Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد دانشگاه تهران با بیان اینکه در اصلاحات رسم شده که نامزد غیراصلاح‌طلب و ضعیف‌تری به عنوان کاندیدای این جریان معرفی شود گفت: باید دید سران اصلاحات از این موضوع چه نفعی می‌برند.

محمد صادق کوشکی، استاد دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار سیاسی مشرق درباره سئوال بزرگی که امروز در اردوگاه اصلاحات وجود دارد گفت: در این دوره یک امری که خیلی هم برای مردم و هم برای اصلاح‌طلبان موجب سئوال و شگفتی شده این است که آنهایی که اصلاح‌طلب نامیده می‌شدند با دو نوع نامزد مواجه شدند، یک نامزد فعال که نشان می‌داد مسلط به مسائل کشور است و آمار و ارقام را به خوبی می‌داند و قدرتمند ظاهر شد به نام آقای جهانگیری و نامزد دیگری که با لرزش دست و با حالت عصبی و هیجانی بدون توجه به مسائل کشور ظاهر شد به نام آقای روحانی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نقش پوششی و فدایی بودن اسحاق جهانگیری درانتخابات ریاست‌جمهوری افزود: اینطوری که اخبار حکایت می‌کند قرار است که نامزد قدرتمند و مسلط و پر انرژی به نام جهانگیری بنا بر تصمیم بزرگان اصلاحات کنار برود و یک نامزد خسته،‌ بی رمق و عصبی به نام آقای روحانی باقی بماند.

این استاد دانشگاه ادامه داد: اینکه چرا بایستی یک فردی که به هر حال بر اساس ملاک‌های اصلاح‌طلبانه فرد قدرتمندی است برای فردی که حتی یکبار حاضر نشد خود را اصلاح‌طلب بنامد و امکان مدیریت را ندارد و روزانه به عنوان دکورد چند ساعت بیشتر نمی‌تواند جلوی دوربین ظاهر بشود و درواقع در چهارسال گذشته رئیس‌جمهور اصلی و واقعی کشور آقای جهانگیری بوده، فدا بشود، سئوال مهمی است.

کوشکی با بیان اینکه در این چهار سال روحانی کار را به جهانگیری سپرده است اظهار داشت:‌ این سئوال مطرح می‌شود که اگر انتخابات عرصه ورود شایستگان است چرا باید فردی مثل آقای جهانگیری قربانی روحانی بشود و چرا بزرگان اصلاحات که خود را دلسوز جامعه می‌دانند بین یک نامزد ضعیف و یک نامزد قدرتمند ترجیح داده‌اند که نامزد قدرتمند فدای نامزد ضعیف بشود.

وی با اشاره به اتفاقات انتخابات ریاست جمهوری سال 92 یادآور شد:‌ درست مثل کاری که اینها با عارف کردند. عارف فردی بود متخصص و دانشگاهی،‌ تحصیل‌کرده و مدرک دکترای‌اش نیز هیچ عیب و اشکالی نداشت و معاون اول آقای خاتمی بود. این فرد فدا شد تا یک فردی که عصبی و ناتوان است و حتی قدرت ارائه چند تا عدد و رقم و آمار را ندارد، لرزش دست دارد و مدرکش در واقع محل سئوال و اشکال فراوانی است، جایگزین وی شود.

این استاد دانشگاه با اشاره به اشکالاتی که درباره تز دکترای حسن روحانی مطرح می‌شود گفت:‌ اگر این فرد فردا روزی رئیس‌ جمهور بشود می‌تواند آبروی نظام را ببرد، در عرصه جهانی این خبر خواهد پیچید که کسی رئیس‌جمهور ایران شده است که تز دکترای‌اش به نوعی سرقت علمی و ادبی است.

کوشکی اظهار داشت: این سئوال باید میان اصلاح‌طلبان مطرح باشد که چرا یک نامزدی که از بیان اینکه حتی یک بار اسم اصلاحات را بیاورد ابا دارد و خودش را اصلاح طلب بداند بایستی بماند و یک نامزد بسیار برتر و سر تر از او باید فدا بشود. اتفاقی که عارف در چهار سال پیش رخ داد و عارف قربانی شد تا روحانی رئیس‌جمهور شود.

وی در پایان گفت: باید دید که سران اصلاحات آقای خاتمی و ... چه نفعی می‌برند از ریاست جمهوری فرد ضعیفی به نام روحانی و چه ترسی از ریاست‌جمهوری افراد تحصیل‌کرده و متخصصی مثل عارف و جهانگیری دارند. این سئوالی است که لااقل افکارعمومی اصلاح‌طلب‌ها دارند و به هر حال یا امروز یا فردا بایستی بزرگان اصلاحات که چنین تصمیمات عجیبی را می‌گیرند و سرنوشت اصلاحات را به فرد ناتوانی به نام روحانی گره می‌زنند، باید پاسخگوی افکار عمومی خودشان باشند.

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۷۱۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام اول به سمت دولت تنظیم‌گر برداشته شد

به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه ملی تنظیم گری ایران با حضور مصطفی زمانیان رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری و نهادهای ذیربط با محوریت این مرکز، رونمایی شد.

بر اساس این گزارش، طی ماه‌های گذشته، مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری میزبان سلسله نشست‌هایی با موضوع نسبت‌یابی نهادهای تنظیم‌گر با دستگاه‌های حاکمیتی از دولت گرفته تا قوه قضائیه و حتی دیگر نهادهای تنظیم‌گر بود.

در این نشست‌ها که با حضور نمایندگان خود نهادهای تنظیم و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و قضائی از وزارتخانه‌های مختلف گرفته تا دیوان عدالت اداری برگزار شد، برخی چالش‌های موجود در تعامل نهادهای تنظیم‌گر با این دستگاه‌ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مشخص شد که برخی از چالش‌های موجود در فضای تنظیم‌گری کشور از طریق ایجاد فضای گفتگو بین خود نهادهای تنظیم‌گر قابل حل است.

بر همین اساس ایجاد یک شبکه برای کنار هم نشاندن نهادهای تنظیم‌گر با نام «شبکه تنظیم گران ایران» و با محوریت مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری در دستور کار دولت سیزدهم قرار گرفت.

به‌طورکلی دولت از محل پرداختن به این موضوع به دنبال بهبود ساختار تنظیم‌گری در کشور و رسیدن به کارآمدی بیشتر است، تا در سایه تعامل نهادهای تنظیم‌گر با یکدیگر، توسعه هم‌افزایی و جلوگیری از تداخلات اجرایی، شاهد تحقق یک دولت تنظیم‌گر واقعی در کشور باشیم.

این شبکه بستر لازم برای تعامل نهادهای تنظیم‌گر با یکدیگر در قالب یک شبکه واحد را فراهم می‌کند تا از یک طرف زمینه لازم برای حل تعارضات بین این نهادها ایجاد شود و از سوی دیگر امکان ایفای نقش دیده‌بانی بر قوانین و فعالیت‌های مرتبط با بحث تنظیم‌گری در کشور نیز فراهم شود

جمعی از نهادهای ذیربط از جمله معاونت حقوقی ریاست جمهوری، نماینده بانک مرکزی و نمایندگانی از شورای رقابت، سازمان غذا و دارو، سازمان بورس، سازمان خصوصی سازی، سازمان تنظیم مقررات و سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در این رونمایی حضور داشتند.

کد خبر 6094958

دیگر خبرها

  • گام اول به سمت دولت تنظیم‌گر برداشته شد
  • رژیم صهیونیستی پاسخ پیشنهاد حماس را با اصلاحات به مصر داد
  •  واکنش اصلاح‌طلبان به سخنان نصیری درباره اتحاد شاهزاده و تاجزاده؛ تکرار یک شوخی بی‌مزه است | ارتباطی به جریان اصلاحات ندارد | واقعا یک توهم است
  • تصویری از ۳ کاندیدای اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم
  • خودرو‌های سایپا، چشم «کره شمالی» را گرفت
  • ۲ تصویر جالب از گپ و گفت ۳ کاندیدای ریاست مجلس دوازدهم
  • سپاه و ارتش بازوان قدرتمند نظام جمهوری اسلامی اند 
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد
  • رایزنی «بلینکن» با سران ایروان و باکو درباره روند صلح بین دو کشور