Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به تخلفات صورت گرفته در روند واگذاری پالایشگاه نفت کرمانشاه متاسفانه این پالایشگاه درزیر سایه کارهای سیاسی و تبلیغاتی دولت کنونی بسیار ارزان واگذار شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه واگذاری پالایشگاه نفت کرمانشاه که امیدی برای جوانان بیکار استان کرمانشاه که رتبه اول بیکاری کشور را دارد کار صحیحی برای دولت محسوب نمی‌شود و متأسفانه با اختلاس‌های چندهزار میلیاردی دیگر اعتماد و امیدی برای مردم وجود ندارد که چنین کارهای بزرگ و مثبتی از سوی دولت برای مردم انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تفاوت قیمت گذاری صوری با قیمت‌گذاری واقعی در این است که، اولی به قصد غارت و چپاول صورت می‌گیرد که در واقع نیازی به توضیح ندارد و اظهرمن‌الشمس است اما در حالت دوم، کسی برای خرید اقدام می‌کند نه تنها از جزئیات سیستم آگاهی کامل دارد بلکه به واسطه اهلیت این کار می‌داند که چه می‌خرد.

خریداری که اهلیت و به مورد خریدش احاطه داشته باشد و قیمت واقعی آن چیز را هم پرداخت کرده باشد، به طور قطع فقط در جهت رشد، تعالی و سوددهی سیستم تلاش می‌کند و از آنجایی که قیمت واقعی را پرداخت کرده، متوقف کردن و یا تغییر کاربری، برای او صرفه‌ی اقتصادی نخواهد داشت.

و حالت دوم حالتی مطابق عرف، قانون و منطق خواهد بود و نه تنها این واگذاری مشکل ساز نیست بلکه به طور کامل منطبق بر اصل 44 قانون اساسی است. متاسفانه در اجرای سیاستهای اصل 44 قانون اساسی در استان کرمانشاه دقت لازم به عمل نیامده و در چارچوب مقررات قانونی واگذاری‌ها انجام نشده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه با بیان اینکه براساس مصوبه خود دولت این پروژه و زمینهای آن به هیچ عنوان قابل واگذاری نیست و واگذاری آن تخلف محسوب می‌شود، اظهار داشت: 90 هکتار زمین این پروژه بزرگ در منطقه بسیار خوبی واقع شده در حالی که قصد فروش آن به قیمت بسیار ناچیزی از سوی دولت وجود دارد و خود این مسئله نیز جای تأمل بسیار دارد.

سید قاسم جاسمی گفت: به ‌طور قطع رانت‌ها و دست‌های پنهان و آشکار و ناپاکی پشت پرده فروش شرکت پالایشگاه نفت کرمانشاه قرار دارد.

عضو مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اشاره به تخلفات صورت گرفته درروند واگذاری پالایشگاه نفت کرمانشاه گفت:متاسفانه این پالایشگاه درزیر سایه کارهای سیاسی و تبلیغاتی دولت روحانی بسیار ارزان واگذار شده است.

وی با انتقاد از نحوه قیمت‌گذاری و واگذاری پالایشگاه نفت کرمانشاه اظهار کرد: این پالایشگاه در سال 1392 حدود 1300 میلیارد تومان قیمت‌گذاری شده بود و اخیرا هم از سوی سازمان بازرسی کل کشور دو هزار و 400 میلیارد تومان قیمت گذاری شده است اما متاسفانه آن را فقط به 11 میلیارد تومان به بخش خصوصی فروخته‌اند.

