Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-26@04:31:26 GMT

ازدواج با مهرطلب ها مجاز است؟

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۷۳۴۶۳

خبرگزاري آريا -


تيپ هاي مهرطلب يا کمک کننده آنهايي هستند که مرتب به فکر ديگران اند

مهرطلبي يک تيپ شخصيت است که اگر شديد باشد، مي تواند به اختلالات شخصيتي نزديک شود. اما اين تيپ حتي اگر شديد هم نباشد باز براي ازدواج دردسرهاي زيادي درست مي کند.

ازدواج با مهرطلب ها، يعني هميشه بدهکار بودن، هميشه منبع تغذيه رواني فرد ديگر بودن و البته از دست دادن استقلال کامل! اين مطلب را بخوانيد تا هم مهرطلب ها را بيشتر و بهتر بشناسيد و هم بدانيد که چرا در ازدواج با افراد مهرطلب بايد احتياط کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



يک رابطه فرسايشي
مهرطلبي يکي از انواع تيپ هاي شخصيتي است که متاسفانه در فرهنگ ما به عنوان نوعي رفتار پسنديده شناخته مي شود و دقيقا همين موضوع يعني همين طرز تلقي که نسبت به افراد مهرطلب وجود داشته و اشتباه گرفتن آنها با افراد مهربان يا دلسوز، مشکلات بسيار زيادي را ايجاد کرده است. در ابتداي آشنايي با يک مهرطلب، ممکن است خيلي تحت تاثير محبت بي حد و مرز او قرار گيريد اما همين که وارد يک رابطه جدي و ازدواج با او شويد، مي بينيد که همه چيز بسيار طاقت فرساست. کم کم همه خونتان، انرژي، فرديت، هويت، آرامش و امنيت تان مکيده مي شود ولي چون همه چيز در قالب مهرباني اتفاق مي افتد، نمي توانيد به راحتي از فرد مهر طلب فاصله بگيريد.

مهرطلب کيست؟
تيپ هاي مهرطلب يا کمک کننده آنهايي هستند که مرتب به فکر ديگران اند. خودشان را به آب و آتش مي زنند تا به ديگران کمک کنند. توانايي نه گفتن ندارند و همين موضوع سبب مي شود که هميشه گوش به فرمان ديگران باشند. در نهايت احساسات تخريبي و بسيار بدي را تجربه مي کنند.

نياز بسياري به محبت و توجه ديگران دارند. رفتار آنها الگوهاي تاييدطلبانه و توجه طلبانه بسياري دارد.
از طرد شدن و تنها ماندن به شدت مي ترسند.
وابستگي و اتکاي بيش از اندازه به ديگران دارند.

اعتماد به نفس و عزت نفس شان بسيار پايين است، همين مساله را بايد به عنوان محرک اصلي رفتارهاي تاييدطلبانه در نظر گرفت.

مهرطلب ها نياز به تاييد دائمي ديگران دارند و اگر کار يا رفتارشان توسط ديگران تاييد نشود، احساس رضايت و آرامش نمي کنند. آنها عقايد مشخصي در مورد موضوعات ندارند و بيشتر ترجيح مي دهند با تملق گويي ديگران را تاييد کنند. افراد مهرطلب از طلب کردن حق خودشان پرهيز مي کنند چون از اينکه بخواهند حقشان را بگيرند خجالت مي کشند و شرم مي کنند.

مهرطلب ها از مقاومت آشکار و مستقيم در برابر ديگران به طور جدي اجتناب مي کنند. از اظهار عقيده و نظر خود پرهيز مي کنند. اساس کار مهرطلب ها، اطاعت و فرمان برداري از ديگران است. آنها براي حفظ رابطه با ديگران، در هر شرايطي خودشان را مجبور به معذرت خواهي مي کنند. آنها مراقبت و رسيدن به خودشان را در زمره رفتارهاي خودخواهانه در نظر مي گيرند و از آن پرهيز مي کنند.

