Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-28@08:57:23 GMT

ریزش موهای چرب را چگونه درمان کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۶۷۲۷۷

ریزش موهای چرب را چگونه درمان کنیم؟

به گزارش پارس نیوز،

اگر موهایی چرب دارید و دچار ریزش مو نیز شده اید بهتر است به این مطلب نگاهی بیندازید. می خواهیم به برخی از توصیه های طب سنتی در این زمینه اشاره کنیم. از بهترین درمان‌های طبیعی برای موهای چرب می توانیم به سرکه سیب،آب لیمو و چای سیاه به شمار می روند.

با برخی روش‌های درمان طبیعی با هزینه کم چربی‌های مویتان را کاهش داده و موهایی شاداب و زیبا داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از افراد از چرب بودن مو رنج می‌برند، این افراد باید موهای خود را با آب سرد بشویند، آب سرد لایه شاخی مو و منافذ پوست سر را بسته و درنتیجه موجب کاهش چربی مو می‌شود.

ما به شما چند راه کار طبیعی برای کاهش چربی مو معرفی می‌کنیم که با هزینه کمتری در مقایسه با شامپوهای گران قیمت این مشکل را درمان کنید.

بهترین درمان‌های طبیعی برای موهای چرب:

سرکه سیب

سرکه سیب طبیعی می‌تواند در درمان موهای چرب با متعادل کردن سطح PH پوست سر موثرباشد، همچنین دارای خاصیتی است که به درخشش، نرم شدن و براقی مو کمک می‌کند.

کافی است دو یا سه قاشق غذاخوری سرکه سیب را به یک فنجان آب اضافه و پس از چند دقیقه آن را با آب سرد بشویید.

آب لیمو

آب لیمو نیز شبیه سرکه سیب، به دلیل خواص اسیدی به تعادل pH پوست سر کمک می‌کند همچنین آب لیمو با اضافه کردن ویتامین و مواد معدنی موجب طراوت و شادابی مو‌ها می‌شود.

کافی است، آب دو عدد لیمو را به دو فنجان آب اضافه کرده و هم بزنید سپس سه قاشق چای خوری عسل را به این مخلوط افزوده و در ترکیب را در مخلوط کن هم زده و آن را برروی مو‌ها ماساژ دهید، پس از پنج دقیقه آن را بشویید.

چای سیاه

چای سیاه حاوی اسید تانیک بوده که با بستن منافذ روی پوست می‌تواند از چرب شدن مو‌ها جلوگیری کند.

کافی است، ۲ قاشق غذاخوری چای سیاه را به مدت ۱۰ دقیقه در یک فنجان آب جوشانده و پس از خنک شدن قبل از شامپو زدن بر روی سر ریخته و پس از چند دقیقه آن را بشویید.

غدد چربی وظیفه محافظت از مو را بر عهده دارند، اما گاهی به دلیل ترشح بیش از حد این غدد، مو ظاهر چرب پیدا می‌کند، عوامل زیادی در چرب بودن مو نقش دارد.

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۶۷۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا کندن موی سفید باعث زیاد شدن آن میشود؟

از زمان های قدیم تا به امروز این باور وجود دارد که کندن موهای سفید باعث زیاد شدن آنها می شود اما این فرضیه تا چه حد درست است.

رنگ مو توسط رنگدانه‌های موجود در سلول‌های ریشه مو تعیین می‌شود و با توقف تولید این رنگدانه‌ها، رنگ مو تغییر می‌کند و به اصطلاح سفید می‌شود.

سفید شدن مو ممکن است ناشی از برخی بیماری‌های داخلی یا بیماری‌های خودایمنی بدن باشد. همچنین کمبود ویتامین B۱۲ و کمبود آهن نیز می‌تواند باعث سفید شدن زودرس موها شود.

