Web Analytics Made Easy - Statcounter

با پایان مناظره اقتصادی، مناظره های زنده تلویزیونی پایان یافت.

مناظره ای پرحاشیه و جنجالی که هواداران هریک از نامزدها، خود را پیروز نهایی این مناظره سرنوشت ساز می دانند.

به گزارش الف، تحلیل دو کارشناس سیاسی کشورمان در ادامه می آید.

پرویز امینی تحلیل‌گر مسائل سیاسی پس از سومین مناظره انتخاباتی که عصر جمعه (22 اردیبهشت ماه) برگزار شد ارزیابی خود را در کانال شخصی‌اش منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



متن این یادداشت به شرح زیر است:

همانطور که پیش‌بینی می‌شد مناظره سوم در چارچوب مسائل اقتصاد باقی نماند و حاشیه بر متن به طور اساسی مسلط شد. ادبیات مناظره نیز رادیکال بود. بنابراین مناظره سوم با دو مناظره پیش متفاوت بود و قضاوت‌ها نیز می‌تواند متفاوت حتی پیچیده و دشوار باشد.

فکر می‌کنم درباره مناظره دو جور بشود قضاوت کرد. در قضاوت سیاسی و در محدوده کنش‌گران سیاسی، روحانی برخلاف مناظره اول و جهانگیری برخلاف مناظره دوم، دست بالا را داشتند. اما با توجه به فضای رادیکال مناظره و افشاگری‌های بی‌سابقه نامزدها نسبت به یکدیگر در موضوع فساد و غلبه مطلق بحث‌های سلبی و انکاری به جای بحث‌های ایجابی (در مناظره چهارشنبه با جناب عباس عبدی بر این مسئله اتفاق نظر داشتیم که مطالبه مردم بحث‌های ایجابی است) تردید دارم قضاوت عمومی نیز چنین شده باشد.

برای فهم دقیق‌تر واکنش افکار عمومی، باید منتظر نظرسنجی‌های روزهای آینده بود. اما در این باره می‌توان این جمع‌بندی را کرد که فضای افشاگری بی‌سابقه کنونی نامزدها درباره یکدیگر، کسب اعتماد مردم را برای همه آنها ولو طرف پیروز سیاسی دشوار می‌کند.

ارزیابی عباس عبدی از مناظره سوم

*عباس عبدی مناظره سوم را این گونه تحلیل کرد:چون سیاست ایران حزبی نیست افراد اهمیت پیدا می کنندبه همین دلیل هم رییسی میگوید روحانی با احمدی نژاد مناظره کند.

*این مناظره علیه دستگاه قضایی و کل سیستم عدالت کشور بود. به لحاظ اقتصادی هم هیچ چیزی نداشت چون که فقط آقای جهانگیری و آقای هاشمی طبا و کمی آقای روحانی با مسائل اقتصادی آشناست. آقای رئیسی قانون را هم نخوانده است. ایشان قانون هدفمندی را نمی دانست.

*آقای رئیسی فن مناظره را هم بلد نبود. ایشان می گفت دولت فلان کار انجام داده است، اگر انجام داده شما اینجا چه کار می کنید؟

*اتهامات آقای قالیباف هم جواب نمی دهد. اینگونه رفتارها کلا جواب نمی دهد ممکن است بخشی از مردم خوششان بیاید اما به جایی نمی رسد.

*سخنان تند جهانگیری برای متوقف کردن قالیباف بود. او معتقد است که حسن روحانی نباید به سبک جهانگیری عمل کند.

*این دولت ایراد دارد، هر دولتی ایراد دارد ولی در انتخابات مسئله اصلی انتخاب است. وقتی در بازار خرید می کنید کیفیت، قیمت و نیازتان را بررسی می کنید و انتخاب می کند.

*فاصله بین روحانی و گروه مخالف فاصله عظیمی دارند. نگاه من مثبت است نمی گویم رای به چه کسی بدهند. رای من رنگ من است. انتخابات بوم نقاشی است هر کسی با رای خودش این بوم را رنگ می کند و نقش می زند. معتقدم همه باید شرکت کنند و در سرنوشت خودشان سهیم شوند.

