Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@12:26:16 GMT

سهم کشاورزی در تولید ناخالص ملی به هشت درصد برسد

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۵۷۰۳۳

سهم کشاورزی در تولید ناخالص ملی به هشت درصد برسد

به گزارش ایرنا، علی محمد شاعری روز پنجشنبه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با شورای حفاظت از منابع آب استان زنجان افزود: اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با هدف نظارت بر عملکرد دستگاه های مسئول در بخش کشاورزی، آب و توسعه روستایی و کمک به آنان در رفع مشکلات به استان ها سفر می کنند.
وی یادآورشد: بخش کشاورزی سهم خوبی در اقتصاد ملی و اشتغال کشور دارد و یکی از مهمترین بخش ها در تولید ناخالص ملی محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شاعری اظهار کرد: در برنامه ششم توسعه ظرفیت های خوبی برای توسعه بخش کشاورزی پیش بینی شده است و در صورتی که مدیران از این ظرفیت ها به درستی استفاده کنند، می توانند به بهره وری قابل توجهی در این حوزه دست یابند.
رییس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی گفت: گله مندی ها و چالش ها برای کشور کارساز نیست و باید متناسب با ظرفیت های موجود به فکر توسعه و رشد بخش کشاورزی بود.
وی به هدفگذاری رشد هشت درصدی بخش کشاورزی در برنامه ششم توسعه در بخش تولید ناخالص ملی اشاره و خاطرنشان کرد: هم اکنون سهم کشاورزی از توسعه اقتصادی کشور پنج درصد است که در برنامه ششم 15 درصد پیش بینی شده است.
شاعری ادامه داد: در صورت تحقق افزایش سه درصدی سهم سرمایه گذاری بخش کشاورزی می توان امیدوار بود تا پایان برنامه ششم شاهد رشد هشت درصدی در این بخش باشیم.
رییس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی گفت: برای تحقق این برنامه ریزی، وزارت جهاد کشاورزی موظف به افزایش 30 میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی و ایجاد 500 هزار فرصت شغلی جدید در این حوزه شده است.
وی تاکید کرد: بنا شده است وزارت نیرو برای تمام چاه های مجاز کنتور هوشمند نصب و تمام چاه های غیر مجاز را تاپایان برنامه ششم مسدود کند.
شاعری خواستار اصلاح شبکه فرسوده توزیع آب شرب شهری در تمام شهرهای کشور شد و اضافه کرد: باید در کنار اصلاح نحوه مصرف منابع آب در بخش کشاورزی، وزارت نیرو هم زمینه های هدر رفت آب را برطرف کند.
رییس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نباید منابع ملی را در بخش های مختلف آب، برق و انرژی نامتناهی تصور کرد، گفت: باید از سیستم های هوشمند در تمام این بخش ها بهره گرفت تا بتوان به این طریق بهره وری را به حداکثری میزان خود رساند و از هدر رفت آن جلوگیری کرد.
وی ابراز کرد: در برنامه ششم توسعه پیش بینی شده است که بتوان میزان مصرف آب در بخش کشاورزی را از 90 به 65 میلیارد متر مکعب کاهش داد.
شاعری خواستار توسعه کشت گلخانه ای در سطح کشاورزی شد و آن را زمینه ساز افزایش 10 برابری تولید با صرفه جویی 90 درصدی در منابع آبی برشمرد.
رییس کمیسون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی مدیریت نادرست بازار و عرضه محصولات کشاورزی را یکی از مشکلات این بخش خواند و گفت: هم اکنون ایران رتبه 18 تولید انواع محصولات کشاورزی در سطح جهان را دارد اما جایگاه آن در صادرات محصولات این بخش 197 است.
3001/6085
خبرنگار : مینا افشار ** انتشار دهنده: رویا رفیعی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۵۷۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش گفت: طی یک سال گذشته، ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، اصغر فرهادی، امروز_ دوشنبه هفدهم اردیبهشت- در آئین گرامیداشت هفته معلم اظهار کرد: دولت سیزدهم بیش از ۹۰۰ هزار معلم را رتبه‌بندی کرد که ۵۷۲ هزار نفر تقاضای تجدید نظر دادند و در مدت چهار ماه تقاضای آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت و بیش از ۳۸۰ هزار نفر ارتقای رتبه گرفتند.

وی افزود: از سال ۱۴۰۲ بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است و این نشان از توجه دولت سیزدهم به تعلیم و تربیت دارد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه منابع انسانی در تعیین ثروت کشورها قابل قیاس با هیچ چیزی نیست، تصریح کرد: معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است.

فرهادی با بیان اینکه معلم کارمند نیست و کار تکراری نمی‌کند، اضافه کرد: هر سال به تعداد دانش‌آموزان باید طرح و پروژه جدید در آموزش و پرورش اجرا شود.

وی با بیان اینکه تعلیم و تربیت دو پله شامل خانواده و مدرسه دارد، گفت: هر دو این پله‌ها متأثر از معلم است و معلم به این مقوله جامه عمل می‌پوشاند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: به همین خاطر مقام معظم رهبری مدام روی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تأکید دارند و آن را نسخه شفابخش آموزش و پرورش خواندند.

وی با اشاره به اینکه سند غربی نیروی انسانی ما را نشانه گرفته بود، ابراز کرد: نیروی انسانی باید به درد کشور و مکتب ما بخورد و این سند مسیر را برای رسیدن به مقصد برای ما مشخص می‌کند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش در توضیح اهمیت و جایگاه معلم یادآور شد: استاد یک فن را به دانشجو می‌آموزد اما کار معلم صرفاً آموزش دانش نیست بلکه زندگی را به دانش‌آموز یاد می‌دهد.

کد خبر 751127

دیگر خبرها

  • آب‌های خاکستری؛ نجات‌بخش حیات زمین
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • واکنش عجیب طراح برنامه اقتصادی رییسی به وضعیت هزینه‌کرد دولت/ جبراییلی هم به شادی بی‌دلیل خبرگزاری دولت اعتراض کرد
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • احداث باغ در پایاب چاه‌های قزوین، ممنوع
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد