Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیرجند- مدیر مرکز بیماران خاص استان خراسان جنوبی با بیان این که همه بیماران دیالیزی استان در نوبت دریافت کلیه از بیماران مرگ مغزی هستند گفت: انجام آزمایشات و اقدامات پاراکلینیک تا ۵ میلیون تومان هزینه دارد.

هادی دهقان درگفت وگو با خبرنگارقدس آنلاین در بیرجند اظهار داشت:یک هزارو ۸۲۲ بیمار خاص و صعب العلاج در این استان از خدمات مرکز بیماران خاص استان بهره مند هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تعداد بیماران سرطانی و صعب العلاج استان را هزارو۸۲۲ نفر اعلام کرد و گفت :در گذشته سرطان پوست رتبه اول را در استان داشت اما با توجه به خود مراقبتی افراد و انجام اقدامات پیشگیرانه درصد این بیماری کاهش یافته و در حال حاضر سرطان دستگاه گوارش در استان رتبه اول را دارد.

وی با توجه به افزایش آمار بیماران سرطانی در استان، سرطان دستگاه گوارش بیشترین میزان آمار را به خود اختصاص داده است ادامه داد: سرطان پروستات در مردان و پستان در زنان استان بالاترین آمار را به خود اختصاص داده است.

مدیر مرکز بیماران خاص استان خراسان جنوبی با بیان این که از مجموع ۸۲۲ بیمار خاص استان؛ ۲۶۳بیمار دیالیزی، ۷۷بیمار مبتلا به تالاسمی و ۱۴۵بیمار مبتلا به هموفیلی هستند گفت: از این تعداد ۱۷۵ بیمار مبتلا به ام اس و ۱۶۲بیمارپیوندی هستند.

دهقان اظهار داشت: در بین بیماران زیر پوشش این مرکز، بیشترین مشکل را بیماران دیالیزی دارند و ناچارند یک روز درمیان به مراکز دیالیز مراجعه و بیشترین هزینه را پرداخت کنند وهمچنین به اجبار بیش از ۸۰ درصد این بیماران باید پیوند شوند که هزینه های زیادی را متحمل می شوند.

وی با اشاره به این که همه بیماران دیالیزی استان در نوبت دریافت کلیه از بیماران مرگ مغزی هستند خاطرنشان کرد: اگرچه دریافت کلیه از بیماران مرگ مغزی رایگان است اما برای انجام آزمایشات واقدامات پاراکلینیک تا ۵ میلیون تومان هزینه می پردازند.

مدیرمرکز بیماران خاص استان خراسان جنوبی از ممنوعیت دریافت کلیه یا هر عضو دیگر از فرد زنده در آینده نزدیک خبر داد و گفت: ایران تنها کشوری است که از فرد زنده عضو می گیرد و برابر بخشنامه ابلاغی قرار است این اقدام ممنوع شود.

دهقان گفت: بیماران مبتلا به تالاسمی نیز به دلیل مشکلات خونی که دارند به اجبار باید هر شب آمپول مخصوص تزریق و هر ماه یکبار برای تزریق خون به مراکز درمانی مراجعه کنند.

وی تامین هزینه های دارو و ارائه خدمات توانبخشی به مبتلایان ام اس در استان را از نیازهای این بیماران دانست وافزود: در صورت تامین بودجه و موافقت مجلس قرار است در سیستم جامع حمایتی وزارتخانه بیماران مبتلا به سلیاک، ای بی و پی کیو که بیش از ۱۰۰ نفر در استان هستند نیز زیر مجموعه بیماران خاص قرار گیرند و حمایت شوند

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۶۰۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نوشابه‌های رژیمی در تابستان ۱۹۸۲ میلادی به بازار عرضه شده و موجب شگفتی افراد زیادی شدند و طبق ادعای شرکت کوکاکولا این نوشابه‌های زیرو یا با شکر صفر ضرری برای سلامتی افراد ندارد.

بیشتر بخوانید: الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟

نوشابه‌های رژیمی راهی برای جلوگیری از وجود قندهای افزودنی هستند، اما اخیراً نوشابه‌هایی با نام «زیرو» نیز کنار آن‌ها وارد بازار شده‌اند. کوکاکولا یک نمونه محبوب از این برندهاست.

به گفته شرکت کوکاکولا هر دو نوشیدنی بدون قند و کالری هستند. با این حال، چرا نوشیدنی ها طعم متفاوتی دارند؟ تفاوت اصلی این است که نوشابه رژیمی با آسپارتام شیرین می‌شود، در حالی که نوشابه زیرو حاوی شیرین کننده‌ای به نام آسه سولفام پتاسیم یا Ace-K است.

در حالی که پزشکان هر دوی این شیرین‌کننده‌ها را سم کامل می‌خواند، اما واقعیت این است که هر دو مورد تایید اداره دارو و غذای آمریکا (FDA) هستند و در حد طبیعی ایمن تلقی می‌شوند.

گفته می‌شود مصرف آسپارتام با افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط است، اما به نظر می رسد که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

پروفسور لارنس یانگ، انکولوژیست در دانشگاه وارویک به نشریه سان گفت: ارتباط مصرف آسپارتام با افزایش خطر ابتلا به سرطان همچنان بحث برانگیز است.

مانند بسیاری از خطرات مرتبط با رژیم غذایی و بیماری، این هشدار می دهد که ما باید در مصرف بیش از حد شیرین کننده های مصنوعی احتیاط کنیم، زیرا در خوردن گوشت های فرآوری شده و سایر انواع غذاهای ناسالم زیاده روی می کنیم.

آژانس بین المللی تحقیقات سرطان (IARC)، واحد تحقیقات سرطان WHO اعلام کرد که این ایده که آسپارتام ممکن است باعث سرطان (به ویژه سرطان کبد) در افراد شود، بر اساس شواهد محدودی است.

منبع: اطلاعات آنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1228726 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • مدارس چند شهر خوزستان سه‌شنبه غیرحضوری شد
  • فعالیت نوبت صبح مدارس ۶ شهر خوزستان غیر حضوری شد
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • آلومینیومی‌ها در کنار کودکان مبتلا به سرطان
  • مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه