Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از آستان‌نیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالفضل طباطبایی در اختتامیه اولین دوره کلاس‌های تربیت معلم که با حضور مسئولان آستان قدس رضوی و صحیفه آموزان در سالن آمفی تئاتر دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار شد، به شناخت صحیفه سجادیه اشاره کرد و گفت: شناخت این کتاب ارزشمند مستلزم شناخت اجمالی از دوران زندگی امام سجاد(ع) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به این سؤال که چرا امام زین العابدین(ع) به تالیف صحیفه سجادیه روی آوردند، بیان کرد: ایام زندگی حضرت سجاد(ع) در دوران خفقان حکومت اموی بود. مردم هنوز از خواب آلودگی و سردرگمی فکری دوران بنی‌امیه بیرون نیامده بودند، از این رو این امام همام برای بیان معارف الهی، زبان دعا را انتخاب کردند.
نماینده ولی فقیه در سوریه با اشاره به اینکه صحیفه سجادیه به عنوان زبور آل محمد شناخته می‌شود، اظهار کرد: در این کتاب ارزشمند دعاهای متعددی با موضوعات اجتماعی، اخلاقی، خانوادگی و غیره بیان شده است و خانواده‌ها می‌توانند با مراجعه به این کتاب، دعای والدین در حق اولاد همچنین دعای اولاد در حق پدر و مادر را مورد مطالعه قرار دهند.
وی با بیان اینکه علمای اهل سنت نیز ارادت ویژه‌ای به حضرت سجاد(ع) دارند، بیان کرد: زهری یکی از بزرگان اهل تسنن درباره ویژگی این امام همام می‌فرمایند: «هیچ قریشی را با فضیلت تر از امام سجاد(ع) نیافتم».
حجت الاسلام طباطبایی با اشاره به اینکه صحیفه سجادیه در کشور مهجور واقع شده است، ابراز کرد: متاسفانه امروزه در خانه‌های ما کمتر کتاب صحیفه وجود دارد و این مسئولیت شما را سنگین‌تر می‌کند، چرا که شما باید با انجام فعالیت‌های مختلف افراد جامعه را به فراگیری معارف این کتاب ارزشمند دعوت کنید.
وی بیان کرد: فارغ التحصیلان این دوره از کلاس‌های تربیت مربی صحیفه سجادیه باید همانند حلقه زنجیر به هم پیوسته باشند و با تداوم و تشکیل گروه‌های مختلف علمی و تحقیقاتی در نشر این کتاب گام بردارند.
نماینده ولی فقیه در سوریه به نشر صحیفه سجادیه در قالب هنر اشاره کرد و افزود: آستان مقدس علی بن موسی الرضا(ع) می‌توانند با انجام فعالیت‌های هنری همچون تشکیل گروه‌های تواشیح صحیفه، برگزاری کلاس‌های خوشنویسی، نگارگری و تشکیل مجلات درون سازمانی زائران را با دعاها و نغمه های این کتاب ارزشمند آشنا کند.
وی ادامه داد: مصلای زینبیه و حرم حضرت زینب کبری(س) این آمادگی را دارد تا کلاس‌های آموزش صحیفه سجادیه را ویژه مربیان و فعالانی که به زبان عربی تسلط دارند، برگزار کند.
گفتنی است در ادامه این مراسم از 8 نفر از صحیفه آموزان برتر تقدیر شد.

انتهای پیام/ذ

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۶۱۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های سالروز شهادت امام صادق(ع) در قشم اعلام شد

به گزارش حوزه استان‌های خبرگزاری تقریب، حجت‌الاسلام غلامعلی کاظمی روز جمعه در گفت و گویی افزود: آیین عزاداری شب شهادت امام صادق(ع) و یادبود سردار رشید مدافع حرم شهید سرتیپ پاسدار محمدرضا زاهدی، شهدای جبهه مقاومت و شهدای ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در (دمشق) از ساعت ۱۹ و ۳۰ دقیقه در مسجد امام جعفر صادق (ع) شهر رمکان آغاز می‌شود.   وی ادامه داد: سخنران این آیین حجت الاسلام سیدحسین رکن الدینی معاون فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری است و روضه خوانی جواد ذاکری از دیگر برنامه‌های این مراسم است.

رئیس تبلیغات اسلامی قشم توضیح داد: ویژه برنامه عزاداری روز شهادت امام صادق(ع) نیز ساعت ۱۰ صبح فردا(شنبه) از تمامی مساجد و هیات های مذهبی شهر قشم آغاز می شود و سوگواران شهادت جانسوز این امام همام با پیاده روی دسته های عزاداری در آستان امامزاده سید مظفر(ع) تجمع می کنند.   کاظمی اضافه کرد: آیین شام شهادت امام صادق(ع) نیز از ساعت ۲۰ شنبه شب در مسجد امام حسین(ع) شهر قشم شروع می‌شود و در ادامه با سخنرانی حجت الاسلام محمدجواد زارع و مداحی امین شاد کام و سجاد محمدی برگزار خواهد شد.   امام جعفرصادق(ع) در ۱۷ ربیع‌الاول سال ۸۳ هجری قمری در مدینه منوره و در خانه امام محمدباقر(ع) پیشوای پنجم شیعیان دیده به جهان گشود؛ کنیه آن حضرت «ابوعبدالله» و لقبش «صادق» است.   آن حضرت در دوران عمر شریف خویش از مکتب نورانی و آسمانی جدش امام سجاد(ع) پیشوای چهارم شیعیان و پدرش امام محمدباقر(ع) کسب فیض کرد، ایشان پس از شهادت پدر بزرگوارش در ۳۱ سالگی به امامت رسید و با پایه‌ریزی مکتب جعفری موجب بازسازی و زنده نگه داشتن شریعت محمدی(ص) شد.   همه جریان‌ها و حرکت‌های علمی مسلمانان در دوره امامت امام صادق(ع) رونق گرفت و مجالس درس و مناظره‌های علمی دایر و از رونق خاصی برخوردار شد، در همین راستا امام شاگردان بسیاری را برای عرضه افکار خالص اسلام و طرد اندیشه‌های باطل و منحرف تربیت کرد.   دوران امامت ۳۴ ساله ایشان مصادف با اواخر حکومت امویان و اوایل حکومت عباسیان بود که سرانجام این امام بزرگوار در ۶۵ سالگی بر اثر توطئه‌های منصور عباسی در سال ۱۴۸ هجری به شهادت رسید.   مزار شریف امام جعفرصادق(ع) در قبرستان بقیع در مدینه‌النبی قرار دارد.   جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.   شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خطبه های نماز جمعه نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان
  • امام جمعه جدید ششتمد معرفی شد
  • حماسه «وعده صادق» روایت فتح می‌خواهد
  • برنامه‌های سالروز شهادت امام صادق(ع) در قشم اعلام شد
  • حجت الاسلام افتخاری مسوول دفتر نماینده ولی فقیه در استان همدان شد
  • حجت الاسلام افتخاری مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در استان همدان شد
  • کاربردی کردن میز خدمت برای عموم مردم
  • ابوترابی فرد خطیب این هفته نماز جمعه تهران
  • نماینده ولی فقیه در لرستان پای صحبت‌های اهالی رسانه نشست
  • ‌معلم چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟ + فیلم