مهرطلب ها در بعضي مواقع بسيار پرتوقع مي شوند و از ديگران انتظار دارند که کارهاي خاصي را برايشان انجام دهند. اين افراد نمي توانند حرف هايي را که توي دلشان هست به ديگران بزنند، بنابراين هميشه عصبانيت خود را از ديگران توي دلشان نگه مي دارند و در مقابل نسبت به خودشان احساس خشم مي کنند که چرا نمي توانند حق خود را از ديگران بگيرند! البته فکر نکنيد که اين خشم همين جا به اتمام مي رسد بلکه اين عصبانيت به دشمني آنها با خود و ديگران ختم شود و حتي مي تواند تاثيرات منفي بر روي اعتقادات آنها به خدا نيز داشته باشد چون با خودشان فکر مي کنند که اين تقدير بد فقط شامل حال آنهاست!


ازدواج با مهرطلب ها، يعني هميشه بدهکار بودن

فرق مهرطلبي و مهرباني
آيا مهرباني هم ناشي از مهرطلبي است؟ خير! فرد مهربان شخصيتي متعالي و کمال يافته است، او به ديگران مهر نمي دهد که سرويس و خدمات دريافت کند و از ديگران توجه گدايي نمي کند، بلکه اين کار را مي کند تا از دادن مهر به ديگران لذت مي برد و اين کار را قلباً انجام مي دهد. در حاليکه فرد مهرطلب به دليل عزت نفس پايين خود را با چاپلوسي و مهرباني کردن به ديگران بالا مي برد و در مقابل ديگران احساس حقارت مي کند و در نهايت تبديل به فردي مردم گريز مي شود چون آن چيزي را که به عنوان مهر به ديگران داده، هيچ وقت دريافت نمي کند.

فرد مهربان از رضايت و خشنودي ديگران لذت مي برد و رشد مي کند اما فرد مهرطلب به دنبال هر محبتي عذاب مي کشد و خودخوري مي کند. از سوي ديگر فرد مهربان در قبال لطف و محبتي که به ديگران دارد، انتظاري از آنها ندارد بلکه بسيار هم خوشحال است که چنين فرصتي در اختيارش قرار داده شده تا با مهرباني در حق ديگران رشد معنوي بيشتر شامل حال خودش بشود.

اگر با يک فرد مهرطلب آشنا شده ايد...
پيشنهاد مي کنيم به ازدواج با او فکر نکنيد. افراد مهرطلب با محبت و وابستگي بيش از اندازه شان به شما احساس گناه و عذاب وجدان مي دهند. آنها شما را فرسوده کرده و در صورت ترک شدن، با تهديد مثل تهديد به خودکشي سعي در کنترل شما دارند.

بهترين کاري که در مقابل يک شخصيت مهرطلب مي توانيد انجام دهيد اين است که رابطه خود را با او کاهش دهيد. پاداش ندادن و تعريف نکردن از رفتارهاي اشتباه ولي به ظاهر عاشقانه او باعث مي شود رفتار مهرطلبانه تقويت نشود. سپس کم کم خود را از او دريغ کرده، دور شويد. بعد از مدتي ممکن است خود شما معتاد گرفتن اين محبت شويد و براي فاصله گرفتن از او، احساس عذاب وجدان کنيد. پس توصيه مي کنيم به ازدواج با فرد مهرطلب فکر نکنيد چون رابطه عاطفي با آنها يک سيستم معيوب است که مرتب آزارتان خواهد داد و شما را در چرخه اي عذاب آور غرق مي کند.

منبع : تبيان

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۷۳۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای خود و دیگران خودسرانه دارو تجویز نکنیم!

