Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، «ابوالقاسم سهیلی‌نیا» به تشریح عناوین درج‌شده در قبوض برای آشنایی بیشتر مردم اشاره و تصریح کرد: مبلغ آب ‌بهای مشترکین براساس مصوبه شماره 100/20/33640/94 مورخ 94/07/12 وزارت نیرو محاسبه و دریافت می‌شود .

این مسئول در مورد کارمزد دفع فاضلاب نیز گفت: به استناد مصوبه مذکور کارمزد دفع فاضلاب برای مشترکین خانگی70 درصد و برای مشترکین غیرخانگی 100 درصد آب‌بهای مصرفی تعیین شده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مورد مبلغی که به عنوان آبونمان در قبوض آب‌بهای مشترکین درج شده است، گفت: مبالغ پرداختی تحت عنوان آبونمان در رابطه با تأمین هزینه‌های تعمیر، تعویض انشعاب و کنتور مشترکین، صدور صورتحساب و سایر هزینه‌های امور مشترکین مصرف می‌شود.

سهیلی‌نیا در این باره اظهار کرد: آبونمان مشترکین خانگی و غیرخانگی آب، اعم از این که مشترک مصرف داشته یا نداشته باشد، به استناد مفاد بند (8) مصوبه ستاد هدفمندسازی یارانه‌ها به شماره 105976 مورخ 1393/09/12 به ازای هر واحد ماهیانه مبلغ 10 هزار ریال تعیین، که براساس مصوبه شماره 100/20/33640/94 مورخ 94/07/12 وزارت نیرو از تاریخ 94/07/01 محاسبه می‌شود و در ضمن آبونمان فاضلاب نیز معادل آبونمان آب است .

وی یکی دیگر از مواد درج شده در قبوض را مالیات بر ارزش افزوده عنوان کرد و افزود: نرخ مالیات بر ارزش افزوده در سال 1396 نیز 9 ‌درصد تعیین شده که در قبوض لحاظ می‌شود.

معاون خدمات مشترکین و درآمد آبفای استان یزد در مورد تبصره 2 و 3 درج شده در قبوض آب‌بها هم گفت: معادل 10 ‌درصد آب‌بها به عنوان تبصره دو به استناد قانون ایجاد تسهیلات برای توسعه طرح‌های فاضلاب و بازسازی شبکه‌های آب شهری اخذ می‌شود .

وی ادامه داد: مشترکینی که از خدمات دفع فاضلاب استفاده می‌کنند به جای پرداخت ردیف هزینه تبصره دو، کارمزد دفع فاضلاب را پرداخت می‌کنند .

سهیلی‌نیا راجع به تبصره سه آب بها که در قبوض شهروندان یزدی آورده شده است نیز گفت: موضوع تبصره سه که برای توسعه طرح‌های فاضلاب و بازسازی شبکه‌های آب شهری مورد استفاده قرار می‌گیرد از مصوبات شماره 100/31/39763/95 مورخ95/09/20 وزارت نیرو است و این مبلغ در تمام شهرهای کشور از مشترکین اخذ و صرفاً در راستای توسعه و اصلاح شبکه‌های آب و فاضلاب هزینه می‌شود .

وی در مورد بند(ه) تبصره 9 قانون بودجه به عنوان آخرین پارامتر درج شده در قبوض نیز گفت: براساس قانون بودجه، شرکت‌های آبفای شهری سراسر کشور مکلف هستند که علاوه بر دریافت نرخ آب‌بها، به ازای هر مترمکعب آب مصرفی مبلغ 150 ریال از مشترکین آب، دریافت و به خزانه‌داری کل کشور واریز کنند.

سهیلی‌نیا در پایان نیز گفت: میانگین مبلغ پرداخت شده توسط مشترکین خانگی ماهیانه 95 هزار ریال بوده که معادل 65 درصد قیمت تمام شده آب است.

گفتنی است، تعرفه‌هایی آب و کارمزد دفع فاضلاب در سال 1396 هیچ‌گونه افزایشی نداشته است.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۷۲۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد

مرتضی فیروزآبادی با اشاره به اینکه از سال ۱۴۰۰ در مصوبه بودجه سالانه، بندی مبنی بر ایجاد سالانه ۵۰۰ هزار فرصت شغلی توسط کمیته امداد لحاظ شده است، اظهار کرد: برای اجرای این بند از مصوبه پیش‌بینی‌هایی شده که باید زیرساخت‌های لازم توسط وزارتخانه‌های مربوطه فراهم شود که در سال ۱۴۰۲ حداقل ۲۶۰ هزار طرح اشتغال ایجاد شده است.

وی افزود: در سال ۱۴۰۲، منابع پیش‌بینی شده توسط قانون بودجه معادل ۳۵ هزار میلیارد تومان بود و ۵۰۰۰ میلیاردتومان نیز از محل جزء ۳ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ تخصیص یافت. در سال گذشته برآورد کمیته امداد این بود که اگر سرانه اشتغال ۱۰۰ میلیون تومان باشد، می‌توان حدود ۴۰۰ هزار فرصت شغلی ایجاد کرد، اما در این زمینه امداد با چند مانع مواجه شد؛ مورد اول این بود که عملا جذب و فرآیند پرداخت تسهیلات جزء ۳ با تاخیر آغاز شد و تحقق آن بسیار پایین بود. همچنین به واسطه تورم، میزان سرانه تسهیلات برای هر فرد به میانگین ۱۲۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرد که طبیعتا منجر به کاهش تعداد اشتغال خواهد شد.

معاون رئیس کمیته امداد ادامه داد: همچنین تنها ۳۰ هزار میلیارد تومان از منابع جزء ۴ کمیته امداد به استان‌ها ابلاغ شد که ۲۴.۸ همت از این میزان و معادل ۸۲ درصد جذب شده است.

فیروزآبادی درخصوص میزان سرانه تسهیلات اشتغال در سال گذشته بیان کرد: سال ۱۴۰۱ میزان سرانه تسهیلات ۸۰ میلیون تومان بود که این رقم در سال گذشته برای هر نفر میانگین معادل ۱۲۵ میلیون تومان افزایش یافته است؛ به عبارتی میزان سرانه تسهیلات با افزایش ۱.۵ برابری همراه بوده است.

مدیرعامل بنیاد حیات با بیان اینکه سرانه تسهیلات اثر مستقیمی بر کیفیت مشاغل و خودکفایی مددجویان دارد، گفت: تغییر سیاست به سمت افزایش سرانه تسهیلات منجر به افزایش خودکفایی افراد می‌شود، به طوریکه طی سال گذشته ۱۰۰ هزار نفر از مددجویان تحت پوشش کمیته امداد خودکفا شدند؛ این‌ افراد کسانی بوده‌اند که سنوات قبل دارای شغل شدند و به پایداری شغل رسیدند و پس از مدتی از تحت پوشش کمیته امداد خارج شدند.

فیروزآبادی در پاسخ به این سوال که چه کسانی مخاطبان اشتغال کمیته امداد هستند؟ تصریح کرد: ۵۰ درصد مخاطبان کمیته امداد زنان سرپرست خانوار هستند، همچنین ۵۰ درصد مخاطبان را نیز ساکنان روستاها تشکیل می‌دهند. ۹۰ درصد مخاطبان کمیته امداد فاقد مدارک دانشگاهی بوده و دارای دیپلم و پایین‌تر از دیپلم هستند که باید با مهارت‌آموزی برای اشتغال آماده شوند. به عبارتی عموما مراجعه‌کنندگان به کمیته امداد زن، روستایی و فاقد مدارک دانشگاهی هستند.

وی همچنین درخصوص رسته‌های شغلی ایجاد شده توسط کمیته امداد نیز گفت: عموما رسته‌های شغلی ایجاد شده توسط امداد شامل مشاغل روستایی مانند دام و دامپروری، صنایع دستی و قالیبافی و همچنین مشاغل خدماتی است. در حال تلاش هستیم تا جوانان تحت پوشش را نیز به سمت مشاغل مربوط به دانش بنیان حرکت دهیم.

مدیرعامل بنیاد حیات در ادامه درخصوص هدف‌گذاری امداد برای ایجاد اشتغال در سال ۱۴۰۳ نیز بیان کرد: با توجه به محدودیت‌های نظام بانکی و حسب نظر بانک مرکزی، سقف تسهیلات اشتغال در سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش نیافته است و با توجه به بازتوزیع دستگاه‌ها در قانون بودجه ۳۰ هزار میلیاردتومان برای کمیته امداد پیش‌بینی شده که نسبت به سال گذشته با کاهش ۵۰۰۰ میلیارد تومانی همراه است. با این وجود در تلاش هستیم در سال جاری با بهره‌گیری از سایر منابع حداقل ۳۰۰ هزار اشتغال جدید در سال جاری ایجاد شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • روند افزایشی دما در سمنان
  • نهضت تولید سبز با برق سبز در شهرستان بردسکن کلید خورد
  • قبض برق کسانی که کولر گازی دارند، چقدر افزایش می‌یابد؟/ رقم احتمالی قبوض برق اعلام شد
  • راه‌اندازی ۴ نیروگاه خورشیدی در سال جدید
  • دمای روزانه در لرستان روند افزایشی دارد
  • سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • قطعی برق برخی از مناطق ارومیه
  • شناسایی بیش از چهار هزار انشعاب غیر مجاز آب در همدان
  • اگر این کار را انجام دهید از دولت خودرو جایزه می‌گیرید!
  • برق کمتر مصرف کنید، خودرو جایزه بگیرید!