عواملی همچون پرکاری تیروئید و کمبود آهن می‌تواند باعث سفید شدن مو شود، اما ژنتیک دلیل اصلی سفید شدن زودرس موها است. سوال پرتکراری که در مورد موهای سفید وجود دارد، ارتباط زیاد شدن آنها با کندن این تار موهای دوست نداشتنی است در این بخش به آن اشاره خواهیم داشت.

آیا کندن موی سفید باعث زیاد شدن آن میشود؟

خیر، کندن موی سفید باعث رشد بیشتر آن‌ها نمی‌شود. رنگدانه‌های مو، که عامل رنگ موی افراد هستند، در سلول‌های ریشه‌ای موها قرار دارند و با توقف ساخت این رنگدانه‌ها در سلول‌ها، مو سفید می‌شود. برعکس، کندن موی سفید باعث نابودی بخشی از سلول‌های ریشه‌ای مو می‌شود که موجب کاهش تعداد موهای سفید شده و کمتر شدن آن‌ها در آینده می‌شود. اما در هر صورت، کندن موهای سفید نمی‌تواند باعث رشد بیشتر آن‌ها شود.

شروع سفیدی مو در افراد سفیدپوست از سن ۳۵ سالگی و در افراد سیاهپوست از ۴۵ سالگی به طور طبیعی رخ می‌دهد. با این حال، در صورتی که سن شروع سفیدی مو در افراد سفیدپوست کمتر از ۲۰ سال و در افراد سیاهپوست کمتر از ۳۰ سال باشد، می‌توان گفت که فرد دچار سفیدی زودرس مو شده است و با استفاده از برخی داروها می‌توان از آن جلوگیری کرد.

فاکتورهای مؤثر بر سفیدی مو عبارتند از:

کمبود ویتامین‌ها، به خصوص ویتامین B۱۲

بیماری‌های سیستم ایمنی مانند برص و آلوپسی آره آتا

کمبود آهن و کم خونی

مصرف برخی داروها مثل کلروکین

رژیم غذایی نامناسب و ناپایدار

استفاده از شامپوها و محصولات شیمیایی مضر برای مو

بیماری‌های تیروئید

کمبود روی در بدن

مصرف دخانیات

درمان سفیدی مو

هیچ شامپویی توانایی درمان سفیدی مو را ندارد. استفاده از این شامپوها فقط می‌تواند به تیرگی یا روشنی موها کمک کند ولی در کاهش یا جلوگیری از سفیدی مو تاثیری ندارد. همچنین، رنگ مو نیز نمی‌تواند تاثیری در کاهش یا افزایش موهای سفید داشته باشد.

سفیدی زودرس مو توسط پزشکان پوست و با استفاده از داروها درمان می‌شود. پزشکان با استفاده از داروهایی که سلول‌های رنگدانه مو را تحریک می‌کنند، سن شروع سفید شدن مو را بالاتر می‌برند و این مشکل را درمان می‌کنند.

منبع
نمناک

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: کمبود این ویتامین‌ها و مواد معدنی باعث سفید شدن زودرس مو می‌شود چند راهکار ساده برای دیرتر سفید شدن موهای سر

دیگر خبرها

  • مکملی که ریزش مو را درمان می‌کند
  • درمان‌های طبیعی و خانگی که به کاهش معده‌ درد کمک می‌کند
  • گیاهی که برای جلوگیری از ریزش مو معجزه می‌کند
  • چگونه سینک آشپزخانه را بدون مواد شوینده شیمیایی تمیز و درخشان کنیم؟
  • راز نگه‌داشتن گل طبیعی به مدت طولانی را می‌دانید؟
  • (ویدیو) گل اول آلومینیوم به پرسپولیس توسط لیمو‌چی
  • آیا کندن موی سفید باعث زیاد شدن آن میشود؟
  • ببینید | اردوغان جنجال به پا کرد؛ شانه زدن موهای رئیس‌جمهور هنگام ورود به دادگاه
  • اگر سرماخوردگی دارید این 2 میوه را بخورید
  • چسب مو چیست و چه کاربردهایی در حالت دهندگی مو دارد ؟