آفتاب‌‌نیوز :

خوددرمانی از جمله مشکلات موجود در چرخه درمان و یکی‌ از مهم‌ترین دلایل مصرف بی‌رویه دارو در کشور محسوب می‌شود.  زیاد دیده‌اید افرادی که بدون مراجعه به پزشک و به صورت خودسر از داروهایی که در منزل دارند یا مراجعه به داروخانه‌ها و گفتن علایم بیماری خود دارو دریافت کرده و به این شیوه به درمان خود می‌پردازند. بررسی‌ها نشان می‌دهند میزان تجویز داروها با جمعیّت کشور و وضعیت اپیدمیولوژیکِ بیماری‌ها همخوانی ندارد و نظام دارویی کشور همچنان با مشکل مصرف بی‌رویه و خودسرانه دارو روبرو است.

خود درمانی و مصرف خودسرانه دارو

معمولا در خود درمانی افراد سعی می‌کنند بدون مراجعه به پزشک و استفاده از نظر او به درمان بیماری خود بپردازد. متاسفانه رواج این فرهنگ در کشور ما تا حدی است که این روزها کمتر کسی برای بیماری‌های سطحی به پزشک مراجعه می‌کند. افراد ترجیح می‌دهند خودشان با داروهایی که دارند یا به شیوه‌های مختلف تهیه می‌کنند، به درمان بیماری خود یا اعضای خانواده‌شان بپردازند. سرماخوردگی، بدن درد، دردهای شکمی، دندان درد و....از جمله بیماری‌هایی شایعه‌ای هستند که افراد، در صورت بروز معمولا خود درمانی می‌کنند.

عوامل موثر در مصرف خودسرانه دارو

عوامل گوناگونی باعث می‌شود که افراد ترجیح دهند در صورت بروز بیماری به جای مراجعه به پزشک، به صورت خودسرانه دارو مصرف کنند مواردی چون استفاده از داروهای موجود در منزل و اعتقاد به بی‌خطر بودن این داروها، گرانی ویزیت پزشکان، تحویل دارو بدون نسخه توسط داروخانه‌ها و .... از جمله مهم‌ترین علل مصرف خودسرانه دارو در کشور هستند.

همان‌طور که گفته شد از جمله علل مصرف خودسرانه دارو در کشور، تحویل دارو بدون نسخه توسط داروخانه‌هاست. اما بهمن صبور نائب رئیس انجمن داروسازان تهران مشکل اصلی را داروخانه‌ها نمی‌داند او می‌گوید:

زمانی که ویزیت یک چشم پزشک منوط به پرداخت پول از سوی بیمار است، در اینجا بیمار دستور می‌دهد که فلان دارو را بنویس. به جای این که پزشک طبابت کند، خدمتی را با پول انجام می‌دهد.
حالت بدتر آن در حال حاضر در فضای مجازی اتفاق افتاده است. پلتفرم‌هایی که از وزارت صمت مجوز گرفتند در سکوهایشان نیاز به حضور پزشک نیست. پولی را پرداخت می‌کنید بدون این که پزشک شما را ویزیت کند، پزشک که نیست چون نام کاربری و گذرواژه پزشک را خرید و فروش می‌کنند. متاسفانه بدون این که پزشک شما را ببیند، فقط یک کد ملی می‌دهید برای شما نسخه می‌نویسند. این موضوع در حال حاضر یک معضل بزرگ است. با نسخه‌هایی مواجهه هستیم که همه آن‌ها فرمایشی هستند، فقط پول آن را پرداخت کن، هر کاری دلت می‌خواهد انجام می‌دهند.

مصرف خودسرانه داروها چه عواقبی دارد؟

بسیاری از مردم بدون در نظر گرفتن کارکردهای یک دارو، در شرایط مختلف اقدام به مصرف خودسرانه آن می‌کنند. این در حالی است که بسیاری از این داروها می‌تواند عواقب خطرناکی برای آن‌ها داشته باشد. تداخلات دارویی، مشکلات گوارشی و کبدی، مقاومت بدن در مقابل آنتی‌بیوتیک‌ها، مسمومیت‌های ناخواسته، طولانی شدن درمان و... از مهم‌ترین این مشکلات هستند.

