Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا کاروان تدبیر و امید در بیست و هفتمین سفر استانی روز سه شنبه بیست و یکم اردیبهشت 1395 به کرمان رسید و رئیس جمهوری و وزرا تا روز بعد (چهارشنبه) میهمان مردم کرمان بودند؛ در واقع کرمان بعد از چند سفر استانی رئیس جمهوری اولین استانی بود که سفر هیات دولت 2 روزه شد.
مردم میهمان نواز استان کرمان استقبال گرم و پرشوری از رئیس جمهوری و هیات همراه انجام دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این سفر ابتدا برای یک روز برنامه ریزی شده بود اما با توجه به حجم برنامه ها و درخواست مسئولان ارشد استان برای برگزاری جلسات مختلف این سفر دو روزه انجام شد.
معاونان رئیس جمهوری و وزیران دولت یازدهم به عنوان نمایندگان رئیس جمهوری به شهرستان های استان سفر و در دیدارهای مردمی و نشست با مسئولان محلی، وضعیت مناطق مختلف را بررسی کردند.
دیدار عمومی با مردم، علما، ایثارگران و برگزیدگان، شرکت در جلسه توسعه و سرمایه گذاران، جلسه شورای اداری استان و نشست خبری از جمله برنامه‌های سفر دکتر روحانی در این سفر بود.
سامانه ارتباط مردم با دولت (سامد) به صورت شبانه روزی از چند روز قبل از سفر ریاست جمهوری به استان کرمان برای ثبت درخواست ها، پیشنهادات و خواسته های مردم فعال شده بود که بیش از 100 هزار درخواست از طرف مردم استان کرمان در این سامانه ثبت شد.
در بیست و هفتمین سفر کاروان تدبیر و امید، بیش از 14 هزار میلیارد تومان پروژه به کرمان افتتاح، کلنگ زنی یا عقد قرارداد شد.
بیش از سه هزار میلیارد تومان طرح و پروژه همزمان با حضور رئیس جمهوری در نشست توسعه و سرمایه گذاری از طریق ویدئو کنفرانس افتتاح و بیش از 11 هزار میلیارد تومان توافقنامه امضا و روند اجرایی برخی پروژه ها نیز آغاز شد.
همچنین رئیس جمهوری در نشست شورای اداری استان کرمان این استان را به عنوان سومین استان پایلوت اقتصاد مقاومتی بعد از آذربایجان شرقی و لرستان که انتخاب شده بودند، معرفی کرد این در حالی است که اقدامات و ابتکارات مدیریت استان در حوزه اقتصاد مقاومتی از 2 سال قبل آغاز شده بود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان کرمان روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: پروژه ها و طرح های سفر ریاست جمهوری به استان کرمان در 2 بخش دولتی و سرمایه گذاری خصوصی تقسیم می شد که با وجود محدودیت های بودجه و مشکلات بروکراسی اداری و برخی موانع اکثر این مصوبات به مرحله اجرا رسیده یا در دست بهره برداری است.
سید جعفر رودری افزود: در سفر اردیبهشت سال 95 دولت تدبیر و امید، 43 طرح و پروژه را در بخش اعتبارات دولتی داشتیم که مصوب شد 968 میلیارد تومان در سال های 95 و 96 به استان کرمان اختصاص پیدا کند.
وی بیان کرد: براساس توافق های اولیه در زمان سفر و با توجه به مقدورات اعتباری دولت مقرر شد 614 میلیارد و 500 میلیون تومان در سال 95 و 353 میلیارد و 500 میلیون تومان در سال 96 اختصاص پیدا کند.
وی بیان کرد: از 43 پروژه و طرح مصوبه سفر ریاست جمهوری، چهار پروژه عمران شهری و روستایی، چهار پروژه بخش کشاورزی، 10 پروژه بخش آب، پنج پروژه در حوزه فرهنگی، چهار پروژه بخش بهداشت و سلامت، هشت پروژه در بخش حمل و نقل، چهار پروژه ورزش و جوانان و چهار پروژه در زمینه امور غذایی داشتیم.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان کرمان گفت: پس از اصلاح در اوراق اسناد خزانه و کاهش سهمیه استان مقرر شد 426 میلیارد تومان در سال 95 و مابقی در سال 96 پرداخت شود که تقریبا 50 درصد آن محقق شده است.
وی بیان کرد: از پروژه های مصوب سفر، 18 پروژه تعهدات دولت به طور کامل انجام شده که 6 پروژه به بهره برداری رسیده و 12 پروژه تعهدات دولت به طور 100 درصد انجام شده و در آینده نزدیک به بهره برداری خواهد رسید.