جاسمی بیان کرد: چرا باید وزیر اقتصاد و وزیر نفت این قدر در این قضیه بی تفاوت عمل کنند؟

با توجه به گزارش واصله از مجمع نمایندگان استان کرمانشاه این واگذاری به بخش خصوصی به دلایلی دارای ابهامات فراوانی است از جمله میزان دارایی‌های این شرکت به طور مشکوکی در صورتهای مالی بسیار ناچیز در نظر گرفته شده است و انبار کالای این پالایشگاه دارای بیش از 13هزار قلم کالا به ارزش تقریبی بیش از 60 میلیارد تومان است از طرفی مساحت زمین این پالایشگاه مطابق اسناد ثبتی موجود، بیش از 90هزار هکتار در بهترین نقطه شهر کرمانشاه قرار دارد که در کارشناسی بعمل آمده از قرار هر متر 50 هزار تومان در نظر گرفته شده است. در حالیکه براساس عرف محل حداقل سه میلیون تومان به صورت میانگین ارزش دارد.

از طرفی پالایشگاه مذکور دارای 44 مخزن نفتی به ظرفیت 155 میلیون لیتر به ارزش تقریبی بیش از 200میلیارد تومان است و بیش از 100تن کاتالیست که حاوی حدوداً 250کیلو گرم طلای سفید و 440 کیلوگرم رنیوم بوده که جز اموال این شرکت محاسبه نشده است.

در این اواخردستگاه مولد توربینی و کمپرسور توربینی به ارزش بیش از 70 میلیارد تومان خریداری و در محل پالایشگاه نصب که محاسبه نشده است.

این پالایشگاه دارای ادوات و ماشین آلات بی نظیری به ارزش تقریبی 50میلیارد تومان شامل جرثقیل های قول پیکر و ماشین آلات پیشرفته آتش نشانی، بیش از 200میلیارد تومان تجهیزات صنعتی در مدار تولید دارد که به صورت شبانه‌روزی فرآورده‌های نفتی تولید می‌کند.

این پالایشگاه دارای تعدادی املاک در محله صد دستگاه و سطح شهر به ارزش تقریبی بیش از20میلیارد تومان، دارای چهار باب منزل مسکونی جدید الاحداث به ارزش تقریبی 20 میلیارد تومان و 60 باب منزل قدیمی به ارزش 10 میلیارد تومان است.

مجمع نمایندگان استان کرمانشاه در نامه‌ای به رئیس جمهور خواستار توقف فوری فروش پالایشگاه کرمانشاه به‌دلیل ابهامات بسیار در روند واگذاری و قیمت‌گذاری آن شدند.

نماینده مردم سنقر و کلیایی در مجلس با بیان اینکه دولت باید مانع رانت‌خواری فروشندگان پالایشگاه کرمانشاه شود، بیان کرد: فروشندگان این مرکز با اعلام زیان‌ده بودن این پالایشگاه اقدام به فروش آن کردند، شاید در شکل ظاهری فروش این پالایشگاه مشکل نداشته باشد اما در حقیقت واگذاری این سرمایه ملی و استانی به بخش خصوصی خیانت بزرگی به مردم استان کرمانشاه محسوب می‌شود.

حجت‌الاسلام سید جواد حسینی کیا افزود: واگذاری پالایشگاه نفت کرمانشاه به بخش خصوصی چرخه تولید را متوقف و بسیاری از شهروندان شاغل در این پالایشگاه را بیکار می‌کند.

احمد صفری با بیان اینکه حراج پالایشگاه نفت کرمانشاه باید هر چه سریع‌تر متوقف شود زیرا رانت‌خواران به دنبال 90 هکتار زمین پالایشگاه هستند، عنوان کرد: رئیس سازمان بازرسی کل کشور و وزارت اطلاعات باید به این موضوع ورود پیدا کنند و برخورد شدیدی با متخلفان و دلالان در این عرصه داشته باشند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه متاسفانه آمار بیکاری سرسام‌آوری در استان کرمانشاه وجود دارد بیان کرد: در صورت واگذاری این پالایشگاه به عنوان یک سرمایه ملی به بخش خصوصی تعداد زیادی از پرسنل این پالایشگاه به سرنوشتی نامعلومی دچار می‌شوند.

وی با بیان اینکه رانت خواران به جز زمین‌خواری هدفی دیگر ندارند گفت: اگر این شرکت متضرر شده دلیل خرید و سرمایه‌گذاری شرکت‌های خصوصی در آن چیست.

نماینده مردم اسلام آبادغرب و دالاهو در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت هنوز زیر بار پالایشگاه آناهیتا نرفته در حال واگذاری پالایشگاه نفت کرمانشاه به بخش خصوصی است.

قلاحت پیشه با اشاره به اینکه پالایشگاه کرمانشاه یک سرمایه ملی برای کشور و کرمانشاه محسوب می‌شود، گفت: واگذاری پالایشگاه نفت کرمانشاه به بخش خصوصی چرخه تولید را متوقف می‌کند.

وی با بیان اینکه در صورت هرگونه واگذاری احتمالی باید قطبیت پالایشگاهی استان کرمانشاه حفظ و کاربری آن به هیچ وجه تغییر نکند، بیان کرد: متأسفانه در خصوصی‌سازی‌های سالهای گذشته واگذاری طرحهای بزرگ با شکست مواجه شده و طرحها از چرخه تولید خارج و کارگران بیکار شده‌اند.

مصری با اشاره به سابقه بد واگذاریها در استان کرمانشاه عنوان کرد: متأسفانه در سالهای گذشته ما شاهد واگذاریهایی همچون کارخانه کشمیر و نساجی غرب در استان کرمانشاه بودیم که اکنون اثری از آنها وجود ندارد و حدود هشت سال از فروش ماشین‌آلات آنها می‌گذرد و به تلی از خاک تبدیل شده‌اند.

وی با بیان اینکه در حالی که باید به واحدهای صنعتی و اشتغالزای استان اضافه شود به بهانه‌های مختلف سعی در واگذاری این چند واحد صنعتی فعال به بخش خصوصی می‌شود، بیان کرد: تاکنون این واگذاریها برای مردم کرمانشاه خیری نداشته است.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه دلیل واگذاری پالایشگاه کرمانشاه را بدهی و ضرردهی آن اعلام کرده‌اند، گفت: اگر پالایشگاه کرمانشاه در حال ضرردهی است چه سودی برای افرادی که قصد دارند آن را خریداری کنند به دنبال خواهد داشت.

وی با بیان اینکه هر زمانی که پالایشگاه آبادان با بدهی چندین برابر بیشتر از پالایشگاه کرمانشاه واگذار شد، پالایشگاه کرمانشاه را نیز واگذار کنند، افزود: مسئولان به جای واگذاری این پالایشگاه باید به تقویت پالایشگاه آناهیتا فکر کنند.

مجمع نمایندگان استان کرمانشاه زمانی که پیگیری مجمع نمایندگان استان و سایر مسئولان مربوطه برای جلوگیری از این واگذاری به نتیجه نرسید، طرح تحقیق و تفحص از واگذاری پالایشگاه نفت کرمانشاه را تقدیم هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی کردند.

به همین دلیل توسط نمایندگان استان طرح تحقیق و تفحص از واگذاری پالایشگاه نفت کرمانشاه آماده و به مجلس شورای اسلامی تقدیم شد.

بعد از ارسال این طرح به کمیسیون اقتصادی هر یک از نمایندگان استان توضیحات خود را در رابطه با دلایل مخالفت با این واگذاری در این کمیسیون ارائه خواهند داد و مسئولان مربوطه در کمیسیون نیز دلایل خود را ارائه و سپس این کمیسیون شروع به رأی گیری در مورد این واگذاری خواهد کرد.

طرح تحقیق و تفحص در صورت تایید یا رد به صحنه علنی مجلس ارسال می‌شود و در انتها نیز نمایندگان مجلس به اجرای این طرح تحقیق و تفحص رأی خواهند داد و در صورت رای مثبت به آن ارزیابی‌های لازم انجام خواهد شد.