 صبور در مورد عوارض مصرف خودسرانه دارو، این گونه عنوان می‌کند: هر دارویی عوارض خاص خود را دارد. اگر داروها با تجویز پزشک و تشخیص بیماری مصرف شود قابل قبول است. ولی نوعا افراد فامیلی به هم مشاوره می‌دهند و این باعث می‌شود ما عوارض دارو را خیلی زیاد ببینیم. بر اساس تجربه‌ای که داشتم نوع داروهای مورد استفاده در مناطق مختلف فرق می‌کند برای مثال در مناطق شمال شهر داروهای روان‌گردان و آرام‌بخش بیشتر مصرف می‌شود. در مناطق پایین شهر بیشتر به خاطر وضعیت آلودگی و بیماری‌هایی که وجود دارد بیشترین مصرف آنتی‌بیوتیک را داریم.
داروهای روانگردان یک خانواده ای از داروهایی مثل کلونازپام و آلپرازولام و داروهای قوی‌تر از این طیف هستند که معمولا باعث عدم تمرکز و مشکلات خاصی برای بعضی از افراد مخصوصا سالمندان می‌شود.

نائب رئیس انجمن داروسازان تهران در پاسخ به سوالی درباره عوارض مصرف خودسرانه داروها برای کودکان، با تاکید بر آسیب‌پذیری بالای کودکان می‌گوید: کودکان قشر خاصی هستند. سیستم دفع و جذب، گوارش و سیستم‌های مغزی‌شان کامل نشده است و در سن رشد هستند، بنابراین داروها حتما باید با احتیاط خاص برای آن‌ها مصرف شود تا با کم‌ترین عارضه کودکان دوران خود را سپری کنند. عوارضی که در کودکان ایجاد می‌کند شدت و زمان آن اگر طولانی شود، آسیب آن خیلی بیشتر از یک فرد بالای 15 یا 20 سال است. چرا که بیشترین درصد بدن آن‌ها از آب است. برخی از داروها در صورت مصرف خودسرانه می‌توانند برای کودکان فوق العاده سمی باشند.

صبور در پاسخ به سوالی درباره مصرف رایج استامینوفن در بین مردم گفت: استامینوفن داروی پرمصرفی میان مردم است. این در حالی است که مصرف آن برای افراد بزرگسال در مقادیر بالا و بیش از 4 تا 5 روز می‌تواند سمیت کبدی ایجاد کند. برای بچه‌ها هم به همین شکل است مقادیر باید کنترل شده و تحت نظر پزشک و دکتر داروساز باشد، تا از سمیت کبدی مخصوصا در کودکان و خردسالان جلوگیری شود.

وی در پایان درباره داروهای گیاهی و نحوه‌ استفاده از آن‌ها می‌گوید: داروهای گیاهی درمان نمی‌کنند. بلکه به روند درمان کمک می‌کنند. در استفاده از داروهایی که از وزارت بهداشت مجوز و در داروخانه‌ها قابلیت فروش دارند، مشکلی نمی‌بینم. اما در استفاده از آن‌ها هم نباید از آن ور بوم بیافتیم و بگوییم چون گیاهی هستند به هر میزان خورده شوند. بلکه مصرف آن‌ها هم باید تحت نظر پزشک باشد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ۸ موقعیتی که نیازی نیست درباره آنها به دیگران توضیح دهید
  • همدلی با کودکان، مهارتی که خانواده‌ها با آن غریبه‌اند
  • دیدن «مست عشق» را به دیگران پیشنهاد کنید / از کار با «حسن فتحی» لذت بردم
  • ۴ تکنیک برای اینکه دیگران را راحت‌تر ببخشید
  • آشنایی با یک تاثیر منفی کم خوابی
  • واگذاری سهام باشگاه پرخرج به هلدینگ خلیج فارس غیرقانونی است
  • هشدار چین به آمریکا: بدنام‌کردن دیگران، راه‌حل بحران اوکراین نیست
  • برای خود و دیگران خودسرانه دارو تجویز نکنیم!
  • ویژگی‌های افراد پر انرژی
  • آب‌های کردستان، به کام دیگران