Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مازند مجلس»
2024-04-26@20:40:25 GMT

پاسخ گزارش مرکز پژوهشهای مجلس به روحانی

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۶۸۵۳۶

پاسخ گزارش مرکز پژوهشهای مجلس به روحانی

مازندمجلس: درحالی که رئیس جمهور این سوال را مطرح کرده که کدام نهاد کارشناسی تأیید می کند که می توان ۲۰۰ هزار شغل در پتروشیمی ایجاد کرد که در گزارش سال ۹۲ مرکز پژوهشهای مجلس این موضوع مورد تأکید قرار گرفته بود. به گزارش تسنیم، حجت الاسلام حسن روحانی در جریان سومین مناظره تلویزیونی کاندیداهای دوازدهمین دوره ریاست جمهوری با انتقاد از بیان امکان ایجاد ۲۰۰ هزار شغل در صنعت پتروشیمی این سوال را مطرح کرد که کدام نهاد کارشناسی این مسئله را تأیید می‌کند؟
 
مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در سال ۹۲ با انتشار گزارشی مفصل با عنوان "بررسی زنجیره ارزش افزوده گاز با نگاهی بر وضعیت کنونی ایران - صنعت پتروشیمی" چگونگی میزان اشتغال زایی ۲۰۰ هزار نفری در صنعت پتروشیمی را تشریح کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
برای مطالعه این گزارش ایـــــــنــــــــجـــــــــا کلیک کنید.
 در بخشی از این گزارش به جدولی اشاره شده که بدین شرح است:    
حجت الاسلام حسن روحانی در جریان سومین مناظره تلویزیونی کاندیداهای دوازدهمین دوره ریاست جمهوری در بخشی از سخنان خود گفت: ما در دولت یازدهم ۹ میلیون تن ظرفیت جدید پتروشیمی ایجاد کردیم، اما این مقدار اشتغال زایی نشد؟
 
نکته مهمی که از نظر ریاست محترم جمهور پنهان مانده این است که اشتغال زایی ۲۰۰ هزار نفری نه در بخش بالادستی صنعت پتروشیمی که دولت یازدهم به افزایش ظرفیت در این بخش پرداخته بلکه در بخش پایین دستی و صنایع نهایی قابل تحقق است که در دولت یازدهم این مهم محقق نشده است.

منبع: مازند مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۶۸۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی امیرکبیر در ۲۰۲۴ CHINAPLAS

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط‌عمومی و امور بین‌الملل پتروشیمی امیرکبیر، نمایشگاه چایناپلاس از ۳۵ سال پیش تا کنون مهمترین مرکز عرضه و تجارت محصولات پلاستیک و پتروشیمی است و جایگاه ویژه ای در بین رویدادهای این صنعت دارا می باشد.

چاینا پلاس از سال ۱۹۸۳ تاسیس گردیده و در حال حاضریکی ازمهمترین آوردگاه های عرضه و داد و ستد تولیدات پلاستیک و لاستیک در جهان است و به طور گسترده توسط پیشگامان این صنعت به عنوان یکی از تأثیرگذارترین نمایشگاه های صنعت پتروشیمی در جهان شناخته می شود.

شرکت پتروشیمی امیرکبیر در این دوره از نمایشگاه چایناپلاس، با غرفه‌ای وِیژه و محوری در سالن اصلی نمایشگاه و در کنار بزرگ‌ترین شرکت‌های پتروشیمی جهان، آخرین محصولات خود را در زمینه پتروشیمی و پلیمر ارائه نموده است.

این رویداد بین المللی در فضایی به مساحت بیش از ۲۵۰ هزار متر مربع برگزار می گردد که طبق برآورد های صورت گرفته، هر ساله شاهد بیش از ۲۰۰ هزار شرکت کننده از سراسر دنیا است که در سه حوزه تجهیزات و ماشین‌آلات، مواد خام و شیمیایی و صادرکنندگان چینی برگزار می‌شود.

پتروشیمی امیرکبیر به عنوان یک شرکت پیشرو در صنعت پتروشیمی و پلیمر، با حضور تیم اقتصادی مجرب و متخصصین توسعه بازار خود ضمن شرکت در این رویداد، جلسات فشرده و رایزنی های مثبتی با نمایندگان شرکت‌ها و تجار بین المللی برگزار نموده است که به تبادل نظر، عقد قرارداد و تنظیم تفاهمنامه هایی در خصوص همکاری های متقابل، صادرات و انتقال تکنولوژی منجر شده است.

یکی از نقاط قوت نمایشگاه شانگهای ۲۰۲۴، موضوع حفظ محیط زیست و تولید محصولات سازگار با طبیعت است که مجموعه امیرکبیر به عنوان صنعت سبز کشور در ۴ موضوع تولید سازگار با محیط زیست در حوزه بازیافت، پلاستیک‌های بازیافتی، پلاستیک‌های زیستی، افزودنی‌های سازگار با محیط زیست راهکارها و رویکردهای خود را ارائه نموده است.

این نمایشگاه از ۱۸ گروه ویژه تشکیل شده است که از جمله آنها می توان به بخش های فناوری سه بعدی، تجهیزات کمکی و آزمایشی ماشین آلات اکستروژن، ماشین آلات بسته بندی فناوری فیلم و پلاستیک، ماشین آلات قالب گیری تزریقی، ماشین آلات قالب گیری تزریقی و منطقه فنی تولید هوشمند، ماشین آلات بسته بندی پلاستیک و فناوری بازیافت اشاره کرد.

همچنین در بخش تولیدی نیز قسمت های تخصصی تامین کنندگان مانند افزودنی ها، بیوپلاستیک، مواد شیمیایی و مواد اولیه، رنگدانه رنگی، کامپوزیت ها، پلاستیک بازیافتی، الاستومرهای ترموپلاستیک و لاستیک دیده می شوند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899004

دیگر خبرها

  • گزیده‌های نفتی هفته
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان
  • روزهایِ آخر کریمی قدوسی در پارلمان؛ طلایه دار ادعاهای تکذیب شده /توئیت های عضو پایداری دردسر هسته ای ایجاد خواهد کرد؟
  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی امیرکبیر در ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