با تکمیل مطالعات تفاهم‌نامه‌های یادشده و امضا و اجرای کامل قراردادهای طرح‌های یادشده، ضمن افزایش تولید گاز کشور و رفع ناترازی، ۲۵ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم به‌ویژه در استان‌ها و شهرهای محل اجرای طرح‌ها ایجاد شود.

بر اساس برنامه‌ریزی‌ها یک درصد از حجم سرمایه‌گذاری یادشده برای انجام مسئولیت اجتماعی شرکت ملی نفت ایران به‌ویژه در مناطق نفت‌خیز صرف خواهد شد.

در این طرح‌ها، برای نخستین بار هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی به‌منظور تأمین پایدار خوراک مورد نیاز مجموعه‌های به مطالعه و توسعه بالادستی میدان‌های گازی کشور می‌پردازند که گامی مؤثر برای تأمین مطمئن و پایدار خوراک این صنایع، استفاده از سرمایه‌های انباشته‌شده در این مجموعه‌ها، استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در صنایع پتروشیمی و ثروت‌آفرینی برای کشور است.

بر اساس این گزارش، تفاهم‌نامه‌های توسعه میدان‌های گازی «زیره و خارتنگ» و ساختار اکتشافی «دارنگ»، توسعه میدان‌های گازی «سفید زاخور، سفید باغون و هالگان»، توسعه مخازن «خامی زیلایی و کارون» و جمع‌آوری گازهای همراه مسجدسلیمان، توسعه میدان گازی «عسلویه غربی» و ایستگاه تقویت فشار کنگان، توسعه مخازن «خامی شهیدان، زیلایی و کارون»، توسعه میدان‌های گازی «میلاتون و رودک، بینک و رگ سفید» و توسعه میدان‌های گازی «اهواز و مارون خامی» با حضور وزیر نفت، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و مدیران ارشد صنعت نفت امضا می‌شوند.

کد خبر 6092488

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه تأمین ناوگان اتوبوسرانی مشهد
  • ۱۰۰۰ معلم استان سمنان تجلیل می‌شوند
  • ۱۰۰۰ واحد مسکن ویژه مددجویان کمیته امداد در بوشهر ساخته می‌شود
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • تفاهم تولید آثار نمایشی مشترک و حمایت از نمایشنامه‌های برتر منعقد شد