Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوزبه نقل از میزان، انوشیروان محسنی بندپی در خصوص پوشش افراد کم درآمد از سوی نهادهای حمایتی، گفت: بر اساس ماده ۸۰ قانون برنامه ششم توسعه، پشت نوبتی‌ها باید از مستمری که در بودجه سنواتی آمده برخوردار شوند، از همین رو تمام خانوارهایی که درآمد آن‌ها کمتر از میزان تعیین شده در قانون برنامه ششم توسعه است می‌توانند برای دریافت مستمری مددجویی در سامانه خدمات حمایتی ثبت‌نام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او تصریح کرد: این افراد باید در سامانه وزارت تعاون ثبت‌نام و پس از بازرسی میدانی، تحت پوشش سازمان بهزستی قرار می‌گیرند، در واقع مستمری تعیین شده بدون در نظر گرفتن یارانه نقدی برای خانواده‌های یک نفره ۱۹۵ هزار تومان، خانوده‌های دو نفره ۲۵۰ هزار تومان، خانوده‌های سه نفره ۳۲۵ هزار تومان، خانوده‌های چهار نفره ۴۱۸ هزار تومان و خانواده پنج نفره ۴۶۵ هزار تومان است و به خانواده‌هایی که درآمد آن‌ها بدون یارانه نقدی کمتر از این میزان باشد تعلق خواهد گرفت.

محسنی‌بندپی یادآور شد: بر اساس قانون بودجه سال ۹۶، منابع این مستمری از بخش هدفمندی تامین خواهد شد، در بخش دیگر هم تلاش شده تا نسبت به توانمند سازی این افراد اقداماتی انجام گیرد، اما اولویت سازمان با افراد دارای معلولیت شدید است.

او با یادآوری آمار زنان سرپرست خانوار، گفت: بر اساس آخرین آمار اعلام شده حدود ۱۸۰ هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی و ۶۰۰ هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش کمیته امداد امام (ره) هستند، از این جهت توانمندسازی زنان سرپرست خانوار نیز در دستور کار سازمان بهزیستی قرار گرفته است، در این زمینه گام‌های خوبی هم برداشته شده و حدود ۴ هزار گروه همیار و خودیار تعبیه شده تا از مهارت‌های فنی برخوردار شوند.

رئیس سازمان بهزیستی تصریح کرد: افرادی که دارای معلولیت شدید هستند و امکان توانمندی آن‌ها وجود ندارد، در لایحه مساعدت‌های اجتماعی نیز دیده شده است.

دریافت کننده :سولماز ظریفی/ انتشار دهنده : زهره حاجیان

704/700

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۷۴۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی آمادگی ۴۰۰۰ خانوار قزوینی برای مواجهه با مخاطرات

رئیس دانشگاه علوم‌ پزشکی قزوین گفت: ۴۰۰۰ خانوار در استان قزوین برای آمادگی مواجهه در برابر مخاطرات طبیعی طی هفته سلامت، ارزیابی شدند.

عبدالله دیده‌بان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین با بیان اینکه هفته سلامت بهانه‌ای برای تشدید در ارائه خدمات نظام سلامت و ترویج فرهنگ مراقبت و سلامت در خانوارها است، اظهار کرد: به همین مناسبت ۴۰۰۰ خانوار در استان قزوین برای آمادگی مواجهه در برابر مخاطرات طبیعی طی هفته سلامت ارزیابی شدند.

وی افزود: با همت بهورزان، مراقبین سلامت و کارشناسان حوزه بهداشت طی ۱۰ روز اول اردیبهشت ماه موفق به ارزیابی ۴ هزار نفر از خانوارهای شریف استان قزوین در خصوص میزان آمادگی در مواجهه با مخاطرات و بلایا شده‌ایم.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی-درمانی استان قزوین خاطرنشان کرد: در طی این ارزیابی‌ها برای خانوارهایی که نیاز به آموزش دارند، در خانه‌های بهداشت، پایگاه‌ها و مراکز خدمات جامع سلامت جلسات آموزشی برگزار شده و به صورت فردی و یا گروهی نحوه مدیریت خطر بلایا و حوادث آموزش داده شده است.

دیده‌بان تصریح کرد: طی این مدت تعداد ۳ هزار و ۵۱۹ خانوار استان قزوین در زمینه مواجهه با مخاطرات، زلزله و سیل در مراکز بهداشت آموزش داده شده‌اند و این برنامه همچنان در سرفصل برنامه‌های مراکز بهداشت استان قرار داشته و ارزیابی و آموزش خانوار در این زمینه طی سال ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت.

آغاز پویش سلامت دهان و دندان در قزوین

وی از آغاز پویش سلامت دهان و دندان با اجرای برنامه‌های بهداشتی و آموزشی در استان قزوین از امروز تا ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: پویش سلامت دهان و دندان از امروز هفدهم اردیبهشت با اجرای برنامه‌های بهداشتی و آموزشی با شعار «دهان دریچه سلامت» در استان قزوین آغاز شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین افزود: بیماری‌های دهان و دندان افراد را در طول زندگی تحت تأثیر قرار می‌دهد، خوشبختانه بیشتر بیماری‌های دهان و دندان تا حد زیادی قابل پیشگیری هستند و در مراحل اولیه درمان می‌شوند.

دیده‌بان ادامه داد: شایع‌ترین بیماری‌های دهان و دندان، پوسیدگی دندان، بیماری‌های شدید لثه، بی‌دندانی و سرطان دهان است. در طول دوره زندگی سلامت دهان بر سلامت عمومی افراد اثرگذار است و تأثیر مهمی بر کیفیت زندگی افراد دارد بدین صورت که می‌تواند در تغذیه، عملکرد روزانه، تعاملات اجتماعی و اعتماد به نفس افراد تأثیر داشته باشد.

وی با بیان اینکه دندان‌پزشکان و مراقبان سلامت ممکن است اولین کسانی باشند که در معاینه افراد متوجه علائم بسیاری از بیماری‌ها شوند، گفت: آحاد جامعه در صورت وجود مشاهده هرگونه علائم و مشکلات دندانی به مراکز خدمات جامع سلامت دارای واحد دندانپزشکی مراجعه کنند.

کد خبر 751112

دیگر خبرها

  • ابلاغ مصوبه افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • پیش بینی ایرانی ها از ۵ سال آینده کشور چیست؟ (+اینفوگرافی)
  • در هیچ کشوری مانند ایران رهن و اجاره گرفته نمی‌شود
  • آغاز واگذاری ۱۲۴ قطعه زمین به خانوارهای مشمول قانون جوانی جمعیت در ماکو
  • ارزیابی آمادگی ۴۰۰۰ خانوار قزوینی برای مواجهه با مخاطرات
  • صدور فیش‌های حقوقی جدید بازنشستگان +جزئیات میزان افزایش
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • توصیه به یارانه‌بگیران؛ چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • استقبال خانوارهای استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه