Web Analytics Made Easy - Statcounter

جریان اصلاحات نمی‌تواند رقیب را متهم به بد اخلاقی و خشونت در مرزبندی سیاسی و فکری کند و خود را مظهر اخلاق و مدارا و تسامح سیاسی و فکری بداند، چرا که رهبران کنونی آن خود بنیاد گذار یک مرزبندی غلاظ شد.

سرویس سیاست مشرق - مناظره دیشب تقریبا همه را شوکه کرد و آه از نهاد بسیاری به خاطر بداخلاقی های صورت گرفته در آن برخاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری به یاد مناظره های آقای احمدی نژاد افتادند و مجددا ذکر خیری !! از او کردند. تا اینجا درست اما در اینجا نباید توقف کرد. احمدی نژاد در مناظراتش بد اخلاقی کرد اما او بنیاد گذار چنین شیوه تبلیغات انتخاباتی نبود (اگر چه یک جهش به آن داد) بلکه بنیاد گذار آن در جمهوری اسلامی جریانی بود که امروز با عنوان اصلاحات از آن یاد می شود و سخت به احمدی نژاد به حق و ناحق می تازد و امروز هم حامی آقای روحانی است و چشم بر بداخلاقی ها و حریم شکنی های او می بندد. اما شرح این ماجرا و سرآغاز این بد اخلاقی‌ها چیست؟ در ادامه پاسخ این سوال آمده است:

ابتدا باید گفت که مقصود از شیوه غلط تبلیغات انتخاباتی، مرزبندیهای افراطی و طبعا غیر اخلاقی با رقیب و او را از صحنه خارج کردن با مستمسکاتی غلط و غیر واقعی و یا غلو و مبالغه شده است و بنیانگذار این شیوه بزرگان امروز اصلاحات در سال ۶۶ در انتخابات مجلس سوم بودند و با مرور این سابقه روشن می‌شود که جریان اصلاحات نمی‌تواند رقیب را متهم به بد اخلاقی و خشونت در مرزبندی سیاسی و فکری کند و خود را مظهر اخلاق و مدارا و تسامح سیاسی و فکری بداند، چرا که رهبران کنونی آن خود بنیاد گذار یک مرزبندی غلاظ و شداد و بداخلاقی انتخاباتی در برخورد با جناح رقیب بودند.

در آستانه انتخابات مجلس سوم در سال ۶۶ طیفی از روحانیت در برابر جامعه روحانیت مبارز، تشکیلاتی مستقل را با عنوان مجمع روحانیون مبارز تاسیس کردند و فلسفه وجودی این تشکل جدید را مبارزه با اسلام آمریکایی و اسلام سرمایه داری و اسلام سرمایه داران زالو صفت و اسلام سازشکاری و اسلام مرفهان بی درد (۴ درصدی ها) و .... دانستند که جامعه روحانیت مبارز به اضافه جامعه مدرسین و طیف وسیعی از روحانیت آن روز کشور از مصادیق و نمایندگان این اسلام محسوب می شدند و در مقابل مجمع روحانیون مبارز از مصادیق و منادیان اسلام ناب محمدی و اسلام انقلابی و اسلام محرومان و پابرهنگان (۹۶ درصدی ها) و ... محسوب می شدند. و اتفاقا این شیوه تبلیغی که مبتنی بر بی حیثیت کردن رقیب بود، توانست جامعه روحانیت مبارز را در انتخابات مجلش ششم در سراسر کشور شکست بدهد و مجلس سوم را قبضه کند . حال نکته مهم این است که رهبران مجمع روحانیون مبارز که پویش انتخاباتی اسلام ناب محمدی و اسلام محرومان را علیه اسلام آمریکایی و اسلام سرمایه داران زالو صفت به راه انداختند ، چه کسانی بودند؟ عمدتا همین رهبران امروز جریان اصلاحات یعنی آقایان سید محمد خاتمی، موسوی خویینی ها، امام جمارانی، مرحوم توسلی، کروبی و ..... جالب این که مرحوم آقای هاشمی و جناب روحانی آن روز همچنان در جامعه روحانیت مبارز باقی ماندند و در زمره جریان اسلام آمریکایی و اسلام سرمایه داری و ... محسوب می شدند.

این گزارش مختصری بود از بنیادگذاران شیوه انتخاباتی رقیب هراسی و از رقیب چهره ای کریه ساختن و او را لجن مال کردن و از میدان به در کردن و البته این شیوه ناپسند بعدا هم در انتخابات کم و بیش استمرار پیدا کرد و با آقای احمدی نژاد یک جهش را تجربه کرد و در مناظره دیشب هم جهشی دیگر را و بعد از این را خداوند بخیر کند!

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۷۴۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر معنوی حج فرصتی مناسب برای ترویج وحدت جامعه اسلامی است

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، فرزاد مخلص‌الائمه در همایش زائران حج تمتع استان مرکزی با اشاره به لزوم توجه به شاخصه‌های وحدت بخش در مراسم معنوی حج، اظهار داشت: تقویت وحدت، توحید، ایمان و تقوا از مهم‌ترین دستاوردهای آئین معنوی حج است که مسلمین باید به آنها توجه ویژه داشته باشند.

وی رمز پیروزی و موفقیت هر ملت، مذهب و دینی را در اتحاد و یکپارچگی دانست و افزود: همانطور که رمز پیروزی ما در انقلاب اسلامی نیز همین بود، امروز نیز آنچه می‌تواند اسلام را از گزند دشمنان مصون بدارد، وحدت و یکپارچگی مسلمین است.

استاندار مرکزی، سفر معنوی حج را فرصتی مناسب برای ترویج وحدت اسلامی توصیف کرد و گفت: حج یک عمل عبادی سیاسی و جز خدا کسی را ندیدن است، دولت همه مقدمات و برنامه‌ریزی‌ها را برای مناسک حج انجام داده و لذا حاجیان بدون نگرانی در این مراسم معنوی حضور می‌یابند و در ایران و عربستان شرایط لازم مهیا شده است.

وی ابراز کرد: جمهوری اسلامی ایران با توجه به نگاه ویژه خود معتقد است حج یک عمل عبادی سیاسی است و دین از سیاست جدا نیست، در این سفر معنوی هیچ امتیاز خاصی برای افراد وجود ندارد بلکه همه با یک پوشش به گرد کعبه طواف می‌کنند و اعمال خود را انجام می‌دهند. ‌

حجت‌الاسلام سیدعلی حسینی امام جمعه موقت اراک نیز با بیان اینکه پیام حج با حضور و همبستگی حاجیان به جهان اسلام و خارج از اسلام مخابره می‌شود، گفت: حجاج بیت‌الله الحرام سفیران کشور، استان و شهر خود هستند، بنابراین باید تلاش کنند همه اعمال را به درستی و شایسته انجام دهند.

وی با اشاره به اینکه برگزار کنندگان مراسم حج در کشور زحمات بسیاری به منظور برگزاری هر چه بهتر این مراسم انجام داده‌اند، اظهار کرد: ضروری است ضمن رعایت فرامین اخلاقی، حلالیت گرفته شود که حج مورد قبول حق واقع شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سفر معنوی حج فرصتی مناسب برای ترویج وحدت جامعه اسلامی است
  • عضو روحانیت مبارز: بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است
  • امام صادق (ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه بود
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه و تربیت جامعه اسلامی بود
  • امروز نظام جمهوری اسلامی باعث سربلندی محور مقاومت و کل جهان اسلام شده‌ است
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد فقه و نهضت علمی اسلامی است
  • اسرار موفقیت امام صادق (ع) در تقویت بنیان‌های وحدت امت اسلام
  • ایمان برای انسان مؤمن امنیت به ارمغان می‌آورد
  • کارگران در خط مقدم جبهه اقتصادی قرار دارند
  • همکاری با ایران بهترین راه حل بحران انرژی پاکستان است