تمام انتخابات ها در سرنوشت مردم اثر داشته است من به آقای روحانی با وجود انتقاداتی که دارم حتی به ویژ گی های شخصی اش انتقاد دارم، ولی به ایشان رای می دهم.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۶۹۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار اسحاق جهانگیری درباره مهاجرت رتبه‌های اول کنکور از ایران

اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهوری در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، گریزی به دوره مدیریت خود در دولت گذشته زده و شرایط این روز‌های ایران را هم بررسی کرده است.

به گزارش اعتماد، در ادامه بخش‌هایی از این گفتگو را می‌خوانید؛

* دولتی که نتواند حقوق کارمندش را خودش تامین کند، یا نتواند پول آب و برقش را تامین کند، استقلالش کجاست؟

* مجلس در اموری که نباید دخالت کند، دخالت می‌کند. این آشفتگی‌ها باید برطرف شود، الان آشکارترین موضوع آن، بحث برنامه است و بودجه.
* این مجلسی‌ها مگر همان‌هایی نبودند که می‌گفتند ما یک خیزش هستیم که می‌خواهیم مسائل اقتصادی کشور را حل کنیم، مسائل اقتصادی حل شد؟ الان چهار سال تمام شد. تورم را کنترل کردید؟ اجازه ندادید سفره مردم کوچک شود؟

* اینکه آدم صدایش را بلند کند، اینکه به پشتوانه یک جایی که از آدم حمایت می‌کند بیاید و به هر پستی که می‌خواهد برسد، این دلیلی بر شایستگی نیست. من معتقدم وقتی در سال ۸۴ دولت را تحویل می‌دادیم خودروسازی ایران از خودروسازی ترکیه و چین جلوتر بود

* به نظرم دولت احمدی‌نژاد بنایی گذاشت که کشور از ریل توسعه خارج شد. یکی از بی‌اعتمادی‌ها در اثر بی‌حرمتی به انسانیت اتفاق افتاد.

* چرا هنرمند ما امروز مایوس است؟ رتبه‌های اول کنکور دارند از ایران می‌روند! الان دارند می‌گویند که پرستار، پزشک، کارگر فنی از ایران می‌روند، خب نباید بگذاریم این‌ها بروند! این افراد را اینجا مایوس کرده‌ایم.

* این واقعا خیلی بد است که کشور بگوید من ۲ و نیم میلیارد دلار برای دارو گذاشته‌ام، بعد به بچه‌ای که شیرخشک می‌خورد بگویند شما سهمیه شیرخشک دارید. مردم می‌گویند پول شیرخشک نبوده، اما چطور برای چایی این مقدار داده شده است.

* خدا شاهد است که وقتی می‌شنوم مردم ایران دیگر خود را با کشور‌های منطقه مقایسه می‌کنند، عزا می‌گیرم. مردم ایران خود را با اروپا مقایسه می‌کردند، نه نهایت با ژاپن و کره مقایسه می‌کردند.

دیگر خبرها

  • اخبار سیاسی ۸ اردیبهشت؛ رقابت‌ها برای ریاست مجلس/تحلیل‌ها از خیزش دانشجویان آمریکایی
  • اهدای تندیس عباس خاکی به ۱۰ روحانی در قم
  • نقش بالای شرایط اقتصاد کلان در گسترش فقر/ ظرفیت‌های فقرزدایی بودجه عمومی را محدود کرده است
  • این تحلیل که جز خشونت راهی نمانده ایران را به کجا می برد؟ / آیا وضعیت هراسناک است؟ / امید با توافق روی آغاز نو، و بازتعریف جدید شکل می گیرد
  • هشدار جهانگیری درباره مهاجرت نخبگان
  • عباس عبدی: ضربه ایران به اسرائیل پیروزی راهبردی بود /جذب حمایت مردم از این حمله در تعارض با برخورد با زنان در خیابان ها است
  • ضربه راهبردی ایران به رژیم صهیونیستی از نگاه عباس عبدی
  • ضربه راهبردی ایران به اسرائیل از نگاه عباس عبدی
  • دلار با کاهش تنش‌های سیاسی برمی‌گردد/ عده‌ای برخلاف منافع ملی بازار ارز را بهم می‌زنند
  • هشدار اسحاق جهانگیری درباره مهاجرت رتبه‌های اول کنکور از ایران