Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-03@02:05:06 GMT

آگهی استخدام خلبان خارجی از سوی هما/حقوق، ۱۱ هزار دلار

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۶۳۵۸۰

آگهی استخدام خلبان خارجی از سوی هما/حقوق، ۱۱ هزار دلار

شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، آگهی استخدام خلبان برای پرواز با ای تی آر ۷۲ با حقوق ماهانه ۱۱ هزار دلار را منتشر کرد. به گزارش جهان نيوز، شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) اخیر در سایت بین المللی کاریابی ویژه خلبانان آگهی جذب خلبان ای تی آر ۷۲ ـ ۶۰۰ را منتشر کرده است.
بر اساس آنچه در این آگهی آمده، ایران ایر تعداد خلبانان مورد نیاز خود را ذکر نکرده؛ اما میزان حقوق پرداختی آنها را ماهانه ۱۱ هزار دلار آمریکا عنوان کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همچنین هما در این آگهی اعلام کرده که با خلبانان مورد نیاز قرارداد کوتاه مدت یک تا چهار ماهه منعقد می شود ضمن اینکه زمان آغاز قراردادها نیز اول می ۲۰۱۷ (۱۱ اردیبهشت ماه جاری) خواهد بود. به عبارت دیگر ایران ایر به خلبانان استخدامی خود بابت روزهای گذشته و پروازهای انجام نشده نیز حقوق خواهد داد.
از دیگر ویژگی های جذب خلبانان در این آگهی، علاوه بر پرداخت حقوق بالا، ارائه محل اقامت و سرویس رفت و برگشت به فرودگاه برای خلبانان استخدامی به صورت رایگان و به عنوان یکی از وظایف ایرلاین عنوان شده است.
ایران ایر نیز شرایط استخدام خود را مواردی چون داشتن مدرک پرواز از ایکائو (سازمان جهانی هواپیمایی) یا ایزا (آژانس ایمنی هوانوردی اروپا)، مدرک آشنایی با امداد پزشکی درجه یک، مدرک تسلط به پرواز با ای تی آر ۷۲- ۶۰۰، داشتن حداقل هزار و ۵۰۰ ساعت پرواز با این مدل از هواپیماها، گذشت حداکثر یک سال از زمان آخرین پرواز با ای تی آر و برخی موارد دیگر اعلام کرده است.

لینک آگهی استخدام خلبان از سوی هما:
https://www.pilothiring.com/pilot-jobs/ATR۷۲-۶۰۰-Captains-۲۴۹۲۹.html

عضو هیئت مدیره انجمن خلبانان: هما به خلبانان ایرانی ۲ هزار دلار حقوق می دهد
کاپیتان بهزاد صداقت نیا، عضو هیئت مدیره انجمن خلبانان ایران در گفت وگو با خبرنگار مهر با اشاره به وجود ۴۰۰ تا ۴۸۰ خلبان بیکار در کشور از مجموع هزار ۴۰۰ خلبان آموزش دیده، درباره مشکل پرداختی این خلبانان گفت: میزان حقوق پرداختی در ایران به یک خلبان مجرب ایرانی در بهترین حالت که معمولا از سوی هما پرداخت می شود، کمتر از ۲ هزار دلار است.
به گفته وی موارد زیادی در ایران داریم که ایرلاین ها حقوق خلبانان را به موقع پرداخت نمی کنند و معوقات آنها به قدری زیاد می شود که تهیه این مبلغ از عهده ایرلاین بدهکار خارج است. حتی در برخی موارد نیز خلبانان طلبکار از بازپس گیری مطالبات خود منصرف می شوند.
وی ادامه داد: این در حالی است که تعداد زیادی از خلبانان فعلی کشور قابلیت پرواز با جت را دارا بوده و نسبت به بسیاری از خلبانان خارجی از توانایی های گسترده ای در هدایت هواپیما برخوردارند.

منبع: مهر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۶۳۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز موج جدید مهاجرت خلبانان ایرانی

تین نیوز ز. حبیبی :

با پایان همه گیری کرونا و به تبع آن کاهش محدودیت ناشی از آن، سفرهای هوایی روند رو به رشد خود را دوباره شروع کردند و طی اعلام سازمان جهانی هواپیمایی این روند در سال ۲۰۲۴ به بیش از دوران قبل از همه گیری باز خواهد گشت، از این رو بسیاری از شرکت های هوایی برنامه های توسعه ناوگان خود را از سرگرفته اند.

از آنجا که کشورهای منطقه غرب آسیا همواره در زمینه توسعه ناوگان هوایی خود پیشرو بوده اند پیش بینی می شود به زودی این منطقه با کمبود شدید در نیروی کار متخصص به ویژه خلبان مواجه شود.

از طرفی ایرلاین های خارجی تمایلی برای جذب خلبان هایی با ساعت پروازی پایین ندارند و غالبا به دنبال افرادی هستند که ساعت پروازی بالایی دارند و در شرکت های هواپیمایی مشغول به پرواز هستند. در واقع خلبان هایی به خارج از کشور مهاجرت می کنند دارای سابقه و تجربه پروازی بالایی می باشند.

بسیاری از خلبانان ایرانی قبل از دوران همه گیری و به واسطه افزایش قیمت ارز( ۱۰-۱۳ هزار تومان در سال ۹۷) که با در نظر گرفتن میانگین حقوق ۱۰-۱۴ هزار دلاری در شرکت های هوایی خارج از کشور بیش از ده برابر میانگین حقوق داخل کشور را به خلبانان پرداخت می کردند تصمیم به مهاجرت و فعالیت در خارج از کشور گرفتند.

اکنون با توجه به افزایش شدید نرخ ارز در سال های اخیر و به تبع آن کاهش شدید ارزش پول ملی اختلاف دریافتی خلبانان داخل و خارج از کشور فاصله معنا داری پیدا کرده است به طور یقین روند مهاجرت خلبانان در آینده نزدیک شتاب خواهد گرفت.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • حجم تجارت خارجی ایران در سال قبل ١۴٠ میلیارد دلار بود
  • فراتر رفتن تجارت خارجی از ۱۰ میلیارد دلار
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در اولین ماه از سال ۱۴۰۳
  • آغاز موج جدید مهاجرت خلبانان ایرانی
  • «آدرخش و رقص فانتوم‌ها» در نمایشگاه کتاب طنین می‌اندازد
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛ چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت
  • شناسایی ۷۲۳ فرصت سرمایه گذاری در مازندران
  • صدور ۱۶۵ میلیون دلار مجوز سرمایه گذاری خارجی در مازندران