Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار دامغان با تأکید بر لزوم حفظ سفره‌های آب زیرزمینی گفت: تکلیف چاه‌های غیر مجاز و اضافه برداشت از آن‌ها در دامغان تعیین می‌شود تا میزان استفاده از منابع آبی در این شهرستان مدیریت شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دامغان، علی‌اصغر مجد ظهر امروز در جلسه شورای حفاظت از منابع آبی شهرستان دامغان با اشاره به بحران کم‌آبی در استان سمنان اظهارداشت: حفاظت و مدیریت استفاده از منابع آبی در این استان و شهرستان دامغان در اولویت و دستور کار تمامی دستگاه‌های اجرایی قرار دارد چراکه عدم استفاده نادرست و برداشت‌های بیش‌ازاندازه از این منابع آبی می‌تواند عبور از بحران کم‌آبی را در این شهرستان دشوارتر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویبا تأکید بر اینکه آب مایه حیات بشر است و باید از آن به‌درستی استفاده کرد افزود: آب می‌تواند در عرصه اقتصادی نیز مؤثر واقع شود و باید با استفاده درست از آن در مسائل کشاورزی و صنعتی میزان تولید را افزایش دهیم.

فرماندار دامغان با تأکید بر لزوم اجرای طرح سیستم های نوین آبیاری در حوزه کشاورزی افزود: این طرح اقدامات خوبی را برای صرفه‌جویی در مصرف آب انجام می‌دهد و باید نسبت به توسعه آن در شهرستان دامغان کوشا باشیم.

علی شاهرودی مدیر امور منابع آب شهرستان دامغان در این جلسه به بیان چشم‌اندازی از وضعیت منابع آبی استان سمنان پرداخت و اظهارداشت: نصب کنتور های هوشمند آب و برق، برگزاری عملیات‌های گشت و بازرسی، پر کردن چاه‌های غیر مجاز کشاورزی از جمله اقداماتی است که برای جلوگیری از مصرف بی‌رویه منابع آبی در شهرستان دامغان انجام‌شده است.

وی با اشاره به اهمیت ویژه فرهنگ‌سازی در این راستا خبر داد: طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی در دامغان اجرا می‌شود.

شاهرودی کم‌آبی را یک چالش مهم و بحران اساسی برای استان سمنان دانست و گفت: در صورت عدم جلوگیری از برداشت‌های بی‌رویه از منابع آبی موجود و به‌ویژه سفره‌های آب زیرزمینی رفع این بحران برای مردم و کشاورزان سخت‌تر می‌شود و به مرور باعث نابودی بسیاری از مزارع کشاورزی می‌شود.

وی اذعان کرد: بخش کشاورزی در این عرصه بیش از هر حوزه دیگری نسبت به مصرف سفره‌های آب زیرزمینی نیاز دارد و باید در این عرصه با مدیریت جهادی نسبت به کاهش مصرف این منابع آبی اقدامی اساسی کرد.

انتهای پیام/

R41366/P1377/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۶۰۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قلع و قمع 12 فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل

به گزارش جام جم آنلاین مازندران، سازمان جهاد کشاورزی مازندران، مهرداد فولاد اظهار کرد: به دنبال صدور دستور‌ قضایی، اکیپ اجرای احکام‌قضایی شامل‌ واحد حقوقی‌ و گشت 131 مدیریت‌ جهاد ‌کشاورزی آمل با همراهی‌ نیروی انتظامی اقدام به قلع و قمع تغییرکاربری غیرمجاز خارج از طرح هادی مصوب در روستاهای‌ قادی‌محله و بختیارکتی این شهرستان کردند. وی افزود: پنج بنا و هفت فقره تفکیک و دیوارکشی در قالب ماده 3 و تبصره 2 ماده 10، قلع و قمع و 12 هزار و 300 متر‌مربع زمین کشاورزی به چرخه تولید بازگشت.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل با بیان اینکه جهاد کشاورزی با تمام قدرت در راه حفظ بستر تولید محصولات کشاورزی ایستاده است، گفت: به مالکین اراضی کشاورزی توصیه می شود بدون اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح اقدام به تغییر کاربری اراضی خود نکنند.

دیگر خبرها

  • آزادسازی سه هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تبریز
  • صادرات سیر پارس‌آباد به روسیه و آذربایجان
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار
  • قلع و قمع ۱۲ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • قلع و قمع 12 فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور
  • تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • تخریب جاده‌های بین مزارع و عشایری شهرستان آبدانان بر اثر سیلاب