با عنایت به مطالب مذکور استدعا داریم به منظور صیانت از اموال بیت‌المال و جلوگیری از ارزان فروشی قدیمی ترین صنعت غرب کشور که منجر به بیکاری بیش از 1000 نفر از کارکنان زحمت‌کش این صنعت در استان کرمانشاه می‌شود دستور توقف، برای بررسی دقیق مراتب فوق و برخورد با خاطیان صادر فرمایند.

انتهای پیام/

R41380/P36447/S6,68/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۶۲۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جاماندگان سهام عدالت حتما بخوانند/ اگر شرایط دریافت سهام عدالت را دارید، این کار را انجام دهید؟

سرپرست سازمان خصوصی سازی با بیان اینکه با واگذاری سهام عدالت جاماندگان، قطار سهام عدالت به ایستگاه پایانی می‌رسد، گفت: اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.   به گزارش خبرآنلاین، ابراهیم بازیان درباره موضوع انبوه پیامک‌ها برای ثبت نام سهام عدالت جاماندگان اظهار داشت: مردم توجه داشته باشند همانطور که بارها گفته شده ثبت‌نام سهام عدالت جاماندگان تنها شامل 5 میلیون نفر افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و تعدادی از ایثارگران می‌شود. اساسا تشخیص اینکه چه فردی جزو جاماندگان سهام عدالت می‌شود با وزارت رفاه بوده و شرایط را این وزارتخانه تعیین کرده است.   وی تاکید کرد: بررسی و تشخیص این موضوع بر عهده وزارت رفاه است و اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.   سرپرست سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه به زودی بسته پرتفوی سهام عدالت جاماندگان را ارائه می‌کنیم و هرگونه واگذاری‌های جدید سهام عدالت منوط به دارایی دولت، ادامه داد: به نظر می‌رسد قطار سهام عدالت با این گام (ارائه سهام به 5 میلیون مشمول) به ایستگاه پایانی می‌رسد به شرط اینکه پرتفوی پیشنهادی را از محل دارایی‌های دولت فراهم و بتوان این سهام را واگذار کنیم.   بازیان گفت: وزارت رفاه شرایطی را تعیین کرده که هر فردی واجد آن شرایط باشد مشمول دریافت سهام عدالت می‌شوند، در نهایت اگر فردی بر این باور است که شامل شرایط دریافت سهام عدالت جاماندگان است می‌تواند اعتراض خود را به مجموعه وزارت رفاه که متولی این موضوع هست، منتقل کند.   وی در پاسخ به این سوال که بنابراین واگذاری سهام عدالت با مدل سال ٨۵ که طیف وسیعی از جامعه مشکل دریافت سهام عدالت می‌شدند، تکرار نخواهد شد، تاکید کرد: دولت هیچ تعهدی نسبت به واگذاری سهام به تمام مردم ندارد چراکه واگذاری سهام ناظر به وجود منابع است، اگر منابع اجازه دهد سیاست‌های دولت و در واقع سیاست مجموعه حاکمیت، این بحث را رقم می‌زند. تاکید می‌کنم که شرط هرگونه واگذاری دارایی و منابع دولت است و براساس آن می‌توان در این باره سیاست‌گذاری کرد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان + جزئیات
  • جاماندگان سهام عدالت بخوانند
  • کنایه روحانی به رئیسی: گفتند اینها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان به وزارت رفاه
  • جاماندگان سهام عدالت حتما بخوانند/ اگر شرایط دریافت سهام عدالت را دارید، این کار را انجام دهید؟
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان
  • خبر جدید وزیر صنعت برای بازار خودرو؛ تکلیف واردات خودرو‌های دست دوم روشن شد
  • امیدواریم مجلس یازدهم یکی دو لایحه مهم را قبل از رفتن تصویب کند/ هیچ تنشی میان دولت و مجلس نیست