Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@14:49:03 GMT

معاون رییس جمهوری: زبان هنر تعامل با جهان را تسهیل می کند

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۶۷۴۹۱

معاون رییس جمهوری: زبان هنر تعامل با جهان را تسهیل می کند

زهرا احمدی پور روز جمعه در مراسم پایانی نمایشگاه و جشنواره خلاقیت و نوآوری هنرهای اسلامی و صنایع دستی در تبریز، از هنرمندان به عنوان سرمایه های واقعی و بی بدیل هر جامعه نام برد و افزود: آثار این هنرمندان در حقیقت جزو شاسنامه های فرهنگی و هویتی جوامع به شمار می رود که باید به بهترین شکل ممکن مراقبت و حفاظت و البته تقویت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: آثار هنرمندان ایرانی در رشته های مختلف بر تارک جهان اسلام می درخشد و این ظرفیتی بسیار عظیم برای معرفی زیبائی های ایران و اسلام می باشد.
احمدی پور با اشاره به قدمت و سابقه تبریز در هنر اسلامی، گفت: این شهر در طول تاریخ مهد هنرمندان، شعرا و دوست داران فرهنگ وهنر بوده است و این جایگاه باید روز به روز تقویت شود.
وی با اشاره به اینکه گردشگری می تواند یکی از زمینه های توسعه هنر و صنایع دستی باشد، ادامه داد: انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال 2018 فرصت خوبی است تا با استفاده از ظرفیت های گردشگری در بسط و توسعه هنر و صنایع دستی نیز اقدام کنیم.
سومین جشنواره خلاقیت و نوآوری تبریز در هنرهای اسلامی و صنایع دستی با حضور مهمانانی از کشورهای جهان اسلام در بخش های نشست و ارائه مقاله، اجرای زنده تولید صنایع دستی، نمایشگاه هنرهای اسلامی، کارگاه های تخصصی و بخش های جنبی برگزار شد.
احمدی‌پور، امروز در جریان سفر دوروزه‌اش به آذربایجان‌شرقی، از غرفه‌های صنایع‌دستی و آثار نگارگری «سومین جشنواره بین‌المللی خلاقیت و نوآوری تبریز در هنرهای اسلامی و صنایع‌دستی (ارسیکا)»، که در دانشگاه هنر اسلامی تبریز برپا شده است دیدن کرد.
در این نمایشگاه 180 اثر نگارگری راه‌یافته به مرحله داوری سومین جشنواره ملی نگارگری به ‌نمایش درآمده است.
در این جشنواره 150 هنرمند داخلی و 80 هنرمند و محقق خارجی از 33 کشوراسلامی آخرین تجارب، دستاوردها وپژوهش های خود را در حوزه هنرهای اسلامی وصنایع دستی ارائه کردند.

جشنواره بین‌المللی خلاقیت و نوآوری هنرهای اسلامی و صنایع دستی که با مشارکت سازمان همکاری کشورهای اسلامی موسوم به ارسیکا و همکاری دانشگاه هنر اسلامی تبریز و شهرداری تبریز از 14 اردیبهشت آغاز شد و هنرمندان حاضر درمدت برگزاری این جشنواره یک اثر هنری اجرا کردند.
این جشنواره 2 سالانه بوده و دانشگاه هنرهای اسلامی تبریز میزبان 2 دوره قبلی در سال‌های 92 و 94 بود.
خبرنگار: سیدیحیی مرتضائی ** انتشار: محمد عزیزی راد
3038/518

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۶۷۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یازدهمین جشنواره شکوفه‌های بهاری در رامسر برگزار می‌شود

نادر سحرخیز رئیس اداره میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان رامسر گفت: یازدهمین جشنواره شکوفه‌های "بهارنارنج" با هدف معرفی و جذب گردشگران در ۲۹ اردیبهشت ماه در پردیس موزه‌ای بنیاد رامسر برگزار می‌شود.

او افزود: هدف از برگزاری این جشنواره، شناساندن بیشتر فواید شکوفه‌های بهار نارنج، شادی‌آفرینی برای مردم بومی و شناخت پتانسیل‌های محلی است.

سحرخیز فراهم سازی شرایط مناسب برای تولید و استفاده از تجربه‌های موفق چشنواره‌های از این دست در نقاط مختلف استان و کشور را از دیگر اهداف این جشنواره برشمرد و گفت: نمایشگاه لوازم قدیمی کشاورزی، صنایع و ماشین‌آلات کشاورزی، تولیدات عمومی دفع آفات، نمایشگاه کتاب نویسندگان رامسر، طراحی و گرافیک دانشجویان و دانش‌آموزان، نمایشگاه عکس، اجرای موسیقی سنتی، سرنانوازی، دهل و نقاره، عرضه و تولید مربا و عرق بهار نارنج، طبخ غذا‌های محلی و شیرینی سنتی تولید شده از بهار نارنج، ارایه صنایع‌دستی رامسر، از جمله برنامه‌هایی است که در یازدهمین چشنواره شکوفه‌های بهاری برنامه‌ریزی شده است.

او افزود:در این مراسم از افراد موفق و فعال در سه حوزه میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تقدیر خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • جشنواره چومچه خاتون در شهرستان کوثر برگزار می‌شود
  • بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد
  • ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند
  • تأیید بیمه تأمین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد مقدس
  • نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری در رشت آغازشد
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • یازدهمین جشنواره شکوفه‌های بهاری در رامسر برگزار می‌شود
  • تقویت ارتباط هنرمندان صنایع‌دستی با پلتفرم‌های معروف چین
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود