Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازندمجلس: تحلیلگر سیاسی اصلاح طلب در گفتگویی درباره نحوه ورود روحانی به مناظره سوم و تاکتیک های اتخاذی قالیباف و رئیسی گفت: عمده بحث و فضای مناظره سوم به مباحث سیاسی طرفین اختصاص پیدا خواهد کرد و سه نامزد اصلی یعنی آقایان روحانی، رئیسی و قالیباف بیش از دو مناظره قبلی و با چالش های بیشتری اقدام به جدل سیاسی و تضارب و تناظر دیدگاه های مخالف یکدیگر خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
‌وی افزود: به لحاظر آرایش صحنه و نسبت هایی که بین این 6 نفر برقرار خواهد شد اصلی ترین و جدی ترین دیالوگ و گفتگوی جدلی بین آقایان روحانی و قالیباف رخ خواهد داد. از این منظر آقای رئیسی در جبهه اصولگرایان نقش دوم را کما فی السابق ایفا خواهد کرد البته نسبت به دو مناظره قبلی سبقه عکس العملی آقای رئیسی پر رنگ می شود.
 
عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان یادآور شد: تقسیم کار حساب شده تری را بین آقایان روحانی و جهانگیری شاهد خواهیم بود که این دو نفر به صورت مکمل در دفاع از گفتمان و عملکرد دولت یازدهم مشترکا هم در بخش مجاب کنندگی و رفتارهای اثباتی و هم در حوزه گفتمانی تدافعی و رفع ابهام کننده نقش جدی تری را خواهند داشت.
 
وی ادامه داد: آقای هاشمی طبا همچنان در موضع یک مدیر کاردان و کارشناس و ریشه دار از مدیران دوره حضرت امام و دوره دفاع مقدس همان استراتژی دو مناظره قبلی را به صورت آرام و متین اما با جهت گیری ضمنی دفاع از حوزه عملکردی و فکری دولتی یازدهم دنبال خواهد کرد.
 
این فعال اصلاح طلب اظهار کرد: بعید می دانم مهندس میرسلیم نسبت به دو مناظره قبلی از حیث ایفای نقش و انتخاب مسیر گفتگو تغییری را در نقشه راه خودش ایجاد کند. در عین حال حدس من این است که مناظره روز جمعه که آخرین مناظره است نقطه عطف دو حوزه گفتمانی رقیب و چهار نامزد مقابل یکدیگر که به صورت دو به دو مقابل هم فعالیت می کنند خواهد بود و از این منظر می توان پیش بینی کرد جذاب ترین مناظره باشد.
 
وی درباره میزان تأثیرگذاری مناظره سوم در جابه جا کردن سبد آرای نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری و جهت دهی به آرای خاکستری ادامه داد: در حوزه اصلاحات آن دسته از رأی دهندگانی که بر مبنای رویکردهای سیاسی رفتار انتخاباتی خود را تنظیم می کنند کاهش رأیی برای آقای روحانی رخ نخواهد داد.
 
رسولی یادآور شد: هر چقدر روحانی، جهانگیری و هاشمی طبا در مناظره سوم تبلور موفقیت آمیزتری داشته باشند بر تعداد آرای اصلاح طلبان و اعتدال گرایان افزوده خواهد شد. از طرفی برای کسانی که هنوز تصمیم نگرفتند یا مردد هستند که در کدام حوزه گفتمانی تنظیم رفتار انتخاباتی کنند و یا اینکه اساسا مخالف حضور در انتخابات هستند نقش این سه نفر تعیین کننده است.
 
وی افزود: در حوزه اصولگرایان برخلاف حوزه اصلاح طلبان همسویی صد درصدی بین رفتارها و نقش های آقایان رئیسی، قالیباف و میرسلیم به چشم نمی خورد. در نتیجه این مناظره، احتمال جابه جایی رأی بین کمپین آقای رئیسی و آقای قالیباف دور از انتظار نیست. در مجموع بعید می دانم این سه نفر بتوانند روی آرای خاکستری تأثیر اساسی داشته باشند و آرای تثبیت شده خود را بدون کم و زیاد خواهند داشت.

منبع: مازند مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۶۴۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان

۹۰ کاندیدا برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده از ۲۹۰ کرسی مجلس تا ۸ صبح پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت به رقابت می‌پردازند.

به گزارش مشرق، تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در حالی از بامداد ۱۳ اردیبهشت‌ماه آغاز شد که ۹۰ کاندیدا برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای‌اسلامی به رقابت می‌پردازند؛ رقابتی که تا ۸ صبح پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت‌ماه ادامه خواهد داشت.

ماراتن انتخابات مجلس دوازدهم که از اسفندماه ۱۴۰۲ آغاز شده‌ در شرایطی روز جمعه، ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ به خط پایان می‌رسد که رقابت‌های انتخاباتی در ۱۵ استان کشور به اوج رسیده و کاندیداها در ۲۱ حوزه انتخابیه درحال فعالیت‌های انتخاباتی به‌منظور جلب‌نظر مردم هستند.

دراین میان رقابت‌های انتخاباتی در استان تهران حال‌وهوای دیگری به‌خود گرفته است؛ رقابت ۳۴ کاندیدا برای کسب ۱۶ کرسی نمایندگی مجلس از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و همچنین ورامین، پیشوا و قرچک رقابت‌ها در این حوزه را در کانون توجه رسانه‌ها و افکارعمومی قرار داده‌است.

در چنین شرایطی اگرچه رقابت انتخاباتی در تهران تنها در اردوگاه اصولگرایی در جریان است، اما کاندیداهای منسوب به جریان اصلاح‌طلبی نیز در برخی حوزه‌ها به دور دوم راه یافته‌اند؛ موضوعی که سبب شده در این دور از انتخابات نیز رقابت میان اصلاح‌طلبان و اصولگرایان جریان داشته باشد.

رویکرد اصلاح‌طلبان در دور دوم

طی روزهای اخیر تحرکات انتخاباتی محدود به جریان‌های اصولگرایی نبوده و جریان‌های اصلاح‌طلب نیز فعالیت‌هایی را برای دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم داشته‌اند.

براین اساس هم بود که حزب اعتماد ملی اعلام کرد از کاندیداهایی که گرایش اصلاح‌طلبی یا متمایل به اصلاح‌طلبان داشته باشند، حمایت خواهد کرد.

براساس برخی گمانه‌زنی‌ها در اردوگاه اصلاح‌طلبی، ندای ایرانیان، کارگزاران سازندگی، اعتمادملی و اعتدال و توسعه ازجمله احزاب اصلاح‌طلبی هستند که از برخی کاندیداهای به دور دوم راه یافته در نقاط مختلف کشور حمایت می‌کنند.

رقابت در اردوگاه اصولگرایی

ترکیب کاندیداهای حاضر در دور انتخابات مجلس دوازدهم در تهران نشان می‌دهد در این حوزه انتخابیه رقابت تنها در اردوگاه اصولگرایی جریان دارد.

براین اساس هم بود که طی روزهای اخیر شاهد انتشار فهرست‌های مختلفی از این جریان به‌منظور رقابت در تهران بوده‌ایم؛ فهرست‌های چندگانه‌ای که در ادامه به بررسی آنها می‌پردازیم.

دیگر خبرها

  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • ترامپ سر به سر ایران خواهد گذاشت؟ /هشدار رسانه اصلاح طلب به دولت رئیسی درباره ۲ خطر در کمین ایران
  • شور و حال انتخاباتی در تک حوزه استان اردبیل در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • آنچه در مناظره انتخاباتی کاندیداها در دانشگاه لرستان گذشت
  • حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان
  • گفت‌وگوی مستقیم نامزدهای انتخابات با مردم در «فرصت انتخاب» و «نماینده مردم»
  • رونمایی از «رضای انقلاب» در حوزه هنری
  • واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟
  • پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به ادعای حسن روحانی
  • سخنگوی شورای نگهبان: لایحه حجاب هنوز کار دارد؛ ایرادات همچنان باقی است /کنایه به روحانی: وقتی تایید می شوید، سطح درک شورا بالاست؟ /تایید تشکیل سازمان «سپند»