Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@03:39:58 GMT

چالش چک‌های بی‌محل برخی نامزدها برای کشور

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۶۶۳۸۳

چالش چک‌های بی‌محل برخی نامزدها برای کشور

در واقع نامزدهای طراح این مباحث، پشتوانه کارشناسی دیدگاه خود را بیان نمی کنند و فقط به طرح یک وعده می پردازند. اساسا وعده های بدون پشتوانه علمی به مثابه صدور چک های بدون پشتوانه است. اولا چون این وعده ها پشتوانه ندارد و تحقق شان امکان پذیر نیست، حتی اگر آن نامزد هم سر کار بیاید برای آنکه نشان دهد بخشی از وعده های خود را می خواهد انجام دهد، ممکن است اقداماتی کند که به نفع منافع ملی نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مثلا کل فروش نفت را در یک مسیری کانالیزه کند تا اثبات کند می تواند به وعده انتخاباتی خود جامه عمل بپوشاند.

اگر هم آن کاندیدا پیروز نشود به عنوان یک وعده تحقق نیافته، این مسئله جزء مطالبات آحاد و توده مردم قرار می گیرد که باید جامه عمل پوشانده شوند چون به هر حال توده مردم فکر می کنند، اگر وعده های انتخاباتی فرق نمی کند برای نامزد پیروز باشد یا نامزدهای شکست خورد تحقق پیدا نکند حتما حقی از آنها ضایع شده است.
این خودش آغازگر یکسری تشنج های خیابانی اعتراضات و مطالبات غیرمنطقی و توده ای است که بعداً توسط بخش هایی از اجتماع می تواند دنبال شود و زمینه بروز یکسری درگیری ها و تنش های اجتماعی را در کشور فراهم کند بنابراین جدا معتقدم باید شکل کار تبلیغات نامزدها از رسانه ملی سازماندهی شود چون نمی شود هر نامزدی بیاید و بدون پشتوانه هر عددی را به ذهنش می رسد درباره موضوعات مختلف بگوید و دیگر توجه نکند تبعات صدور چک های بدون پشتوانه در جامعه چه خواهد بود.

*منبع:خبرگزاری خبرآنلاین/21اردیبهشت 96
*اول*انتشاردهنده:علیرضافرجی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۶۶۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور

شهباز حسن پور عضو کمیسیون اقتصادی مجلس پیرامون حرکت مثبت صنعت نفت و گاز کشور به سمت دانش بنیان شدن به خبرنگار قدس گفت: صنعت نفت و گاز محوریت اصلی تولید بار اول بوده است این صنعت یکی از موفق ترین صنایع کشور در همکاری با بخش دانش بنیان های کشور بوده است و به کمک همراهی بخش اقتصاد دانش بنیان در کاهش هدررفت انرژی در کشور، توسعه زنجیره ارزش و همچنین صادرات خدمات فنی و مهندسی دانش بنیان حوزه نفت و گاز سهم بسیار کلیدی در رسیدن رشد اقتصادی کشور به میزان بسیار بالا و خوب ایفا کرده است و صنعت نفت و گاز ایران توانسته است قدم های خوبی را در مسیر دانش بنیان شدن این صنعت بردارد که  با بهره گیری از تداوم استفاده حداکثری از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان به مانند دو سال گذشته که در حوزه تولید بار اول بیشترین همکاری را داشته است، در سال آتی نیز به همین شکل ادامه خواهد داد تا شاهد تداوم بهره وری در این صنعت باشیم

حسن پور نماینده مجلس در رابطه با دستاوردهای کلیدی این همکاری گفت: با تکیه بر همین تجهیزات تولید بار اول شده به دست دانش بنیان های نفتی، توانستیم در داخل و خارج از کشور به توسعه زنجیره ارزش محصولات برسیم و حالا می توانیم در خارج از کشور در قالب پالایشگاه های فراسرزمینی این مهم را دنبال کنیم که قطعاً برایمان سودمند است. به کارگیری از دانش بنیان ها در صنعت نفت و گاز علاوه بر رشد اقتصادی، کاهش هدررفت و افزایش بهره وری، ارزآوری خوبی برای کشور نیز داشته است.

وی ادامه داد: ما از توان بالایی در حوزه های مختلف به لحاظ فنی و مهندسی برخوردار هستیم. صادرات این خدمات به دیگر کشورها نیز سیاست دیگری است که دولت سیزدهم به اجرا گذاشت. به ویژه سابقه ای که در این زمینه از خود به جای گذاشته ایم، مبنی بر عمل به تعهداتمان در مقابل کشورهای دیگر، زمینه خوبی برای گسترش این سیاست به وجود آورده است. خدماتی که ما به دیگران ارائه می دهیم، به لحاظ قیمت و کیفیت توان رقابتی در عرصه بین الملل دارد و این موضوع برایمان یک مزیت محسوب می شود.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان گفت: از طریق سیاست گذاری مهم در زمینه استفاده از دانش بنیان ها در صنعت نفت و گاز توانستیم در شرایط تحریمی به رکورد جدید در فروش نفت و بازارسازی تضمینی و بسیار مهم در کشور های همسو با خود در جهت مقابله حداکثری و خنثی سازی تحریم ها اقدام کنیم. باید دیگر صنایع نیز به مانند صنعت نفت و گاز مسیر دانش بنیان شدن خود را با توسعه همکاری با دانش بنیان ها تداوم بخشند تا شاهد تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور باشیم.

دیگر خبرها

  • چالش غرب در رویارویی با بیداری فرهیختگان
  • آیا « راه حل دو کشوری » میان فلسطین و اسرائیل ممکن است؟/ چالش های پیش روی کشور مستقل فلسطین چیست؟
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • جهش تولید با کارگران بدون دغدغه معیشتی محقق می‌شود
  • حمایت قاطع مردم پشتوانه فرماندهی انتظامی کشور برای ادامه طرح نور
  • بخش خصوصی می تواند از فروپاشی اقتصادی افغانستان جلوگیری کند
  • مصوبات شوراها باید پشتوانه قانونی و شرعی داشته باشند
  • تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است
  • وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است
  • ورود توده هوای ناپایدار در خراسان جنوبی