**عملیاتی شدن طرح انتقال آب به شمال کرمان
معاون امور عمرانی استاندار کرمان هم گفت: عملیات اجرایی طرح انتقال آب به شهرستان های شمالی کرمان در سفر ریاست جمهوری با برآورد سرمایه گذاری 6 هزار میلیارد تومان و با مشخصات 420 کیلومتر خط انتقال اصلی و 405 کیلومتر خط انتقال آغاز شد.
ابوالقاسم سیف الهی افزود: مدت زمان اجرای این طرح چهار سال است که حدود یک درصد پیشرفت داشته و برای اجرا تاکنون 100 میلیارد تومان تامین اعتبار و حدود 10 کیلومتر لوله گذاری اجرا شده است.
وی بیان کرد: طرح انتقال آب از دریای عمان به شهرهای جنوبی استان کرمان نیز با هدف انتقال 30 میلیون مترمکعب آب در سال برای شرب و 370 میلیون مترمکعب برای صنعت در حال اجراست که 20 درصد پیشرفت دارد.
وی گفت: در این سفر قرارداد احداث راه آهن کرمان - بردسیر - سیرجان با سه هزار و 150 میلیارد ریال سرمایه گذاری بخش دولتی و 58 هزار و 500 میلیارد ریال سرمایه بخش خصوصی بین مجتمع گل گهر سیرجان و وزارت راه و شهرسازی به امضا رسید.
معاون امور عمرانی استاندار کرمان ادامه داد: هزینه این طرح یکهزار میلیارد تومان برآورد شده و اجرای طرح از سال 96 آغاز و مدت اجرای طرح 2 سال پیش بینی شده است.

**مصوبات اجرا شده توسط بخش خصوصی
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی و بین الملل استانداری کرمان هم به خبرنگار ایرنا گفت: مقدمات مصوبات سفر ریاست جمهوری از مدت ها قبل از انجام این سفر با کارشناسی های مختلف آغاز شد تا طرح ها مورد ارزیابی قرار گیرد و ضمانت اجرایی و رتبه آن بالا باشد لذا مصوبات ارزشمندی در طول سفر رییس جمهوری عملیاتی شد.
رضا سنجری افزود: مصوبه طرح ملی گردشگری خبر در حالی در دستور کار هیات وزیران قرار گرفت که فعالیت های زیادی از قبل در رابطه با آن انجام شده بود.
وی بیان کرد: عملیات اجرایی طرح ملی گردشگری خبر بافت شامل ایجاد موزه طبیعی، تله کابین، مکان های اقامتی به صورت کمپ توریستی و گردشگری هوایی است و بیش از 300 میلیارد تومان اعتبار در هشتم بهمن سال گذشته با سرمایه گذاری بخش خصوصی و با حضور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست آغاز شد.
وی ادامه داد: برای تغییر الگوی کشت و صرفه جویی مصرف آب در استان کرمان، مصوبه احداث گلخانه های فوق مدرن هیدروپونیک در سفر رئیس جمهوری پیش بینی شد که فاز اول طرح گلخانه 200 هکتاری هیدروپونیک جیرفت با 2 هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار در آبان 95 و 15 هکتار گلخانه مدرن با 43 میلیارد تومان اعتبار در شهرستان ارزوئیه افتتاح شد.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی و بین الملل استانداری کرمان گفت: عملیات اجرایی کارخانه پلاسمای خون به عنوان یکی دیگر از مصوبات سفر ریاست جمهوری به کرمان در شهرک صنعتی فناوری سلامت واقع در جاده ماهان با یکهزار و 200 میلیارد تومان اعتبار در 22 بهمن سال گذشته با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی آغاز شد.
وی بیان کرد: مجوز طرح منطقه گردشگری هنزا با یکهزار میلیارد تومان اعتبار توسط بخش خصوصی و با طراحی تله کابین، پیست اسکی و مجموعه مجهز و متنوع صادر شده و مراحل انتهایی در شورای عالی معماری و شهرسازی در حال پیگیری و اقدام است.
سنجری اظهار کرد: قرارداد اجرای پروژه تفریحی و گردشگری بام کرمان نیز با 2 هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار بین موسسه مالی و اعتباری عسکریه و شهرداری کرمان به امضا رسید.
وی افزود: در این مجموعه نصب تله کابین و سایت های خدماتی و تفریحی در دستور کار قرار گرفته و با صدور مجوزها و احداث جاده دسترسی و نصب تله کابین در حال اجراست.
وی گفت: پروژه پتروشیمی فجر کرمان نیز در سفر ریاست جمهوری کلنگ زنی و تمامی زیرساخت های آن آماده شده است اما با توجه به فضای ایجاد شده پس از برجام سرمایه گذار طرح در نوع تولید محصولات این طرح بازنگری کرده است تا بهره وری این طرح افزایش پیدا کند که پس از نهایی شدن طرح تغییر تولید، عملیات اجرایی آن آغاز می شود.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی و بین الملل استانداری کرمان تصریح کرد: با توجه به ظرفیت های معدنی جنوب کرمان قراردادهای طرح های مس کاتد و فرآوری تیتانیوم منعقد و زیرساخت ها برای آغاز عملیات اجرایی فراهم شده است.
خبرنگار: داود رجبی بهجت
7437

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۵۷۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری کرمان با همکاری فرمانداران

    به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمان مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان  در همایش فرمانداران استان کرمان  با تاکید برتثبیت مالکیت اشخاص حقیقی و حقوقی و صدور ۹۹/۷ درصد از اراضی ملی استان، در بخش صدور اسناد مالکیت اراضی کشاورزی، شهری و روستایی و دستگاه‌های دولتی، بخشی از کار بر زمین مانده که متقاضی‌محور بودن و فرادستگاهی بودن حدنگاری عوامل عمده این مسئله هستند.

 هاشمی با اشاره به فراهم شدن امکان ارائه خدمات غیر حضوری و بر پایه هوش مصنوعی در سایه توسعه حدنگاری و صدور اسناد رسمی گفت: بیش از ۹۰ درصد خدمات ثبتی  الکترونیک انجام و در حوزه استعلامات نیز به دلیل ایجاد دفتر الکترونیک در اسناد تک‌برگ، ۸۱ درصد استعلامات دادگاه‌ها و سایر مراجع ذی‌صلاح به صورت آنی و توسط هوش مصنوعی پاسخ داده می‌شود.

او با اشاره به نقش حدنگاری اراضی کشاورزی در تامین امنیت غذایی و شعار سال، به اولویت صدور اسناد اراضی کشاورزی در سال جاری اشاره و اضافه کرد: از مجموع ۵۴۳ هزار هکتار از اراضی تداخلی استان، تا کنون برای۲۱۱ هزار هکتار رفع تداخل صورت گرفته و برای برداشتن بار مالی تهیه نقشه از دوش کشاورزان استان، پارسال برای ۱۰۰ هزار از اراضی زراعی قرارداد نقشه‌برداری منعقد شده و برای باقیمانده اراضی نیز اعتبار ویژه‌ای برای استان کرمان از سوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در نظر گرفته شده است.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان همچنین با اشاره به وجود مشکلات ثبتی قدیمی و سابقه‌دار در برخی شهرستان‌ها گفت: مقرر شد کمیته حل معضلات ثبتی با هدف شناسایی مشکلات ثبتی، در اداره کل ثبت اسناد و املاک استان تشکیل تا پس از شناسایی و احصاء معضلات ثبتی ریشه‌دار که حل آن نیازمند هم‌افزایی چندین دستگاه است، موارد حسب مورد در شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان و یا شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان کرمان برای اتخاذ راهکار مطرح شود.

دیگر خبرها

  • کارنامه دولت در مازندران/ بازگشت کارخانه های ورشکسته به تولید
  • رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری کرمان با همکاری فرمانداران
  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور
  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای شعار سال تدوین شد
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • وزیر کار: مانع‌زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • وزیر کار: مانع زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای و گفتمان‌سازی شعار سال تدوین شد
  • ۷۸ مصوبه سفر دولت به مازندران کامل اجرا شده است
  • اجرای ۹۶ درصد از مصوبات سفر رئیس‌جمهور به ایلام